Elholm Begravelse Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Elholm Begravelse. Lone er sød, nærværende og top professionel - vi var i de bedste hænder.

Rated 5 out of 5 stars

Når man er i sorg er bisættelse og alt praktisk omkring dødsfald uoverskueligt. Elholm begravelse er bare så professionelle, empatiske og imødekommende - vi havde Marianne Højer som kontaktperson. A... See more

Rated 4 out of 5 stars

Elholm begravelse: Vi var tilfredse med den dygtige og professionelle tilgang, som Elholm Begravelse leverede. Aftaler blev indgået og holdt, og vi blev gjort opmærksom på alle de mange processer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Elholm Begravelse har været en fremragende, kompetent og ikke mindst omsorgsfuld hjælp for vores mor (og hendes børn) midt i den store sorg ved hendes ægtemands død. Det praktiske blev gjort håndt... See more

Company details

1. Funeral Home
  2. Funeral Director

Written by the company

Elholm Begravelse er familiens bedemand og hjælper alle uanset trosretning. Det er vores mål, at hjælpe og rådgive hver enkelt familie, med at arrangere præcis den bisættelse/begravelse som de ønsker

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Kan varmt anbefale Elholm Begravelse

April 29, 2026

Kære Julie

Tusind tak for din fine anmeldelse og de meget søde ord. Det glæder mig rigtig meget at høre, at I oplevede at være i trygge hænder, og at I fik en smuk og værdig afsked.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse her på Trustpilot – det betyder meget for mig og for familier, der står i en svær situation og søger hjælp.

De bedste hilsner
Lone
Elholm Begravelse

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Elholm…

Jeg kan varmt anbefale Elholm Begravelse.
Det er 4.gang i familien og der er altid styr på alt.
Personalet er søde og empatiske og Christina Gaugin har været der hver gang, tak.
Man er i de bedste hænder.

March 13, 2026

Reply from Elholm Begravelse

Tusind tak for din varme anbefaling og for din tillid gennem årene – den gør en forskel for os.
Det betyder meget for os at kunne hjælpe dig i en svær tid.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Mange hilsner
Christina

Niels Henrik Wulff

Forløbet med Elholm Begravelse i forbindelse med min hustrus bortgang har været problemfrit og behageligt.
Alt har fungeret perfekt lige fra det første møde til og med bisættelsen.
Et stort tak for det. NHW

February 6, 2026

Kære Niels
Tak for din fine anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for at høre, at du oplevede forløbet som trygt og problemfrit i en svær tid.
Vores varmeste tanker til dig og din familie.
Kh Trine

Elholm Begravelse kan kun anbefales

Elholm Begravelse kan kun anbefales. De er utrolig empatiske og hjælpsomme i en svær tid. Alt bliver ordnet på bedste måde.
Tak herfra
Alice Husted

November 21, 2025

Kære Alice
Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder os meget, at vi kunne hjælpe i en svær tid.
Bedste hilsner
Christina, Elholm Begravelse

Rated 5 out of 5 stars

Omsorgsfuld hjælp og sikker løsning af opgaver

Elholm Begravelse har på alle måder ydet en fremragende hjælp og støtte i forbindelse med min hustrus bisættelse. Det er kendetegnende for stedet at være både omsorgsfuld og kontant med en sikker løsningen af de mange delopgaver, der indgår i bedemandens virke. Ikke mindst dette har jeg sat stor pris på i hele forløbet. Henrik.

September 30, 2025

Kære Henrik,
Mange tak for din fine anmeldelse og de venlige ord. Det glæder os at du har følt dig støttet og tryg gennem hele forløbet. Det er vigtigt for os at kunne være både nærværende og handlekraftige i en svær tid, og vi er taknemmelige for, at du har haft en god oplevelse hos os.
De bedste hilsner,
Lone - Elholm Begravelse

Professionel og omsorgsfuld hjælp

Elholm Begravelse har været en fremragende, meget professionel og omsorgsfuld hjælp, ved vores far´s bisættelse.
Vi var på intet tidspunkt i tvivl eller usikker på at tingene ikke var på plads.
Alt er gået godt og lige i fars ånd.
Tusind tak.

September 23, 2025

Kære Henrik
Tusind tak for de smukke ord. Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer trygge og godt støttet gennem hele forløbet. Det glæder os, at alt blev, som I ønskede det.
De bedste hilsener
Lone & Co

Rated 5 out of 5 stars

Når verden er gået i stykker ..

Når verden er gået i stykker, og man er i sorg, så er det godt at møde empati og hjælp hos Elholm Begravelse.

Vi takker og kan kun anbefale dem.

February 17, 2025

Reply from Elholm Begravelse

Tusind tak for jeres søde ord. Vi er glade for, at vi kunne være en støtte i en svær tid, og sender jer de varmeste tanker.

Rated 5 out of 5 stars

Elholm Begravelse er både professionel og empatisk

Elholm Begravelse har leveret meget personlig og empatisk service i forbindelse med min svigermors dødsfald og bisættelse. De gav hele familien ro til både at tage afsked og tillid til at alt i hele forløbet til vi kunne sætte hendes urne i gravstedet blev håndteret superprofessionelt.

