FarsiBella

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har købt inde fra siden nogle gange. Bestilte en pakke om aftenen den 12/4-2016 og den 14/4 stod jeg med den i hånden, og der var ovenikøbet lagt nogle 'små' ekstra ting ved. Jeg takker for altid god... See more

Rated 4 out of 5 stars

Det är en bra sida som är lätt att navigera på. Hade tur som köpte när det var rea, då kunde jag passa på att beställa lite extra :) Det gick snabbt och smidigt att få hem varorna. Blev lite extra gla... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stødte tilfældigt på denne hjemmeside da jeg ledte efter lidt "negle-lir", og blev faktisk lidt mistænksom overfor om Farsi Bella's produkter nu også var i orden til den pris. Det ER de, og samtid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte sent søndag aften, fik mail om at pakken var afsendt mandag og kunne hente pakken her til morgen, (tirsdag), i pakkeboksen. Alle varer var forseglet enkeltvis som jeg havde ønsket da n... See more

1. Nail Salon
  2. Wellness Center

Information provided by various external sources

Farsibella.dk - 14 år i branchen ...Alt til Negle og Negletilbehør

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Alt til UG

Hurtig og ment at bestille fra jer, at PostDanmark ikke lever op til deres, kan I ikke gøre ved.

January 4, 2014

Ægte Kundeservice!

Fik bestilt noget ved et uheld og de rettede straks op på det efter min henvendelse, uden noget brok. Hurtiglevering og fik lille pakke med en snickers vedlagt. Er så glad for mine produkter, så anbefaler det klart til andre. :)
Top service!

January 3, 2014

god :)

Virksomheden har en god beskrivelse af varerne, hurtigt levering og fantastasktiske priser!! :) kan varmt anbefale at handle her :)

December 31, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Rigtigt fine produkter og god service

Kan anbefale farsibella, synes det er nogle gode produkter, gode priser fordi de oftes kører 50% hvilket der gør, at alle kan være med, men os så man får lyst til at købe noget mere med end man skulle. Servicen er god, ringer man til dem, venter man ikke mange minutter før man har en i røret :).

December 31, 2013

billigt, nemt og hurtigt

Da jeg bestilte mine varer ved farsibella.dk havde jeg regnet med en uge inden jeg fik varerne, men allerede dagen efter fik jeg en mail om at de nu havde sendt mine varer og dagen efter igen kunne jeg hente dem i den postbutik jeg selv havde valgt, i det hele taget var det billigt, nemt og hurtigt.

December 26, 2013
Rated 5 out of 5 stars

god service, god kvalitet, stort udvalg af produkter (:

De har super lækre negle produkter og hvis man skal i kontakt med dem, er de kun en opringning eller email væk. De svarer hurtigt på ens beskeder og er serviceminded, så man føler sig i gode hænder som kunde!

Kan varmt anbefale dem og deres produkter! Glæder mig til at handle hos dem igen (;

December 6, 2013

Perfekt :D

Bestilte en gele og en masse andre ting , men bliver bestemt fanget når der er 50% ..
og allerede dagen efter havde jeg tingene

Og jeg er fuldt tilfreds med det hele.
og helt klart noget jeg vil fortælle andre til at gøre :) ..

December 3, 2013

Skønt og billigt

Postvæsnet mistede min pakke, men så ordnede vi det pr. mail og tlf og allerede dagen efter kom min pakke. Godt nok pakket flot og forsvarligt ind. Flot service.

November 29, 2013

SUPER GOD SERVICE, STORT UDVALG OG HURTIG LEVERING

Jeg kan varmt anbefale Farsibella. Blev oplyst om siden af en kunde i den butik, jeg arbejder i. Har før bestilt produkter til hjemmelavede negle igennem et andet firma, men var bestemt ikke tilfreds.
Hos Farsibella bliver man IKKE skuffet, og har man spørgsmål, kan man uden problemer kontakte dem på deres hjemmeside.Jeg kontaktede dem kl. 21.30 om aftenen og havde svaret næste dag inden kl. 08.00.
Er yderst tilfreds - ikke sidste gang, jeg bestiller hos Farsibella.

November 29, 2013

Take a closer look