Absolut den bedste frisør jeg har været hos! Jeg blev for første gang budt velkommen med smil og varme, - ja man føler sig faktisk nærmest hjemme fra man sætter sig i stolen. Uhøjtidelig stemning, med... See more
Frisør Goldlock Aps.
See what reviewers are saying
Påsat extensions efter flettemedtoden af ejer.... Efter 3 dage var nederste flet/bane gået op, og efter 6 dage gik den øverste op. ( Der blev kun flettet de 2 !!!) Dette skulle kunne holde i c... See more
Som offentlig person, er jeg tit i blade, magasiner og på de social medier. Udadtil vælger jeg at stå skarp i både hud, negle og hår, speciel exentions metoden - flette metoden, den fungere max for m... See more
Jeg vil ikke anbefale Goldlock. Butikken stinker er cigaretrøg og man bliver bedt om at tage plads i en stol fyldt med hår fra tidligere kunder. Den fremstår tilmed også snavset. Jeg fik sat exten... See more
People also looked at
Fantastisk smukke extensions!!!
Her laver de bare de mest fantastiske extensions, bliver positivt overrasket hver gang!!! De er søde og hjælpsomme og kommer altid med en god og ærlig løsning på hvordan man får de flotteste extensions!!! Service i verdensklasse ;-) elsker at komme her!
100 % god behandling :-)
Jeg fik min første og bedste hair ekstentsion hos Gold lock. De var søde, imødekommende og man følte sig hjemme ;-) kan kun anbefale stedet til UG! Tak Goldlock.
DE REDDEDE MIG OG MIT HÅR!
Jeg begik en stor fejl da jeg fik den fede ide at jeg sku ha krøllepermanent - big mistake mit hår blev brændt af - og dette skete selvf 6 dage før min mand sku komme hjem fra afghanistan :'(
Så jeg ringede til Goldlock og hun ku høre r på min ulykkelige stemme at det sku gå stærkt så jeg fik en tid dagen efter, og hun klippede så lidt af som muligt og gav mig det lækreste brune hår med lyse striber med flettemetoden - og det holdte rigtig længe :D
Hår i bedste kvalitet !
Jeg har altid købt mit extensions hos godlock, deres hår er den bedste kvalitet, jeg har extensions med clips som har holdt i snart tre år og det er stadigvæk super lækkert. I salonen er der altid en god og hyggelig stemning og de giver en rigtig god vejledning til pleje af dit hår. Jeg anbefaler kun mine veninder at gå til godlock og få ordnet lokkerne :D
- Natasja
Altid perfekt hår hos Goldlock!
Jeg har efterhåndet fået lavet hår en del gang hos Goldlock, og jeg er altid gået der fra og har været 100% tilfreds, altid lækkert og smuk hår, som bare holder. Jeg har aldrig oplevet at føle mig mere hjemme i nogen anden salon, der er altid en god stemning og alle snakker og har det dejligt. De har altid en tid der lige passer, og man kan altid være sikker på det gå der fra med det perfekte hår.
Lotte og co. er bare de bedste og jeg kan kun anbefale dem <3
- Stephanie
Imødekommende og dygtig frisør Goldlock i Rømersgade i København
Frisører er som læger og tandlæger. Det er vigtigt, at der er et godt tillidsforhold mellem kunde og behandler. Det oplever jeg hos frisør Goldlock. Jeg har gennem 2 år fået ordnet min hår - lavet extensions - hos frisør Goldlock i Rømersgade i København. Jeg kommer der cirka hver 8-9 uge, og jeg har altid oplevet stor fleksibilitet ved bl.a tidsbestilling.
Fra første besøg og herefter er jeg altid blevet mødt af et sødt, lydhørt og imødekommende personale, der råder og vejleder på en god og tydelig måde.
Jeg er altid gået derfra med stor tilfredshedmed resultatet. At det så samtidigt er rart og hyggeligt at være der under behandlingen er bare et ekstra plus.
Mvh Birgitte Marie Dreyer Jensen, Greve
De bedste og sødeste mennesker <3"
Den bedste salon på hele Sjælland!
Jeg er kommet i Goldlock i flere år og altid fået super dejlig service.
Og virkelig gode resultater..
Går altid derfra med et smil på læben.
Jeg vil kun anbefale Goldlock ..
Og siger Lotte gør det super godt!!
Mange kys fra mig
FANTASTISK!
Jeg fik i dag påsat extensions hos Goldlock, hvilket jeg KLART vil anbefale! Perfekt personale og perfekt resultat, hvad mere kan man bede om. De var simpelthen så søde, og jeg er SÅ glad for, at jeg valgte Goldlock. Kan ikke beskrive min oplevelse som andet end perfekt :)
Super god betjening
super god frisør og super god betjening . Altid venlige og et smil på læben har aldrig haft en dårlig oplevelse :-)
Fantastisk service og proffesionelle fagfolk
Jeg har igennem de sidste 5 år brugt Goldlock minimum hver anden måned. Jeg kommer der fordi, hos frisør goldlock har de, de dygtigste folk der bare kan deres kræm.
