Endelig et sted hvor man kunne få seriøs og kompetent rådgivning vedr. mediacenter løsninger. Et lille sted, men til gengæld med stumper der bare virker! Vil slet ikke overveje at handle andre sted... See more
See what reviewers are saying
Havde problemer med Boxer CI modul ,boxer var kontaktet men de kunne ikke hjælpe ..snakkede med Erik og han sagde at deres CI-modul (mrk. Smit Software v.1.3 ) højst sandsynlig ville afhjælpe mit pro... See more
Beskrivelse af varen - i dette tilfælde et Boxer godkendt CAM - var perfekt. Tydelig beskrivelse af at CAM var af producenten SMIT og var testet med diverse tunere til PC'ere - lige hvad jeg havde bru... See more
Jeg bestilte et mediecenter til min mand og alene ud fra min mail-adresse som indeholder "stofanet.dk, kunne de hos Electrola se at jeg ikke kunne bruge det jeg havde bestilt. Jeg fik en opringning o... See more
Company details
Contact info
Østergårdsvej 13, 8600, Silkeborg
- electrola@electrola.dk
- www.electrola.dk
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kan varmt anbefales!
Fik leveret de bestilte varer dagen efter og har oplevet super service hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!
hjælpsom og hurtig
Ring for at få hjælpe til køb af DVB-T PCI. Fik den hjælp jeg skulle, og bestillet det. Fik det dag efter. Den sidste stjerne mangler fordi der mangler nogle enkle dele. Fik dem dagen efter.
Som det sklal være
Jeg købte en DVB-C tuner som jeg ikke kunne få til at fungere i Yousee kabel net.
Jeg returnerede varen og dagen efter var pengene overført til min bank konto.
Fremragende service
Ingen problemer med køb og fragt.
Telefon- samt direkte fjernsupport, indtil produktet virker er i særklasse den bedste service jeg nogensinde har fået, vedr. netkøb. Har overhovedet ingen problemer med at anbefale Electrola.
Claes
Fuldt tilfreds med mit køb af MONSTER mediacenter.
Jeg kan kun anbefale at handle hos ELECTROLA jeg har fået en rigtig god vejledning og det kører bare som det skal så man kan trygt handle her.
MVH Finn
Super!
et par timer efter bestilling, kom ejeren selv med produktet jeg havde købt, da butikken lå i nærheden. :)
Supercomputer
Electrola har samlet en meget hurtig computer for mig den er helt i top 5 stjerner
Rigtig god service
Kan kun anbefale andre købe mediacenter gennem Electrola
SUPER SERVICE
Electrola.dk
Jeg havde flere spørgsmål både inden og efter køb.
Fik MASSER af hjælp via telefon og mail. SUPER SERVICE
Efter ca. 1 måned blev der fejl på en komponent og den blev lynhurtigt byttet uden problem.
Jeg handler helt sikker hos Electrola igen.
/ Thomas Reinert
God personlig service
Der er rigtig god personlig service, og det ikke som at købe i en stor butik (hvad det heller ikke er).
Jeg havde nogle startproblemer med mit Mediacenter, men ved ihærdig fejlsøgning/komponentudskiftning på bopælen blev problemet løst. Det var ikke sket på denne måde andre steder.
Jeg kan kun anbefale virksomheden til andre.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.