Banner for Garant - Holstebro Gulve

Garant - Holstebro Gulve Reviews

TrustScore 5 out of 5

Lavhedevej 48, 7500 Holstebro, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God betjening. Venlige og opmærksomme folk. Kontaktede os før de kom, så vi var klar. Klare aftaler der blev holdt. Dygtig tæppelægger. Hurtig og effektiv. Prisen holdt. Vi er meget tilfredse.

Rated 4 out of 5 stars

Virkelig flot håndværk 👍 Tid for gulvlægning overholdt nøje. God vejledning. Prisen lavere end forventet. Lidt forvirring i forløbet ifht hvem vi skulle kontakte ved forskellige spørgsmål.... See more

Rated 5 out of 5 stars

På trods af misforståelser om leverings tid, er dette absolut tilgivet - efter særdeles håndværksmæssigt udført nedlægning af tæppe tæt på væg, uden dæklister i pistolgang - godt gået vi er super g... See more

1. Flooring Store
  2. Building Materials Market
  3. Flooring Contractor
  4. Rug Store

About Garant - Holstebro Gulve

Written by the company

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Holstebro Gulve

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 94% of negative reviews

God og seriøs betjening

God og seriøs betjening

May 23, 2025

Hej Britta,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Holstebro Gulve.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den betjening, du har fået.

Isabella, Garant kundeservice

Med tillid!

Meget tilfreds. 👍👍

May 11, 2025

Hej Robert.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds.

Rigtig god eftermiddag.

Rated 5 out of 5 stars

pænt arbejde flink personale.

pænt arbejde flink personale.
levering til tiden.

March 12, 2025

Hej Niels.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Holstebro Gulve.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med arbejdet, det flinke personale og leveringen til tiden – det betyder meget for os.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service og god pris

Vi købte ca. 75 kvm. vinylgulv til vores nye andelsbolig til en meget konkurrencedygtig pris og samtidig god service - Garant kan varmt anbefales til andre.

February 20, 2025

Hej AM.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både service og pris.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

go service

go service. god information om varen.

February 8, 2025

Hej Kaj,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har fået god service og information om varen. Vi sætter stor pris på din feedback!

Mvh. Christian - Garant Kundeservice

God betjening og rådgivning

God betjening og rådgivning - flot løsning - god pris - glad kunde

February 8, 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både rådgivning, løsning og pris. Vi håber at se dig igen!

Mvh. Christian - Garant kundeservice

Fantastisk service

Fantastisk service, god hjælp og rådgivning

February 6, 2025

Reply from Garant - Holstebro Gulve

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har fået god service og rådgivning. Vi sætter stor pris på din feedback!

Mvh. Christian - Garant kundeservice

Ting som lovet

January 30, 2025

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne levere som lovet. Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

Gulvtæppet er den ønskede kvalitet og…

Gulvtæppet er den ønskede kvalitet og er lagt pænt på.
Vi var meget glade for hjælpen til at flytte møblerne frem og tilbage. Medarbejderne var opmærksom på dørtrinene ved flytning - men især klaveret med jernramme er meget tungt at løfte. Der skal blot lidt lak på dørtrinet igen 😊 men det går nok.

January 21, 2025

Hej Kirsten,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med gulvtæppet og den hjælp, du fik undervejs. Vi beklager det lille mærke på dørtrinet, men dejligt at høre, at det kan fikses. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

montering af gulvtæppe

På trods af misforståelser om leverings tid, er dette absolut tilgivet - efter særdeles håndværksmæssigt udført nedlægning af tæppe tæt på væg, uden dæklister i pistolgang - godt gået vi er super glade
stor tak til Søren for vel udført job.

January 25, 2025

Hej Benny,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet, og at Søren fra Garant Holstebro leverede et flot stykke arbejde.

God vejledning

January 26, 2025

Hej Kim.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den gode vejledning, du har fået i butikken.

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt bambusgulv og det var nemt…

Vi har købt bambusgulv og det var nemt at montere, og der gik ikke noget tabt af 50 m2 træ, og træet var meget flot.

January 21, 2025

Hej Lone.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med dit ny flotte bambusgulv og processen med at lægge det.

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og fleksibilitet

Super god service og fleksibilitet. Utrolig behagelig medarbejder.

January 9, 2025

Hej Karina.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både service og fleksibilitet og ikke mindst vores høflige medarbejdere.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden god gang.

Garant kundeservice

Rasmus var årsag

Rasmus var årsag til vi valgte Garant Holstebro, vi have set Rasmus og hans medhjælpers nedlægning af bambus 19 mm, det var virkelig flot arbejde, det er lagt så mønster passer sammen i alle værelser, supper flot

November 27, 2024

Hej Knud.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Holstebro Gulve.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det flotte stykke arbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Super service, tak for det!

November 17, 2024

Hej Helle.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau.

Rigtig god weekend.

Rated 5 out of 5 stars

En kundeoplevelse langt over forventet

Efter en totalrenovering af stuegulv mm. var tiden inde for at udskifte det gamle tæppe under sofabordet. Det blev ingen nem sag - at finde noget vi kunne bruge. En lang historie kort og efter diverse tæpper på hjemlån, måtte vi indse at tiden var inde for en pause og det gamle tæppe kom tilbage. For all del, det skyldte ikke udvalget, det var rigeligt, men vi har det nok "vanskelig" med interiøret. Ingen skuffede eller sure miner fra en særdeles hyggelig og hjelpsom betjening.

November 6, 2024
Unprompted review

Hej Gunnar.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den service og rådgivning I modtog i butikken, selvom det ikke lykkes at finde det helt rigtige tæppe i denne omgang.

Rigtig god weekend.

Hej Jørgen.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og den hurtige montering.

Rated 5 out of 5 stars

God service og vejledning hele vejen…

God service og vejledning hele vejen igennem, og så til en skarp pris.

September 25, 2024

Hej Mathias.

Hvor er det bare dejligt at høre, at har oplevet et højt og professionelt serviceniveau igennem hele processen.

Hej Per.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant Holstebro Gulve.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den yderst professionelle service.

Rated 5 out of 5 stars

Igen fik jeg lige præcis det jeg ledte…

Igen fik jeg lige præcis det jeg ledte efter! Som ekstra service tilskar de u/b gulvmåtten så den præcis passede i mit indgangsparti!

September 10, 2024

Hej med dig.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du fandt præcis hvad du ledte efter og oplevede god service i forbindelse med køb og tilskæring af din nye gulvmåtte.

Take a closer look