GE Money Bank

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Havde fået godkendelse af lån til bil 29 okt og skulle bare underskrives til udbetaling ,laver slutseddel på bil på 30 okt .31 oktober modtager jeg mail hvor de afslå lånet ,så nu står jeg med udg... See more

Rated 4 out of 5 stars

Man er ikke i tvivl om hvad betingelser, rentesats o.a. er fremadretttet. Eneste minus kunne være den lidt høje rente.

Rated 4 out of 5 stars

Har haft et kort hos dem de sidste 5 år, max grænsen er 10.000 og det har aldrig givet problemer, heller ikke da jeg stod arbejdsløs. Renten er som det kan forventes på långivere der ikke kræver sik... See more

Rated 1 out of 5 stars

Som mange andre på denne side, ansøgte jeg om et lån online til køb af brugt bil på 75.000 kr. Arbejder i IT branchen, har ejerbolig, ingen anden gæld end mit huslån, arbejdet i det samme fi... See more

1. Bank

Information provided by various external sources

Hos GE Money Bank kan du ansøge om lån online og få hurtigt svar. Din bank til Privatlån og Kreditkort. Den enkle vej til lån

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Vælg en anden bank

Lod mig friste via mybanker til at søge billån.Her praler man med renter under 4%..
Har selv 70% i udbetaling så kun et lavt beløb jeg skulle låne. Desuden fast job .medlem af fagforening..ingen gæld osv osv.
De sender mig så et lånetilbud på 11.000 kr til 18.95 i rente!!!! Ringer og spørger om jeg kan få uddybet. Det "kan" de ikke...så ikke et sted jeg kan anbefale. De (mis)bruger bare den lave rente til at få kontakt m dig..for så bagefter at give den gas m rente. Fik iøvrigt lån hos bilforhandleren. Godt nok en halv % dyrere. Men ikke en amatøragtig behandling. Ps. Nåede desværre også at sige til GE jeg ville dele min oplevelse her. Så bliv ikke overrasket hvis der kommer en eller anden "sang-fra-varme-lande forklaring" her fra GE. Dont trust them
Læs i øvrigt også de andre bedømmelser herinde under gemoneybank.dk

August 8, 2013

Snyderi

Jeg har så også prøvet dem,har ca 300.000 i indkomst ingen gæld ingen rki og har over 50.000 stående på kontoen,men næ nej 17% i rente er mere end almindelig fornuftig økonomisk ,men er totalt ligeglade,de er nogle snydere er de skodfirma

June 21, 2013

Lav rente??

Jeg læste anmeldelser her inden jeg søgte lån og må ærligt indrømme, at jeg tænkte de fleste er nok bare sure over de har fået afslag, men men men, vi fik ikke afslag, men den rente de tilbyder hos GE money bank på deres HP kunne jeg godt tænke mig at vide hvor mange der har fået det åop til ca 7% for vi fik svar tilbage at vi godt kunne låne bare ikke deres privatlån plus kun deres alm. privatlån og så er renten lige pludselig 18.95, så er det altså lige før det er billigere og låne på det sorte marked.

May 30, 2013

flinke medarbejdere- men

Ville sammenlægge 2 eksisterende lån- men nej det kunne man ikke- måske klart nok, så tjener man ikke penge på opkrævningsgebyrer forsikringer og des lignende- og nej man får ikke en begrundelse for hvorfor det ikke kan lade sig gøre.

May 27, 2013

Fantastisk hurtig udbetaling.

Vi stod overfor muligheden for at overtage en cafe. Men det krævede hurtig kapital. Jeg prøvede at booke et møde i banken, men der var ferie. Sad så mandag aften og surfede lidt på Pc´eren. faldt over GE Money Bank´s reklame. Begyndte at taste lidt oplysninger ind bare for at se hvad det ville koste. Så endte jeg ved "ansøg" og fik trykket ok. 20 min. efter kom en mail med at det var i orden og jeg ville modtage en kuvert næste dag. Fik så sendt nogle kopier ind, og vupti, 2 dage efter stod beløbet på min konto. Låne beviset var med den aftalte, godt nok variabel, rente.
Vi kunne så ikke blive enige med udlejeren af den cafe vi ville have haft. Kontaktede så GE Money Bank om annulering. Det var bare at retunerer beløbet. Og det hele uden nogen former for omkostninger.
Flot service.
Knud P.

