Har købt inde fra siden nogle gange. Bestilte en pakke om aftenen den 12/4-2016 og den 14/4 stod jeg med den i hånden, og der var ovenikøbet lagt nogle 'små' ekstra ting ved. Jeg takker for altid god... See more
FarsiBella
See what reviewers are saying
Stødte tilfældigt på denne hjemmeside da jeg ledte efter lidt "negle-lir", og blev faktisk lidt mistænksom overfor om Farsi Bella's produkter nu også var i orden til den pris. Det ER de, og samtid... See more
Jeg bestilte sent søndag aften, fik mail om at pakken var afsendt mandag og kunne hente pakken her til morgen, (tirsdag), i pakkeboksen. Alle varer var forseglet enkeltvis som jeg havde ønsket da n... See more
Information provided by various external sources
Farsibella.dk - 14 år i branchen ...Alt til Negle og Negletilbehør
Fredericiavej 81, 7100, Vejle
- info@farsibella.dk
- www.farsibella.dk
People also looked at
SUPER DEJLIG SERVICE
Du får en dejlig betjening- hurtig levering - billige priser og gode varer- kan varmt anbefales
Mine varer var ikke okay, og min base code bliver gul når den kommer i uv
Min Pakke kom til tiden og alt var ok, men min glimmer var utæt og min base code bliver gul i uv lyset 😊?
Hurtigste levering
Det var mit første gang jeg bestilte noget fra dem, men er helt tilfreds med hurtig levering og to lille chokolade som var med i pakken ;) er helt sikker på at jeg vil handler der igen ;)
super service!
Rigtig gode priser og lynhurtig levering. Jeg sendte min ordre onsdag aften og modtog pakken (+ et stykke chokolade :D) fredag over middag. Vil klart anbefale det til andre.
Altid tilfreds
Jeg har handlet hos farsibella i lang tid nu og har altid været tilfreds med alle mine ordre og levering. Kan varmt anbefale dem.
Hurtig levering, bestilte en eftermiddag og varerne var der næste morgen. Gode materialer og nemme at arbejde med.
Rigtig god
Jeg har altid været super glad for at handle hos FarsiBella, der har aldrig meget nogen problemer.
Fik det bedste oplevelse<3
Jeg vil råd jer at købe fra farsiball de har de bedste prudukter som du virkelig bliver glad for og tro mig i vil ikke fortryde det.
Jeg fik nemlig købt en lim fra en butik til tipperne men den virkede slette ikke så det ikke alle steder man får det bedste resultat..
Så fik jeg købt limen til tipperne fra farsiball og fik også købt andre ting og den virkede fantastisk:)
Nemt og hurtigt.
Jeg har handlet med Farsibella 2 gange. Begge gange har de haft det jeg skulle ha, og det er kommet i løbet af 2 dage.
Har ikke modtaget pakker
Synes det træls ikke at have modtaget min pakke

Reply from FarsiBella
Ovenud tilfreds!
Er helt igennem tilfreds!
Bestilte den ene dag og kunne hente varerne dagen efter om formiddagen i døgnboxen.
Helt igennem flot betjening.
Absolut tilfreds :)
Super hurtig levering og tingene var pakket forsvarligt ind og hver for sig i forsejlet poser :)
Jeg er absolut tilfreds :)
mycket nöjd!
Det är en bra sida som är lätt att navigera på. Hade tur som köpte när det var rea, då kunde jag passa på att beställa lite extra :) Det gick snabbt och smidigt att få hem varorna. Blev lite extra glad för de två karamellerna som var med! :)
Hurtig service :)
De sendte varende samme dag som jeg bestilte dem hvilket var dejligt
God hjemmeside
Fik hurtigt mine produkter, og alle produkter var meget fine.
virkelig fine probukter, hurtig levering, god service
havde for kort tid siden bestilt nogle probukter via hjemmesiden, blev så kontaktet første hverdag efter og fik af hvide at et at de produkter jeg havde bestilt ikke var på lager alligevel, men blev tilbudt at vente 4-6 uger på det samme produkt ville komme hjem eller få en anden bedre/dyre men ellers tilsvarende varre i stedet uden mer pris sendt samme dag, hvilket jeg takkede ja til har modtaget tingene og er meget tilfreds. fine ting på hjemmesiden der er detsvære bare en del ting de ikke har på lager lige pt. deres ting er virkelig billige i forhold til hvis man sammenligner med andre hjemmesider. vil helt klart anbefale siden og er ret sikker på at jeg vil handle med dem igen.
Fine vare og hurtig levering ;)
Fin service, fine varer og hurtig levering.
Venligst Tina Andersen, Helsingør