First Camp Hasmark Strand - Fyn Reviews 270

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vi har lige holdt ferie i uge 42 i et mobil home. Gulvene under sengene var møgbeskidte samt i hjørnerne, der var både affald og indtørret væske. Det ene værelse lugtede grimt, s... See more

Rated 3 out of 5 stars

Besøgt Hasmark camping, havde forinden læste mange dårlige anmeldelser, var derfor måske lidt forhånd indtaget. Men det er med hvilke øjne man ser campingpladsen. Der rigtig gode tilkørselsforho... See more

Company details

1. Camping Store

Written by the company

På toppen af Fyn ikke langt fra Odense centrum og lige ned til Fyns mest populære badestrand byder vi velkommen til Hasmark Strand. Hos First Camp Hasmark Strand sætter vi børnefamilien i centrum. Aktivitetsniveauet på pladsen er helt i top. Vi har fantastisk badeland både ude og inde, eksklusiv Wellness afdeling med stor spa, sauna, solarium, dampkabine og zoneterapi. Vi har stort hoppeområde med forskellige størrelser hoppepuder og en hoppeborg, samt 6 flotte legepladser, fordelt på pladsen, børneunderholdnings program, ikke at forglemme Valhalla med levende musik, karaoke og børnediskotek. Derudover har vi supermarked, lækker restaurant, flotte selskabslokaler og spændende indendørs lege/spillerum. For at tage hensyn til dem der foretrækker ro, har vi indrettet pladsen så alle vores aktiviteter foregår omkring vikingeborgen midt på pladsen. Vi har året igennem et varieret aktivitetsprogram med fokus på aktiviteter for hele familien samt fællesarrangementer for vore campister. Kort sagt her er alt hvad der skal til, for at det bliver ferien I aldrig glemmer… First Camp Hasmark Strand er 3 x vinder af Danmarks bedste campingplads, senest i 2018.

2.8

1-star

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Fedt sted

Fedt sted! Masser af ting for børn at lave og lækkert vandland med god temperatur i efterårsferien. Kan se at folk skriver at det ikke er nyt længere, men det her totalt ligegyldigt. Det spiller og faciliteterne er gode. Vi kommer igen!

October 14, 2025

Hej Mikkel.
Tak for din anmeldelse :)
Vi er glade for at du har haft et dejligt ophold hos os og de fine ord, du har skrevet :)
Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang :)

Lars - Receptionen.

Rated 2 out of 5 stars

Vi har lige holdt ferie i uge 42 i et…

Vi har lige holdt ferie i uge 42 i et mobil home.
Det ene værelse lugtede grimt, sikkert det indtørrede væske på gulvet.
Emhætten virkede ikke.
Fjernbetjeningen virkede ikke.
Sæbe dispenser på toilettet virkede ikke.
Løst toiletsæde.
Det trak fra alle vinduer.
Dobbelt sengen var “prøvede” fixet med en tyk længste som kunne mærkes gennem madrassen.
Der var mug/skimmel pletter og spindelvæv.

Badeland
Møgbeskidt gulv hvor man tager sko af, dette blev så slæbt med ind i omklædningsrummet.
Der var ikke mange skabs nøgler med armbånd så man måtte bade med en nøgle i hånden.
Ingen op syn så folk gik bare ind uden at vaske sig.

Bistro
Kedeligt og dårligt mad.
Pommes kunne godt ha fået et min mere og kødet et min mindre.

Har besøg flere First Camp pladser hvor alt har spillet Max trods det var i sommerferien hvor der nogen flere mennesker.
Men det var langt fra First Camp standard og kommer ikke igen

October 13, 2025

Hej Ernst

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser hos os i uge 42. Vi beklager meget, at jeres ophold ikke levede op til jeres forventninger, og vi tager de nævnte fejl og mangler meget seriøst. Vi kigger selvfølgelig nærmere på de forhold, du beskriver med både gulve, møbler o.a. i mobilhomet.

Vedrørende badeland vil vi gerne bemærke, at vi er opmærksomme på, at snavs kan blive slæbt med ind i omklædningsrummene fra skoområdet, og at det kan være svært at undgå helt, også selvom der dagligt gøres rent. Armbåndene, blev der sat nye på de manglende mandag i efterårsferien, men vi beklager, hvis det gav anledning til gener.

