Finn Olsen Reviews 13

TrustScore 3 out of 5

3.2

1. Plumber

Information provided by various external sources

Finn Olsen VVS - Salbjergvej 35. 4622 Havdrup | Tlf.: 46185790 | Fax: 46185047 | finnolsenvvs@mail.tele.dk

3.2

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og flink service!

Jeg er faktisk virkelig overrasket over at læse de dårlige anmeldelser herinde, jeg har brugt Finn Olsen flere gange, servicen er altid helt i top, lige fra hende der passer telefonen, på kontoret, ham der har vagt telfonen en tidlig søndag morgen, til ham der kommer og udbedre fejlene i vores hus.
Og de har altid kommer ASAP, når vi har stået med håret i postkassen uden varme i vinteren.
Jeg anbefaler ummidelbart klart mine venner at bruge jer!

November 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ligeglade med deres kunder....

Så var der lige en dårlig anmeldelse mere til samlingen...Sagde ja til prisen på et service af vores fjernvarmeanlæg, da fakturaen kom var der skrevet noget ekstra på denne, uden at fortælle kunden nået om dette først, eller mens de var her. Når man så henvender sig om dette, er de for dumme til at kunne svarer fornuftig på dette. Må konstatere at de er dybt useriøse, find et anden sted at få løst dine VVS opgaver, de er ligeglade med deres kunder.

November 18, 2025

Lokal ikke altid godt!

Vi vil gerne støtte lokale virksomheder, så derfor kontaktede i Finn Olsen VVS.
Servicen fejlede intet, men prisen kom som et chok.
Vi bor 2 km fra virksomheden, men fik alligevel en regning på 1150kr +moms. som dækkede 20 min. arbejde + fremkørsel.
Tænk en ekstra gang over om lokal også altid er godt!

January 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i mange år brugt Finn Olsen…

Jeg har i mange år brugt Finn Olsen VVS, og senest i en sag hvor mit vandværk ikke vil suge vand fra min brønd.
Den service jeg har modtaget fra dem - er intet mindre end fantastisk. Super flinke medarbejdere, fleksible og kommer altid til aftalt tid.
Stor tak til specielt Tina og Jan -

May 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Gulvvarme virkede ikke i køkkenet og…

Gulvvarme virkede ikke i køkkenet og ringede til Finn olsen vvs for at få tjekket om det kunne laves. Der kom en ung fyr, kiggede og sagde at det kunne det ikke og vi kunne få et tilbud på et nyt varmeanlæg og gik så derefter. 1 uge efter sender de en regning på 503,75 kr! Ringer for at høre om det kan være rigtigt og bliver mødt af en super arrogant kvinde. DE BLIVER IKKE BRUGT IGEN!

December 3, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Måske den ubetinget største…

Måske den ubetinget største amatørvirksomhed man kan opdrive - hold dig så langt væk fra dem som muligt!

Vi bad om hjælp til at servicere et varmeanlæg som ikke ville opvarme brugsvandet. Efter at have ventet i adskillige uger dukker en montør uvarslet op. Han går igen efter et par timer uden at fortælle hvad han har foretaget sig og anlægget virker stadig ikke. Og ud af det blå dukker en faktura på knap 14.000 kr. op! De 2 timer og 20 minutter montøren iflg. videoovervågning har opholdt sig på ejendommen er på mirakuløs vis blevet til 9 timer på fakturaen. De anvendte materialer er overfaktureret med gennemsnitligt en faktor 3 i forhold til markedspriserne, og der er angiveligt også foretaget arbejder, de slet ikke er blevet bedt om.

Indsigelser ignoreres og man fremsender blot en rykkerskrivelse frem for at forholde sig til sagen. Vi har bedt Forbrugerstyrelsen om at tage sig af sagen.

Summa summarum: Bliv LANGT væk fra Finn Olsen VVS - der er absolut intet godt at sige om denne virksomhed.

February 12, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Ville ønske jeg havde læst andre anmeldelser først

Som nyligt tilflyttet i byen vil man jo gerne støtte det lokale initiativ, så jeg kontaktede Finn Olsen VVS som den lokale VVS'er, da jeg skulle have tilsluttet mit nye blødgøringsanlæg.

Jeg fik hurtigt en installatør ud og kigge på mit teknikskab og vi fandt ud af at det kunne godt lade sig gøre. Prisoverslaget lød på 2.500 - 3.000 kroner alt inklusiv. Jeg købte selv et anlæg senere samme dag og aftalte en tid ca. halvanden uge efter.

