Fik lagt LVT-gulv af Gustav Mortensen fra Garant Lyngby og resultatet er eminent. Arbejder meget detaljeret og pertentligt 🥇🥇🥇

Company replied
Så fik jeg nyt vinyl på køkkengulvet , det er blevet så pænt. Hvis nogen skal ha' gardiner, tæpper eller gulve vil jeg anbefale Garant i Kgs. Lyngby. Behagelige mennesker der arbejder der- rigtig se... See more
Company replied
Vi har fået monteret rullegardiner i hele huset – og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start til slut har samarbejdet med Garant i Lyngby været en fornøjelse. De har leveret professionel råd... See more
Company replied
Vi har været ualmindelig glade for den service vi har fået hos Garant i forbindelse med vores nye gardiner. Super folk som selv ser fejl og problemer og retter uden der skal være sværdslag om det.... See more
Written by the company
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for gulve, tæpper, gardiner og fliser, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
Hos Garant får du:
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Written by the company

Din garanti for en god handel

Jernbanevej 8A-8B, 2800, Kgs. Lyngby, Denmark

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Synes det er træls, at man ikke kan bestille noget så almindeligt som tæppeunderlag i standardstørrelser og hente (og købe) det i butikkerne. Synes altid jeg oplever problemer, forvirring og lang ventetid.
@Stine: Det er korrekt, at Lyngby kunne tilbyde et underlag. Dog ikke i den størrelse, som vælges når man bestiller online. Så skal der klippes og betales for noget man ikke bruger. Jeg opgav.

Reply from Garant - Kgs. Lyngby
Har fået lagt nyt gulv i min nye lejlighed. Er rigtig glad for både den service jeg fik inden gulvet blev lagt og efterfølgende overholdelse af aftaler med lægningen af gulvet. Det er flot, men desværre mangler nogle lister og andre små ting, Henvendte mig med billeder og en venlig mail til garant Lyngby i midten af december, fik ingen svar, skrev igen lidt skarpere og fik at vide at de ikke kunne nå det inden jul, men jeg ville høre fra dem efter jul. Skrev sidste uge og har stadig ikke fået nogen aftale d, 07.02.20, Er rigtig glad for mit gulv, ærgerligt at tingene ikke bliver gjort færdig. Pt er alt ordnet efter 2 1/2 måned. Og alt er godt ændrer der for stjernerne fra 1 til 3. Meget kunne være løst med bedre kommunikation. Men er rigtig glad for mit gulv

Garant Lyngby
Som opfølgning på mit indlæg d 25 Marts blev vi kort tid efter kontaktet af Garant Lyngby. Da de kom ud, og vi måtte tage fri fra arbejde igen, kom de med kun 1 af 3 kasseter der skulle skiftes. Den de havde taget med vendte forkert!! Serviceteknikeren må så forlade os uden at have udrettet noget. Den 10 April bliver jeg så kontaktet igen, at de havde modtaget de korrekte nu, men gerne ville chekke dem så de var helt sikre. "Vi kontakter dig i morgen" skrev de. Jeg skrev tilbage "fint". Det er nu d 6 Maj og der er gået næsten en måned og jeg har intet hørt fra Garant Lyngby igen!!!!

Absolut inkompetent - gælder kun Garant - Lyngby
Bestilte i september vinyl til baderum. Pålægning skete ikke den aftalte dag. Efter min opringning til Garant fik jeg svaret at desværre var den bestilte vinyl ikke godkendt til vådrum. Nyt vinyl godkendt til vådrum blev bestilt og pålægning lovet inden for 7 dage. Først 14 dage senere blev vinylen pålagt. Desværre var denne vinyls 2 baner svejset 90 grader modsat det aftalte. Igen nyt vinyl blev bestilt og pålagt 14 dage senere. Denne gang lagt ovenpå det tidligere uden dette var aftalt. Til lukning af kanter ved unidrain var anvendt en hvid fedtet masse, som gulvmanden påstod var CASCO vådrumssilicone. Efter 3 døgn og det forsat var en fedtet flydende masse var min tålmod opbrugt. For at undgå yderligere problemer med Garant brugte jeg 2 timer til at fjerne den fedtede masse med grundrens og efter tørring har jeg brugt vådrumssilicone, som nu virker efter hensigten. Aldrig mere Garant Lyngby. Bjarne A.

