Harbo VVS Reviews 10

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Henning har lavet alt VVS i mit hus

Henning har lavet alt VVS i mit hus, efter en STØRRE ombygning.
Fin service, god kvalitet og rimelig pris.
Alles in ordnung!

Nu her havde jeg lige et problem med min hottub.
Vandet cirkulerede ikke.
Pumpen blev skiftet, stadig ingen cirkulation.
Henning var forbi 2 gange, hverken han eller jeg kunne kloges på problemet idet han kunne blæse luft gennem systemet..
Så syrede han varmeveksleren af og det virkede.

Regningen kom i dag.
Ret præcist en tredjedel mindre end jeg forventede.

Jeg kan kun give Harbo vvs min bedste anbefaling.

December 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har ventet på en reaktion fra firmaet.

Har ventet på en reaktion fra firmaet i over en måned efter at Henning Harbo var forbi så på opgaven med manglende varmefordeling. Flere gange rykket for reaktion uden resultat.
Der er muligvis travlt i firmaet, men det er ikke en undskyldning for manglende pli overfor kunderne.

November 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fik udført flere ting med et rigtigt…

Fik udført flere ting med et rigtigt godt og tilfredstillende resultat. Mick som lavede tingene var meget venlig, og var særdeles god til at forklare os om de ting der blev lavet - en rigtig god medarbejder, så pas godt på ham.
Vil absolut anbefale HarboVVS i vores nærområde.

July 5, 2021

SÅDAN - dem vælger jeg fra nu af - ALTID

Jeg har et 14 år gammelt Vaillant gasfyr (boks model), som ikke kunne lave varmt vand. Jeg har tidligere fået lavet service og reparationer hos en anden VVS’er, men de kunne ikke fikse mit problem. Så har jeg haft Lygas ude og de sendte en mand som var der i 22 minutter og deres konklusion var, at det ville koster 8 til 10 tusind kroner og så var det bedre at bruge disse penge på et nyt fyr. Jeg betalte 1000 KRONER for sluder i 22 minutter! Så ringede jeg til Harbo VVS og han sagde ”Pjat sådan et fyr skal holde mindst 20 år, og den mener jeg at jeg kan fikse på et par timer”. Harbo VVS ankom, besigtigede, afsyrede 2 rør og skiftede en hane - han kørte efter de 2 timer og NU VIRKER MIT FYR IGEN!!!!! Så tredje gang lykkens gang og næste gang bliver det første gang, for nu vil jeg altid ringe til Harbo VVS - Hurra for dem.

September 2, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Færdigt arbejde :-)

Har anvendt Harbo VVS til 2 større projekter i år, begge afleveret til tiden, den aftalte pris og den forventede kvalitet. Et par detaljer drillede efterfølgende, men de blev straks og uden diskussion rette,- godt arbejde af Hennning og hans team :-)

September 5, 2014

Rigtig godt arbejde

Henning kom til tiden. Det hele blev udført som aftalt.
Jeg er rigtig glad for mit badeværelse.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.

March 9, 2012

Is this your company?