See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

1e contact prima verlopen, in Amsterdam-West Daarna na meerder e-mails verzonden geen enkele reactie ontvangen op mijn mails. Niet betrouwbaar, niet mee in zee gaan.

Rated 5 out of 5 stars

Financieel Fit heeft me geweldig geholpen met mijn hypotheek. Alles werd duidelijk uitgelegd, en ze dachten echt met me mee. Het proces verliep soepel en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Dan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze adviseur Paul Vos heeft ons aan een goede hypotheek geholpen en met alle mogelijke oplossingen meegedacht, zonder hem was het niet gelukt maar hij is net zo lang doorgegaan dat het uiteindelijk... See more

Rated 1 out of 5 stars

Financieel Fit trap er niet in. Voor standaard formulier uitdraaien voor afkoop rekenen ze gelijk 200 euries. Zij benaderen mij voor de afkoop, geven mondeling niet aan wat gaat kosten. Ik zat in burn... See more

Company details

1. Financial Consultant
  2. Credit Counseling Service
  3. Mortgage Lender
  4. Superannuation Consultant

Written by the company

Ben je op zoek naar de beste hypotheek om jouw droomwoning te kopen? Bij Financieel Fit geven we deskundig en onafhankelijk advies, passend bij jouw financiële situatie. En ook voor alle benodigde verzekeringen en zelfs leningen kun je bij ons terecht. Zo zorgen onze financieel adviseurs ervoor dat je Financieel Fit wordt én blijft.

Contact info

1-star

Replied to 77% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Hypotheekadvies en aankoopbegeleiding

Met hulp van Financieel Fit hebben wij onze eerste woning gekocht. Vooraf hebben we ook gesprekken gevoerd met andere hypotheekadviseurs en partijen voor aankoopbegeleiding, maar Financieel Fit gaf ons al snel de doorslag. Vanaf het eerste contact voelden we direct een klik: we voelden ons gezien en gehoord en er werd oprecht tijd en aandacht geïnvesteerd in het opbouwen van een relatie. Dat vonden wij bijzonder, want bij andere partijen hadden we eerder het gevoel dat we vooral één van de velen waren en dat er vooral werd gestuurd op het binnenhalen van een klant.

Corstiaan weet in het hele proces van een huis kopen heel goed waar de prioriteiten liggen. Dat gaf ons veel rust en vertrouwen. Hij luisterde naar onze wensen, dacht met ons mee en wist passende adviezen te geven die aansloten bij onze situatie. Ook in spannende of lastige momenten bleef hij rustig en oplossingsgericht, hij heeft altijd een troef achter de hand... Daarbij merkten wij ook dat hij over een goed netwerk beschikt en op de juiste manier contact weet te leggen met relevante partijen. Door dit alles hebben wij een huis kunnen kopen onder goede voorwaarden.

Wat wij daarnaast enorm hebben gewaardeerd, is dat Corstiaan alle tijd nam om samen met ons de juiste strategie te bepalen en ingewikkelde documenten helder uit te leggen. Daardoor konden wij steeds met vertrouwen en zekerheid onze volgende stappen zetten. Ook in de opvolging van alles rondom het dossier en in de communicatie gedurende het hele traject voelden wij ons goed begeleid en goed geïnformeerd.

Daarnaast hebben we ook contact gehad met Jannette via mail en telefoon, en ook dat contact was warm, hartelijk en prettig.

Van ons krijgt FinancieelFit dan ook een 5 sterren-beoordeling! Mochten we in de toekomst weer advies nodig hebben, weten we waar we kunnen aankloppen.

Nienke & Rosanne

April 6, 2026

Onbetrouwbaar

1e contact prima verlopen, in Amsterdam-West

Niet betrouwbaar, niet mee in zee gaan.

February 17, 2026

Reply from Financieel Fit

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je na het eerste contact geen reactie meer hebt ontvangen. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten.

Onze excuses hiervoor. Stuur gerust een mail naar info@financieelfit.nl of bel naar 0164 607 211, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wat een waardeloze lui

Wat een waardeloze lui. Denken totaal niet met je mee. Hele nare, onbeschofte mensen aan de telefoon. Kan niet even een afspraak maken om binnen te lopen zoals vroeger. Nee, alles moet digitaal.

March 2, 2026

Reply from Financieel Fit

Wat vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de indruk die wij willen achterlaten.

Wij werken het liefst op afspraak en plannen vooraf graag even telefonisch contact in. Op die manier kunnen we alvast de juiste gegevens opvragen en kan onze adviseur zich goed voorbereiden. Zo wordt het gesprek direct nuttiger en kunnen we je beter en gerichter helpen.