Vi kan desværre ikke finde noget i vores system om, at du har henvendt dig til os med problemerne under jeres ophold, og derfor har vi desværre ikke haft mulighed for at tage aktion og eventuelt tilbyde et andet mobilhome. Vi synes dog, det er beklageligt, og vi vil fremadrettet tjekke op på, hvordan vi bedre kan fange sådanne situationer.

Vi håber, at I trods udfordringerne har haft nogle gode øjeblikke, men vi forstår selvfølgelig, hvis oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger.
Din feedback er vigtig for os, og den hjælper os med at sikre, at vi fremover kan tilbyde det niveau, vores gæster forventer.

Lars- Receptionen

Rated 3 out of 5 stars

Dårligt vedligeholdte og snavsede faciliteter

Vi har i flere år besøgt Hasmark strand camping i anledning af en familiesammenkomst. (32 personer) Jeg har tidligere give meget gode anmeldelser bl.a for køkken- og fællesfaciliteter og hvor jeg har rost det flinke og imødekommende personale i receptionen. Det vil jeg stadig gøre. Vi fik en god og venlig modtagelse.
Desværre er pladsen virkelig dårligt vedligeholdt. Toilet- og badefaciliteterne er virkelig beskidte - der bliver kun gjort nødtørftigt rent og skimmelsvampen trives i bedste velgående, flere toiletter var stoppede og enkelte utætte, halvdelen af baderummene var aflåste, selv om der var mange campister på pladsen.
Det er ærgerligt at ødelægge en ellers flot og skønt beliggende plads på den måde.
Vi må desværre finde en anden campingplads til næste år.

August 31, 2025

Reply from First Camp Hasmark Strand - Fyn

Tusind tak for din anmeldelse og for de år, I har valgt at besøge Hasmark Strand Camping.
Det betyder rigtig meget for os, at I stadig oplever vores personale som flinke og imødekommende, noget vi altid priotere. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode modtagelse, det giver os virkelig motivation i hverdagen😊

Vi er dog naturligvis kede af at høre, at oplevelsen af vores toilet- og badefaciliteter ikke levede op til forventningerne denne gang. Vi er opmærksomme på, at rengøringen skal være bedre, og vi tager dine kommentarer med videre, så vi hele tiden kan forbedre oplevelsen for vores gæster.

Vores tapre toiletter kæmper dog hver dag med stor indsats for at holde trit med gæsternes behov. Desværre sker det indimellem, at en hel toiletrulle bliver brugt på én gang i stedet for kun en kvart, eller mindre – og derfor bukker selv vores tapre toiletter under ind i mellem 🙈
Vi arbejder løbende på at forebygge det og sørger selvfølgelig for at holde faciliteterne i bedst mulig stand.

Vi håber, at I trods udfordringerne stadig har haft nogle gode stunder på pladsen, og vi takker endnu engang for jeres konstruktive feedback. Den hjælper os til at blive bedre og sikre, at vores gæster får en god oplevelse.

De bedste hilsner

Rated 2 out of 5 stars

Wifi ikke til stede i hytterne

Lejet hytte Nr 15 wifi kan ikke nå ud til hytten og blandingsbatteri i køkkenvasken ikke sat fast toiletsæde sidder løst støvsuger totalt stoppet klap udvendig til emhætte larmer meget i blæst TVet har konstant udfald så der giver man hurtigt op. Så har man børn med så husk masser GB eller egen WiFi netværk ellers ikke noget at klage over.

August 17, 2025

Hej.

Tak fordi du besøgte First Camp Hasmark Strand Resort.

Din feedback betyder meget for os, og vi er opmærksomme på, at dit ophold ikke blev, som du havde håbet. Vi tager dine kommentarer med i vores fortsatte fokus på kvalitet og forbedringer.

Det korrekt, at WiFi'en kan give problemer, af forskellige årsager.

Jeg har viderebragt dine bemærkninger i forhold til Hytte 15 til vores Facility chef, så der kan tages hånd om det.

Vi håber, at vi stadig har muligheden for at byde dig velkommen tilbage på et senere tidspunkt.

