Til renovering af vores Frederiksberglejlighed i en ejendom fra 1893 valgte vi, på anbefaling, Føhns Byg som entreprenør. Det er et valg, vi har været meget tilfredse med. Samarbejdet med Morten og... See more
See what reviewers are saying
Vi har fået gennemrenoveret vores hus, stueplan og 1.sal. Nye gulve, vinduer og dører. Ny trappe til 1.sal, nedrivning af vægge, eksisterende vægge pudset op m.m. Morten og hans team har gennem he... See more
Tilbuddet blev sat i stand i en fart, og opgaven løst tilfredsstillende indenfor en rimelig tidsramme. Der var enkelte mangler til sidst, som blev rettet efter henvendelse til Morten.
Har i en lang periode søgt efter en dygtig og erfaren/stabil håndværker. Jeg fik kontakt til Morten føhns igennem 3 byggetilbud og hvilket skulle vise sig at være mit held. Har hele vejen igen... See more
No history of asking for reviews
Høj kvalitet og superflot resultat
Samarbejdet med Morten og hans dygtige og venlige folk har været gnidningsfrit og behageligt fra start til slut, og vi har fået en superflot lejlighed, hvor både kvaliteten af materialer og det udførte arbejde er af høj kvalitet.
Stor anbefaling!
Punktlig hyldest til det gode håndværk
Det er en stor mundfuld at gå i gang med renovering af sin bolig. Jeg tog mange tilløb før jeg, baseret på god omtale, endelig sprang ud i det og hyrede Føhns Byg som entreprenør i forbindelse med renovering af køkken og entré samt etablering af badeværelse i gammel københavnerlejlighed. Og på baggrund det udførte arbejde, melder jeg mig nu i koret af tilfredse kunder.
Opgaven var relativt omfattende, men blev udført indenfor de angivne tidsrammer. Jeg havde ingen flotte arkitekttegninger at tage udgangspunkt i. Jeg havde derimod nogle meget rå skitser og forklarede, med udgangspunkt i disse, Føhns hvad jeg ønskede af resultateter. Han fangede straks idéerne og videreudviklede dem ovenikøbet også ved at komme med kløgtige forslag til, hvor det kunne give et bedre resultat for mig.
Kommunikationen op til projektets start, undervejs i processen og efter aflevering har jeg oplevet som kontinuerlig og klar. Samtlige aftaler - mundtlige som skriftlige - blev overholdt. Han/hans folk møder til aftalt tid, og jeg oplevede ikke perioder hvor mit projekt "lå dødt". Han har åbenlyst flair for at organisere arbejdet på en måde, så det bliver optimalt i forhold til de mange forskellige håndværkere, der typisk skal ind over et projekt af den størrelse (tømrer, VVS, elektriker, maler osv.).
Udover at være særdeles tilfreds med resultaterne af det udførte håndværksarbejde, er jeg efterladt med noget så sjældent som en oplevelse af god service og ordentlighed fra entreprenørens side. Selv den (mindre) mangelliste, der uundgåeligt vil forekomme efter et projekt i denne størrelsesorden blev udbedret både omhyggeligt og hurtigt.
På baggrund af ovenstående vil det næppe komme som en overraskelse for nogen, at jeg ikke ville tøve et sekund med at hyre Føhns igen - eller anbefale ham til andre. Herfra en stor tak for et godt samarbejde.
5 store stjerner god til renovering
Vi har nu gennem mere end 15 år haft samarbejde med Morten som har Føhns Byg. Vi vender altid tilbage når vi har ting i huset der skal laves og de har efterhånden stået for alt i vores store ombygning.
De kan lave næsten alt og ellers har de samarbejde med andre håndværkere. De kommer altid til tiden og går ikke før alt er perfekt.
Jeg kunne ikke forstille mig at bruge andre næste gang vi skal have lavet noget i huset.
Vi har fået lavet en tilbygning og en renovering af et stort hus. 5 store stjerner herfra.
Professionelt og flot håndværk
Morten og hans team har gennem hele forløbet været et positivt og inspirerende bekendtskab. Alt er udført efter planen, topprofessionelt og fantastisk håndværk.
Vi er mere end tilfredse med resultatet
Vi kan varmt anbefale Morten Føhns.
Hanne og Torben
Udskiftning af gulv.
Vi har nu flere gange i løbet af de seneste år benyttet Føhns først til renovering af knopskydning på 5. sal i forbindelse med lejlighedsudvidelse og senere til andre opgaver i vores andelsforening og gårdlaug. Tilbuddene har altid været skarpe på pris og udførelsen præcis på både tid og kvalitet. Nu har vi netop fået udskiftet gulv i 4. salen af lejligheden og som vanligt til vores fulde tilfredshed.
God service og høj kvalitet
Vi har benyttet Føhns Byg i flere år til mange forskellige opgaver i vores hus. Vi har fået renoveret 3 værelser og gang med nye lofter, vægge, gulvvarme, el og isolering. Stuen fik et par år efter samme omgang, og vi fik ny hoveddør og fliser i entré. Vi har fået renoveret hele kælderen, med fliser i både gang og vaskerum, og indretning af filmkælder. I år får vi skiftet vinduer i køkken og ny havedør i stuen, og det helt store projekt er renovering af bad og toilet i kælderen.
Arbejdet er alle gange blevet udført til topkarakter (det skal siges at min kone går meget i detaljer og kan være svær at stille tilfreds). Vi har gennem årene været meget glade for den venlige, effektive og professionelle service fra Føhns Byg, og kan anbefale firmaet uden forbehold.
