FarsiBella

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har købt inde fra siden nogle gange. Bestilte en pakke om aftenen den 12/4-2016 og den 14/4 stod jeg med den i hånden, og der var ovenikøbet lagt nogle 'små' ekstra ting ved. Jeg takker for altid god... See more

Rated 4 out of 5 stars

Det är en bra sida som är lätt att navigera på. Hade tur som köpte när det var rea, då kunde jag passa på att beställa lite extra :) Det gick snabbt och smidigt att få hem varorna. Blev lite extra gla... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stødte tilfældigt på denne hjemmeside da jeg ledte efter lidt "negle-lir", og blev faktisk lidt mistænksom overfor om Farsi Bella's produkter nu også var i orden til den pris. Det ER de, og samtid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte sent søndag aften, fik mail om at pakken var afsendt mandag og kunne hente pakken her til morgen, (tirsdag), i pakkeboksen. Alle varer var forseglet enkeltvis som jeg havde ønsket da n... See more

Company details

1. Nail Salon
  2. Wellness Center

Information provided by various external sources

Farsibella.dk - 14 år i branchen ...Alt til Negle og Negletilbehør

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god service

Om man kommer i butikken eller man bestiller over nettet er der altid en god service.
Farsibella er altid et besøg vær og har man spørgsmål, er det også mulighed for at få svar her.

January 28, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Billigt, nemt og hurtig levering.

FarsiBella er en utrolig god hjemmeside, med gode produkter - har dog kun prøvet alt til neglene. Det er billigt, og en god kvalitet. Jeg er overrasket over den hurtige levering. Manglede dog en enkel ting i min orde - men ikke noget der betyder noget. Jeg sendte en mail og den var her et par dage efter.
Vil helt sikkert anbefale Farsibella.

January 17, 2014

Intet mindre en perfekt.

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller produkter hos Farsibella. Jeg er i hvert fald rigtig godt tilfreds. Mine produkter blev leveret utrolig hurtigt, og produkterne er i orden :I

January 16, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Intet mindre end fantastisk!

Ikke nok med at der var 50% rabat, så kom mine varer dagen efter til pakkeposten. Super skønt det gik så hurtigt. Pakken var pakken godt ind, så intet var gået i stykker. Ikke sidste gang jeg handler der! Kan kun anbefale det til andre.

January 16, 2014

Fantastisk!

Fantastisk side, med hurtig levering.
Det er dejlig billigt, og pengene værd.
Kunne dog godt bruges en lille justering og opdatering mellem de forskellige varer.

January 12, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Dejlige produkter til (næsten) ingen penge!

Det ER de, og samtidig har jeg sjældent modtaget mine varer bestilt online SÅ hurtigt. Ingen fejl, hurtig levering, gode produkter!
Skyndte mig at lægge link ud på både FB & Twitter til mine andre "neglepynts glade venner"! ;oD

January 10, 2014

Troede det var løgn!

Jeg havde fået anbefalet farsibella og besluttede mig for at prøve. På trods af at jeg bestilte i helligdagene, fik jeg min pakke efter én hverdag. Jeg var mere end tilfreds med den service.

January 10, 2014

Perfekt

Gode produkter, billige priser og super hurtig levering.
Hverken første eller sidste gang jeg handler her. :)

January 7, 2014

Fantastiske produkter.

Jeg synes for det første at der er hurtig levering. Det er super når man sidder der hjemme og ikke kan vente til man skal igang med at lave negle. Deres produkter lever op til alt det ros om farsibella fra andre.

January 7, 2014

Take a closer look