Hej Jeg forstår ikke at det ikke kan fungere her efter 10 år. Hjemmeplejen er virkelig ikke særlig service minded Når Peter er på ferie Går det i hårdknude Jeg har aftale om at i skal ri... See more
See what reviewers are saying
Jeg bor på Holger Danskes Vej, hvor det 2 ud af 4 tirsdage om måneden er forbudt at parkere i henholdsvis højre og venstre side. Begrundelsen er, at kommunen gerne vil kunne feje vejene. Pa... See more
Pas på Parkering-Frederiksberg, som laver sine egne regler, bl.a. afviser anvendelsen af alm. P-skiver, som kun anvendes visse steder. Ja, man kan læse hele regelsæt på hjemmesiden, men især udefra ko... See more
Mistede min mand i november. Fik tilbud om besøg af sundhedsrådgiver og fandt også frem til sorggruppen. Jeg ville nødigt have undværet dette forløb, som er kørt etisk og professionelt, og har været e... See more
No history of asking for reviews
Dejlig sted at bo
Veldrevet, effektiv og hyggelig
Har boet på Frederiksberg i syv år, men flyttede fra kommunen for fem år siden, da vi med små børn havde brug for mere åbne omgivelser. Kommunens forvaltning og service overfor borgerne var helt i top, ligesom samarbejdet i kommunalbestyrelsen under den konservative borgmester ledelse fungerede upåklageligt.
besparelser, langsom og ringe service
Jeg har kun oplevet besparelser i mine børns vuggestue-, børnehave - og skoletid. Ingen investeringer kun forringede forhold.
Har kun oplevet langsommelig service hos kommunens forskellige kontorer.
Har kun oplevet indskrænkninger i åbningstider på biblioteker, nedlukning af services.
Har kun oplevet langsommelig udbygning af miljø og trafikindsats og hykleriske programerklæringer fra kommunen.
Lavt skattetryk og god service..
.. hvad mere har man brug for.
Er lige flyttet til kommunen og de var meget flinke og hjælpsomme. Min lærreder har boet der altid og har kun ros til dem derinde - det er en skøn plet hvor tingene virker i det ellers så røde København..
Lav skat og styr på service
God kommune, der er styr på alt undtagen økonomien.
Elsker kommunens gode service, inden for alle de områder der har berørt mig.
ok komune
for dyr ,,,,,,,,,,,, tænker ikke nok på butikker ............. dårlig p forhold
Bedre snerydning end københavn
Når der falder meget sne er det ret let at se hvor kommunegrænsen går mellem frederiksberg og københavn.
Fantastisk kommune
gør alt for sine borgere. Smukt sted. Jeg elsker Frederiksberg!