I April nummeret 2026, mener Gaffa, at det er for dårligt, at de nu skal til at betale for at komme ind til koncerter. Måske er det fordi, at scene kunsterne nu endelig OGSÅ er trætte af jer. At... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Vi havde bestilt nogle One Direction ting til min datters fødselsdag, og der stod på hjemmesiden at noget af det var i restordre, men vi håbede at en uge kunne gøre det. Desværre var tingene længere... See more
Written by the company
GAFFA er Skandinaviens største musikmedie med lokale udgivelser i Danmark, Norge og Sverige. Gaffa.dk besøges hver måned af 500.000 læsere og hertil kommer Magasinet GAFFA, nyhedsmail, samt diverse sociale medier som læses/bruges af et tilsvarende antal. Hver måned er GAFFA i kontakt med 1 mio. kultur- og musikinteresserede danskere. På Skandinavisk plan læses vores magasiner i Danmark og Sverige af mere end 300.000 og vores 3 websites har samlet over 900.000 unikke brugere. GAFFA drives privat og er afhængig af annonceindtægter og indtægter fra medlemskab af GAFFA+. Vi modtager ikke nogen form for mediestøtte.
Vester Allé 15, 8000, Aarhus C, Denmark
- +45 70270600
- plus@gaffa.dk
- www.gaffa.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Giver 2x5 ⭐️’er
Giver 2x5 ⭐️’er for god kundeservice og ekstrem hurtig levering 👌🏻
Skrev søndag nat om ombytning af bluse, mandag blev ordren modtaget og sendt + jeg fik retur label til anden t-shirt. Dagen efter var min pakke til afhentning i pakkeshop, før jeg overhovedet havde nået at sende anden t-shirt retur 📦🤩
Anmeldere tror stadigvæk de er små konger
Måske er det fordi, at scene kunsterne nu endelig OGSÅ er trætte af jer.
At I mener at I KUN vil give gode anmeldelser, hvis I får noget gratis. Om det er mad, spiritus eller cigarer, eller fribilletter.
Et blad der er gennem årene har haft en kvindelig kunster, der promoverer at kaste op, før sine koncerter eller en mandlig sanger, der, efter at have behandlet en fan dårligt og som belønning fik et par velfortjente slag over nakken, fik lov til at fortælle sin pivpiv historie om hvor forfærdeligt det var, at folk ikke forstod ham.
Og et blad (samme nummer) stadigvæk tager fotos af kvindelige artister i sexede positurer og mandlige med stramme T-shirt for at fremme deres mandlighed.
Måske er jeres holdning til tilværelsen noget I skal tage op til revidering :-)
Brug en anden leverandør
Prøv at hør’ virkelig dårlig ide, at bede om en anmeldelse 🙄 bestilt vare den 18. December 2025 - leveret 12. februar 2026. 1 stjerne for at I, trods alt, leverede - men jeg kommer aldrig til at bestille fra jer igen!
Udeblevet levering uden besked fra Gaffa
I sendte selv mail og bad om en anmeldelse. Julegave bestilt 13. December, ankom ca 20. Januar efter flere rykkere.
Kan ikke opsige abonnement.
Jeg har skrevet til dem over mail 4 gang nu. For at opsige mit abonnement. Men intet svar for jeg. Pengen bliver trukket og jeg gider ikke være en del af det mere.
Tyveri.
Jeg kunne godt oprette mig som Gaffa+ medlem for at få rabatter/billetter, så jeg nu er bundet til et månedligt abonnement. Jeg kan efterfølgende hverken logge ind på mobil, tablet eller pc på nogen måde. Telefonkøen når man ringer til dem ender enten i at man kan ligge en besked, eller at man starter forfra med deres valgmuligheder. Tyveri.
Jeg forstår ikke de andre dårlige…
Jeg forstår ikke de andre dårlige oplevelser. Jeg har kun ros for hurtig levering og en god service mvh Lone Tørnqvist
Efter at have læst om Gaffa her hos…
Efter at have læst om Gaffa her hos trustpilot, vil jeg helt holde op med at læse deres artikler. Det lader til at det er organiseret svindel....
Afmeldte mit + medlemskab
Afmeldte mit + medlemskab, men det viste stadig som aktivt i mit mobilepay så jeg fjernede også mit kort der.
De godkendte så ikke min afmelding hvilket har resulteret i en rykker som de vil kræve jeg skal betale - kundeservice 👎
Leverer ikke produkt/service og STJÆLER dine penge
Jeg oprettede en konto hos GAFFA, men allerede første gang jeg blev logget ud, kunne jeg ikke tilgå min konto igen. Jeg prøvede gentagende gange at reset mit password, hvilket jeg ikke kunne, da systemet ikke kunne finde en konto knyttet til min mail. Det er selv samme mail, hvor jeg fik en ‘velkommen til GAFFA plus’ mail. Jeg skrev derefter en mail, for at få slettet min og abonnement. Den mail har jeg stadig ikke fået svar på, selvom det er over to uger siden nu.
GAFFA prøvede her først på ugen at trække penge fra min MobilePay, som jeg tilknyttede abonnementet ved oprettelse. Da jeg ikke havde tilknyttet mit nye betalingskort til min MobilePay var betalingen ikke gået igennem.
I starten af denne uge kontaktede jeg deres kundeservice, for at få dem til at løse problemet. Den oplevelse kan kun beskrives som latterlig, inkompetent og dybt uprofessionelt. Medarbejderen kunne ikke hjælpe mig, fordi han ikke kunne finde min konto. Så spurgte jeg hvordan i alverden at GAFFA kan trække penge fra en konto, som åbenbart ikke eksisterer i systemet? Det kunne han ikke svare på, men lovede at en mere specialiseret medarbejder ville kontakte mig. Har jeg hørt fra dem siden? Nej.
Samme dag annullerede jeg min betalingsaftale i MobilePay, inden jeg tilknyttede mit nye kort.
I dag har jeg så modtaget en mail angående manglende betaling. GAFFA mener tydeligvis at de har bedre ting at tage sig til, end at få løst deres uberettiget opkrævning af mine penge.
Opret ALDRIG et abonnement hos GAFFA. De leverer ikke det lovede produkt/service, er mega ligeglade og DE STJÆLER DINE PENGE.
Umuligt at afmelde sit medlemskab
Umuligt at afmelde sit medlemskab. Har forsøgt at få kontakt via mail men får ingen respons.
Har blokeret for at de kan trække flere penge fra mit kort, hvilket har resulteret i en rykker.
Fantastisk kundeservice 👎
Bestilt digitalt medlemskab - ingen respons
Bestilt digitalt medlemskab - det virker ikke - man skriver til kundeservice - intet svar.
Måske I læser jeres Trustpilot anmeldelser, når I nu ikke læser jeres mails?
Køb af musik
Bestilte den nye cd med rolling Stones,men får at vide at det deres post leverandør der er synderen.
Magen til dårlig undskyldning, vi tror simpelthen at de slet har varen hjemme!
Det er ikke der vi handler musik næste gang
Meget Utilfreds køber.
Anders jørgensen