Vi havde lejet en hytte

Vi havde lejet en hytte. Fordi vi ønskede den ekstra luksus, som campingpladsen beskriver at hytten kan bidrage til.

Vi ankommer til en hytte der var så ulækker, at jeg ikke engang ville have lyst til at bo der, om så jeg blev tilbudt det gratis.

Der lugtede af skimmelsvamp, var synlige pletter af skimmel udendørs over vinduerne. Lugten var værst i soverummene. Her var der de største orange skjolder på madrasserne. Og rengøringen var mangelfuld. Jeg fandt blandt andet et tomt hylster fra en stikpille ved siden af min seng.

Overalt var der gamle spindelvæv, døde edderkopper og bag alle billedrammer var der fyldt med døde tordenfluer.

Sofaen som var vist på billedet på hjemmesiden var ikke den sofa som var i hytten. I stedet stod der en slidt sovesofa, som man ikke kunne sidde i, fordi den var så ødelagt.

Vi kunne så opholde os ved spisebordet, hvor 4 ud af 6 stole var ødelagte i ryggen.

Skufferne var fyldt med krummer, kommoderne fyldt med støv og stikkontakterne fedtede.

Der var et kæmpestort hul ned gennem gulvet ved hoveddøren til hytten.

Jamen jeg kunne blive ved…..
På 3 dagen fik vi en ny hytte. En dyrere model. Den var ok og til at leve i.
De beklagede meget og kunne godt se, at det ikke var okay standart. Vi fik refunderet rengøringsgebyr. Men dagen efter boede der bare en ny familie i den ulækre hytte.

Badelandet er ubemandet! Og derfor er rigtig mange gæster ligeglade med hygiejne og regler. Vi kunne ikke holde det ud, men var der for børnenes skyld. Der var fyldt med mennesker og mange havde ikke badet før de gik i bassinet. Små børn havde ikke badeble og der var generelt snavset og manglede pladser til omklædning.

Legepladsen flød i skrald, efterladte strømper og sandaler.

Vi har været så kede af at bruge så mange penge på det her ophold. Vi gør det aldrig igen!

August 1, 2025

Hej Dorthe.

Vi er oprigtigt kede af, at jeres første hytte ikke levede op til den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster. Du oplyser ikke hytte, men ud fra din beskrivelse, og vores data kan jeg se i vores system du er blevet kompenseret, som du også selv skriver.

Det er klart, at det hverken er den oplevelse eller det indtryk, vi ønsker at give, og det er selvfølgelig uheldigt. Jeg viderebringer dine kommentarer til facility holdet, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Det er korrekt der kan være pres på badelandet i højsæsonen, og derfor er der i den periode også lukket for udefrakommende, så det kun er pladsens gæster der har adgang. Det er, som alle andre steder et krav man har god hygiejne og vasker sig grundigt inden man går i bassinet, lige som det er et krav der bruges badeble og neopren badebukser.

Der føres dagligt egenkontrol og tages vandprøver af bassinerne, der sikrer at vandet lever op til de krav og standarder de skal og kommunen laver månedligt kontrol også.

Der er i højsæsonen pres på vores arealer, - hvilket betyder øgede mængde af glemte genstande.

Rated 1 out of 5 stars

Hej Hasmark, den her er ikke rar...

Hej Hasmark.

- Min ene stjerne er fordi mine to børn på 6 og 11 havde en nogenlunde god ferie hos jer, da de bare havde brug for at komme hjemmefra og opleve noget nyt. Derfor ros for jeres dino samarbejde og legepladser (Men nu kommer det trælse)

- Vi boede i telt, dog var vi nødt til at betale 1000 kr. Ekstra fordi en alm. Telt plads var for lille, til vores 8 pers. Lufttelt. Jo bedre og større plads, så kom der tusinde oveni.

- Derudover, så var der altid fyldte containere, og bi/hvepse invasion både ved vores teltplads men også på hovedvejene/ved containerne.

- Vi oplevede larm fra naboer mellem midnat og halv 4 om morgenen.

