Lækker produkter god service. Varerne er pakket flot ind og det er hurtigt levering. Kan varmt anbefales.
See what reviewers are saying
Jeg fandt Fjordbutikken ved lidt et tilfælde, da jeg kiggede efter nogle bestemte produkter til en mere fordelagtig pris, end der hvor jeg normalt handler. Og sikke et held, for jeg sparer nu fremov... See more
Vi bestilte i juni fire af de samme lækre sæber fra Fjordbutikken, men da de kom hjem, var nogle af sæberne anderledes i duften og farven end de skulle være. Vi skrev til Fjordbutikken og nogle dage s... See more
Company replied
Min bestilling var udsolgt ved leverandøren, hvilket Fjordbutikken af gode grunde ikke kunne gøre så meget ved. Dog ærgrer det mig lidt, at jeg selv skulle kontakte Fjordbutikken, for at blive klar ov... See more
Written by the company
Fjordbutikken åbnede tilbage i 2006 og i dag har vi mere end 1000 aktive varenumre. Vi adskiller os fra andre webshops med vores strategi, hvor det fremgår at mindst 80% af vores varenumre skal stamme fra danske producenter. Vores sortiment indeholder ikke altid de mest kendte mærkevarer på markedet og i forhold til nogle af vores største konkurrenter, så har vi både færre agenturer og færre varenumre, men kvantitet betyder intet for os. Vi ønsker at tilbyde god service og gode danske produkter. Vi har lige fra begyndelsen haft 3 (tre) varegrupper i vores sortiment: 1/ Hudplejeprodukter, 2/ Brugskunst og 3/ Rengøringsmidler. Vores hudpleje mærker er næsten udelukkende danske og i vores sortiment af håndsæbe, shampoo, creme finder du mærker som Badeanstalten, Beaute Pacifique, Grøn Balance, Meraki, Munkholm, Nardos m.fl. Vores interiør og brugskunst omfatter mærker som Det Gamle Apotek, FableWood, Lucie Kaas, Maya Soele, Novoform og udenlandske som Casablanca og Willow Tree. Vores sortiment af rengøringsmidler omfatter danske mærker som Grøn Balance, Sterling Polish, Meraki, Munkholm og det tyske Dr. Beckmann. I Fjordbutikken har vi som mål at levere dine varer inden for 1-3 dage og det lykkes heldigvis næsten altid. Fjordbutikken er et godt og sikkert sted at handle, derfor har vi også valgt at få webshoppen e-mærket hvilket er et stærkt dansk garantimærke for sikker nethandel. Fjordbutikken ligger i Skødstrup nord for Aarhus hvor lageret ligger. Vi har ikke åben butik, men det er muligt at afhente varer efter aftale. Tak fordi du brugte tid til at læse om Fjordbutikken. Poul Smidt, indehaver.
Ved Skoven 14L, 8541, Skødstrup, Denmark
- info@fjordbutikken.dk
- www.fjordbutikken.dk
No recent history of asking for reviews
Perfekt service
Perfekt service. Bestilte fredag og de sendte allerede pakken afsted Lørdag. Så modtog den Mandag.
God service 😍
Utrolig flot engle figur
Sød indpakning med håndskrevet hilsen
Billige
MEGET TILFREDS☺️
TIP TOP!
Nem hjemmeside.
MEGA hurtig levering. Bestilte mandag eftermiddag, kunne hente tirsdag middag.
Omhyggeligt indpakket i forsvarlig emballage.
Flot indpakning af gave.
Lille chokolade i gave.
Mine varmeste anbefalinger. Handler der meget gerne igen :-)
Kunne jeg gi flere stjerner
Kunne jeg gi flere stjerner, gjorde jeg det.
Jeg bestilte min varer mandag kl 12.36
1 time senere, fik jeg besked at min ordrer var afsendt.
Dagen efter (tirsdag) kl 9.55 fik jeg en sms, at min pakke var klar til afhentning i Gls pakkeshop.
Aldrig har jeg oplevet noget så hurtigt. Og det var pakket fint ind, med et kort. Der skal jeg købe fra igen ;)
Jeg er så tilfreds. Tak
Jeg er så tilfreds. Lavede en hasteordre (skrev i kommentarfeltet) en aften, som blev afsendt dagen efter og modtaget dagen efter igen. Tusind tak for god service. Gaverne var pakket så fint ind uden ekstra gebyr.
Helt klart 5 stjerne
Helt klart 5 stjerner. Havde bestilt en vare, kort efter fortrød jeg, at jeg ikke havde bestilt to styk. Skrev en mail (fredag aften) Hvor jeg spurgte om jeg kunne supplere min første bestilling. Lørdag aften fik jeg returmail, med "ja, selvfølgelig - skal jeg pakke dem ind". Tirsdag var pakken her, påklæbet to søde glade smileys. Tak for I gav mig mere end forventet.. FjordButikken får min varmeste anbefaling.
Meget hurtig levering og rigtig gode…
Meget hurtig levering og rigtig gode priser - jeg er meget tilfreds
Super handel hos Fjordbutikken!
Super handel hos Fjordbutikken ☺Fik min vare gratis pakket ind i det fineste gavepapir med bånd. Hurtig levering og en lille chokolade med i kassen. Kan klart anbefales!
Hurtig levering, fantastisk service og gode produkter
Hurtig levering, fantastisk service og gode produkter.
Jeg havde ved en fejl angivet forkert postnummer, så min pakke blev leveret til en anden by. Fjord butikken fik hurtigt fat i min pakke og 1 dag efter blev den leveret til min adresse. Jeg vil helt sikkert købe hos dem igen, de får mine bedste anbefalinger.
Super oplevelse
Super oplevelse. Min pakke kom dagen efter jeg havde bestilt den 😊 Kan helt klart anbefales! 👍🏼😊
Willow Tree
Fantastisk services og hurtigt levering. Handler gerne hos dem igen
Vanvittig hurtig levering
Vanvittig hurtig levering! Bestilte torsdag lidt i er middag, pakken var hos pakkeshop fredag lidt før middag 👌🏻
Her handler jeg gerne igen
God service - gode priser - hurtig levering - og meget fin indpakning (som endda er gratis!)
Dørskilt
Jeg fik desværre leveret et skilt, som havde et par fejl. Fjordbutikken fik hurtigt lavet et nyt dørskilt til mig, som var helt perfekt.
Super god service, som er alle fem stjerner værd 😊
Ultra hurtig levering
Ultra hurtig levering, fair priser!
Modtog pakken allerede dagen efter.
200kr i fragt
200kr i fragt, så er der jo ikke noget at sige til at varen er billigere der end på andre websites

Reply from FjordButikken (e-mærket)
Jeg vender altid tilbage hos…
Jeg vender altid tilbage hos Fjordbutikken. De har altid gode skarpe priser og meget fine indpakning til julegaverne
Ualmindelig god oplevelse
Ualmindelig sød og venlig kundeservice. Hurtig levering og fin indpakning!
5 stjerner værdig!
Super betjening og hurtig levering. Venlig og meget hjælpsom via mail korrespondance.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler online ved Fjordbutikken
Super service, gode priser, hurtig levering og altid hjælpsomme.
Jeg kan kun anbefale Fjordbutikken .