Reply from GAFFA
Har nu måtte betale et ekstra gebyr…
Har nu måtte betale et ekstra gebyr grundet de ikke ville svare henover 2 mdr. Så en regning steg med 150kr.. intet svar fra dem. Det er ikke pengene, men princippet. Plus har nu betalt for et abonnement i et år som de ikke overholder. Kunne næsten lige så godt have sat ild til de 450kr i stedet.

Meget langsom service
Fatter ikke at man lover ting bliver sendt og når man så ringer 2. gang er det stadig ikke sendt. Jeg køber aldrig mere fra Gaffa.dk

aldrig mere gaffa
Har altid været glad for at læse deres artikler og anmeldelser, men nu skal man åbenbart betale for det, det vil jeg ikke, den slags er bare ikke i orden

404 fejl overalt
Det er sjovt som at i takt med at det er begyndt at koste penge at læse Gaffa artikler, er hjemmeside oplevelsen blevet markant ringere med det nye re-design. Reklamemængder en masse, så man tror man er landet på ekstrabladet, 404 fejl på samtlige artikler, langsomme loading hastigheder mm. Pt. kan man ikke engang komme ind på siden uden den melder fejl.
Hvis I vil have mine penge, må I simpelthen til at stramme jer an med hjemmesiden. Ellers kommer I til at miste mange brugere, meget hurtigt. Find nogle ordentlige udviklere, dem I bruger pt. er tydeligvis ikke kompetente nok.

Betalingsvæggen er til grin
At der er kommet en betaæingsvæg på deres hjemmeside er simpelthen for patetisk. Pointen er at man burde kunne finde de artikler man ikke får hvis man ikke køber bladet, men at alt skal koste penge nu, gør ikke alene at jeg er stoppet med at gå på deres hjemmeside - jeg har også afmeldt mit blad abonnement. SKAM JER, GRÅDIGE IDIOTER!!!!

Reply from GAFFA
Man bliver spammet med mails og de vil…
Man bliver spammet med mails og de vil ikke acceptere at man afmelder sig eller beder om at få slettet sin konto!
Sidste gang bekræftede de trods alt at de havde slettet min konto, men så 2 dage senere starter det forfra med flere mails.
Jeg har forsøgt i flere år at komme ud af det, uden held!
Jeg læser ikke artiklerne, for man skal acceptere alt muligt bras for at komme igennem til selve artiklerne.
Jeg er temmelig træt af deres mails, men man kan ikke slippe af med dem…

Ringe abonnement
De er hurtige til at trække pengene for abonnement - det er bare ikke altid jeg modtager det i min postkasse. Det gider jeg ikke mere. Så nu er det opsagt!