Ervaring met energie en e-bike. Beiden teleurstellend. Energiecontract bleek na 1 jaar veel duurder dan elders. Te weinig informatie over lease-constructie bij e-bike waardoor totale aankoop bel... See more
Company replied
Een sprong in het diepe. Veiling geeft een "winnende " energie-leverancier. Budget Energie. Nooit van gehoord. Het is verstandig indien Veiling-vergelijk eerst een introductie meestuurt van wee... See more
Company replied
dec 2019 een contract afgesloten bij budget energie via Koopkracht. Top deal 150,- eenmalige korting. Contract binnen, maandbedrag klopte niet, nagebeld, nee de korting krijgt u pas aan het eind van... See more
Koopkracht is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring, die opgedaan is in het organiseren van veilingen en collectieve groepsaanbiedingen. Al sinds 2009 weten we voor een grote groep consumenten elk jaar aanzienlijke kostenverlagingen te regelen. Dat doen we met veel plezier en vol overtuiging. Het feit, dat er meer dan 600.000 mensen bij ons staan ingeschreven, geeft ons een sterke onderhandelingspositie. Tot mei 2019 waren we bekend met de merken groepsveiling.nl en SLOOPdeCRISIS. Nu gaan we verder met 1 sterk merk: Koopkracht.
Laan Corpus den Hoorn 300, Postbus 11073, 9700CB, Groningen, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een eerlijke en correcte behandeling van de medewerkers. En ook nog eens besparen! Geweldig!!!
Goed aanbod, zeer goed geïnformeerde helpdesk. Reeds neerdere producten van Groepsveiling.nl afgenomen. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Reply from Koopkracht
had het gehoord van mijn zwager, dat het makkelijk zou zijn. Ik was altijd wat terughoudend met deze dingen.
Moet zeggen, dat het heel simpel was en dat ik me nu afvraag, waarom ik dit niet eerder gedaan heb.
prima manier om over te stappen
Groepsveiling is aan te bevelen. Voldoet geheel aan de eisen die je mag verwachten en heeft als resultaat een nog lagere premie als ik al had, zelfs bij dezelfde leverancier waarbij (Budget Energie) ik al was aangesloten.

Reply from Koopkracht
Ik had vragen over het overstappen. Ik begrijp niet alles en vindt het soms moeilijk. Het lijkt eenvoudig te zijn nu. Ik bespaar vanaf nu 18 euro per maand!
Ik heb door groepsveiling een andere energieleverancier gekozen. Ik had niet in de gaten dat ik zoveel te veel betaal voor energie. Ik was bang dat dit te kosten ging van kwaliteit, maar het is puur administratief.
Laatst kreeg ik van jullie een aanbod inzake Energie maatschappij Nederland, hierin werd door jullie gesuggereerd dat ik vele malen goedkoper uit ben als ik van mijn huidige mij. Nuon overstap naar de door jullie voorgestelde Energie mij., hoe jullie erbij komen dat ik goedkoper uit zou zijn weet ik niet, maar met die 30 euro 40 per maand wat ik aan Liander betaal als ik Nuon in zou ruilen voor bijvoorbeeld NL-E, ben ik zelfs 4 euro 61 duurder uit.
Ik zal jullie dan ook niet aanbevelen bij andere mensen.
Prettige dag verder.

Reply from Koopkracht
Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van groepsveiling en zo jaarlijks eenvoudig geld te besparen
Je kunt goed vergelijken, waardoor de te behalen besparing snel helder is.
Overzichtelijke website, goed aanbod gekregen. Overstappen was zeer eenvoudig en alles werd geregeld. Een aanrader!
Slordig ik hoop dat het goed,wel een beetje slordig!

Reply from Koopkracht
Overzichtelijke site, snel geregeld. Flinke besparing op de energiekosten!
De kracht van het getal, en voor het winnend aanbod de toename van klanten, doet wonderen. Ook al denk je nu reeds een goed contract te hebben, wellicht kan het altijd nog beter, enne.... niet geschoten altijd mis en geen enkel risico.
Kan mij wel vinden in de omschrijving behorend bij de 4 sterren.
Voor de eerste keer overgestapt via groepsveiling, ging hartstikke snel en probleemloos verlopen. Mijn complimenten!
Probeer eens te vergelijken met jouw huidige leverancier.
Echt de moeite waard. De afloopdatum van je huidig contract wel
inde gaten houden!