GE Money Bank

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Havde fået godkendelse af lån til bil 29 okt og skulle bare underskrives til udbetaling ,laver slutseddel på bil på 30 okt .31 oktober modtager jeg mail hvor de afslå lånet ,så nu står jeg med udg... See more

Rated 4 out of 5 stars

Man er ikke i tvivl om hvad betingelser, rentesats o.a. er fremadretttet. Eneste minus kunne være den lidt høje rente.

Rated 1 out of 5 stars

Som mange andre på denne side, ansøgte jeg om et lån online til køb af brugt bil på 75.000 kr. Arbejder i IT branchen, har ejerbolig, ingen anden gæld end mit huslån, arbejdet i det samme fi... See more

1. Bank

Information provided by various external sources

Hos GE Money Bank kan du ansøge om lån online og få hurtigt svar. Din bank til Privatlån og Kreditkort. Den enkle vej til lån

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Falsk overblik, forkerte beløb, og forsikring man ikke har bestilt. PAS PÅ

Deres beregninger på deres hjemme side går efter laveste tænkelige rente, ud over det har jeg ikke modtaget regninger fra dem, og når man ringer ind for at høre hvad man skal betale kommer de med et uvirkeligt beløb, og det var utroligt svært at få et konto nr det skal indebetales på, er det en kæmpe kamp med en ansat der stort set ikke kan hjælpe med noget, og der er ingen andre der kan hjælpe.
Man må da kunne få lov at betale sin første afregning. men de siger man er tilmeldt BS , øh ja men får KUN regninger for forsikring der ikke er indgået efter min beslutning. De bliver ved med at sende regninger om forsikringer som man ikke har tilmeldt med gebyr og det hele på selv om man har ringet ind og meddelt dette. Men man modtager absolut intet om lånet. og når man ringer ind for at få et beløb har de har regnet +15% i forehold til min egen gennemregning og det er incl BS og rente. og da jeg ikke kan få det til at hænge sammen beder jeg om et møde med en der kan forklare mig det. men det er heller ikke muligt.

så jeg spørg bare hvad er muligt med dem?

January 31, 2014

GE dårlig-oplevelse BANK

DET var en meget negativ oplevelse at ansøge om billån i dag.

Jeg brugte rigtig megen tid på at finde lønsedler og skattepapirer frem og indtaste mine oplysninger .... men

selvom jeg har fået penge tilbage i skat og tjener godt og har været ansat samme sted i en lang årrække, så skete følgende efter at jeg havde sendt ansøgningen afsted kl. 08.24 her til morgen.

08.30: mail i inboksen: Tak for din ansøgning, som vi behandler i øjeblikket.

08.32: ny mail i inboksen: Afslag på ansøgning på 65.000 kr. til ny bil, men tilbud om lån af 65.000 til 19% i rente.

Verdens hurtigste og mest useriøse sagsbehandlng.

Det hele falder godt i tråd med de fleste anmeldelser her på sitet.

January 30, 2014

Stop usandt reklamer

Starten er et løfte i en annoncering for et lån med 3,95% i rente, og når du ansøger, vil du få et afslag, MEN med et andet tilbud om et lån med 19% rente!

Jeg ansøgte om 100.000 kr., og meddelte dem, at mit mål med dette er at samle mine forskellige lån i et lån fra dem.
Jeg tjekkede deres online beregninger, så resultatet var:
100.000 med 3,95% i rente vil give mig en chance for at betale 2336 kr. hver måned i 4 år. De afviser min ansøgning, men i samme tid tilbød mig et andet tilbud: der var med 19% i rente.

Det fortjener ikke engang én stjerne.

January 19, 2014

meget dårligt

Jeg tjekkede deres online beregninger, så resultatet var:
100.000 med 3,95% i rente vil give mig en chance for at betale 1050 kr. hver måned i 10 år. De afviser min ansøgning, men i samme tid tilbød mig et andet tilbud: der var 89.000 kr. med 19% i rente, så vil jeg betale 1700 kr hver måned i 10 år.
Hvad en crazy beregninger kære Mr. GE Money Bank!

Handicap logik, de ikke tilbyde mig et lån med 3,95% i rente, fordi min økonomi er ikke stærk, men efter de afslår min ansøgning, de tilbyder mig et lån med 19% rente, så tror de, at min økonomi er god nok til at få 19% i rente i stedet for 3,95%?!

Det er uheldigt, at jeg skal vælge mindst én stjerne for at stemme.

