Hej Jeg forstår ikke at det ikke kan fungere her efter 10 år. Hjemmeplejen er virkelig ikke særlig service minded Når Peter er på ferie Går det i hårdknude Jeg har aftale om at i skal ri... See more
See what reviewers are saying
Jeg bor på Holger Danskes Vej, hvor det 2 ud af 4 tirsdage om måneden er forbudt at parkere i henholdsvis højre og venstre side. Begrundelsen er, at kommunen gerne vil kunne feje vejene. Pa... See more
No history of asking for reviews
Pas på Parkering-Frederiksberg, utroværdig!
Pas på Parkering-Frederiksberg, som laver sine egne regler, bl.a. afviser anvendelsen af alm. P-skiver, som kun anvendes visse steder. Ja, man kan læse hele regelsæt på hjemmesiden, men især udefra kommende bilister straffes herved. Vh Per
Skamløst medarbejder...
Jeg var ind i kommunen i dag og en medarbejder simpelthen havde lyvet i min ansigt der jeg skulle svare på nogen sikkerhedsspørgsmål i forbindelse med min tidligere bopæl. Jeg fortalte at jeg havde også boet en gang i et Kommune i den perifere København og hun simpelthen nægtede dette ting.
Min indtryk var at hun prøvede at give den indtryk til medarbejderne at jeg lyve bare højre venstre.
Skamfuld en service...
Jeg ringede til jobcentret her til…
Jeg ringede til jobcentret her til morgen, med et meget simpelt spørgsmål og blev mødt af en meget sur og meget lidt imødekommende kvinde. Jeg ringede selv og var meget motiveret, da jeg ønskede at komme på et kursus og blev mødt med en negativ attitude.
Forfærdeligt, at det er jobcentrets medarbejdere, der skal være med til at demotivere en, i forhold til at komme videre i sin jobsøgning. Jeg gik fra motiveret til nedslået og med en følelse af ikke at være noget værd på bare 2 minutter.
God og hurtig service
Jeg skulle have hjælp til at ændre mine oplysninger i folkeregisteret, og jeg blev mødt af en venlig og kompetent medarbejder, som løste sagen for mig allerede samme dag. Det kalder jeg god service. 5/5
Komplet inkompetent
Komplet inkompetent
Vanvittig inkompetent vejledning, for sen rådgivning (efter at have fået garanteret at alt var fint i forbindelse med en flere måneder lang rådgivning) og så ovenikøbet forsinkelse ud i at afsende dokumenter op til sygedagpenge. Ikke så meget som én undskyldning – på den måde vedkender de sig egne fejl – men arrogant rådgivning, fremfor at rette op på det i en fart ved at sende bare ét dokument, som de skulle have afsted et par måneder i forvejen til a-kassen. Var rådgiverne ansat i min virksomhed, var de fyret på stedet.
En eller anden i byggeri afdelingen
En eller anden i byggeri afdelingen, tror han hed Christian.
Han hører ikke hvad man siger til ham, og taler grimt til en.
Skod kommune.
Sorggruppe i Frederiksberg Kommune
Mistede min mand i november. Fik tilbud om besøg af sundhedsrådgiver og fandt også frem til sorggruppen. Jeg ville nødigt have undværet dette forløb, som er kørt etisk og professionelt, og har været en stabiliserende faktor for mig i min sorg. Det er af uvurderlig betydning at få mulighed for at dele sin sorg med andre.
pinlig opførsel fra jeres side af
så snart man har et efternavn der ikke er olsen eller nielsen/er psykisk sårbar/arbejdsløs osv. er man simpelthen afskum i frederiksberg kommunes øjne. ingen sympati kan findes her. det er for pinligt. skam jer.
Håbløst at få fat på nogen oven idet…
Håbløst at få fat på nogen oven idet får man endelig fat på nogen kan de ikke svarer .......men offentlig arrogance er i behold
Var i et privat firma var I lukket
Borgerservice - super behandling
Skulle forny pas og ville gøre det via selvbetjeningsmaskinen så jeg ikke behøvede at bestille tid.
Denne virkede ikke men en sød smilende hjælpsom ung kvinde sørgede for at jeg istedet fik personlig betjening og i løbet af 5 min. var det klaret.
Uhæderlige Frederiksberg kommune
I Frederiksberg kommune går man gerne til yderligheder for at afholde magtløse mennesker fra at modtage de penge, de er berettiget til. Imødekommenhed og almen respekt for borgeren er i dén grad fraværende hos Frederiksberg kommune - lovovertrædelser er til gengæld normen. Skam jer!
Mobning på Skolen ved søerne
På Skolen ved søerne blev min søn i næsten 2år nedgjort af hans dansklærer. Lederen på skolen, havde fået denne info men så den anden vej!
Da læren (AO) stoppede på skolen, blev min søn tilknyttet et akt team. Det hjælper ham på ingen måder? Karsten som er pædagog erkender ikke, hvad voksen mobning gør ved børn og kan ikke hjælpe min søn pga manglende empati og ekspertise! Skolen erkender ikke at en af deres lærer gik langt over stregen med en dreng på 7år!
