See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig fantastisk oplevelse med øko Face wax! De små mørkere dun på overlæben fløj af, jeg blev så overrasket, tænk at det var så nemt, og så hurtigt, i forhold til pincet, som er så pinefuldt. O... See more

Rated 4 out of 5 stars

jeg har brugt bryn farven i mange år nu, den holde længe og jeg har kun en gang oplevet at blive lidt rød, hvilket er forståeligt når man frivilligt vælger at putte kemikalier i hovedet. har netop be... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fortryder virkelig ikke at have læst anmeldelserne på Trustpilot på forhånd. Jeg har brugt brune nuancer af øjenbrynsfarve i mange år. Denne gang besluttede jeg mig for at prøve Hanne Bang og... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har farvet brun gennem flere år. Grundet CO-VID nedlukning har min forfængelighed været nødsaget til selv farve bryn. Kraftig allergisk reaktion. Rød, hævet, fyldt med blister ved øjenbryn. Har fulgt... See more

Company replied

Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Hanne Bang Cosmetics + Hårfjerning mænd og kvinder + Neglereparation + Permanentfarve til øjenvipper og -bryn + Læbestift og læbecreme

2.7

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Brun/sort øjenbrynsfarve :)

Brun/sort øjenbrynsfarve er et rigtig godt produkt. Det eneste på markedet, der kan dække mine grå hår. Er abosolut tilfreds :)

October 21, 2019

Kære Gitte,

Tak for din fine anmeldelse - dejligt at høre, at du er glad for produktet.

Rated 5 out of 5 stars

For første gang i mit liv har jeg…

For første gang i mit liv har jeg prøvet Hannebang's øjenbryns farve (sort)
De er blevet 100% perfekte.
Er så glad for at jeg endelig har fundet et mærke der virkelig virker, og giver ordentlig farve.
Brugte det også til mine vipper... det er lidt svært, men okay pænt resultat.

October 16, 2019

Kære Linda,

Tak fordi du deler den positive oplevelse med vores brynfarve. Vi er glade for, at du fandt frem til vores produkt, og at du kan have glæde af det fremover.

super godt og let

jeg synes lige at jeg ville modsige alle de dårlie anmeldelser;)
jeg har både tør og meget sensitiv hud så der er mange ting der får mig til at slå ud, men ikke de produkter jeg bruger fra Hanne bang. jeg har nu i 3 år brugt øjenbrynsfarven, og jeg er så glad for den. mine bryn bliver hverken røde eller grå men en god neutral tone (jeg bruger brun i 8 min) vippefarven kan jeg også kun anbefale! den er nem at bruge og kræver ikke en kæmpe indsats samt tid, dog er der en aktivator man skal bruge og der skal man passe på at få det på huden, det farver nemlig med det samme! men alt i alt holder det rigtig godt, man skal bare lære produktet at kende! jeg har heller ikke hørt andre i min omgangskreds være utilfredse, så det overrasker mig meget hvor mange der har haft dårlige oplevelser.

July 10, 2019

Kære Clara,

Tak for din positive anmeldelse :)
Vi er glade for at høre, at du igennem mange år har haft glæde af vores farve til vipper og bryn.

Vi ved, at der er virkelig mange, som har stor glæde af produkterne, men desværre er det oftest dem, der har oplevet problemer ved brug af produkterne, som er motiverede til at skrive en anmeldelse herinde ;) Vi sætter derfor pris på, at du tog dig tid til at skrive om din positive oplevelse af de to produkter.

Rated 3 out of 5 stars

Meget middelmådigt.

Brugte Hanne Bangs organic wax body på mine ben og det er sikkert at sige at resultatet er middelmådigt. Det er fint at man kan genbruge dem, men ville aldrig drømme om at folde dem sammen og gemme dem til en potentiel næste gang. Det lyder enormt uhygiejnisk. Derudover fjernede de langt fra alle hårene og var nød til at bruge en skraber bagefter, hvilket var det jeg gerne ville undgå ved at vokse mine ben. Olien der fulgte med var fin nok og lindrede da også lidt. Der er ikke så meget at sige om den.
Jeg har tænkt mig at bruge resten af de strips der er tilbage, men jeg har ikke tænkt mig at genkøbe eller anbefale dette produkt til nogen.

