Ruim maand geleden lijsten besteld, betaald en niet ontvangen. In eerste instantie geen reactie op mails, na review op TP hierover alsnog de lijsten ontvangen én aankoopbedrag retour ontvangen als ver... See more
See what reviewers are saying
Kundig en geduldig advies gekregen over een maat gemaakt passe-partout met passende lijst. Netjes en tijdig geleverd en over geïnformeerd. Resultaat is precies wat er voor ogen was. Fijn dat ze hier w... See more
Ik was al enige tijd op zoek naar een passende lijst voor een aquarel schilderij dat mijn dochter had gemaakt. Na een mailtje naar Fotolijstenwinkel was de juiste maat snel gevonden! Ook de afhand... See more
Company details
Information provided by various external sources
Voor al uw fotolijsten, passepartouts en opplakmateriaal. Alle orders boven € 50,00 versturen wij gratis! Voor projecten kunt u een email sturen naar info@fotolijstenwinkel.nl
Contact info
Hessenweg 153, 3731 JG, De Bilt, Netherlands
- 0302211295
- info@fotolijstenwinkel.nl
- www.fotolijstenwinkel.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Passende lijst
Na een mailtje naar Fotolijstenwinkel was de juiste maat snel gevonden!
Ook de afhandeling was eenvoudig en duidelijk,
Is misschien iets duurder, maar bijna alles is mogelijk.
Ergo: voor volgende lijsten, ga ik eerst naar "Fotolijstenwinkel"
Na retour te late levering geen enkele reactie
Begin april 3 lijsten besteld die ik een week later nodig had voor een kampioensteam. Lijsten waren voorradig, dus zou op tijd moeten zijn. Volgende dag stond op site ook aangegeven dat ze verzonden zijn. Echter levering bleef uit. Na enkele telefoontjes waarbij aangegeven was dat ze verzonden waren kreeg ik uiteindelijk een track en trace code waaruit blijkt dat ze dus te laat verzonden zijn (4 dagen later)en de levering dus te laat is. Zending geweigerd en verzoek om bedrag terug te storten. Tot nu toe geen reactie op de verschillende mails en ook nog geen bedrag terug ontvangen.
Inmiddels 10 juni. Na enkele mailtjes bericht ontvangen dat de webwinkel de lijsten niet retour ontvangen heeft. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de vervoerder, die aangeeft dat ze wel retour gegaan zijn. Daarna keurig mailtje ontvangen van de webshop dat ze nog wel zoek zijn, maar dat het bedrag is teruggestort op mijn rekening (en is inderdaad ook overgemaakt). Wat ons betreft is het uiteindelijk toch nog netjes opgelost.
Levertijd duurde te lang, geld netjes teruggestort
Ze konden niet tijdig leveren, nadat ze telefonisch contact met mij hadden opgenomen, hebben ze het geld netjes teruggestort.
Onbereikbaar, slechte klachtenafhandeling als in geen
Ik koop veel online maar heb nog NOOIT zo een slechte service meegemaakt als bij fotolijstenwinkel.nl. Wacht nu al bijna 2 maanden op een nieuwe fotolijst. Vele malen contact gezocht en tot op heden nog steeds GEEN enkele REACTIE! Schandalig. En daardoor wat mij betreft een onbetrouwbare online partij.
Niet behulpzaam
Woensdag een 24-uurslevering besteld, komt pas zaterdag aan. Gebeld, het antwoord is 'had de verkeerde kleur klaargelegd'. Kan gebeuren, maar ik krijg geen excuses en er wordt geen oplossing bedacht (spoedlevering zodat we ons kado toch nog vóór het feestje ontvangen). Ik moet het er dus maar mee doen. Gemiste kans.
Na 10 dagen gebroken lijst geleverd
- Fotolijst binnen 10 dagen ontvangen (na een herinnering) ipv 24 uur zoals vermeld op de site. Geen uitleg of excuses aangeboden.
- Verpakking was heel dun, het glasplaat was in stukken aangekomen.
- Nieuwe glasplaat aangeboden door de winkel, maar na 30 dagen heb ik nog steeds niks ontvangen (ook geen antwoord op mijn herinnering).
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.