Før jeg fandt goldlock havde jeg prøvet mange dyre og finere frisør hvor resultatet havde været noget juks. Hos Goldlock er stemningen uformel og hyggelig, og jeg går altid derfra med det flotteste og fineste hår. Lotte og hendes team er de bedste i deres branche, og efter min menning også de førende inde for extensions. Og det skal siges, at jeg har fået extensions påsat i over 8 år med flere forskellige metoder.
Hos Goldlock er alle velkommen også selv de lidt mere besværlige kunder.
Jeg kan til enhver til stå indefor frisør Goldlock og anbefaler dem varmt til alle. Så gør lige dig selv en tjeneste og få det smukkeste hår du længe har drømt uden at betale overpriser.!!!
forbruger klage nævnet
så er sagen igang hod nævnet tro ikke jeg giver op selv efter 1 1/2 år
Nu har jeg op til flere gange klaget til goldlock uden held og har derfor besluttet mig for at lave en sag i forbruger klagenævet ..da mit exstention slet ikke var lavet ordenligt og faldt af inden 1 uge....så venter på en afgørelse.....advarer imod at benytte deres salon da de ikke er uddannet eller levere et ordenligt stykke arbejde.... Vil lige sige at jeg syntes de penge det koster for at forbruger klagenævnet tager sagen er alle penge værd....og glæder mig til afgørelsen som næsten sikkert bliver til mit bedste da jeg både har billeder ,optagelser af deres måde at behandle og tale til mig på , og mit garantibevis som ikke kunne bruges til en disse......venter spændt....
den bedste
Goldlock er en a de bedste saloner jeg har været i. Rigtig god service og et virkelig dejligt personale som er imødekommende og meget smilende.
Jeg har fået lavet hår derinde måske i 5-6 år nu og har ALDRIG været utilfreds.
Håret er a god kvalitet og de guider dig hvad der er bedst for dig og dit hår. Kan kun anbefale Goldlock.
Hairtastic <3
Jeg kan klart anbefale Goldlock. Jeg har fået sat hår på derinde 3 gange. Jeg har da haft list problemer, men så kontakter jeg bare salonen og så beder de mig om at komme ind og så bliver det rettet til. For 2 måneder siden fik jeg flettet mit hår på og det gik op et enkelt sted nogle dage efter. Goldlock tog sig til til mig og fil syet den løse bane fast igen. Det samme da jeg gerne ville have tjekket at håret sad ordenligt. "Du kommer bare". De har ALTID tid til en når man kommer med spørgsmål *smiiiiler*..
Personalet er også såååå dejlige <3 Jeg nyder at komme der <3 ..
Den BEDSTE frisør i KBH!
firsør goldlock anbefaler jeg varmt!
De er altid smilende, glad og utrolige dygtige.
Da jeg er model er det vigtigt at mit hår ser strålende ud! Hvilket de får det til hos Goldlock ;-)
ynglings frisør og det bedste sted og en fantastisk service
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til goldlock. Elsker og komme der og blive forkælet:-)
ualmindelig godt!
super flot hår, god og professionel service! alt i alt en god oplevelse! kan klart anbefales! :-)
Godt
Det er god kvalitet, jeg har haft mine flettebaner i lidt over 6 måneder. Og jeg er super glad og har ingen problemer haft
Professionelle og fleksibel tidsbestilling
Jeg er kommet hos Goldlock de sidste 9 år og har været rigtig glad for at blive klippet hos dem. Selvom jeg nu bor i den anden ende af byen, tager jeg gerne turen for at være sikker på at få en hurtig betjening og det samme flotte resultat hver gang. Super søde frisører uden noget pis - ingen kunstig overvenlig service - bare gode mennesker, der kan deres kram. En herreklip med vask og voks får du til den nette sum af 180 kr.
Det beste jeg har oplevet
Var for 8 mdr. siden inde hos goldlock ( lotte) sammen med min søster vi fik begge to sat langt hår på med flette metoden supper behandling og søde dejlige mennesker min søster var syg og kunne ikke holde det så hun fik det taget af jeg selv har gået med det i 8 mdr og det har bare være helt fantastisk nu har jeg været inde hos dem igen og fået lavet nyt de er helt fantastiske jeg er så glad for mit hår og den gode behandling jeg fik vil aldrig lade andre lave mit hår tusinde tak
knus susanne
Mine allerbedste anbefalinger
Mine allerbedste anbefalinger
Sætter stor pris på jeres ærlighed <3 drømmen var et langt hår, men i stedetfor forvandlede i mit korte hår med en skøøøøn farve
kh Helle