Flöss  Reviews

Company details

1. Children's Clothing Store
  2. Baby Clothing Store

Written by the company

Flöss is a Danish children's clothing brand that creates charming styles of high quality, bursting with creativity. Our collections are inspired by the magical moments of childhood, from the smallest discoveries to the greatest milestones.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ingen hjælp

Jeg har ringet til jer og venter stadig på at komme igennem 23 min har jeg ventet. Det kan ikke være rigtig at I ikke kan tage en telefon i 23 minutter.

Skal aldrig have noget med jer at gøre mere og fraråder alle til at handle hos jer.

May 18, 2026

Vi elsker Flöss herhjemme

Vi elsker Flöss herhjemme.

Super lækker kvalitet, så fine styles, gode priser og virkelig hurtig levering.

Og så har I virkelig en god kundeservice, hvis man har brug for jer.

Kæmpe anbefaling.

January 15, 2026

Børnetøj i god kvalitet!

Vi er virkelig glade for børnetøjet fra Flöss! Materialerne er dejlig bløde og holdbare, og tøjet holder sig flot vask efter vask – klart et af vores favoritmærker til børnene.

May 22, 2025

Reply from Flöss

Kære Line, Vi er så glade for at høre, at I er glade for børnetøjet fra Flöss. Det betyder meget for os, at både kvalitet og holdbarhed lever op til forventningerne – og endnu bedre, at det er blevet en favorit hos jer! Tak fordi I deler jeres oplevelse, og fordi I vælger Flöss til jeres børn.

De bedste hilsner, Team Flöss

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og flotte produkter…

Fantastisk service og flotte produkter i lækker kvalitet. Kæmpe anbefaling 🙌🏼

May 16, 2025

Reply from Flöss

Kære Tania, Hvor er det skønt at høre, at både vores service og produkter har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling – det betyder virkelig meget for os! 💛

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Flöss.

De bedste hilsner, Team Flöss

Meget god kundeoplevelse

Super god service og rigtig fine produkter i god kvalitet.
Leveringen var hurtigt og helt som planlagt.

May 13, 2025

Reply from Flöss

Kære Ida, Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores service og vores produkter.

Vi håber, du får stor glæde af dine Flöss-styles, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🍓

De bedste hilsner,
Team Flöss

Rated 1 out of 5 stars

dårlig pas på ingen hjælp at hente

dårlig pas på ingen hjælp at hente
håber nogen gør noget ved det

October 9, 2024

Reply from Flöss

Kære Jytte, Vi kan se, at din anmeldelse muligvis er rettet mod en anden virksomhed, da vi ikke har haft nogen interaktion med dig?

For at hjælpe dig bedst muligt, anbefaler vi, at du kontakter Trustpilot for at få rettet anmeldelsen til den korrekte virksomhed. Alternativt er du også velkommen til at rette din anmeldelse her og indsende den til den rigtige virksomhed.

Hvis der er noget, vi kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte os direkte hos Flöss

Tak for din forståelse.

Anna, Flöss

Rated 2 out of 5 stars

Lang leveringstid

Jeg bestilte min pakke fredag, og jeg har stadig ikke modtaget den. Og det virker til at være helt standard. Der står den kommer senere i dag, men 5 dage er for lang tid når der er andre shops der sender på 1 dag. Det gør i hvert fald at jeg ikke bestiller herfra igen

March 1, 2023

Take a closer look