2.0

3-star
2-star
1-star

Jeg bestilte 2 film

Jeg bestilte 2 film. De kom ikke til adressen som ønsket. Så de blev sendt retur til afsenderen.
Jeg fik aldrig pengene retur.
De kan ikke kontaktes.

April 1, 2025

Produkt virker ikke

De sendte hurtigt. Men det ene produkt virkede ikke. Efter flere henvendelser både per mail og telefon, reagerer de ikke. Kun telefonsvarer om, at de har travlt, og at man skal skrive.

ANBEFALES IKKE AT HANDLE DER, INDTIL DE HAR STYR OVER DERES FORRETNING.

May 2, 2020

Produktet kom hurtigt

Produktet kom hurtigt, men desværre glemte de at fortælle mig at en del af ordren var udgået og de gav mig ingen mulighed for at annullere min ordrer. Jeg vil ikke bestille herfra igen. Det udgået produkt er stadigt på deres webside så de håber vel andre falder i fælden.

February 24, 2020
Rated 1 out of 5 stars

De har sendt en TOTAL defekt vare

De har sendt en TOTAL defekt vare, æsken var ødelagt, halvdelen af indholdet manglede og hvad der var tilbage var revnet og totalt mørnet.

To mail-henvendelser til deres kundeservice har ikke givet nogen svar.

Køb ikke noget hos dem!

September 14, 2019

Kundeservice er ikke eksisterende

De var hurtige til at sende det bestilte. Måske for hurtige, da det ene produkt var i uegnet stand og har tydeligvis allerede været det ved afsendelsen. Daglige henvendelser gennem en hel måned i den stærkt begrænsede telefontid var hver gang med telefonsvarer (vi har travlt .....!) der henviste til at skrive mail, som heller ikke blive besvaret.

Dybt useriøst firma, så min anbefaling er HOLD DIG VÆK fra det foretagende.

February 10, 2019

For dårligt

Legetøjet er fedt og er glad for det, men der står 1-2 dages levering på siden og når man så får en mail om at pakken er sendt står der det er sendt som maxibrev, hvilket vil sige der går 5 dage før pakken kommer, min er så først kommet i dag og jeg fik ordrebekræftelse på den var sendt sidste mandag. Synes det er for dårligt i skriver det tager 1-2 dage når i godt ved at det tager længere tid når det er maxibrev i sender det med. Emballagen til min glasdildo er også gået rigtig meget i stykker og var åben da jeg åbnede kassen som alle tingene lå i.

August 23, 2016

Is this your company?