Koopkracht Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Ervaring met energie en e-bike. Beiden teleurstellend. Energiecontract bleek na 1 jaar veel duurder dan elders. Te weinig informatie over lease-constructie bij e-bike waardoor totale aankoop bel... See more

Rated 3 out of 5 stars

Een sprong in het diepe. Veiling geeft een "winnende " energie-leverancier. Budget Energie. Nooit van gehoord. Het is verstandig indien Veiling-vergelijk eerst een introductie meestuurt van wee... See more

Rated 1 out of 5 stars

Laatst kreeg ik van jullie een aanbod inzake Energie maatschappij Nederland, hierin werd door jullie gesuggereerd dat ik vele malen goedkoper uit ben als ik van mijn huidige mij. Nuon overstap naar... See more

Rated 1 out of 5 stars

dec 2019 een contract afgesloten bij budget energie via Koopkracht. Top deal 150,- eenmalige korting. Contract binnen, maandbedrag klopte niet, nagebeld, nee de korting krijgt u pas aan het eind van... See more

Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Koopkracht is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring, die opgedaan is in het organiseren van veilingen en collectieve groepsaanbiedingen. Al sinds 2009 weten we voor een grote groep consumenten elk jaar aanzienlijke kostenverlagingen te regelen. Dat doen we met veel plezier en vol overtuiging. Het feit, dat er meer dan 600.000 mensen bij ons staan ingeschreven, geeft ons een sterke onderhandelingspositie. Tot mei 2019 waren we bekend met de merken groepsveiling.nl en SLOOPdeCRISIS. Nu gaan we verder met 1 sterk merk: Koopkracht.

Contact info

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Mijn NLEnergie

Laatste 2-jaar ten volle tevredenheid energie via mijn NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) afgenomen en geen problemen ondervonden.

Rated 2 out of 5 stars

erin getrapt

Ben klant van NLE. Ik dacht 24 sept een leuk aanbod te krijgen toen ik weer voor NLE koos maar dat gaat pas in na 4 dec 2015 (einde contract )voor 1 jaar. Daar heb ik geen zin in en ik ga dat dan ook annuleren maar heb de beloofde brief binnen 14 dg nog niet gehad.

Beste heer/mevrouw Van Eijndhoven,
Wanneer u heeft gekozen voor een aanbod uit onze energieveiling van 23 september is de uiterste ingangsdatum altijd 1 april 2015. Dit is wel afhankelijk van uw huidige leverancier en uw huidig contract. Om u beter van dienst te kunnen zijn kunt u het beste een e-mail sturen met uw gegevens naar communicatie@groepsveiling.nl. Wij zoeken graag voor u uit waar het mis gaat. Met vriendelijke groet, groepsveiling.nl

Geweldige aanbieding!

Met Groepsveiling heb ik dit jaar weer een geweldige aanbieding binnengehaald en kan ik weer een jaar vooruit met electra en gas voor de laagste prijs!

Eerlijk en transparant

Netjes op aangegeven moment teruggebeld en goed geholpen. Duidelijke uitleg en hele kostenplaatje overzichtelijk en makkelijk te vinden. aangenaam verrast op alle fronten!!!!

Rated 4 out of 5 stars

efficient en snel

Heel snel en makkelijk was te zien wat mijn verbruik gaat worden. En net zo snel was alles geregeld. Binnen een paar werkdagen had ik al op papier de startdatum. Prima.

nog steeds niets gehoord

werkt dit verhaal wel?

Beste Wilbert,

Bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft getoond. Wij zoeken graag voor u uit waarom u nog niets heeft gehoord. Kunt u een e-mail sturen naar communicatie@groepsveiling.nl?

Probleemloos!

Ook nadat ik eerder via groepsveiling geld bespaarde door voor mijn huidige leverancier te kiezen kon ik toch weer opnieuw probleemloos over stappen op een, nog voordeliger, contract. En dat met slechts een paar muisklikken. Complimenten

Nog twijfelachtig

Ik heb meegedaan aan de veiling en naar aanleiding daarvan ingeschreven bij de leverancier Budget Energie. Deze zouden mij binnen 14 dagen berichten, maar ik heb niets meer gehoord.

Reply from Koopkracht

Bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft getoond. Wij zoeken graag voor u uit waarom u nog niets heeft gehoord van de leverancier. Kunt u ons een e-mail sturen met uw gegevens naar communicatie@groepsveiling.nl?

Niets vernomen

Neutrale beoordeling want ik heb sindsdien nog niets vernomen.

Reply from Koopkracht

Bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft getoond. Wij zoeken graag voor u uit waarom u nog niets heeft gehoord van de leverancier van uw keuze. Kunt u ons een e-mail sturen met uw gegevens naar communicatie@groepsveiling.nl?

The Trustpilot Experience

Take a closer look