Mandag morgen kl. 7.30 dukkede installatøren op som aftalt. Han begyndte straks at stille spørgsmål til placeringen af anlægget; kom med kommentarer om hvorvidt jeg kun havde "det der salt" og at han ikke selv ville drikke vandet medmindre det var BWTs egen saltløsning. Han havde generelt en så dårlig attitude på en mandag morgen, at jeg simpelthen ikke kunne lade være med at påtale det. Herefter blev tonen dog en anelse bedre.

Cirka klokken 8.40 informerer jeg ham om, at jeg lige skal deltage i et kort videomøde, hvortil han spørger hvor længe det varer, da han egentlig er færdig og bare venter på at kunne indstille anlægget. Et kvarter senere oplyser han at han har indstillet anlægget til en hårdhedsgrad på 6 dH, men at den pt. ligger på 10 dH. Han opfordrer til at jeg tjekker den senere, hvilket jeg gjorde - og her er den faktisk væsentlig højere, omkring 13-14 dH. Jeg har endnu ikke haft tid til selv at indstille hårdhedsgraden yderligere, så lige nu betyder det altså at jeg stort set ikke får nogen gavn af den ydelse, jeg skal betale for.

Dernæst følger 5 minutters snak omkring vandkvalitet, krav til vandhygiejne, osv., hvorefter han smutter nogle få minutter over 9.

I dag kom regningen så, hvor der er faktureret 2 arbejdstimer (inkl. servicevogn) á 895 kr. Jeg vil mene, at der kun er brugt halvanden time, og henvender mig derfor til firmaet. Det er en prisforskel på ca. 450 kr., det drejer sig om. Her bliver jeg oplyst at prisen inkluderer tid brugt på at pakke til opgaven og kørsel til og fra kontoret, som ligger to kilometer væk. Desuden skal jeg tilsyneladende betale for at installatøren har siddet 10 minutter i sin bil i min indkørsel inden han kørte væk fra opgaven. Til 895 kr. i timen svarer det til ca. 150 kroner for absolut ingenting. Man fristes til at spørge om jeg også forventes at betale for toiletbesøg inden og efter installationen.

Hvis oplevelsen havde været fantastisk, attituden havde været god og hårdhedsgraden var korrekt indstillet, så ville jeg have set mellem fingre med arbejdstiden. Men faktum er bare, at det ikke var perfekt, og jeg har stadig ikke et blødgøringsanlæg, der er korrekt indstillet. Det skal jeg selv gøre.

Desuden synes jeg det er meget pudsigt, at fakturabeløbet ender på præcis 4.000 kr., når der er intet mindre end 14 forskellige linjer på fakturaen. Som helt almindelig forbruger har man næppe den store mulighed for at forstå forskellen på de forskellige dele, der er brugt til installationen.

Fakturaen er dags dato betalt med en bemærkning over for firmaet om at de ikke skal regne med at få mig som kunde igen.

December 14, 2020

Går den, så går den

Havde besøg af en blikkenslager fra Finn Olsen, som spurgte mig om, hvordan han skulle installere et toilet. Var det ikke derfor, jeg havde tilkaldt en fagmand? Da jeg modtog regningen, havde de lagt 50% ekstra på arbejdslønnen, som jeg dog fik nedsat uden nogen form for undskyldning. Mit råd: Find et andet seriøst vvs-firma!

November 2, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service og komplet mangel på professionalisme.

Det tog os 9 måneder at komme af med dem, efter de aldrig selv var dukket op som aftalt. - Tilgengæld fik vi en masse overfaktureringer.

Det de nåede at lave hos os, er senere blevet rettet/lavet om af andre VVS'ere som kaldte arbejdet for "venstrehåndsarbejde". Vi blev sågar spurgt om det var noget vi selv havde bakset med.

Vi har med 3 små børn boet i et hus hvor samlingerne omkring naturgasfyret ikke var tætte - Dette anser vi for totalt utilgiveligt. Radiatorer der var blevet sat op, sad ikke fast i væggen og var alle utætte i bøjningerne (3 stk)

Elendig service og komplet mangel på professionalisme.

Så hvis du vil sove trygt og ikke have søvnløse nætter, syntes jeg du skal søge i en anden retning.

September 20, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Brug ALDRIG Finn Olsen VVS!

Henrik Herse er fuldstændig ligeglad med kundens ønsker. Fuldstændig ligeglad med, at man har været kunde gennem mange år. Fuldstændig ligeglad med, om man ikke vil være kunde hos ham længere. Fuldstændig ligeglad med, at man forsøger at have en konstruktiv dialog med ham. Han er bare kort for hovedet og meget ubehagelig at tale med.

September 26, 2012

Take a closer look