August 20, 2025

Kære Inger
Tusind tak for jeres rørende ord. Det betyder meget for os at vide, at vi kunne være med til at give jer ro og tryghed i en svær tid. Vi er taknemmelige for den tillid, I viste os i forbindelse med jeres svigermors afsked, de varmeste tanker til jer.
Kærligst Lone

Tryghed gennem hele forløbet

Elholm begravelse:
Vi var tilfredse med den dygtige og professionelle tilgang, som Elholm Begravelse leverede. Aftaler blev indgået og holdt, og vi blev gjort opmærksom på alle de mange processer vi skulle tage Stilling til, det var godt.
Der var en ting der ikke var så godt, lige efter kisteudbæringen fra plejehjemmet, insisterede Elholm begravelse på et møde hvor alt skulle planlægges.
Vi havde langt foretrukket et sådant møde på et andet tidspunkt i vores hjem. Det var simpelthen for meget for os på en gang.
Men ellers tak for det store arbejde, vi følte os trygge, og I var til at træffe hver dag også lørdag og søndag. Venlig hilsen fra Barbara Magnussen

September 8, 2025

Reply from Elholm Begravelse

Kære Barbara, tusind tak for jeres flotte ord og for at dele jeres oplevelse med os. Vi er meget glade for at høre, at I følte jer trygge, og at vores tilgængelighed og professionalisme har været en støtte i en svær tid. Samtidig sætter vi stor pris på jeres ærlige tilbagemelding om tidspunktet for planlægningsmødet. Vi kan godt forstå, at det blev for meget lige dér, og vi vil tage det med os, så vi kan blive endnu bedre til at tilpasse forløbet til de pårørendes behov. Endnu en gang tak for jeres tillid.

De bedste hilsener
Lone Andersen

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent og omsorgsfuld hjælp.

Det praktiske blev gjort håndterbart, og dagen, hvor vi sagde farvel var ligesom han ville have ønsket det.
Tak!

September 4, 2025

Reply from Elholm Begravelse

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at I har følt jer godt behandlet og at det har været et tilfredsstillende forløb.
Elholm Begravelse

Rated 5 out of 5 stars

Marianne Højer gav os helt igennem en…

Marianne Højer gav os helt igennem en empatisk og professionel hjælp til alt omkring bisættelsen af min mand. Det var en stor hjælp.
Ellen Marie Tromborg

June 20, 2025

Kære Ellen Marie
Tusind tak for de fine ord. Altid dejligt at kunne hjælpe, når der er brug for det. I er altid velkomne til at vende tilbage.
De bedste hilsner
Marianne

Anbefaler Elholm Begravelse

Hvordan håndterer man alle de praktiske opgaver der er i forbindelse med et dødsfald - midt i sorgen og store følelser? Det hjælper i hvert fald, hvis der er gode folk, der kan hjælpe. Elholm Begravelse var de første jeg ringede til, da min svigermor døde. De var fra starten professionelle og tydelige ift. ydelser og processen, og samtidig virkeligt hjælpsomme, empatiske og forstående for vores situation. Trine fra Elholm Begravelse var der hver gang jeg havde spørgsmål eller havde brug for hjælp, og tog en stor del af opgaven fra vores skuldre i de første triste uger. Jeg kan helt sikkert anbefale Elholm Begravelse.

June 7, 2025

Reply from Elholm Begravelse

Tusind tak for de fine ord. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du har følt dig godt hjulpet i hele processen.
Alt godt fremover.
Med venlig hilsen Trine, Elholm Begravelse

Helt uproblematisk

Helt uproblematisk, god vejledning til mig, da det var første gang jeg skulle bruge denne service. På intet tidspunkt følte jeg at prisen skulle optimeres. Jeg fik præcist det som jeg betalte for!

August 30, 2024

Kære Christian
Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du har følt dig godt vejledt.
Trine, Elholm Begravelse

Elholm Begravelse - en kæmpe hjælp

Elholm Begravelse var lydhøre, lyttende, forklarede hvad der skulle ske. Meget empatisk, meget venlige. De sørgede for det hele, hvilket er en kæmpe lettelse, i den svære tid. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

April 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Med dødsfald og efterfølgende…

Med dødsfald og efterfølgende kirkehandling befinder man sig på følelsernes slagmark. I denne situation skal man pludselig overskue mange praktiske gøremål med myndigheder, og hvordan afskeden med et kært familiemedlem skal foregå.
Da kirkehandlingen ikke kan omgøres , hvis noget går galt, er man virkelig afhængig af at få den rette vejledning og empati.
Gennem anmeldelser fandt vi frem til, at Elholm Begravelse havde de ønskede kvaliteter til at forestå alle de nødvendige og praktiske handlinger, som en bisættelse indebærer.
Nu hvor vor kære er stedt til hvile, kan vi med sindsro takke Elholm for, at vi fik en rigtig smuk, minderig oplevelse af hele forløbet fra aftalens indgåelse, kirkehandlingen til den efterfølgende urnenedsættelse.

May 12, 2025

Reply from Elholm Begravelse

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vi kunne være med til at lette processen for jer i en svær tid. Og glade for, at I har haft en smuk og mindeværdig oplevelse.

Tak for at have valgt Elholm Begravelse, og vi ønsker jer alt det bedste fremover. De bedste hilsener Lone

Rated 5 out of 5 stars

Hjælp til endeligt farvel, bisættelse

Alt bliver ordnet, der blev lyttet til ønsker og alt blev som vi havde forestillet os. Hvis tvivl eller problem, så blev telefon svaret straks og klarhed blev skabt. - Sikke en byrde der blev taget af skuldrene - tusind tak.

April 23, 2025

Reply from Elholm Begravelse

Mange tak for de fine ord - det var dejligt at kunne hjælpe jer til at få en god oplevelse trods den triste omstændighed.

Fantastiske søde og empatiske

Vi brugte Trine og Lone fra Allerød og de var bare super professionelle, empatiske, hurtige og forstående

April 3, 2025

Kære Marianne
Tusind tak for den flotte anmeldelse og jeres søde ord. Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe jer og har kunnet leve op til jeres forventninger. Hils Annette.
Trine, Elholm Begravelse

Take a closer look