Banner for Garant - Holstebro Gulve

Garant - Holstebro Gulve Reviews

TrustScore 5 out of 5

Lavhedevej 48, 7500 Holstebro, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God betjening. Venlige og opmærksomme folk. Kontaktede os før de kom, så vi var klar. Klare aftaler der blev holdt. Dygtig tæppelægger. Hurtig og effektiv. Prisen holdt. Vi er meget tilfredse.

Rated 4 out of 5 stars

Virkelig flot håndværk 👍 Tid for gulvlægning overholdt nøje. God vejledning. Prisen lavere end forventet. Lidt forvirring i forløbet ifht hvem vi skulle kontakte ved forskellige spørgsmål.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter en totalrenovering af stuegulv mm. var tiden inde for at udskifte det gamle tæppe under sofabordet. Det blev ingen nem sag - at finde noget vi kunne bruge. En lang historie kort og efter diverse... See more

Rated 5 out of 5 stars

På trods af misforståelser om leverings tid, er dette absolut tilgivet - efter særdeles håndværksmæssigt udført nedlægning af tæppe tæt på væg, uden dæklister i pistolgang - godt gået vi er super g... See more

1. Flooring Store
  2. Building Materials Market
  3. Flooring Contractor
  4. Rug Store

About Garant - Holstebro Gulve

Written by the company

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Holstebro Gulve

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 94% of negative reviews

Godt arbejde søde medarbejdere

Godt arbejde søde medarbejdere

November 22, 2025

Hej Karin

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet godt arbejde og søde medarbejdere hos Garant Holstebro Gulve.

Rated 5 out of 5 stars

Alt har bare været i orden

Alt har bare været i orden. Fin vejledning. Super flotte gulve vi har fået. Lagt meget omhyggeligt og perfekt. Handler helt klart igen 🌟🌟🌟🌟🌟

November 7, 2025

Hej Lone.

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og gulvlægning. Vi sætter stor pris på dine ord og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hej Jens.

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Det betyder meget for os at høre, at både vejledning og betjening har levet op til dine forventninger.

Fuld tilfredshed

Aftaler, priser og betjening er helt igennem ok.har ofte handlet der.

October 28, 2025

Hej Henning

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever aftaler, priser og betjening som helt i orden, og at du ofte handler hos Garant Holstebro Gulve.

Vi ser frem til at se dig igen!

Altid fremragende service

Altid fremragende service ved Garant Holstebro. Har været købt klinker og trægulv flere gange, og vender helt sikkert tilbage.

October 27, 2025

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du oplever fremragende service hos Garant Holstebro og at du har haft en god oplevelse med både klinker og trægulv.

En god oplevelse

En god oplevelse, som vi er godt tilfredse med. Mvh Niels

October 16, 2025

Hej Niels.

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds.

Vi håber at se dig igen.

Rated 3 out of 5 stars

(LØST)Uprofessionel og uacceptabelt

Garant blev ansat til at lave flydespartel i vores renovations projekt.

(UPDATE: Vi har nu fået fat på Garant og de beklager meget den oplevelse vi har haft. De har været ude for at snakke og kigge og har erkendt at de kunne have gjort nogle ting bedre. De er også klar på at hjælpe med at afklare og løse de problemer der er blevet skabt. af den grund har jeg valgt at redigere min review og give dem en lidt højere score.)

Problem 1:
Det ene område vi skulle have spartlet skulle bruge meget lidt spartel da der kun var nogle små områder med ujævnheder(ned i gulvet) så det ville være muligt at udjævne gulvet med absolut minimum mængde spartel.
De vælger så at fylde så meget på at døren til områnet knap kan åbnes, det er selvom den tidligere ejer havde forholdshvis tykt trægulv med linoleum under før renovationen startede.
Vi ved nu ikke helt hvordan vi får plads til at ligge et nyt gulv som enda er tyndere end bare det gamle trægulv uden linoleums delen...

Problem 2:
Vi har sammen med renovations projektet også skruet et par brædder af vores udhæng for at kunne vurdere en del af tag konstruktionen.
Det nedtagede træ brædder vælger Garant så at skære i stykker og bruge til at afskærme det før omtalte område da det er et hævet område.

Problem 3:
Vi har dem ude mens vi er på arbejde og har informeret dem om at der er 2 toiletter til rådighed og 1 skurvogn. (Det ene toilet er lige ved siden af der hvor de skal spartle med åben dør.)
Vi får så en notifikation på vores alarm system om at der er en person i en bagkrog af huset hvor vi ikke har slået kamera fra da der ikke er noget for håndværkerne at lave der omme.
Personen i billedet på notifikationen vi får er en mand i Garanr tøj der står og tisser op af muren lige ved vores soveværelses vindue.

Problem 4:
Da vi kommer hjem fra arbejde får vi at vide af en af vores naboer at de har snakket om hvordan dem der bor i huset måtte være dumme for at lave det renovations projekt vi har gang i og at det er totalt åndsvagt.

September 22, 2025
Unprompted review

Kære Rene.

Tak for din opdatering og for at give os muligheden for at følge op på sagen.