Reply from Garant - Kgs. Lyngby
Garant Lyngby, hvis du tør.
På et besøg i butikken fik vi aftale om opmåling til et væg til væg tæppe.
Da vi nærmede os blev vi ringet op med besked om vores tæppe var kommet hjem.
Det var et tæppe vi blot havde kigget på, absolut ikke bestilt. Det blev så ”afbestilt”.
På dagen hvor vi skulle ha’ målt op, tropper ”opmåleren” op. Smilende med tæppet vi ikke havde bestilt og nu også "afbestilt"
(Det forfulgte os, som om Garant ville af med det et sted)
Vi gjorde opmærksomt hvornår det (rigtige stæppe) skulle leveres. (Det skulle vise sig det er noget Garant bestemmer)
Da vi ikke havde modtaget et tilbud mange dage senere, ringede vi til Garant.
Nu kunne tilbuddet hurtigt gives (hvis man selv rykker for det)
Vi svarede hurtigt tilbage: ” Vi vil gerne starte med tæppe incl pålægning og skinne MEN som vi anførte er det under forudsætning af, at det kan blive lagt uge 44, max medio uge 45”
Ordren blev hurtigt (for hurtigt) accepteret af Garant.
Da tiden nærmer sig bliver vi ringet op. Det kunne ikke lade sig gøre før end Mandag uge 45. Ikke hvad vi ønskede med stadig ingen katastrofe. Søndag uge 44 bliver ringet op igen. Montøren var desværre blevet syg så det elblev ført dagen efter Tirsdag uge 45. (Da vi ikke kender montøren personligt, har vi ingen interesse i at høre om hans helbredsmæssige udfordringer)
Prøv at sige ”vi er kede af ikke at kunne levere som lovet, er der noget vi kan gøre.”
Tirsdag uge 45 tager jeg så fri fra arbejde. Montøren (ikke Garant men 3. Part) møder op. (denne gang med det rigtigt tæppe) Han er alene om det så jeg bliver bedt om at hjælpe med at bære det ind. (En service Garant kun tager højde for i TV reklamer) Vi betaler for det med får kun den dårlig ryg, jeg tør ikke sende ham hjem igen, (Det ved Garant.)
Jeg får flere gange oplyst de har meget travlt (Jeg tør ikke fortælle hvor travlt jeg har.)
Det må gå rigtigt godt for Garant når nu de har så travlt at det går udover deres kunde service (vi ellers har betalt for)
Han kunne oplyse at tæppe skinnen ikke var blevet udleveret til ham. (Hvorfor så overhovedet sende ham afsted)
Montøren arbejder hurtigt. Meget hurtigt. Efter ½ time er han ude af døren med al den løse lu liggende spræt ud over hele tæppet. (Du skal selv rengøre tæppet)
Jeg blev bedt om selv at ringe ang. Skinnen. Det var de kede af og ville blive monteret dagen efter kl 8 (onsd. Uge 45)
Denne montør var meget tids præcis. Kl 8:02 stod han i døren. Han kiggede forundret på den skinne han havde medbragt. Den var ca. 1 Meter lang. Tæppet kræver over 4 Meter. Efter et par opringninger fortalte han mig glædesstrålende han kunne hente en i Garant Lyngby. Ok mit arbejde er ikke så vigtigt så jeg vælger at vente til han kommer tilbage med skinnen. En halv time senere ringer han tilbage og oplyser mig at sådan en skinne skal jo bestilles da den er speciel (For os er det specielt den ikke allerede er bestilt hjem).
Han kunne kun oplyse mig den kom engang i løbet af uge 46. (Godt jeg ikke selv har travlt på mit arbejde, jeg har ikke kunder der forventer overholdes af indgået aftaler)
Tilbage på arbejde, bliver jeg så ringet op igen. Nu var den gal igen. Montøren havde glemt sit værktøj i vores hjem.
Jeg blev bedt om at aflevere den i en Garant forretning. (mere gør det selv service)
Gad vide hvad det næste bliver.
Vi har oplevet en elendig service fra Garant også den vi ellers har betalt for.
Det må være fortvivlende at være medarbejder i Garant. Der er absolut ingen koordinering af arbejdsgange.
Lean må de tro betyder at læne sig op ad. Det betyder at udgå spild. Noget Garant kunne lære af.
Vi kommer aldrig til at vælge Garant som leverandør igen. Og kommer denne Ordre ikke snart i hus overvejer vi at lade den gå retur.
Men Tæppet er flot.
Mvh. Morten Lerager