Umotiveret hærværk mod min cykel
Umotiveret hærværk mod min cykel. Fede typer!
Tænk jer om en ekstra gang før I hyrer smålige folk som disse til noget som helst
Sildebensparket i københavnerlejlighed
Morten Føhns og hans team lagde super fine sildebensparketgulve i klassisk københavnerlejlighed. Rigtig god kommunikation undervejs, og et resultat, der får komplimenter af alle, som kommer forbi. Stor anbefaling herfra.
Perfekt udført lille køkken projekt.
Effektiv service
Blænding af døre
Jeg havde Føhns Byg til at hjælpe mig med blænding af 2 døre i ældre herskabslejlighed. Alle aftaler blev overholdt, godt udført arbejde der blev udført hurtigt og god kommunikation undervejs.
Framragende
Har i en lang periode søgt efter en dygtig og erfaren/stabil håndværker.
Har hele vejen igennem været yderst tilfreds med Mortens Føhns arbejde med blandtandet totalt renovering af mit badeværelse og køkken samt sænkning af mine lofter.
Håndværkerne arbejde fra morgen til aften og var jeg i tvivl om noget var Morten yderst behjælpelig.
Vil give min største og varmeste anbefalinger til Morten og co.
Fantastisk råd, hjælp, vejledning og ikke mindst udførsel ved gennemrenovering af lejlighed.
Efter 3byggetilbud.dk hjalp os med at foreslå en entreprenør til vores renoveringsprojekt blev vi henvist til Føhns Byg. Vi skulle have hjælp til at istandsætte en ældre slidt 4-værelses lejlighed i København.
Ingen af os havde nogen erfaring i at istandsætte og renovere, og her bød Morten fra Føhns Byg ind med stærke kompetencer fra start til slut. Gode råd om hvordan og hvad der kunne lade sig gøre, hjælp til små-ting man kunne klare selv, og vejledning til at vælge den bedste og smarteste løsning. Der blev slebet gulve, filtet vægge, malet overalt, genoprettet skæve vægge, bygget et helt nyt badeværelse og det står hele bare kniv-skarpt i dag. Sammenlignet med de andre selskaber der har været inde over vores renovationsprojekt så ligger Føhns Byg klart på førstepladsen over vores mest betroede entreprenører og byggeselskaber i København.
Kan klart anbefale Morten og hans byggeselskab Føhns Byg ApS!
Vores bedste anbefalinger til Føhns Byg.
Vi har haft Føhns Byg til at stå for ombygningen af vores tilbygning af et tørreloft, der var angrebet af skimmelsvamp. Vi kan kun varmt anbefale Føhns Byg. Føhns Byg har altid overholdt aftaler, har altid svaret på vores henvendelser, har taget opgaven særdeles seriøst og kyndigt, så vi altid har følt, at vi var i de bedste hænder. Føhns Byg har leveret et virkeligt godt håndværksmæssigt arbejde med et økonomisk godt tilbud og har aldrig overskredet dette. Hermed vores varmeste anbefaling.
Professionelt udført arbejde og god service fra start til finish.
Vi fik lavet en del ombygningsarbejde i vores rækkehus. Efter at have indhentet 3 tilbud blev vi enige om at det bedste tilbud kom fra Føhns. To nye vægge med døre skulle etableres, 3 vægge blev fjernet, en ny loftlem med trappe indbygget og så videre. Morten, Søren og Jonas var professionelt hele vejen igennem og projektet var færdig 1 dag før det aftalte tidspunkt! Jeg kan kun anbefale Føhns til alle som søger fagmænd som overholder deres aftaler og laver et godt stykke arbejde.
Flot håndværk - grundige og hjælpsomme
Vi har benyttet Føhns til ombygningsopgaver i rækkehus. Alt fra udskiftning af vinduer til andre håndværksmæssige opgaver i huset herunder til at bygge et indbygget skab - meget flot arbejde. Dygtige håndværkere, holder aftaler og godt samarbejder under processen. Vi har været meget tilfredse og har bestilt Føhns til nyt projekt.
professionelt håndværk og god service!
Føhns Byg har ombygget mit københavner-bad i en lille lejlighed med et flot resultat. Der er ærlighed og åbenhed omkring økonomi og ingen skjulte ekstra-regninger.
Der bliver lyttet til kundens ønsker og krav samtidig med at Føhns Byg kommer med en professional indstilling til- og vejledning i hvad der vil give det bedste resultat.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med Føhns Byg der opfyldte mine krav til tid, økonomi og kvalitet !
Kompetent og venlig
Jeg fik i oktober skiftet et gipsloft, som var blevet vandskadet efter skybrud samt skiftet badeværelsesdør. Malerarbejde var med i tilbuddet. Jeg valgte Føhns Byg. En yderst kompetent og god oplevelse. Efter en dag lå tilbuddet på opgaven allerede i min email. Jeg fik en rigtig fin rådgivning og oplevede en god kundekontakt hele vejen igennem. Og resultatet er meget tilfredsstillende, så jeg kan kun give de bedste anbefalinger.
Professionelle og sympatiske håndværkere
Hurtige til at give tilbud. Professionelle i deres rådgivning, samt udførsel af opgaverne. Sørgede for at informere løbende, samt en hurtigt, effektiv og kompetent udførsel af opgaverne.
Opgaver i E/F; udskiftning af branddøre, samt gadedøre.
Jeg kan kun være tilfreds med føhns
Føhns var hurtig ude at give tilbud, næsten ingen ventetid på udførelsen, meget sympatiske mennesker og det færdige resultat blev som jeg havde regnet med hvis ikke bedre