Vi er glade for, at butikken fik lejlighed til at se nærmere på forløbet, og at sagen nu er løst på en tilfredsstillende måde. Det betyder meget for os, at du har oplevet vores vilje til at tage ansvar og finde en løsning.

Din feedback er vigtig og giver os mulighed for at blive endnu bedre.

Rated 5 out of 5 stars

Super go forretning og professionel…

Super go forretning og professionel til deres arbejde.

September 26, 2025

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever Garant Holstebro Gulve som en super god forretning og professionel i deres arbejde.

Professionel behandling

Det er så mænd bare at, vi blev kompetent vejledt uden pres, og at det var vores, kundens, behov, der var i centrum. ikke forretningens. Alt klappede perfekt, og servicen var god. Fyldestgørende.

September 24, 2025

Hej Ulrik.

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det glæder os at høre, at du oplevede en kompetent og tillidsfuld vejledning, hvor dine behov var i fokus.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den gode service og det gennemførte forløb – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig go oplevelse at handle hos…

Rigtig go oplevelse at handle hos Garant Holstebro. både i butikken, og ved opmåling i vores hjem.
Da det skulle lægges var montøren kommet til skade, men der blev hurtigt fundet en løsning, med en anden tømrer.

August 4, 2025

Hej Bjarne.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Holstebro Gulve.

Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse både i butikken og ved opmålingen hjemme hos dig. Vi er kede af, at der opstod en uforudset situation med montøren, men det betyder meget for os at høre, at du oplevede, at der hurtigt blev fundet en god løsning.

Kanon service

Kanon service

August 10, 2025

Hej Rasmus.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet et højt 5-stjernet serviceniveau.

Rated 5 out of 5 stars

God service overholder aftaler og…

God service overholder aftaler og vejleder professionelt, kan varmt anbefale at handle hos Garant i Holstebro

July 21, 2025

Hej med dig.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået god og professionel rådgivning og oplevet at aftaler er overholdt.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

En god oplevelse

Blev meget godt behandlet af medarbejder med et glimt i øjet

July 10, 2025

Hej John,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået en god betjening.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastik service og dygtig ekspedient…

Fantastik service og dygtig ekspedient Niels i Garant i Holstebro. Vi stod og flyttede lige op til vores sommerferie og tog en beslutning om at lave bryggers og bad om. Det skulle gå stærkt med at få fat i de rigtige klinker. Og tager selvfølgelig til den lokale flise leverandør Garant og fik god hjælp fra Niels, og han har ringet rundt fordi vores flise ikke var på lager i Spanien, så Niels kæmpede imod tiden og fik ringet rundt og fandt så et sted i Spanien der kunne få dem hjem kun 16 dage senere ind da vi stod i butikken. Det er helt vildt lige til den dag vi skulle have dem lagt og ikke nok med det så havde mange af deres chauffører sommerferie, men igen fikser Niels det og finder en der kom ud med dem så vi havde dem i god tid, inden vi skulle ligge dem senere på dagen!

Tak for verdens klasse service! Helt klar et sted vi kommer igen, og der går ikke længe for vi skal bruge nogle lister 👍🤩👌🏻

Tak Niels!

July 2, 2025
Unprompted review

Hej Charlotte,

Hvor er det bare dejligt at høre, at Niels fra Garant Holstebro gjorde en forskel og fandt en løsning midt i både ferietid og tidspres. Vi sørger selvfølgelig for, at han får din ros med videre.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen snart.

Rated 5 out of 5 stars

Venlig og hjælpsom betjening og…

Venlig og hjælpsom betjening og professionel levering og montering. Helt perfekt.

July 11, 2025

Hej Birthe,

Hvor er det bare dejligt at høre, at både betjeningen og leveringen levede op til dine forventninger.

Rated 4 out of 5 stars

God oplevelse i butikken da vi skulle…

God oplevelse i butikken da vi skulle vælge 2 forskellige gulvtæpper samt vinyl .

July 4, 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Holstebro Gulve.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I havde en god oplevelse i butikken, da I skulle vælge gulvtæpper og vinyl gulv.

Rigtig god eftermiddag.

Alt fungerede perfekt

God og kyndig vejledning i forbindelse med bestilling af trappetæppe. Og meget fin pålægning.

June 26, 2025

Hej Else,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået god og kyndig vejledning i forbindelse med bestillingen og at montering af trappetæppet blev, som du ønskede.

Fleksibiletet og forståelse

Garant Holstebro var fleksibel da jeg ikke havde værelset klar til gulvet. Selvom det tog mig flere måneder end først aftalt, så var det ikke et problem for dem at vente. Tak for tålmodigheden.

June 19, 2025

Hej Jonas,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Samme høje service

Lille ordre, men samme høje service.
For anden gang oplever vi,
at der er opfølgning på aftalen,
at tidsplanen overholdes og
at resultatet er i top.

May 28, 2025

Hej Tove.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og færdige resultat.

Rated 5 out of 5 stars

Stabil og ekstra god service

Stabil og ekstra god service, vi manglede få fliser i vores bestilling ( vores fejl) Henrik klarede hurtigt ekstra levering til samme m 2 pris. Super!!

June 6, 2025

Hej Svend.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både serviceniveau og den hurtige levering af de fliser du manglede for at komme i mål.

Take a closer look