February 18, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Kun for rige uden låne behov

hejsa.
jeg har søgt lån hos GE Money bank mere end 1 gamg nu, som alene og som par ansøgning,
vores samlede indkomst overstiger mere end rigeligt deres krav til og skulle ansøge om lån,
men i alle tilfælde er svaret nej, nej og nej. VI KAN DESVÆRRE IKKE BEVILGE JER LÅN.
Er man rig kan man låne,- men igen,- var man rig, gad man så de latterlige lorte firma der????
nej vel.

January 31, 2013

Skodfirma!

Som andre siger, skal man nærmest være multi-millionær for at få lov at låne hos dem.

Fuldstændig til grin så høje krav de stiller.

January 29, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke genkende det negative billede

Jeg har ikke oplevet, at de har trukket et ja tilbage og deres forsikringer er et sympatisk træk. Måske er der ingen værdigt trængende, der får 3,95%, men jeg vil ikke kalde renterne urimelige i forhold til Nordea eller Danske Banks.

January 28, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Useriøs, DU SKAL SATME VÆRE RIG FØR DU KAN LÅNE!.

HUSK KUN ANSØGE HVIS I ER MULTIMILIONÆRER.
Dagsdato afvisning.

Økonomi:
Løn: +300K
Gæld kun realkredit: 800k (oprettet 2011)
Ejendomsværdi (skat) 1.45mil. (værdi 2011 sats)
Bil 3år gammel (ej gæld, 100K værdi).
11000kr måneden (når alt er betalt)
Alt skal jo tastes som i nok ved ;)

Hvad man ikke kan indtaste er:
Ejendomsvudering (2011 overtaget af familie(arv for kun 800K)
Vuderet til 2.1-2.3mil som dødsbo salg i 2011).

Låneforsøg (skriver forsøg), 100K over 84måneder.
Regnede med det var formel sag pga friværdi på hus (men den kan jo desvære ikke oplyses nogle steder), men fra 800k til 1.45mil er vel også en sund friværdi hvis vi ser på rå tal, men som alle andre kommer standard svaret tilbage, ingen personlig tilbagemelding. AFVIST!.

Hmm. ok, så skal man satme have mange penge for at låne hos GE- hvis ovenstående kan afvises

January 15, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Børnefamilie? - spar på kræfterne og undgå en dårlig oplevelse..

Behøver jeg sige mere? Kan du ikke regne ud hvad jeg vil skrive?
Har du penge kan du måske få - men så behøver du nok ikke lånet...
Har du penge som de fleste andre børnefamilier - kan du overhovedet ikke få...
Så hvorfor bruge kræfter og humør på endnu en online bank der lover guld og grønne skove og ikke låner dig en disse.
- Men reklameoverskrifterne har måske det formål at tilvejebringe dine oplysninger og din email - til reklame øjemed? - Kun en tanke...

January 10, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Lav rente - helt til grin.

Min bil er desværre blevet totalskadet og jeg stod derfor i den situation at jeg skulle købe en ny. Jeg havde lånetilbud fra RD. (Realkredit Danmark samt fra Citroëns finansierings bank.).
Besluttede for sjov at indhente tilbud hos GE Moneybank da jeg så, at de havde lave renter. Jeg skulle låne kr. 200.000. Er selvfølgelig mange penge. Men har en god indtægt, husejer med stor friværdi og ikke registreret som dårlig betaler.
Jeg søgte et billån og fik tilbudt et forbrugslån til 16 procent i rente. Heldigvis har jeg en god humor og det har GE Moneybank Bank tilsyneladende også. Hvem der kan få de lave renter må henstå i det uvisse. Men måske mennesker som intet lånebehov har.
Nå jeg har fået min bil til lav rente.
Men at ansøge hos GE Moneybank er spild af til.
TIL SLUT VIGTIG INFORMATION: Husk at få slettende informationer som banken har om dig, hvis du ikke får lånet.

December 23, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Har alle ikke krav på et svar?

Jeg vil vædde med at ALLE som har fået afslag, har modtaget denne mail:

"Tak for din ansøgning om et Privatlån Plus. Vi har nu vurderet ansøgningen, og kan desværre ikke tilbyde dig det ønskede Privatlån Plus.
Vi har foretaget en vurdering på baggrund af dine oplysninger. Alle dine oplysninger indgår i vurderingen med forskellig vægt. Derfor er det ikke muligt at pege på enkelte oplysninger, som årsag til afslaget."

