Giraffen Odense Reviews 11

1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted

Fantastisk madoplevelse hos Giraffen 🦒
Vi havde en virkelig skøn aften på Giraffen. Maden var utrolig velsmagende og tydeligt lavet med gode råvarer. Hver ret var både flot anrettet og fuld af smag. Man kunne virkelig mærke, at der er kælet for detaljerne i køkkenet.
Omgivelserne er samtidig super hyggelige og afslappede. Restauranten har en varm og indbydende atmosfære, hvor man hurtigt føler sig godt tilpas, uanset om man er der med familie, venner eller på en date.
Betjeningen fortjener også stor ros. Personalet var venligt, opmærksomt og meget servicemindet uden at være påtrængende. Man føler sig virkelig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Giraffen til andre, der vil have god mad, hyggelige omgivelser og god service.

March 13, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Ville faktisk spise

Ville faktisk spise, men folk (stamgæster tror jeg) var så fulde at en af dem kastede op på gulvet 2 gange, tjeneren en meget sød ung mand, var meget udfordret....
Hvis man har så fulde stamgæster, så skal den stakkels unge tjener klædes bedre på, så han håndterer det!! Den dame skulle jo have været ud efter første opkast.
Det var så ulækkert 🤢

December 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En Fantastisk frokost på Giraffen

En Fantastisk frokost på Giraffen – Mad, Hygge og Service i Topklasse

Hvis man leder efter en oplevelse, der kombinerer lækker mad, professionel betjening og en atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme, så skal du besøge Giraffen. Vores besøg oversteg alle forventninger – her er der virkelig kælet for detaljerne!

Maden er uden tvivl en af Giraffens styrker. Vi bestilte deres klassiske stegte flæsk, og det var simpelthen perfekt. Sprødt udenpå, saftigt indeni og ledsaget af en cremet persillesovs, der smagte, som var den lavet med kærlighed og gamle familieopskrifter. Deres friturestegte camembert var en vidunderlig overraskelse – sprød på ydersiden, med en smeltende ostekerne, der nærmest føltes som en varm omfavnelse. Helt enkelt en luksuriøs oplevelse, som vi sent vil glemme.

Betjeningen var eksemplarisk. Indehaveren var både opmærksom og professionel, uden at det føltes påtrængende. Han var hurtige til at anbefale retter og sodavand, og hele frokosten igennem blev vi mødt med smil og imødekommenhed. Man kunne mærke, at han brænder for at skabe en god oplevelse for sine gæster.

Atmosfæren på Giraffen er noget helt særligt. Restauranten emmer af hygge og varme, med en indretning, der formår at balancere det rustikke og hyggelige . Lys på bordet, dæmpet belysning og en blid summen af samtaler fra de andre gæster skaber en stemning, hvor man bare kan læne sig tilbage og nyde.

Alt i alt er Giraffen en restaurant, der forener det bedste fra dansk madkultur med en moderne tilgang til service og hygge. Vi kan ikke anbefale stedet nok, og vi glæder os allerede til at komme igen. Hvis du vil forkæle dig og dine med en dag i særklasse, så er Giraffen det oplagte valg!

November 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Rigtigt dårlig oplevelse, ik servicemen, uhøjlig meget dårlig betjening og ikke smildende medarbejder vi sætter ik vores ben der mere .Noget så frække i tonen da vi ville se kamp på deres skærm.

Kommer helt fra Århus , ville se kamp på deres skærm .Tager derind spørg pænt kan I ikke finde kanalen med fodboldkamp .Jo når I har bestilt det koster 100.000kr at havde de kanaler .Vi bestilte og så lidt af det, men følte os overhovedet ikke velkommen .De var ikke smildende og servicemined overhovedet .Dem der gik og betjente kunderne så sure ud , derfor valgte vi at drikke ud og tog tog på james stene .Det var noget helt andet glade og hjælpsomme personale og smilende .

March 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ærgelig oplevelse

Ærgelig oplevelse. Mad var rimelig okay. Men servicen er den værste jeg har oplivet blandt alle de steder hvor jeg har anmeldt mad. Tjerneren var virkelig uhøflig og talte ikke pænt til os. Havde ikke prøvet stedet før, så vidste ikke hvordan man bestilte mad der inde. Ud over hun ikke talte pænt, stod hun og grinende af os fordi hun må havde syntes vi så sjove ud. Brugte også mere tid med sine venner/stamkunder. Virkelig trist at nogen i service branchen kan opføre sig sådan. Første og sidste gang.

January 17, 2024

Is this your company?