We begrijpen dat dit anders kan voelen dan vroeger, toen je makkelijker even binnen kon lopen. Toch kiezen we juist voor deze werkwijze om iedere klant de tijd en aandacht te geven die nodig is voor goed advies.

Als je alsnog een adviesgesprek wilt inplannen, ben je natuurlijk van harte welkom.

Rated 4 out of 5 stars

Het traject duurde uiteindelijk iets…

Het traject duurde uiteindelijk iets meer dan 6 weken. Dat lag vooral bij de verzekeraar, niet bij Financieel Fit. Ik werd tussendoor wel steeds geïnformeerd, ook als er even geen nieuws was. Dat vond ik prettig.

January 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Wat een hork van een vent zeg

Wat een hork van een vent zeg. Heeft zelf de telefoon erop gegooid.
Het enigste wat ik gekregen heb is een waarde overzicht en een voorbeeld berekening wat zij een "uitgebreide analyse van uw huidige. beleggingsverzekering" noemen.
Let dus goed op

January 21, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Teleurstellende ervaring met onduidelijke communicatie over kosten

Wij zijn geholpen door Martijn Tromp in de vestiging Ulft en 's-Heerenberg. In het begin leek alles goed te verlopen: we werden vriendelijk geholpen en kregen duidelijk advies over onze hypotheek. Helaas zijn we tijdens het traject tegen een vervelend punt aangelopen.

Er zijn ons flinke kosten van 925 euro in rekening gebracht voor enkel het aanvragen van de AOV en de WW verzekering. Deze kosten zijn nooit expliciet benoemd of toegelicht tijdens de gesprekken. Pas achteraf kwamen we erachter dat dit bedrag apart in rekening werd gebracht. Als dit vanaf het begin duidelijk was geweest, hadden we daar zeker andere keuzes in gemaakt.

We hebben geprobeerd om dit onderling op te lossen, maar helaas kwamen we er niet uit - Martijn zag ons punt simpelweg niet in. Uiteindelijk lijk hebben we het bedrag maar betaald om het af te ronden, maar de manier waarop dit is gegaan vinden wij niet transparant en niet netjes.

We vinden dit erg jammer, want de hypotheek zelf is verder prima geregeld. Maar voor het gedeelte van de verzekeringen zou ik Financieel Fit zeker niet aanraden! Hopelijk neemt het kantoor deze feedback serieus en gaan ze in de toekomst duidelijker en eerlijker communiceren over bijkomende kosten richting klanten!

October 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Filiaal Hilvarenbeek; bedrijf van grote klasse van start tot einde traject!

Voor de aankoop van een appartement voor onze dochter een vrijblijvende afspraak gemaakt bij de vestiging in Hilvarenbeek. Vanaf de eerste handdruk bij alle medewerkers daar een uitstekende indruk; vriendelijk, geduldig, vakkundig en ons bij elke stap in het proces "aan de hand" meenemend. Geen enorm kantorencomplex waar je elke dag iemand anders aan de lijn krijgt maar een familiebedrijf waar iedereen van wanten weet en elke medewerker je meteen helpt omdat ze hun klanten kennen en de gemaakte stappen goed registreren. Voor ons reden om álle financiële zaken en ook alle verzekeringen onder te brengen bij Financieel Fit Hilvarenbeek. Zowel van ons als van onze dochter. We zijn Koen, Stijn, Melanie en Karlijn ontzettend dankbaar!!!!

September 22, 2025

Vriendelijk en professioneel

Bas hielp mij met het oversluiten van mijn beleggingen. Hij wist precies wat er nodig was en regelde alles zonder problemen.

October 6, 2025

Reply from Financieel Fit

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat Bas je vriendelijk en professioneel heeft kunnen helpen bij het oversluiten van je beleggingen. We zijn blij dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent met de begeleiding.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar.

Rated 5 out of 5 stars

Een adviseur die goed luistert

Paul nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en kwam met een plan dat bij me paste. Het oversluiten ging soepel en ik ben erg tevreden met het resultaat.

September 30, 2025

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze adviseur goed de tijd heeft genomen om naar je situatie te luisteren en dat het oversluiten soepel is verlopen. Het doet ons goed dat je tevreden bent met het resultaat.

