God butik, mange spændende ting,...Savner dog pris på flere af tingene.. det er nemmere at vælge, og ikke skal spørge og køber så tingen for at have forstyrret ham.
Company replied
Company replied
Min datter købte venindehalskæder. Hurtig levering. Ser ud som på billedet, men desværre falder vedhængende af, fordi øsknen er større end låsen. Så bedsteveninden tabte, allerede efter få dage sit ve... See more
Har modtaget en veninde halskæde. Hvor begge kæder er i stykker. Afventer svar fra femalelux angående refundering af penge eller ny halskæde Femalelux sendte en ny veninde kæde Der var forsvarlig... See more
Købte første gang nogle krystaller og de kom hurtigt og var som forventet. Bestiller da nogle flere og den pakke hører jeg ikke mere om efter bestilling - jeg skriver til forretningen en uge efter o... See more
Følg de nyeste trends inden for mode tøj og smykker til kvinder. BILLIG FRAGT - HURTIG LEVERING - 28 DAGES RETURRET. Shop fashion online.
Nygade 10A, 4300, Holbæk, Denmark
No recent history of asking for reviews
Synes der gik lang tid før jeg fik det jeg bestilte og måtte kontakte jer fordi der gik lang tid synes i burde have skrevet og sagt at varen ikke var på lager.

Reply from Femalelux - Pigernes Verden
Godt udvalg og hurtig levering. Varen levede op til forventningerne - købte en blå drømmefanger
Fik leveret Thorshammer hvor kæden ikke kunne komme i.
Som erstatning fik jeg tilsendt en kæde, magen til den jeg har mine nøgler i....endda med samme lukning.
Elendigt !!!! kan IKKE anbefales.
Så dejligt nemt at finde det man søger, nemt at bestille og mega hurtig levering - what’s not to like👍🏼
jeg købte tre veninde kæder til mit barnebarn så langt så godt,men når der bliver sendt tre tynde sammen har de det med at filtre sig sammen, jeg brugte nok tæt på et kvarter på at få dem fra hverandre ,det kunne godt sendes på en smartere måde

Reply from Femalelux - Pigernes Verden
God pris og kvalitet på best friends halskæde.
Pakken blev væk under forsendelsen. Så sendte femalelux en ny vare, god service.
Det var super nemt at bestille, modtage ordrebekræftelse, få besked om afhentning og hente lige præcist det jeg havde bestilt.