January 7, 2014

Utroværdigt firma.

Jeg har nu gennem ca. 10 år brugt GE-money bank, og har været tilfreds - lige indtil nu. Jeg er hvert år et par måneder i Thailand, og inden afrejsen i november adviserede jeg GE om at der de næste 2 mdr. ville komme et træk på kortet som var unormalt, bare for at undgå at kortet blev spærret. Den slags har de fleste nok hørt om.

GE bekræftede min mail, og alt burde være i orden.

I forgårs blev kortet så afvist. Jeg kunne konstatere at det ikke skyldes overtræk, der var stadigvæk over 18.000 i trækningsret. Jeg kunne også bruge et andet Mastercard, så det var heller ikke tekniske problemer.

Jeg sendte GE en mail og udbad mig en forklaring. 24 timer senere havde jeg ikke fået noget svar, og jeg rykkede. P.g.a. tidsforskellen var det stadigvæk muligt for GE at svare mig i går inden lukketid.

GE valgte IKKE at besvare mine henvendelser, og jeg har derfor i dag valgt IKKE at bruge GE money bank mere.

GE har fået hver en øre på forfaldsdatoen og har ALDRIG nogensinde måtte rykke mig for blot 1 øre. MEN det er måske lige præcis her problemet er, at GE ikke kan tjene penge på kunder som mig.

I får den laveste karakter jeg kan give, ene og alene for pisse dårlig kundebetjening. Farvel.

December 18, 2013
Rated 1 out of 5 stars

prøver at tage røven på folk med deres fiktive rente lovning

Total useriøst firma med falsk reklame på deres side. De lover lave renter men afviser de lave billåns renter og tilbyder høje forrentede lån istedet. Er blevet tilbudt flere lån gennem forskellige selskaber, banker osv til rimelige/lave renter da vores økonomi ikke fejler noget og logisk nok vil man ha det bedste tilbud så man prøver forskellige steder. Men GE er totalt useriøse med deres 18.95% Tror sgu ikke at de nogensinde laver lån til de reklamerede rente satser. Forbrugerrådet burde undersøge dem for falsk reklame for der er jo nok nogen der falder i deres fælde. Og det er ikke fair overfor dem. Men mig får de sgu ikke skovlen under.

December 7, 2013

Fuldstændig utroværdigt selskab

Vi havde brug for hurtige penge til udbetaling til en lejlighed. Vores økonomi fejler intet. God indtjening. Flere ejendomme. Ingen gæld udover realkredit. Vi regnede med at vi kunne få lov at få lån til den billige rente. Men der gik et kvarter søndag aften og iøvrigt udenfor åbningstid og der lå et afslag. Vi blev ikke engang tilbudt lån til høj rente. Totalt til grin. Rent svindel med deres reklamer. Vi valgte så et andet selskab som godkendte os med det samme. Hold jer væk.

December 1, 2013
Rated 5 out of 5 stars

BARE I ORDEN

Har haft GE som kredit giver i snart 15 år. Både lån og Acceptcard. Aldrig problemer med dem. Fik et brev om 10000 ekstra uden at stige i rente eller ydelse. Det er sgu iorden. Jeg ved godt at renten er højere end i banken, men det må man forvente med denne slags lån/kredit. Kun positive anmeldelser herfra Bornholm.

November 29, 2013

Luk den bank

Jeg har ansøgt en lån hos GE money hvor jeg fik at vide at jeg kunne få de penge til den sejlbåd jeg havde kig på. Jeg underskriver kontrakten da jeg fik at vide at pengene ville komme i løbet af 2-3 dage. Efter 3 dage får jeg en mail fra dem at de skal bruge lønseddel med min chefs underskrift hvorefter de udbetaler pengene. En uge efter min chef har underskrevet får jeg afslag på lånet hvor jeg nu står med en underskrevet kontrakt på en sejlbåd... Skide god behandling af GE money bank.. Luk da den skide kasse

November 6, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Lokker med lav rente med den er umulig at få

Vi er en hustand med høj rådighedbeløb og ingen RKI-registring. Har lidt restgæld fra 3 lån med forholdsvis høj rente som vi ville samle til en umiddelbar lav rente som GE lokker med. Vi har et rådighedsbeløb der langt overstiger gennemsnittet, stabil indkomst, fast arbejde (begge været ansat i over 10 år i samme stilling) og formue. Med reklamer der lokker med en rente ned til 3,95% var det fristende at tage imod. Men vi fik afslag. Jeg tror i virkeligheden ikke at GE Moneybank har lavet et eneste lån men den rente men bruger i stedet den kunstig satte rente til dels at lokke låntagere over til dem dels for at fremstå i diverse forbrugerguides til at være et af Danmarks billigste. Ren bull****.

