Femalelux - Pigernes Verden Reviews 70

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har modtaget en veninde halskæde. Hvor begge kæder er i stykker. Afventer svar fra femalelux angående refundering af penge eller ny halskæde Femalelux sendte en ny veninde kæde Der var forsvarlig... See more

Rated 3 out of 5 stars

Min datter købte venindehalskæder. Hurtig levering. Ser ud som på billedet, men desværre falder vedhængende af, fordi øsknen er større end låsen. Så bedsteveninden tabte, allerede efter få dage sit ve... See more

Rated 4 out of 5 stars

Der var god Service og alt var godt der gik langtid mellem at jeg bedstilte til at jeg fik min vare og den kom ikke det sted som den skulle den skulle komme hjem til mig men den kom til et post sender... See more

Company details

1. Jewelry Store

Information provided by various external sources

Følg de nyeste trends inden for mode tøj og smykker til kvinder. BILLIG FRAGT - HURTIG LEVERING - 28 DAGES RETURRET. Shop fashion online.

4.4

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Venindekæde

Har købt en venindekæde med tre dele.
Skuffet over de ikke kan sidde fast sammen.
Derfor kun fire stjerner.
Hurtig og nem ekspedition.

June 12, 2024

Vedhæng falder af

Min datter købte venindehalskæder. Hurtig levering. Ser ud som på billedet, men desværre falder vedhængende af, fordi øsknen er større end låsen. Så bedsteveninden tabte, allerede efter få dage sit vedhæng 😔

May 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars
Femalelux - Pigernes Verden logo

Reply from Femalelux - Pigernes Verden

I havde ikke opgivet jeres husnummer på jeres ordre og der blev ikke svaret på vores sms og opkald. Da vi endelig fik kontakt var sandsynligheden for at den kunne nå frem til lørdag morgen tilstede, men DAO kom først om aften. Vi beklager.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har godt godt at sige om femalelux

Jeg har godt godt at sige om femalelux, og mit køb, det levede bestemt op til det jeg forventede, og de blev tilsendt mig som de beskrev, ingen forsinkelse eller noget, så der tør jeg bestemt godt "gå på indkøb igen".
Mvh Chrisstine ❤️

March 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg modtog faktisk ikke min pakke og skrev en dårlig anmeldelse herinden

Der blev reageret herpå og jeg fik en ny pakke tilsendt - som kom hurtigt frem. Tak for god respons

God jul!!

Mvh

Dorthe Neve

December 14, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Købte første gang nogle krystaller og…

Købte første gang nogle krystaller og de kom hurtigt og var som forventet. Bestiller da nogle flere og den pakke hører jeg ikke mere om efter bestilling - jeg skriver til forretningen en uge efter og efterspørg en Update og får svar tilbage om, at de vil ringe til mig på et bestemt tidspunkt - fik intet opkald og ingen Update.
Umiddelbart har de afvist betalingen så i og for sig er der intet galt i det.
Men at de ikke informere undervejs og at jeg selv skal henvende mig for info - jeg efterspørger en Update og afventer et opkald der aldrig kommer, så bliver det lidt vag service.

October 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt produkt

Da det oprindeligt bestilte produkt ikke var på lager efter betaling spøger de til om jeg vil have et alternativ, ja det ville vi.
men det var et dårligt produkt og gik i stykker indenfor en time.
Lang leveringstid.

September 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har modtaget en veninde halskæde

Femalelux sendte en ny veninde kæde
Der var forsvarlig pakket ind.
Super service efter øv oplevelse

July 15, 2022

Take a closer look