June 18, 2019

Brug aldrig øjenvippefarven!!! Allergisk reaktion

Brug aldrig øjenvippefarven!!!
Fik en voldsom allergisk reaktion efter brug af øjenvippefarven, da jeg ved et uheld fik en dråbe ind på selve øjet. Det udløste en migræne der varede i 3 dage, samt forskellige allergiske reaktioner(hævelser og kløe samt udslæt) og en fysisk udmattelse som desværre ikke er gået væk her mere end 1 år efter.
Jeg kan læse at der er mange som får en voldsom allergisk reaktion af dette produkt.
Jeg kan ikke forstå at producenten ikke ændrer på indholdet, og tager disse udsagn alvorligt!
Jeg er virkelig ked af at jeg nogensinde prøvede dette produkt.
Jeg har tidligere brugt øjenvippefarver fra andre mærker, helt uden problemer, også selvom jeg der, indimellem fik noget i øjet.
Jeg har aldrig før lavet en dårlig anmeldelse, men her går min grænse for hvad jeg synes er rimeligt.

May 22, 2019

Kære Sanne,

Vi er kede af at høre, at du har oplevet en allergisk reaktion efter brug af vores vippefarve.

Selvfølgelig tager vi det alvorligt, når vi måtte høre fra kunder, som har vist sig at være allergiske overfor produktet!
I udviklingen af alle vores produkter er det meget vigtigt for os, at de ikke kun er effektive, men at de også passer godt på huden. Vi kan imidlertid ikke gardere os imod evt. allergi – eller imod fejlagtig brug af et produkt. Vi kan kun sørge for, at produktet til enhver tid overholder den gældende lovgivning, og at det er så skånsomt for huden som overhovedet muligt.

Skulle du have nogle spørgsmål – eller yderligere kommentarer til produktet – er du velkommen til at kontakte os på tlf. 4916 2800.

Rated 1 out of 5 stars

Det var umuligt at få fjernet hår med…

Det var umuligt at få fjernet hår med disse voksstrimler. For det første, kunne jeg ikke skille voksstrimler fra hinanden, og efter forskellig forsøg med både varme hænder og radiator, var nød til at bruge en hårtørrer til det. Jeg sat strimlerne på benene, og da jeg trak strimlerne, blev vokset siddende på mit hud, så jeg fik ikke fjernet et eneste hår. Jeg var nød til at bruge olie for at få fjernet alt vokset fra min hud, som blev irriteret. Jeg forstår ikke, at Matas sælger denne produkt. I min øjne, kan det ikke kaldes for hårfjerningsvoks, for det fjerner ikke noget som helst.

April 18, 2019

Kære Marialle,

Vi er kede af at høre, at du har haft svært ved at varme vores økologiske voks op... hvis du bare havde henvendt dig til os, kunne vi have hjulpet dig.

Vi har haft problemer med, at nogle strips fra en enkelt produktion har haft tendens til at tørre ud efter et stykke tid. Det har gjort voksen svær at varme op og skille ad, og det har desuden gjort, at voksen har haft nemmere ved at sætte sig fast på huden. Vi har efterfølgende lavet om på voksens sammensætning, så den fremover ikke risikerer at tørre ud. Samtidig er voksen blevet vegansk og endnu nemmere at varme op.

Du skal selvfølgelig ikke betale for et produkt, som du ikke har haft glæde af. Hvis du kontakter os, kan vi aftale nærmere omkring refundering af dit køb.

Rated 1 out of 5 stars

Efter at have brugt produktet…

Efter at have brugt produktet succesfuldt i cirka 3 måneder, får jeg pludseligt en allergisk reaktion med ekstremt hævede bryn, som bliver røde og klør.

Reaktionen varer ved i cirka 36 timer, og op til flere af mine bekendte har oplevet det samme.

February 8, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Utilfreds

Jeg har brugt farven brunsort et par gange med tilfredsstillende resultat, men i går brugte jeg farven sort, og da jeg fjernede cremen, havde mine øjenbryn et meget grimt blåt skær! Derudover var der ingen vejledning med i pakken, hvilket var meget mærkeligt. Efterfølgende fik jeg kløe og har fået rødmen. Jeg har aldrig været allergisk overfor noget, så at Hanne Bangs farve pludselig kan gøre det, er da super ærgerligt!