Reply from Garant - Kgs. Lyngby
Helt og særdeles ærgerlig behandlingsmåde, opfølgning etc.
Jeg kan kun sige, at jeg er umådeligt ked af mit forløb - el.mangel på samme - med Garant i Lyngby.
Da vi har benyttet dem ved projekt køkken, syntes jeg det kun naturligt, at gå til dem igen, da vi sætte gang i projekt badeværelse. Det skulle jeg aldrig have gjort, eftersom jeg efter alt at vurdere, er for dem, fuldstændig ligegyldig.
Det viste sig ydermere også at rådgivningen til gulvet i køkkenet var decideret forkert.
Gulvet i køkkenet skulle helst kunne tåle lidt af hvert og samtidigt være rengøringsvenligt, men ak. Pladerne som vi fik at vide var et rigtig godt valg til køkkenet er absolut alt andet end. Fugt siver ned under belægningen og træet buler og hæver og ligner simpelthen noget der er løgn. Tabes et glas/tallerken, så hår der hul på belægningen (mørkegrå) og fint lyst træ kommer til syne. Noget rigtigt hø, når man tror man er i de rette fagfolk hænder.
Så kom vi til badeværelset, hvor jeg bad en komme ud med prøver på fliser, og bistå i opmåling mm. - da jeg jo ønsker et vedvarende og pænt resultat.
De kommer to mand høj. Måler, vi taler kvm mm. Og så kører de igen og lover at vende retur med et tilbud.
Det var NOVEMBER 2016
Siden da var der stille
Jeg ringede efter et par måneder, da jeg har fuld forståelse for travlhed op til Jul mm. Og bliver forsikret om, at jeg hører fra dem inden længe.
Yderlige 2-ish måneder går og så går jeg en mail fra Garant: Kære Susanne.
Tilbud vedr.gulvtæppebeklædning af trappe.
Jeg tænker, der må være sket en mixup og ringer til dem, bl.a. også for at gøre dem opmærksomme på at dokumentet, jeg modtog indeholdt personfølsom data.
I røret får jeg besked på, at jeg blot skal se bort fra mailen og de beklager fejlen.
Jeg spørger lidt drilsk med den sidste anelse tålmodighed jeg har, om de har besluttet, at de ganske enkelt ikke ønsker mig som kunde?
Jeg udfærdiges med ' nej, vi har bare travlt. Jeg får lige fat på vedkommende, der har været hos dig og beder ham agere - hvortil jeg tilføjer, husk at sende mailen til Susanne og kvinden i røret lægger på.
Det var i forsommeren 2017
Nu er der yderligere gået 1 år - og der er tilsyneladende ingen hos Garant, der ønsker at have mig som kunde, så nu vælger jeg at skrive her.
Som en person, der selv sidder i en servicefunktion, må jeg sige, at opførsel, håndtering og kunderelation bevarelse er under al kritik.
Man bliver nødt til selv at kunne tage turen ved børnene, tage ansvar for sine opgaver og henvendelser og ikke mindst være sin position voksen.
Det er med tynget sind, at jeg nu sidder med en decideret dårlig gulvløsning i mit køkken samt mærker, hvor lidt man efterhånden kærer sig om sine kunder. Det er jo heller ikke dem, der i sidste ende er vigtige for at en virksomhed løber rundt... eller...

Reply from Garant - Kgs. Lyngby
Proffesionel og god service hos Allan i Garant i Lyngby. Kan kun anbefale det til alle!

Reply from Garant - Kgs. Lyngby
har fået leveret venyl gulv til mit køkken fra lyngby 5-7- 2017 , efter 1/2 år var det begyndt at bule hele vejen rundt, ringede til foretningen for at klage , og bede dem komme og bese fenomenet, svaret var at det bulede på grund af varme og kulde,nå, jeg har ikke frost i mit køkken ,og jeg ventede 3 uger ,men der kom ingen eftersyn. 13-3-2018 ringede jeg til kundeservice og så kom han 6 dage efter,Det var dårligt lagt på ,om igen,var svaret.og nu har jeg fået en tid 10 april, og nu har jeg set på hjemmesiden at den farve jeg ønskede , var muligt,men ved opmålingen, fik jeg at vide at det ikke fandtes ,dårlig service ,og forkert gulvfare ,og buler over det hele ,jeg er en ældre dame ,og fornemmer at det skulle være en hurtig handel,jeg er ked af at blive behandlet ,SÅ dårligt,tager ud i forretningen på tirsdag d.3-4 for for at forhandle mig til rette med PETER VESTERGAARD GARANT LYNGBY det har kostet mig 9.000,00 kr .venlig hilsen Wagner FARUM

Reply from Garant - Kgs. Lyngby
Vi fik lagt svømmende gulve oven på vores eksisterende meget knirkende gulv i august 2015. Jeg har ventet med at lægge en anmeldelse op, da jeg ville se om de knirkende lyde forsvandt. Det gjorde det. Fra cirka 70 % af gulvet i vores stue knirkede, har vi kun et enkelt sted i stuen der knirker.
De fortæller i deres reklame at de kan fjerne al knirken. Men det kommer meget an på gulvet fik vi fortalt af håndværkerne. Set ud fra, at vi nu kan gå rundt i stuen uden det knirker er vi yderst tilfredse.
Vi blev mødt af engagerede sælger i butikken, selvom vi var flere gange nede i butikken, rar håndværker der endda hjalp med at sætte 2 tunge skaber på plads. Da de kom ud og kiggede på gulvet, fik vi oplyst en pris. Vi fik aftalt at der blev sendt en ordre bekræftelse, denne kom aldrig. Men da regningen kom var prisen den samme, så det tilgiver vi.
Vi mangler at få lagt gulv i gang og køkkenet, her vil vi også bruge Garant fra Lyngby.
Jeg kan klart anbefale både håndværker og deres gulvbus.

Reply from Garant - Kgs. Lyngby
Gad vide hvordan i andre er kommet i kontakt med Garant. Vi troede de kontaktede en, når man sendte en besked pr. mail til dem, men nej, nu er det 5 dage siden og har fortsat ikke hørt noget. Det handler om Garant Lyngby. Nu forhøre vi på gulv andetsteds