October 24, 2013

Bondefangeri

Skulle låne til en lille bil havde selv de 20% de reklamere med en billig rente og online ansøgning, får så et tilbud tilbage med en variabel debitor rente på 18,95??
Synes de har spildt min tid og giver barnchen et dårligt ry. Har finansieret andetsteds til en rente tæt på det de stiller i udsigt på deres hjemmeside.. Dårlig stil af GE..

October 14, 2013

Tror ikke på dem - kan desværre ikke give 0 stjerner

Jeg har prøvet at søge 2 privat lån plus hos dem over 2 år, først gang med kun mig som ansøger og igen i år hvor min kæreste var med på, og begge gange får jeg afslag men jeg kan låne på et normalt privat lån hvor renten er på 19%, tror kun deres lav rente lån er fiktivt for at fange folk ind og så håbe at de siger ja til de høje lån i stedet, i skulle skamme jer GE MB.

October 9, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Lån 8.000,-... Vi skal bare bruge huskøbsaftale, lønsedler, pant i bilen, barselsdagpengeseddel.....

Til en lille renovering, skulle vi bruge 8000,- Efter at have kigget nettet igennem fandt vi ud af at GE Money bank havde den bedste pris samlet set. Jeg lavede en ansøgning, undervejs blev jeg gjort opmærksom på; at fordi vi var gift, ville det være bedre at søge som par, det gjorde vi så. Jeg laver den fejl at indtaste oplysningerne som det forholder sig, ikke som vores årsopgørelse 2012 ser ud. Fordi vi i mellemtiden har udbetalt et lån, og i stedet købt hus, altså stiftet anden gæld. Et par dage efter vi har sendt ansøgningen bliver vi kontaktet af GE, som synes tallene ser lidt underlige ud, efter lidt får vi over tlf rettet alle oplysninger så de stemmer, overens med årsopgørelsen 2012. Dagen efter bliver ringet op, at tallene ikke passer, jeg siger at vi har købt hus i 2013, GE vil derpå gerne have vores købsaftale på huset, hvilket jeg undre mig over, da vi jo blot skal låne 8000,- men vi sender den, i samme samtale, spørger de også efter værdien af vores bil, hvis den skal sælges, igen svarer jeg med undren. Vi bliver nu Godkendt til en rente på; 9,95% Vi Sender et underskrevet lånedokument ind, sammen med alle de efterspurgte dokumenter.
Et par dage efter blev vi igen kontaktet, nu mangler de info fordi, tallene ikke passer. Vi finder ud af at det nok er fordi, min kone har været på barsel i 2012/2013. Så vil GE også; gerne have et par Barselsdagpenge udbetalingssedler. NU undres jeg meget, Vi skal bare lå;ne 8000,- hvor meget skal GE bruge for at kunne klare det.
Vi sender de efterspurgte dokumenter... Dagen efter får vi IGEN en mail, at de stadig mangler dokumenter, jeg kontakter dem igen, og får nu at vide, at de ikke kan tilbyde os et lån til 9,95% fordi oplysningerne ikke er korrekte..??? Han kan ikke oplyse hvilke oplysninger, blot at de nu kan tilbyde et lån med rente 15,95%, i ren afmagt accepterer jeg det, hvorpå; GE siger, så skal du bare lige søge igen, sende alle dokumenter ind igen og igen skrive under på; lå;neaftalen og igen sende den ind... Det har taget 1 uge, utallige opkald, utallige emails.. det magtede jeg sgu ikke lige igen, så NEJ TAK.

September 19, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Fint, hurtigt og dyrt - som det kunne forventes

Har haft et kort hos dem de sidste 5 år, max grænsen er 10.000 og det har aldrig givet problemer, heller ikke da jeg stod arbejdsløs. Renten er som det kan forventes på långivere der ikke kræver sikkerhed, dvs. omkring de 20% - men det kan umuligt komme som en overraskelse ved den type firmaer.

Eneste negative oplevelse jeg havde var at jeg havde indbetalt min marts-afdrag d. 27. februar, hvorefter der kom en rykker for marts måned, men det blev trukket tilbage efter en telefonisk samtale (ventetiden var iøvrigt under 3 minutter).

September 9, 2013

Take a closer look