Get Lit Reviews 49

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har haft en utrolig dårlig oplevelse ved brug af powerbank fra Get Lit, eller det vil sige jeg fik aldrig brugt powerbanken, da deres app flere gange ikke virkede, og powerbanken kom aldrig ud af... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Har gjort brug af leje af get lit boks hvor jeg er blevet trukket 100 kr + 35 kr hvilke er iorden for tiden brugt på at lade. Har herefter afleveret lader i butikken og bliver idag trukket 300 kr oven... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

*Opdatering* Efter at have udvekslet informationer på mail, kom pengene retur :) ----- Utroligt svære at komme i kontakt med. Trækker 300 kr en uge efter, man har brugt deres løsning. Husk at fje... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var på udkig efter en pålidelig måde at holde min telefon opladt på farten, og det var præcis hvad jeg fandt hos Get Lit. Prisen for leje var yderst overkommelig, og det faktum, at jeg kun bet... See more

2.3

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Strøm for days

Jeg er vild med min Get Lit!
Den er lille og nem at have med i lommen, og den oplader min telefon lynhurtigt – flere gange på en opladning. Den er perfekt til festivaler og lange dage på farten. Kan klart anbefales til alle, der ikke vil løbe tør for strøm midt i festen.

June 28, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Trist at betale 40kr for 1 time 3min…

Trist at betale 40kr for 1 time 3min strøm og så kun stå med 19% strøm på mobilen.

De rige har mange glæder. Jeg er nu fattig og stadig uden strøm.

Ikke en anbefaling herfra.

June 19, 2024

Hej Annette
Godt du skriver til os, så vi kan hjælpe dig med det samme :)
Har du kontaktet vores hotline chat allerede? De er klar til at hjælpe derinde. Det lyder til stikket ik har taget helt fat, det er selvfølgelig ærgerligt - Mange tak for at gøre os opmærksom på dette :)

Rigtig god dag!

Alt det bedste,
fra GET LIT ☀️

?????

Jeg lånte en powerbank og betalte 20 kr. Derefter lagde jeg powerbanken ind i en ledig plads ved powerbank stationen som den sagde jeg skulle, men den scannede aldrig at jeg lagde den tilbage og nu har de trukket 300 kr. fra min konto.😤

June 2, 2024

Reply from Get Lit

Hej Emilie, vi kan se, at du er kommet til at scanne 2 gange, som har udløst 2 powerbanks. Den ene er afleveret, hvor den anden ikke er, hvilket er årsagen til at du er blevet trukket de 300 kr. Det er selvfølgelig trælst, hvis du ikke selv var klar over det. Du kan kontakte vores hotline i chatten for hjælp :)
Tak for at kontakte os, så vi løbende kan forbedre vores service!
Alt det bedste !
Fra Get Lit 🌞 Rigtig god sommer!

Genialt koncept!

Jeg elsker ideen! Det er super nemt at finde nærmeste ladestander via appen, låne en powerbank og fortsætte dagen

May 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og praktisk løsning

Prisen for leje var yderst overkommelig, og det faktum, at jeg kun betalte for den tid, jeg brugte powerbanken, gjorde det til en utrolig god værdi. Jeg følte virkelig, at jeg fik mest muligt ud af mine penge.

May 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er hyppig bruger af Get LIT og kan…

Jeg er hyppig bruger af Get LIT og kan stærkt anbefale alle til at bruge denne geniale app. Det fungerer rigtig godt, for mig, når jeg er på farten så kan jeg ofte altid finde en station hvorend jeg er i København. Det er nemt og bekvemt og så er kundeservicen er i top!

May 14, 2024

Fedt, tak ! Det er vi rigtig glade for at høre ! Rigtig god sommer herfra🌞
Alt det bedste!
Fra GET LIT

Rated 2 out of 5 stars

God ide til overpris og gammel…

God ide til overpris og gammel teknologi.
30kr for 2 procent strøm er komplet latterligt. Ideen er god, men de føger ikke med tiden. Idag kan man få 60 procent på sin telefon i løbet af 5min.

At skulle downloade en app, registrerer og finde batteri i automat, samt holde telefonen i total stille tilstand (ja hvis du rør ved den/samler den op, så stopper den med at lade.) Og så betale 30kr for 2 procent ladning. Gå væk!

April 29, 2024

Trukket 300kr

Jeg fik trukket 320kr, for et produkt jeg ikke engang fik brugt, jeg får så skrevet sammen med en af deres medarbejdere den 15. marts, og han fortæller mig at pengene bliver refunderet tilbage til mig om 3-5 bank dage, jeg skriver så igen her i dag den 24. marts, fordi jeg ikke har fået pengene endnu, og får så at vide at de kommer i næste uge.

March 9, 2024

Strøm

Ventede på skadestuen i 5 timer. Heldigvis kunne jeg få ladet telefonen op👍

February 9, 2024

Tager 200 kr fra meget

Har enligt syntes fint om det har brugt det 2 gange før men sidste gang jeg sku bruge den brugt jeg den i 10 min og smed den ind i maskinen igen mobilpay anmodningen kom ik med det samme synes jeg var ret mærkeligt 58 TIMER SENER STÅR DER JEG HAR afleveret den klokken 4 om natten på 7/11 som lukker klokken 22

December 18, 2023

Hej Benjamin!
Det beklager vi meget!
Det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal betale for mere end du bruger. Tak for at gøre os opmærksom😊

Vi kan se, at du er kommet til at aflevere din powerbank i en maskine, der var slukket. Derfor var den ikke blevet registreret ved tidspunktet. Vi har rettet det i systemet, så dine penge skulle gerne være refunderet.

Vi er glade for, at du også synes det er et fedt koncept. Vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at benytte dig af Get Lit igen en anden gang!
Alt godt!
God dag fra Get Lit-teamet ✌️

Rated 5 out of 5 stars

Bedste løsning på markedet!

Super nemt og praktisk, når telefonen er løbet tør for strøm på farten. Klart den bedste løsning på markedet hvad angår både kvalitet, pris og service!
Well done Get Lit! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

November 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har trukket 215 kr for at leje den en…

De har trukket 215 kr for at leje den en time vil ikke anbefale nogle til at leje det medmindre de gerne vil betale en formue for at oplade.

September 29, 2023

Reply from Get Lit

Hej Rushon, det lyder som en fejl ja, det koster kun 20 kr at bruge vores powerbanks i en time :)

Du må gerne henvende dig til vores chat i appen eller hjemmeside, så kan de tjekke hvad der er sket og hjælpe dig der :)

Tak for at for at gøre os opmærksom!

Rated 1 out of 5 stars

Trækker alt for mange penge selvom man…

Trækker alt for mange penge selvom man har afleveret powerbanken, synes konceptet er fedt, det fungere bare ikke...

August 29, 2023

Reply from Get Lit

Hej Julie, tak for at gøre os opmærksom - maskinen du afleverede hos var slukket. Det var derfor systemet ikke havde registreret din returnering. Ellers er alt ok normaltvis - dine penge er også blevet refunderet :) God dag fra Get Lit

Take a closer look