- Toilet og bade faciliteter var tit overfyldte, toiletterne sidder på væggene helt nede mod gulvet. Og ikke ergonomisk gode for gennemsnitlige mennesker. Plus oplevede flere gange at toiletterne var stoppet og selve kort læsning ikke virkede nogen steder.

- Badeland, er slidt i omklædningen, og alt for lidt plads, dårlige brusere, og alt for mange gæster går ind uden at vaske sig. Poolen var fyldt med lyse lange hår, vi havde hår overalt.
Vi oplevede ikke den lille "butik" åben i de 8 dage vi var det, og udendørs badeland var lukket i 2 dage grundet teknisk fejl og torden.
Spa var koldt og tit i stykker
Mangel på rengøring af baderum og toiletter og ingen sæbe til rådighed.

Vi fik stjålet for omkring 450-500 kr. Og der var absolut intet hjælp at hente, vi fik nærmest følelsen af at tyveri er velkommen og alt færden på Hasmark er på eget ansvar.

Vi vidste godt alt var til overpris men alligevel det er bare ikke billigt at være hos jer.

Bamse automaten i legerum var i stykker og basket boldene var flade.
Skaf evt også nogle nye tusser og farver til når i laver fælles krea.

Sidst men ikke mindst, så følte vi at pladsen er meget efterladt til sig selv, vi så kun to personale som gjorde lidt rent hist og hær, og dem der underholdte, ellers ingen ansigter fra Hasmark.
Vi gjorde meget rent efter folk på pladsen og personalet i jeres fælles køkkener.

Vi elsker at campere, men efter denne ferie og jeres "snyde" videoreklamer - så bliver vi ikke gengangere hos jer.

July 29, 2025

Hej Stephanie.

Det glæder os at dine børn har haft en god ferie og de har haft en god oplevelse med Dino Shows og Legepladserne.

Det er selvfølgelig ikke rart med hvepse, men naturen er naturen, og vi har desværre ikke kapacitet til at jagte den flyvende del af den.
Desværre kan der i perioder opstå flaskehals problematik ved containerne. Det er noget vi er opmærksom på fremadrettet.

Det kan være et problem med støj fra andre gæster. Noget vi forsøger at imødegå så godt som muligt.

Badelandet, tilknyttede og andre faciliteter rengøres dagligt, bl.a. før åbning.

Det er korrekt, der kan opstå problemer eller vejrsituationer, der gør at vi af sikkerhedsmæssige og sundhedsmæssige årsager skal og er nødt til at lukke badelandet eller dele af det. Dette gør vi selvfølgelig som ansvarlig campingplads, og vi er bevidste om det kan give gener og skuffelser hos nogen.

Den lille butik, - Bistro Corner:
I år har vi prøvet at holde åbent i badelandet til frokost fra uge 28 til 30, da vi fik efterspørgsel på det. Desværre oplevede vi ikke den store opbakning, når medarbejderne stod klar.
Så desværre kunne det ikke hænge sammen, at sætte personale derover længere, da der desværre ikke var opbakningen fra gæsterne.

Tyveri er aldrig i orden og er bestemt ikke noget vi bakker op om på First Camp Hasmark Strand Resort. Derfor opfordre vi også til at sikre sine genstande. Tyveri er dog altid en politi sag.

Vi beklager at jeres ophold ikke levede op til forventingerne.

De venligste hilsner

Rated 2 out of 5 stars

Synes at alt hygge er forsvundet

Synes at alt hygge er forsvundet, man gør intet for det. Maden i Bistro er ikke det bedste. Personalet i Bistro ikke serviceminded. Toilettet og bad er fint. Øv

August 5, 2025

Reply from First Camp Hasmark Strand - Fyn

Tak fordi du besøgte First Camp Hasmark Strand - Fyn og for at du tog dig tid til at give os feedback.

Vi forsøger altid at være serviceminded og det er selvfølgelig uheldigt du ikke har haft den oplevelse.

Vi sætter pris på din feedback, og vi ser det som en vigtig del af vores fortsatte forbedringsarbejde, også i forhold til at yde så god service som muligt.
Vi beklager at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger.

Teamet på First Camp Hasmark Strand 🌊😊

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har fået taget mine H2O…

Jeg har fået taget mine H2O klipklapper, en bad ring og et håndklæde. Så hvis I går i badeland så husk at lås alle jeres ting ind.
Campingen pladsen er okay.

