Frisør Goldlock Aps.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Absolut den bedste frisør jeg har været hos! Jeg blev for første gang budt velkommen med smil og varme, - ja man føler sig faktisk nærmest hjemme fra man sætter sig i stolen. Uhøjtidelig stemning, med... See more

Rated 1 out of 5 stars

Påsat extensions efter flettemedtoden af ejer.... Efter 3 dage var nederste flet/bane gået op, og efter 6 dage gik den øverste op. ( Der blev kun flettet de 2 !!!) Dette skulle kunne holde i c... See more

Rated 5 out of 5 stars

Som offentlig person, er jeg tit i blade, magasiner og på de social medier. Udadtil vælger jeg at stå skarp i både hud, negle og hår, speciel exentions metoden - flette metoden, den fungere max for m... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil ikke anbefale Goldlock. Butikken stinker er cigaretrøg og man bliver bedt om at tage plads i en stol fyldt med hår fra tidligere kunder. Den fremstår tilmed også snavset. Jeg fik sat exten... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Danmark bedste extensions

Jeg er så tilfredse med servicen , pigerne dernede er så skønne og glade . Jeg har fået flet extensions i sort og skrigene rød og den røde farver holder bare . Kvaliteten er den bedste jeg har prøvet . Kan varmt anbefale goldlock .

October 7, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Frisøren leverer kvalitetshår, ekspert vejledning og påsætning.

Jeg har langt hår med striber, og jeg ønskede mig et nyt look med eksistentions i samme farver. Lotte (ejer) overbeviste mig om, at det ikke var noget problem. Hun ramte farven lige i plet! Håret er i meget høj kvalitet og hendes ekspertise af påsætning gør, at jeg kan sætte mit hår på alle måder. Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår og ingen bemærker, at det ikke er mit eget.

Endvidere er Lotte noget af det sødeste, jeg længe har mødt, "du føler dig hjemme i hendes selskab".

October 2, 2014

Perfekt

Jeg har nu kommet hos Goldlock snart 5 år, og jeg har på Intet tidspunkt været utilfreds. Jeg får både farvet klippet og lavet Extensions. Jeg var forinden kunde i ChaChaCha hvor jeg også fik Extensions. Jeg betalte 6500kr hver 3 mdr for oprykning farve klip og vask. Efter at have været kunde i lidt over 1 år fik jeg en utrolig dårlig service, søgte Jeg andre steder. Fandt Goldlock, og har aldrig været andre steder siden December 2009. Mit hår holder dobbelt så lang tid, og jeg er altid super tilfreds når jeg går der fra, fandt hurtigt ud af at i ChaChaCha betaler du blot for mærket, for kvaliteten hos Goldlock er faktisk 10 gange bedre. Mine døtre og mor bliver også klippet i Goldlock.

July 9, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Det er helt sikkert et besøg værd !!

Jeg er kommet her igennem flere år og har ikke noget at sætte min finger på... Tværtimod .. Man bliver taget godt imod og jeg personligt går altid derfra med et smil på læben.. Efter at have siddet under behandling af chefen selv, hun gør sit arbejde rigtig godt 👍 og hun er altid glad,udadvendt og Det smitter af på en:) så dermed sagt.. Man går ikke galt i byen, hvis man sætter sig i stolen hos frisør goldlock!!!! Du vil ikke fortryde det!!!

July 7, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Ualmindeligt ringe hår-kvalitet, tyndt fe-hår som ligner alt for blankt nylonhår!

Har besøgt Salon Goldlock for første og sidste gang..... Sure "damer" som lige kunne trække på smilebåndet da jeg skulle betale! Håret er i ualmindelig ringe kvalitet, som mest af alt ligner over-blankt hår fra en nylon-paryk. Håret fælder ekstremt meget, jeg har haft mange forskellige extensions i, og har aldrig oplevet noget lignende...
Jeg kan på ingen måde anbefale andre at få lavet extensions hos Goldlock, desværre!

June 11, 2014

Fantastisk sted

Er blevet behandlet så godt og Lotte samt pigerne derinde giver altid en rigtig god oplevelse! Håret man får på matcher altid med ens egen hårfarve, så det ser helt naturligt ud. Kan kun anbefales og især sy/flettemetoden. Den laver de helt perfekt!

May 21, 2014
Frisør Goldlock Aps. logo

Reply from Frisør Goldlock Aps.

Hej Rasmine :) du er altid velkommen ind hvis du har et problem ved fældningen m.m du skal blot medbringe dit garantibevis :) mvh goldlock

Dejligt sted!

Det er altid en fornøjelse at komme ned til Lotte og hendes piger. Priserne er yderst rimelige og kvaliteten er helt i top. Kan varmt anbefales uanset om det er herre- eller dameklip.

May 2, 2014
Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet, god holdbarhed, super flot arbejde.

Hos Goldlock er håret af super kvalitet, og de laver lækre extensions, der passer til ens behov. Jeg er kommet i salonen gennem mange år og har altid været ovenud tilfreds med det jeg har fået lavet. Goldlock tilbyder flere forskellige typer extensions, og er gode til at rådgive om, hvad der vil passe bedst i netop dit hår. Desuden er prisen fornuftig og holdbarheden i top.

December 20, 2013

Perfektion

Har kun godt at sige om den salon er altid tilfreds når jeg går derfra skønne og dygtige damer

fantastisk frisør!

Goldlock er en frisør salon der stærkt kan anbefales, der er altid god service og smilende mennesker. Det er et dejligt sted at være og man bliver altid taget i mod og behandlet professionelt.

perfekt fra top til tå!

Frisør Goldlock er den bedste salon jeg nogensinde har været i!!
de er altid klar på at få dit humør op og komme med gode ideer til nyt hår, og det er lige meget hvor grimt hår du kommer ind med, så kommer du ud med det smukkeste !
det er top gode priser de kører med, og også nogle man kan forholde sig til!

intet dårligt at sige, overhovedet !

FANTASTISK

Jeg har altid kommet hos frisør coldlock som ALTID har fået mit ødelagte hår til at ligne toppen af poppen !
Meget tålmodige og søde damer, som tager godt i mos kunderne, og ikke mindst åbner dørene for hver en sjæl ! Aldrig har jeg været mere glad !
5 stjerner til de smukke damer !

Take a closer look