Jeg har haft en utrolig dårlig oplevelse ved brug af powerbank fra Get Lit, eller det vil sige jeg fik aldrig brugt powerbanken, da deres app flere gange ikke virkede, og powerbanken kom aldrig ud af... See more
Company replied
Har gjort brug af leje af get lit boks hvor jeg er blevet trukket 100 kr + 35 kr hvilke er iorden for tiden brugt på at lade. Har herefter afleveret lader i butikken og bliver idag trukket 300 kr oven... See more
Company replied
*Opdatering* Efter at have udvekslet informationer på mail, kom pengene retur :) ----- Utroligt svære at komme i kontakt med. Trækker 300 kr en uge efter, man har brugt deres løsning. Husk at fje... See more
Jeg var på udkig efter en pålidelig måde at holde min telefon opladt på farten, og det var præcis hvad jeg fandt hos Get Lit. Prisen for leje var yderst overkommelig, og det faktum, at jeg kun bet... See more
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Grundet fejl ved powerbank blev der ved en fejl trukket 300kr, tilgengæld kontaktede jeg support og fik fat i Daniel, der ordnede fejlen og refunderede mig mine penge.😊
Det tog lige 4 dage men problemet blev løst.
*Opdatering*
Efter at have udvekslet informationer på mail, kom pengene retur :)
-----
Utroligt svære at komme i kontakt med.
Trækker 300 kr en uge efter, man har brugt deres løsning. Husk at fjerne betalingsaftale i MobilePay efter man har betalt for opladning!
Aldrig brug Get Lid, jeg var meget fuld og glemte min telefon, de tog mine penge.

Reply from Get Lit
Lejede en Powerbank, og afleverede den retur samt blev opkrævet for den. Super fedt og nemt koncept.
Alt godt. 1 uge senere bliver jeg opkrævet 300 for en power bank der er lejet 2 timer efter min var indleveret.
Supporten afhjalp mig med fejlen, efter lidt skriv frem og tilbage.
Jeg var på vej hjem fra Samsø festival og havde lånt en powerbank i cirka 2 timer for at få noget strøm til vejen hjem. Jeg lagde powerbanken ind i en ledig plads ved powerbank stationen som den sagde jeg skulle men den scannede aldrig at jeg lagde den tilbage og nu har det trukket 300 kr fra min konto.
Jeg var ved at løbe tør for strøm i Tivoli friheden.
Super nemt, og bekvemt. Fornuftig prisstruktur.
Vil gerne anbefale dem til andre
Firmabil med nummerplade startende CW.
Kørt at person ligende asiatisk herkomst med store sorte solbriller.
Han udøver aktivt chikane kørsel i trafikken.
Flot når man repræsentere et firma.
Kl 17:00 den 3 JUN stødte jeg på ham på motorvejen ud for Vejle.
Jeg fik ikke en Powerbank udleveret da den sagde der var fejl k appen. Men de trak 300 kr fra min konto. Ville ikke anbefale til nogle mennesker, de snyder👎🏼👎🏼