Har været kunde hos Enavn i snart 25 år, har set at de mange gange giver tilbud til nye kunder, men os gamle trofaste kunder tilfalder der ingenting. Fik på et tidspunkt ekstra server plads uden ber... See more
See what reviewers are saying
Siden 13. maj har jeg kæmpet en kamp for at få et beløb tilbagebetalt, som enavn skylder mig. Jeg har skrevet til deres support, til deres bogholderi og til deres direktion, men _ingen_ af ov... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Registrer dit domain navn "KR. 1" i mere end 50 lande.Web hosting fra kr. 49,- pr. måned : hurtigt, billigt & nemt.
Denmark
- www.enavn.dk
Udover alle forventninger
Efter flere dårlige erfaringer med server løsninger har vi idag fundet Enavn. De har uden sammenligning flyttet vores server hosting til et helt andet niveau end før.
De har ydet os en kompetent og fortrinlig service igen og igen og ... .
Vi er meget tilfredse og siden vi flyttede har vores kunder været det samme !
Alletiders support
Det at være kunde hos e-navn er noget man som kunde aldrig fortryder.
De yder den bedste og hurtigst support, og så er de tillige-med yderst professionelle og ganske høflige når de taler med deres kunder.
Så hvis du søger noget hvor du får den bedste, hurtigste IT support så er e-navn lige det du mangler.
Derudover er de meget kvalitetsbevidste når det gælder service.
Fremragende service og oppetid
Vi har brugt enavn siden 2003 og fået fremragende service - langt mere end vi forventede. De har været behjælpelige med oprettelse af emails og lært os, hvordan ftp fungerer, samt givet os hjælp til opdatering af vores hjemmeside. Vores email er også en vigtig del af vores hverdag, og her har vi ikke oplevet nedetid eller problemer. Vi kan således varmt anbefale enavn.dk
Jørgen B.
naestvedkunstforening.dk
Alle tiders virksomhed med fantastiske løsninger
enavn har ydet internet service til pcshop.dk i over 2 år nu. På den måde har vi effektivt kunne outsource al internet, dns, hosting og virtuelt server arbejde til dem. enavn yder en formidabel service, efter mit kendskab til branchen, og lige meget om det handler om Windows, Linux, domæner eller webhoteller, er der altid en kvalificeret medarbejder, der kan hjælpe. De er desuden yderst rimelige mht pris.
Zia
PCSHOP.dk
God support og stabile servere
Jeg har mit eget It-firma og har gennem flere år anvendt Enavn.dk til hosting samt silkker ftp løsninger .
Jeg har kun gode erfaringer med enavn.dk - sikre løsninger og god support.
Det skal siges at jeg har haft firma i 4 år og har ca 10 års erhvervs erfaring indenfor It og servere . Samt at vi har haft vores egen webserver i 2-3 år.
De har indtil videre været rimelige mht. at man får noget for pengene.
Jeg har desuden prøvet 3-4 andre lidt billigere webhoteller som ikke gav samme sikkerhed eller mulighed for at få en special løsning.
Jeg glæder mig til at komme igang med mit nye webhotel og kan anbefale enavn til superbrugere eller firmaer der ønsker ekstra sikkerhed efter ønske. .. MVH Dennis Hansen.
Seriøs udbyder
Jeg har været kunde hos enavn i nogle år efterhånden, hvilket jeg er godt tilfreds med. De leverer en service/support som ikke ses mange steder, og de er altid hjælpsomme i enhver situation.
Selve hostingen er meget stabil - jeg har faktisk aldrig oplevet min email eller hjemmeside værende offline - og jeg kan derfor kun anbefale enavn til alle andre der ønsker en god udbyder.
Forsæt det gode arbejde! :)
Service og support i top
Jeg har haft hostet mine løsning hos enavn i ca. 7 år nu og har altid været tilfreds med kvaliteten af både deres produkter og deres support. Da jeg startede mit lille designfirma var enavn behjælpelig med alle mine forespørgsler omkring opsætning, også selvom mange af dem var udover almindelige hostingspørgsmål. På et tidspunkt valgte jeg at flytte nogle af mine løsninger til discount udbydere, hvilket jeg meget hurtigt fortrød. Igen hjalp enavns supportere mig med at flytte det hele tilbage og redde min lille forretning. Derfor har enavn min fulde tillid og opbakning, og det er et hostingfirma, jeg kun kan anbefale.
Det jeg har kunne læse herunder har intet at gøre med sandheden, og det er et af problemerne med TrustPilot, hvor alle kan skrive hvad som helst, selvom jeg synes de på mange måder giver et fremragende ide om et firma. Jeg ville blive ked af det, hvis mit firma blev kritiseret på den måde. Derfor tog jeg mig idag sammen og skrev min mening om enavn.
Supertilfreds med firmaet
Ved en hver henvendelse har jeg fået et hurtigt og problemløsende svar.
Jeg har 4 domæner og har intet at klage over.
Fortsat svære problemer
Jeg har skrevet til deres support, til deres bogholderi og til deres direktion, men _ingen_ af ovennævnte har gidet at svare mig - og jeg har endnu ikke set skyggen af mine penge.
Update: Efter jeg oplyste, at sagen nu ville gå videre til forbrugerombudsmanden, samt at der var en journalist, der var interesseret i at skrive om sagen skete der noget. Jeg har nu fået mine penge retur, men er ikke imponeret over, at jeg skulle kæmpe så hårdt ....
Mit råd er fortsat: Hold jer væk fra enavn.

Reply from enavn