Goedkoopstewoonwinkel Reviews 11

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Supergoed

Super goede service ... ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan....

January 22, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede service tegen een aantrekkelijke prijs.

We zijn gastvrij ontvangen met koffie/thee. De meubels zijn aantrekkelijk geprijsd en op voorraad. Na ruim 1 week werden de spullen geleverd en zelfs nog even boven gebracht met de lift. De meubels zien er degelijk en stabiel uit. Alleen alles zelf in elkaar zetten, maar dat is goed te doen.

March 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk weer heerlijk slapen!

Vriendelijk geholpen, kopje koffie erbij en echt een superlekkere medische topper voor een hele prima prijs. Eerste nachten was een beetje wennen maar nu heerlijk slapen en zonder rugpijn opstaan. Goedkoopste Woonwinkel bedankt!

February 6, 2026

Toppie!!!!!!

We werden superleuk geholpen en geadviseerd
Werd een lekkere koffie en theetje aangeboden
Zijn ook goed geslaagd voor eetkamerstoelen en een klok
Dus zeker de moeite waard om eens te kijken!!!!!!!

January 16, 2026

Reply from Goedkoopstewoonwinkel

Fijn om te horen! Heel veel plezier met jullie meubels!

Rated 4 out of 5 stars

Bankstel gekocht

Bankstel gekocht. Gratis de aanhanger mogen gebruiken en omdat we verder moesten mochten we hem kosteloos langer gebruiken dan normaal.
Eerste keer hadden we helaas het verkeerde bankstel mee gekregen 🫣
Bij de tweede poging eerst samen gekeken of we nu wel de juiste hadden.
Is keurig opgelost, vriendelijke mensen.
Zouden we er nog eens kopen? Jazeker 👍🏻

December 6, 2025

Reply from Goedkoopstewoonwinkel

Fijn om te horen! Heel veel plezier met de bank!

Nachtkastjes

Ze hadden verschillende nachtkastjes op marktplaats staan, dus via de chat vroeg ik naar 2 specifieke kastjes of ze er nog waren en hoe duur ze waren. Ik kreeg te horen dat ze €39 waren. Echter toen ik in de winkel kwam, bleken ze €69 pstk te zijn. Ik dacht eerst dat de prijs evt niet klopte, dus ik liet het gesprek op marktplaats zien. Het klopte dat ze €69 waren, dus het was verkeerd doorgegeven, maar ik kreeg ze gewoon mee voor €39 pstk! Met als kers op de taart dat ze ook nog in mijn auto werden geladen. Topservice! En ze staan geweldig, ook niet geheel onbelangrijk.

October 30, 2025

Reply from Goedkoopstewoonwinkel

Goedemiddag, Fijn om te horen. Veel plezier met de nachtkastjes!

Behulpzaam personeel

Behulpzaam personeel, leuke meubels ,
Denken goed mee

October 23, 2025

Reply from Goedkoopstewoonwinkel

FIjn om te horen! Tot snel weer.

TOP WINKEL!

TOP WINKEL!
Ik twijfelde heel erg over welke kleur bank ik wilde. Het personeel heeft goed advies gegeven en de bank is echt een parel in de woonkamer! Ook het ophalen van de bank verliep erg soepel.

May 1, 2025

Reply from Goedkoopstewoonwinkel

Hi Bernice! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier ermee!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne winkel en vriendelijke medewerkers!

De woonwinkel heeft een groot (goed betaalbaar!) assortiment en er is veel uit voorraad leverbaar. Ik ben heel vriendelijk geholpen en ben dan ook erg blij met onze nieuwe meubelen.

April 18, 2025

Reply from Goedkoopstewoonwinkel

FIjn om te horen! Veel plezier met de meubels!

Rated 1 out of 5 stars

KOOP HIER NIETS

Ons eerlijke, oprechte en welgemeende advies luidt: KOOP HIER NIETS want deze woonwinkel is niet de goedkoopste woonwinkel maar de DUURSTE WOONWINKEL. Men lokt kopers met schreeuwerige advertenties met een paar zogenaamde aanbiedingen maar de rest is schreeuwend duur. Het betreft bovendien restpartijen met schade en van lage kwaliteit. Eetkamerstoel BENOA elders EUR 150. Maar bij deze winkel EUR 200 per stuk. Mangohouten eettafel 1,80 breed EUR 599. Elders EUR 399. Wij zijn in de winkel geweest en hebben helaas bovenstaande artikelen gekocht. De tafel was beschadigd. Bij klachten gaat men in discussie en wordt de klacht ontkend waarna volgens de winkel de klacht is opgelost. Je ontvangt ook alleen een handgeschreven bon zonder BTW vermelding en bij aflevering dien je CONTANT te betalen... Dit lijkt op 2e hands handel die buiten hun boekhouding om gaat....Wij zijn er in getrapt maar mijn oprechte advies aan U is: kijk even verder bij de betere meubelzaken...

January 17, 2025

Reply from Goedkoopstewoonwinkel

Beste Theo, we vinden het vervelend dat u meerdere malen een negatieve review schrijft en uw verhaal steeds veranderd. Wij weten niet of en wanneer u in onze showroom geweest bent maar we hadden u graag geholpen.
Klachten worden bij ons altijd netjes opgelost. Ook ontvangt u bij ons altijd een originele bon waar alles op vermeld staat. Als u deze toch niet gekregen heeft kunt u ons uw gegevens doormailen naar verkoop@goedkoopstewoonwinkel.nl zodat wij uw bon alsnog door kunnen mailen vanuit ons systeem. Ons advies dus, graag eerst even contact met ons opnemen om te kijken voor een oplossing.

Team van de Goedkoopste Woonwinkel

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijke medische topper voor op mijn…

Heerlijke medische topper voor op mijn matras gekocht. Voor een prima prijs 199€ voor een topper van 180x200
Slaapt fantastisch deze topper van 8 cm dik.
Aardige ontvangst.
Topper paste prima in de auto.
Zat in een doos die op de achterbank past.
Thuis aangekomen direct op bed gelegd en na 24 uur de topper hoe hij moet zijn.

January 4, 2025

Reply from Goedkoopstewoonwinkel

Wat fijn om te horen! Wij zijn altijd blij als we een leuke reactie krijgen. Veel plezier met uw topper!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look