Overrompeld

Ik ben door Financieel fit benaderd vanwegen een lijfrente polis die zij beheren en die afloopt voor mijn pensioen leeftijd. Ze hebben mij zogenaamd advies gegeven wat ik er verder mee kan doen en uitsluitend de optie voorgespiegeld om deze voort te zetten in een beleggingsrekening via hun. Na vele telefoontjes en documenten waarvoor ik voor gezien moest tekenen, kreeg ik argwaan. Ik heb er voortijdig van afgezien, doordat ik er achter kwam dat er wel degelijk andere mogelijkheden zijn.
Nu dreigt men met een "annuleringsfactuur". Er was niets afgesproken over dit soort kosten.
De "adviseur" was niet eerlijk en transparant en hanteerde duidelijk een tactiek van overrompelen.
Helaas is mijn vertrouwen hierdoor geschaad.

September 26, 2025

Beste meneer Eilander,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. We nemen uw opmerkingen serieus en bespreken dit intern. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Deskundig en betrouwbaar

Bas regelde mijn beleggingsverzekering goed. Alles werd in simpele taal uitgelegd, wat ik fijn vond. Geen druk, gewoon rustig en snel geregeld.

September 15, 2025

Beste Daan,

Bedankt voor je mooie review. Uiteraard willen we graag dat onze klanten snappen wat ze afsluiten. Daarom proberen we dit altijd zo goed en helder mogelijk uit te leggen. Het is fijn om te horen dat je hier zo tevreden over bent. We vonden het fijn dat we je mochten helpen en nogmaals dank voor de mooie review.

Persoonlijk en professioneel

September 11, 2025

Beste Lars,

Bedankt voor je mooie review! Uiteraard zijn wij ook blij dat we jou mochten helpen. Je hebt ons nummer mocht je onze hulp in de toekomst nodig hebben.

Paul | Financieel Fit DoF

Rated 5 out of 5 stars

Goede hulp bij mijn lijfrente

Bas heeft me goed geholpen met het oversluiten van mijn lijfrente. Hij legde alles rustig uit, ook toen ik veel vragen had. Alles netjes geregeld en ik heb nu een veel betere polis.

September 8, 2025

Beste Milan,

Wat fijn om te horen! Wij helpen je graag en zijn blij dat je voor ons hebt gekozen. En zoals je weet: mocht je onze hulp in de toekomst nog eens nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Nogmaals bedankt voor je mooie review!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben geholpen met het oversluiten van…

Ik ben geholpen met het oversluiten van mijn lijfrente. Ze dachten met me mee en zorgden dat ik een goede optie kreeg. Het proces was duidelijk en zonder stress.

August 9, 2025

Beste Sophie,

Allereerst bedankt voor je mooie review. Uiteraard zijn we blij dat we je konden helpen bij het oversluiten van je lijfrente. Zoals je weet kun je ons altijd benaderen als je onze hulp nog een keer nodig hebt. Wij helpen je graag!

Paul van Financieel Fit | DoF

Rated 5 out of 5 stars

Bas regelde mijn beleggingsverzekering…

August 21, 2025

Beste Pieter,

Bedankt voor je mooie review! En goed om te horen dat je zo tevreden bent. We zijn blij dat we je konden helpen.

Rated 5 out of 5 stars

Paul hielp mij met het oversluiten van…

Paul hielp mij met het oversluiten van mijn beleggingspolis. Hij keek echt wat ik nodig had en gaf goed advies. Alles liep soepel en duidelijk. Super tevreden.

August 18, 2025

Beste Marieke,

Wat een mooi compliment, dank je wel! Ik ben blij dat ik je kon helpen bij het oversluiten van je beleggingspolis. Mocht je in de toekomst mijn hulp nog nodig hebben, dan sta ik uiteraard voor je klaar.

Paul Vos | Financieel Fit DoF

Rated 4 out of 5 stars

Het oversluiten van mijn beleggingen is…

Het oversluiten van mijn beleggingen is goed geregeld. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en ik voelde me op mijn gemak. Mijn belang stond echt voorop.

July 26, 2025

Beste Erik,

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat we je konden helpen. Mocht je in de toekomst onze hulp nog nodig hebben, laat het dan gerust weten.

Vriendelijk en professioneel

Ze hebben mij geholpen met het oversluiten van mijn beleggingen. Ze wisten precies wat er nodig was en regelden alles zonder problemen. Ik voelde me gehoord als klant.

July 30, 2025

Beste Laura,

Dank je wel voor deze mooie review!
We zijn blij dat we je konden helpen.
Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, dan weet je ons uiteraard te vinden.

Goede ervaring, netjes geregeld

Mijn lijfrente is nu beter geregeld. Ze was vriendelijk, geduldig en wist precies wat ze deed. Het hele proces was duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden.

July 26, 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor je prachtige review! We zijn blij dat we je konden helpen. Mocht je in de toekomst onze hulp nog nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look