Opdatering: jeg har nu gået tilbage til at bruge brunsort, og har ingen problemer med denne, som jeg synes er den bedste på markedet. Så jeg ved ikke lige om der var noget galt med den specifikke pakke eller om der bliver brugt en anden type kemikalier i farven sort.

February 2, 2019

Kære Marina,

Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer ved brug af brynfarven. Hvis du bare havde kontaktet os, kunne vi have hjulpet dig. Det kan vi stadig, hvis du skriver til os på kontakt@hannebang.dk eller ringer på tlf. 49162800.

Øjenbrynsfarve NO GO

Øv, jeg kan normalt tåle alle produkter og har aldrig fået en allergisk reaktion før, men Hanne Bangs ØJENBRYNSFARVE har slået mig helt ud. Jeg ligner en bokser nu... Jeg er så hævet ved øjenbrynene! Jeg vil ikke anbefale nogle at bruge produktet!

January 11, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Slem allergisk reaktion

Har ellers i mange år brugt Hanne bang brynfarve i brunsort. Men blev for et års tid siden voldsomt allergisk og hævede op i hovedet og under brynene- for ikke at nævne en forfærdelig slem kløen. Det har tricket en del allergier og overfølsomhed, der nu har gjort at jeg må til en hudlæge. Synes det er ærgerligt at læse om så mange andre der har fået samme reaktion som mig, og håber at folkene bag det, kan få det tjekket eller ændre ingredienserne, da der tydeligvis er en sammenhæng. Noget er ihvertfald helt galt... øv fra en der aldrig kan farve bryn/hår igen.

January 10, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Jeg har netop prøvet afblegningscremen…

Jeg har netop prøvet afblegningscremen for første gang, og jeg er overvejende tilfreds - den blegede knap så meget, som jeg havde håbet, men jeg lod den også kun sidde i 15 min. - næste gang må jeg prøve med 20 min. Ingen allergisk reaktion, ingen ulækker kemisk lugt og nemt at påføre.

November 29, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Farven fra øjenbrynsfarven holder…

Farven fra øjenbrynsfarven holder dårligt og 10 min efter farvningen har jeg to røde og kløende “dræbersnegle” under øjenbrynshårene. Dagen efter vågner jeg op med ekstrem hævede øjne som åbenlys allergisk reaktion på produktet. Jeg kan læse mig frem til at Hanne Bang Cosmetics ikke mener, at de er herre over allergiske reaktioner, men kan også læse mig frem til via anmeldelserne, at allergiske reaktioner overfor deres produkter ikke er en sjældenhed og det undre mig derfor, at man ikke har tænkt sig at undersøge sagen for muligheden om evt. mildere produkter istedet for at bortforklare sig og sætte ansvaret og “skylden” på forbrugerne...

November 24, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste vippefarve til dato!

Da jeg brugte den sorte vippefarve oplevede jeg for det første, at produkterne - både farve og activating gel - var enormt svære at bruge, fordele og få til at "sidde" på vipperne. Efter farven skal man bruge en activating gel som er enormt kemisk og selvom jeg brugte papirstykkerne under øjnene (som desuden OGSÅ er håbløse at bruge) fik jeg lidt farve på min hud og det kunne IKKE komme af igen. Forsøgte straks at fjerne det efter brugsanvisningen men det sad uhjælpeligt fast. Farven har nu siddet der i 3 dage og det er altså ikke optimalt. Det ligner, at jeg har forsøgt at fjerne min make-up uden at få det hele med under øjnene.
Produkterne skriger af kemi og særligt da jeg brugte gel'en blev mine øjne meget irriteret.
Sidder tilbage med farve under øjnene som ikke vil gå af, kløende øjne og en meget skuffende og dårlig oplevelse. SPILD AF PENGE!
Fortryder købet og vil aldrig i min vildeste fantasi anbefale dette produkt til nogen!

September 13, 2018

Organic wax, body

Organic wax, body.
Selv efter at jeg fulgte instrukserne nøje, efterlades der voks på huden, som er umulig at fjerne. Selv med den vedlagte olie. Fortryder bestemt købet.

August 30, 2018

Aldrig køb det!!!

