Har købt inde fra siden nogle gange. Bestilte en pakke om aftenen den 12/4-2016 og den 14/4 stod jeg med den i hånden, og der var ovenikøbet lagt nogle 'små' ekstra ting ved. Jeg takker for altid god... See more
FarsiBella
See what reviewers are saying
Det är en bra sida som är lätt att navigera på. Hade tur som köpte när det var rea, då kunde jag passa på att beställa lite extra :) Det gick snabbt och smidigt att få hem varorna. Blev lite extra gla... See more
Stødte tilfældigt på denne hjemmeside da jeg ledte efter lidt "negle-lir", og blev faktisk lidt mistænksom overfor om Farsi Bella's produkter nu også var i orden til den pris. Det ER de, og samtid... See more
Jeg bestilte sent søndag aften, fik mail om at pakken var afsendt mandag og kunne hente pakken her til morgen, (tirsdag), i pakkeboksen. Alle varer var forseglet enkeltvis som jeg havde ønsket da n... See more
Information provided by various external sources
Farsibella.dk - 14 år i branchen ...Alt til Negle og Negletilbehør
Fredericiavej 81, 7100, Vejle
- info@farsibella.dk
- www.farsibella.dk
People also looked at
fino
fin side, nem og overskuelig. Pakken kom 2 dage efter jeg havde bestilt den.
Perfekt
Det kan ikke være lettere, varerne kommer lige efter de er bestilt og priserne er fornuftige.
Ingen problemer, hurtig levering. Klart anbefalelsesværdig
Hurtigt levering
Jeg er meget tilfreds med min varer og det var nemt at bestille
Hos jer så ingen problemer herfra .
udmærket, hjælpsom
de sender varerene hurtigt og er der noget kontakter de en, dejligt.
Fantastisk service
Fantastisk service og produkter!
Kan klart anbefales!
Ikke sidste gang jeg køber derfra :-)
Perfekt
Farsibella yder den bedste service!
Varerne ankommer i løbet af 2 dage, og er i perfekt stand... De svarer altid tilbage når man skriver en mail eller ringer til dem... De gør et super godt arbejde!
De varer farsibella handler med, er de bedste til de bedste priser.... Alle har råd til at handle hos Farsibella.... Jeg handler aldrig andre steder end farsibella!
Og det bedste er, at selvom det har stået højt, flot og larmende på forsiden at de holdte ferie, så sørger de for at man også får besked om det i din ordrebekræftigelse!!!!
Juhuuuuuu for FARSIBELLA.DK
Hvis man ikke forventer service...
... så er det et fint sted at handle. Men forventer man lidt service så skal man nok finde et andet sted.
For det første kunne det havde været rart at der havde stået på forsiden at de holdte ferie, så man ikke først fandt ud af det når man fik en mail med sin ordre!
For det andet, så er der ingen respons på mails overhovedet (når de IKKE holder ferie).
Jeg skrev en mail ang. noget i min ordre, men har aldrig modtaget et svar. Det er simpelhent for dårligt. Og så høre man endda fra andre, at det er meget normalt at de ikke svare....
Produkterne, tja de er vel ganske okay.
Og så er det sjovt at de fleste anmeldelser på 5 stjerner er fra folk som kun har skrevet en anmeldelse....
**Svar til jer.
Som jeg skrev, så stod det IKKE på forsiden at I havde ferie nej, og sjovt nok er der andre inde på en gruppe som også var irriteret over det.
Og hvor er det frækt at finde frem til en telefon nr og begynde at ringe til en, også med den attitude! Og nej det ønskede jeg bestemt ikke at tale med!
"Hvad er problemet?" blev der surt spurgt om. Ja problemet har jeg jo skrevet her.
Og I svare på mails hver dag, det gør I jo så ikke, siden der er så mange andre end mig som heller ikke får svar på deres mails.
*Update
Næsten 3 uger senere får man først en faktura!

Reply from FarsiBella
Første gang jeg har handlet her, men helt sikkert ikke sidste gang, god hurtig levering, super service, priserne meget fine, skabeloners som er taget i brug har en rigtig god klister effekt så de bliver siddende på kundens fingre.
Tja alt orden chokoladen snuppede min datter så den var et hit tak for god service.
Maj-Britt Demirci.
Perfekt køb,ingen mangler, hurtig levering
Gik på nettet kl 22 en aften, bestilte varer. Fik varerne 2 Dage efter med en gave og et stykke chokolade oven i købet. Som at købe et kinder æg 3 i 1 😃😃😃😃😃😃😃farsibella Jeg kommer igen 👍
God og hurtig service og fine produkter
Ville have fået fuldt hus på stjernerne hvis farvegengivelsen på produkterne havde været bedre. Farverne på skærmen er ikke helt identiske med de farver gelen faktisk har.
JEG ELSKER FARSIBELLA
Vild lækre produkter af høj kvalitet lave priser og lynhurtig levering. Vil klart anbefale Farsibella til ALLE.
knald go service
tusind tak for hjælpen, altid klar selv om det er i sidste øjeblik også med et smil
er glad for mit køb
jeg syntes det gik hurtigt med at få pakken når man har bestilt, og er glad for jeg bestilte :)
Meget tilfreds
Hurtigt fragt, gode produkter .. man kan jo ikke ønske sig andet .. 4 stjerner ville jeg normalt give men i pakken lå 2 stk chokolade, det er lige lidt ud over "det sædvanlige" så 5 stjerner her fra :-)7
Hurtig levering.
Priserne er, så alle kan være med. De lover ikke mere end hvad De kan holde.
Kan varmt anbefales
Fik en super service inden bestilling. Har fået mine varer til tiden. Er rigtig godt tilfreds med varernes kvalitet, vil helt sikkert handle der igen.
Fantastisk
Super kundeservice, produkterne er super lækre at arbejde med, lynhurtig levering og lidt GUF til ganen i min pakke,
Farsibella er bare de bedste kan kun anbefales