Min søn går i skole om morgenen, med den overbevisning, at Karsten ikke forstår ham, så for at overleve en skole dag må min søn på 9 år lærer pædagog Karsten at kende, da Karsten har givet op på, at lære min søn at kende!
Ikke barnets tarv!
Frederiksberg kommune vej & park som…
Frederiksberg kommune vej & park som ansat…
Værste arbejdsplads til dato jeg har været ansat hos. Hele fgv styres af deres daglige leder “kb” som behandler sine ansatte som dyr , ingen almen respekt og bahandling, siger man sin menning eller siger imod bliver man talt grimt til svinet til, han køre med holdningen “kæft , trit og retning” ,
Skulle denne arbejedsplads blive dejlig for alle ansatte skulle denne mand vippes af posten og erstattes med et menneske det kan behandle sine ansatte som mennesker .
Forskel behandling i Frederiksberg Kommune…
Frederiksberg kommune har ikke kun møg i vandet men også i deres måde og behandle borger på.
De har anbragt uvisiteret såkaldt mentalt og socialt udfordret underbo med barn i 30erne i min ældre bolig afdeling i digterhusene.
Denne syge person har gjort mit liv til et mareridt med falske klager ridset bil osv.
Nu som tak har hun fået en lejlighed i Søfronten et sted jeg har været skrevet op til i lang tid men ikke kan få en lejlighed.
Kommunen har skrevet til mig det ikke er muligt og får en familie bolig men denne SYGE PERSON har fået en anvist af Kommunen udenom køen.
Ligesom hun blev anbragt her føj for et råddent system Kommune og samfund.
Til alle i OPUS/IPS-forløb/samarbejde…
Til alle i OPUS/IPS-forløb/samarbejde med kommunen eller jobcenter for at komme på uddannelse eller beskæftigelse!
Vil gerne advare alle mod IPS-forløbet hos F86/Frederiksberg Kommune/København. De priser sig over, med denne metode, at kunne arbejde med psykisk sårbare og presse dem ud på arbejdsmarkedet - på ordinære vilkår. Fint hvis man kan dét. Men hvis man ikke kan, så skal de nok sørge for at presse en udover grænsen, så man i sidste ende er mere syg og uarbejdsdygtig end da man startede.
Desuden er udskiftning af sagsbehandlere ekstrem, således at du som borger risikerer at skulle starte påny gang på gang og være i flere år uden reel afklaring.
Er du havnet i Frederiksberg Jobcenter og F86 eller andet sted, hvor du tilbydes et IPS-forløb, skal du sørge for at få dig en bisidder/fagforening/privat socialrådgiver, optage alle dine samtaler og læse lovgivningen igennem for det forløb, som du er i, så du ved hvad dine rettigheder er. Frederiksberg Jobcenter er berygtet for at overtræde borgernes rettigheder i sagsbehandlingen.
Jeg sendte mail vedr spørgsmål om…
Jeg sendte mail vedr spørgsmål om byggetilladelse, og fik svar dagen efter, tak for hurtig service.
1 time
1 time: 11 kroner
2 timer: 27 kroner
3 timer: 48 kroner
4 timer: 69 kroner
Trist at timeprisen ikke er den samme og de tager ekstra jo længere man parkere der.
Der parkere jeg ikke mere.
Umulig parkering
Har lige fået en dummebøde af Frederiksberg kommune /parkeringsafgift.
Det dumme er at jeg har forsøgt at være en god borger og bruge 25 min på at søge efter en p-plads, betalte parkering for sluttelig at få en bøde for en eller anden under-regel. Ikke den sædvanlige tidsbegrænsning, eller gul kant, eller afstand fra kryds, men et eller andet det tager 11 linjer at forklare, men som 3 forskellige personer ikke er i stand til at forstå. Det er sikkert direkte afskrift af færdselsloven, så sikkert juridisk fint, men uforståeligt for den almindelige borger.
I stedet for på dummeste vis søge at sikre mig en korrekt parkering skulle jeg selvfølgelig bare gøre som nogen af de andre bilister, nemlig bare konstatere at man godt kan glemme alt om at forsøge at foretage en korrekt parkering i Frederiksberg og i stedet spare de 25 min cirklen rundt, samt betaling for parkering og gå direkte til at smide bilen i 2.position lige hvor man lyster. Det koster det samme, man kan finde parkering lige hvor man vil og det tager 0 minutter. Det er i hvertfald meningsløst at spilde tid og kr på at forsøge at parkere pænt.
Alternativt kan man finde et andet sted at lægge sine restaurantbesøg og det er nok den løsning jeg vælger i fremtiden. Frederiksberg kommune har tjent 510 kr på denne afgift og med den oplevelse vil det nok vare ca 10 år før jeg besøger en restaurant i denne kommune igen. Det giver 51 kr ned i lommen til kommunen pr år, og et tab i omsætning på 5000 kr for restauranten. Det giver en netto gevinst på minus 4949Kr pr år.
Jeg har sendt en kopi af denne anmeldelse til restauranten vi besøgte, i håb om at tab af omsætning måske kan være medvirkende faktor til at Frederiksberg kommune begynder at søge nogen effektive løsninger på parkeringsproblemet.