Det værste nogensinde. Aldrig køb det!!!
Ens øjenbryn svulmer op, og bliver knald røde. Troede at det bar var fordi at min hud er sensitiv eller jeg har fik det ud på huden. Dog nej, har været inde og læse op på det, og jeg er ikke den eneste, hvor det er sket for, så lyt og ALDRIG KØB DET!!!!!

August 27, 2018

Kære Sine,

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft glæde af vores “Brynfarve”. Ud fra din beskrivelse, kunne det tyde på, at du er allergisk overfor noget af indholdet i produktet, hvilket kan være årsagen til, at du oplever en hudirritation som den, du beskriver.

Allergi er en vanskelig størrelse, som vi desværre ikke kan gardere os imod. Det, vi kan gøre, er altid at sørge for, at produktet naturligvis overholder den gældende lovgivning.

Skulle du have yderligere kommentarer eller spørgsmål til os - eller hvis vi på nogen måde kan hjælpe dig videre herfra – skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Hanne Bang hårfjerningscreme til bikinilinjen

Hanne Bang hårfjerningscreme til bikinilinjen:
Jeg er ked af at måtte give en negativ anmeldelse, men dette er nok det produkt jeg har prøvet, som har skuffet mest.
På æsken står der “Fjerner hurtigt og nemt uønsket hårvækst i bikinilinjen”, og derudover står der, at cremen maks skal være på i 5 minutter.
Jeg har nu gentagne gange prøvet at tage den på i 5 minutter, hvorefter intet er sket - Derfor endte jeg med en dag at prøve, at have cremen på i 18 minutter - Her skete heller INTET. Ikke ét hår var væk nogen af gangene....

Det skal dog bemærkes, at jeg ikke havde sat mine forventninger for højt, da jeg umiddelbart tænkte, at det næsten måtte være for godt til at være sandt, men når cremen ikke engang er i stand til at fjerne ét eneste hår, er det falsk reklamation, da den lover noget den ikke kan holde. Så jeg føler mig snydt og at jeg spildt mine penge.

July 11, 2018

Kære S.

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft glæde af vores hårfjerningscreme til bikinilinien. I fremstillingen af en hårfjerningscreme gælder det om også at passe på huden - derfor er der grænser for, hvor kraftig cremen kan være... og måske har den ikke været kraftig nok til at fjerne dine hår.
Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hannebang.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Hanne Bang Sort Vippefarve

Blev anbefalet sort da jeg selv ville prøve at farve hjemme efter at have fået veninder til at farve tidligere. Tidligere er det så blevet brugt mørk brun til mine bryn, men ekspedienten anbefalede så sort.

Første prøve blev jeg overrasket over hvor kort tid det skulle være på. Selve farven var meget nem at påføre med "kosten" uden at det bliver mere gris. Activating gel var dog lidt sværere og følte lidt at den spredte sig meget udover mine bryn, hvilket gjorde at jeg fik to tykke snegler som bryn de første par dage.

Har nu brugt produktet flere gange og har stadig lidt svært ved at kontrollere gelen, men resultatet bliver meget godt!
Også meget godt til vipperne! Føler mig umiddelbart fresh, men igen lidt svært med at påføre gelen.

Har heller ikke haft nogen irritation ved brug af produktet.

June 21, 2018

Det dårligste voksprodukt

Det dårligste voksprodukt jeg nogensinde har prøvet. Voksen bliver siddende på huden og det tager evigheder at fjerne. Derudover virker det ikke særlig godt efter hensigten, til trods for at vejledningen er fulgt nøje.

May 31, 2018

Kære Julie-Marie,

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores hårfjerningsvoks.

Vi er for nyligt blevet opmærksomme på, at der har været enkelte strips med et bestemt batchnummer, som har båret præg af en produktionsfejl - og det kunne tyde på, at det er én af disse strips, du har fået med hjem.

Hvis du bare havde taget kontakt til os, kunne vi have afhjulpet de problemer, du oplevede med voksen – hvilket vi stadig meget gerne vil, hvis du skriver til os direkte. Det er meget nemmere for os at hjælpe dig, hvis vi kan få en god dialog om de problemer, du har oplevet, fremfor de få ord du skriver hér.
Du kan skrive til os på kontakt@hannebang.dk eller ringe til os på tlf. 49162800.

Take a closer look