Guldlundhundecenter Reviews 11

1. Dog Hostel
  2. Dog Day Care Center
  3. Dog Trainer
  4. Pet Store

Information provided by various external sources

Guldlund hundecenter, ophold frem for opbevaring

4.4

3-star
2-star
1-star

Anmeldelse af Guldlund Hundecenter

Mine to hunde på lidt over 1 år og 2 år var i dagpleje hos Guldlund Hundecenter den 21. december 2025, og jeg havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Allerede i mailkorrespondancen forud for dagen oplevede jeg en professionalisme og ordentlighed, der gjorde mig tryg – og det var helt ærligt sværere for mig at aflevere dem, end det var for hundene at være der.

Da jeg ankom, var der en anden ejer, der hentede sin hund, og det var tydeligt, at hans hund havde haft det godt. Det gav et fint førstehåndsindtryk som ny besøgende. Prisen for to hunde var meget rimelig, og selvom jeg ikke så selve opholdsområdet, har jeg ikke oplevet noget som helst tegn på stress eller utryghed hos mine hunde bagefter. Det siger mig, at de har været i gode hænder.

Noget af det, jeg især satte pris på, var måden hundemor og hundefar (som de selv kalder sig :)) tog imod os på. De var med ude ved bilen både ved aflevering og afhentning, og de havde klare holdninger til, hvordan afleveringen skulle foregå – på en måde der tog hensyn til mine hunde. Da min yngste tøvede lidt, blev der hurtigt justeret, så han kunne komme godt ind og få en tryg start.

Ved afhentning stod hundene klar, rolige og tilfredse, og jeg kunne mærke, at mit hundemoderhjerte faldt helt ned igen. Jeg endte faktisk med at give et kram som tak – og det gør jeg altså ikke alle steder.

Jeg kommer gerne igen, hvis behovet opstår. For os var det en akut løsning, fordi hele familien skulle til fødselsdag, og vi normalt bor på Sjælland – men det viste sig at være et rigtig godt valg.

December 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Utrolig dejligt sted i skønne…

Utrolig dejligt sted i skønne omgivelser, med hunden i centrum 🙏♥️
Dejligt med så søde og forstående Hundemor og hundefar er så søde og forstående♥️🙏

December 1, 2023

Sallys andet hjem ❤️

Vi har igen hentet vores Golden R Sally hos jer efter vores ferie, og igen ville hun ikke med hjem! For hundemor og hundefar og hele stedet er SÅ fantastisk, at det må betragtes som Sallys andet hjem. Her er virkelig hundeforstand, kærlighed og glæde og en masse samvær med andre hunde, der gør Sally SÅ træt både fysisk og mentalt. Hun sover SÅ meget efter hvert skønne ophold. Tak for jeres engagement - I gør virkelig noget rigtig, rigtig godt ❤️

June 22, 2022

Fantastisk sted! ❤️

Vi fik anbefalet Guldlund Hundecenter og er meget glade for, at vi valgte at få vores hund passet her ❤️ Vi blev taget rigtig godt imod, og fik virkelig følelsen af oprigtig interesse for vores hunds personlighed og behov. Vores hund havde slet ikke tid til at sige farvel til os, da vi skulle køre, fordi han bare skulle i gang med at opleve alt det spændende. Vi hentede dagen efter en superglad hund, som ikke ville ind i bilen, fordi der er alt for hyggeligt og sjovt på Guldlund 😍 Vi kan varmt anbefale stedet og vil helt sikkert få vores hund passet her igen 🤩

February 27, 2022

Hvalpetræning efteråret 2021

Hvalpetræning efteråret 2021
Marley på 10 uger startede til hvalpetræning efter jeg havde skrevet sammen med Zenia i forhold til om han var lige ung nok. Men vi startede op og det har vi absolut ikke fortrudt, tværtimod så kan jeg kun opfordre andre til at starte med deres hvalp så tidligt.
Vi var et lille hold på 4 med forskellige racer, hvilket er så fedt for Zenia havde tid til at nå at komme omkring os alle, og der var tid til at stille spørgsmål mm. Efter hver træning kunne hundene lege lidt sammen, hvilket de elskede.
Efter hver træning fik vi en mail med lektier til næste gang, og det var lektier som var lavet specielt til Marley så han kunne blive bedre, og ja bestemt også ut. for man skal huske det ikke kun er hvalpen der skal lære ;-)
Marley har udviklet sig helt vildt i de 7 uger vi gik til træning, og efterfølgende mindst lige så meget. Vi glæder os så meget til vi skal starte op til unghundetræning i januar, og Marley skal helt sikkert prøve og i pension, dagpleje mm - tænker det kun kan være mega fedt for ham når jeg læser hvor fedt de har det.

Kærligst Marley og Heidi ❤

January 12, 2022

Yderst tilfreds 👍👏😊

Yderst tilfreds 👍👏😊
Vores bedste hundeven, Bastian har været på pension her. Vi fik en glad og tilfreds hund med hjem herfra:)
De bedste anbefalinger :):):)

March 29, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vores lille Mille var hos Guldlund og…

Vores lille Mille var hos Guldlund og blive klippet for første gang og sikke en dejlig behandling både Mille og jeg fik, både Zenia og hendes mand ,to dejlige unge mennesker tog imod os 😀og Mille blev så fin 👍😀

March 16, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Godt sted at få passet hund

Vi faldt tilfældig over Guldlund, da vi for nogle år siden skulle have haft passet vores hunde hos et andet pensionat - de havde pludselig fået kennelhoste, og så var gode råd dyre. Hos Guldlund tog de hjertelig imod os og vores hunde – og nu har vi fået dem passet der, når vi skulle noget, lige siden.

October 23, 2014

Hundeskønt

Da vi skulle have vores dejlige hund i pension for første gang, faldt valget på Guldlund hundecenter. Vi aftalte et besøg inden, så både vi og hunden kunne føle os trygge, da dagen for opholdet kom.
Efter en uges ophold på Guldlund, fik vi en hund tilbage, som med sikkerhed har haft mange nye og gode oplevelser.
Besøg deres hjemmeside og se de mange tilbud de har. De kan bestemt anbefales.

January 3, 2012

Is this your company?