Er det ikke det samme som at sige at de er skide ligeglade og at man bare kan skride?

November 10, 2012

Nemt, hurtigt og professionelt

Ifbm. investering i et solenergianlæg ville jeg låne 120.000 kr. af banken. De mente dog ikke, at min "gearing" var god nok og mit samlede engagement oversteg deres grænse.
Jeg har et realkreditlån og et boliglån - intet andet. GE Money Bank fik alle tal og under én time efter havde jeg en accept. Pengene blev udbetalt én uge efter første henvendelse. Renten er 6.95% og lidt højere end det "energi-lån" på 5.5%, som min bank ellers havde stillet mig i udsigt, - men GE Money Bank er ikke engang bekendt med at pengene rent faktisk går til at forbedre min likviditet.
Meget professionel og hurtig service - kan varmt anbefales!

November 6, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Dyrt, masser af krav, ingen penge!

Banken reklamerer med en rente op 3,95% men det er de færreste der får. Specielt hvis man er selvstændig som jeg. Jeg søgte et lån på 20.000kr og fik først ok på den med en årlig rente på næsten 19%! Det ville jeg så alligevel at have men det måtte jeg ikke for banken begyndte at forlange en masse dokumenter og beviser og så fandte noget de ikke godkendte. Dette var meget mærkeligt da jeg kunne bevise orden i ekonomien, er ikke i RKI og altid har betalt mine regninger i tide. Og så drejede det sig ikke om et millionbeløb men sølle 20.000kr! Jeg havde heldigvis så et andet tilsagn fra Ekspresbanken og de havde ikke nogen problemer eller krav på en masse dokumenter i stil med GE Moneybank.

November 2, 2012

Bondefangeri?

Kan kun tilslutte mig andre her på siden.... lover lave renter, men selv jeg, der har en ganske fornuftig økonomi, så holder de ikke hvad de lover, og 3,95% bliver til 16%... de kan rende mig i min bare....

Bondefangeri er nok det bedste ord... har bedt Charlotte Moos
Kundecenterchef i GEMB om en forklaring - hvem gætter på der kommer en?

September 17, 2012

Lav rente og min bare

Med reklamen indfri dyr bankgæld til 3,95 % i rente, og med Danske bank som bank lød det fristende, men som man kan regne med var den lave rente kun for at lokke en ind i folden, fordi selvfølgelig kunne de ikke give os det lån men ville gerne låne os stort set det samme beløb bare med en rente til omkring de 16%.

Har ellers været kunde ved dem før og altid betalt til tiden har nu bedt dem om at undlade at kontakte mig i fremtiden med deres alt for dyre lån.

September 16, 2012

har ikke styr på noget

jeg ansøgte om et lån på 30.000kr, jeg fik en mail med tillykke med lånet du kan printe en låne aftale ud, underskrive og sende med poste sammen med de forskellige papir.

så startede der en sand telefon storm, at nu manglede de dokumenter på det hus der var solgt få ca. 1½ år siden.

Det fik de så, så ringede de igen med flere spørgsmål og flere gange over en periode på ca 2 uger så manglede de dit og dat.

Den sidste opringning jeg fik, undskyldte en af deres medarbejder at de havde spurt efter de forkerte papir og at det ellers så rigtigt fint ud på mine papir og jeg ville få svar i løbet af en havl time, der gik 5 min og så var afslaget der, flot undvige manøver fra med arbejderens side.

Det korte og det lange er de får folk til at tro at lånet er i orden og godkendt, til alder sidst kommer der et afslag uden forklaring.

Jeg syntes det har været en lang og besværlig proces, men bliver holdt hen i tom snak, uden at kan bruge det til noget som helst

det korte og det lange er de får folk til at tro at lånet er i orden og godkendt til aller sidst kommer der et afslag uden forklaring.
de skriver det er nemt og låne penge hos dem, men det passer ikke nogen steder, det er super besværligt.

June 27, 2012

Nemt og bekvemt

Har fået samlet lidt så lån under et hvilket gav et større råderum samt at vi er gældsfrie om 4 år og ikke som før 6 år.

May 18, 2012

skod firma

Firmaet ringe konstand til mig for at få deres penge trods jeg har sagt jeg er insolvent..så ringer de bare igen dagen efter osv osv

March 1, 2012

Take a closer look