August 4, 2025

Reply from First Camp Hasmark Strand - Fyn

Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse under dit besøg i vores badeland, og du har mistet nogle genstande. Vi kan desværre ikke garantere at gæster ikke "låner" andres udstyr og glemmer at aflevere det tilbage igen.

Vores facility manager forsøgte at hjælpe ved at undersøge, om vi havde nogle ejendele på lager, vi kunne kompensere dig med, som service for de mistede genstande. Det havde vi desværre ikke, men vi forstår naturligvis din frustration.

Vi håber, du alligevel har haft nogle gode stunder på pladsen og er glade for du trods alt synes campingpladsen er fin – og skulle du få lyst til at besøge os igen en anden gang, vil vi gøre vores bedste for, at oplevelsen bliver helt i top.

De bedste hilsner
Teamet på First Camp Hasmark Strand 🌊😊

5 stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig uge på First Camp Hasmark strand.
Utrolig hyggelig campingplads med meget søde og imødekommende personale. Gode legepladser, sjove pool områder både inde og ude og en børneklub der gør det sjovt for de mindste - min datter elskede børneklubben og det var klart med til at gøre ferien ekstra god for hende. Eventpigerne der stod for børneklubben var meget dygtige og utrolig søde ved børnene. Man kunne mærke at de kunne lide det de laver og det smittede af på både børn og voksne.

Imens vi var der var der forskellige fælles arrangementer man kunne deltage i.. Bl.a. fælles grillbuffet med tilhørende livemusik.
Alt i alt var der en super hyggelig stemning på campingpladsen og det var meget afslsppende at være der. Vi tager gerne en uge mere på et andet tidspunkt.

Lige ude for campingpladsen ligger en meget hyggelig og meget pæn strand med ishus og minigolf.

Skal jeg sætte en finger på noget må det være på bruserne i badelandets bad. De er måske ikke de bedste men det er de aldrig i svømmehaller så havde ikke forventet andet. I vores hytte var badet dog så fint og så at der også var andre badefaciliteter i et hus ved siden af badelandet.

First Camp Hasmark strand får 5 stjerne af os og vi ses helt sikkert igen! 😁

July 28, 2025

Hej Siw.

Mange tak for den fine anmeldelser.
Det er dejligt at hører I har haft en fantastisk ferie og ikke mindst at I har oplevet personalet som søde og imødekommende :)
Jeg viderebragte tidligere på måneden dine flotte ord til pigerne, der stod for børneklubben og Dino-Yessi showsene. De blev meget glade for Jeres søde ord, det betød meget for dem :)
Det glæder os, at I har fundet vores fælles arrangementer hyggelige og afslappende, - hvilket er meningen med det hele :)
Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang :)
Igen, mange tak for den fine anmeldelse.

Rated 4 out of 5 stars

God familievenlig campingplads med plads til lidt forbedringer

Vi har lige været afsted i næsten 14 dage. Vi synes virkelig det er en fin campingplads og vores 4 snart 5 årige datter havde den bedste ferie efter egne ord. Vi havde virkelig også en god ferie og nød at se vores datter få en masse minder, der var virkelig fine aktiviteter og gode legepladser 🤩

Dog synes vi at standen af servicebygningen oppe ved selve hovedbygningen, som var den vi lagde tættest på, trænger til en kærlig hånd. Støv, spindelvæv og skimmelsvamp samt dårlig rengøring er ikke det syn man ønsker. Toiletterne stoppede til hele tiden og det lugtede aldrig rent selvom rengøringen lige havde været der. Mange af termostaterne virkede ikke i bruserne, så man lærte hurtigt hvilken bruser man skulle tage. Vi benyttede også meget de udendørs vaske til at vaske op i, i det gode vejr, men de sidste par dage var de så ulækre at vi gik indenfor i stedet, da det slet ikke lignede at det var blevet gjort rent i den tid vi havde været der.

Vi var meget glade for både indendørs og udendørs badning og benyttede det næsten hver dag, dog skyllede vi os i et familiebad i stedet for badelandets omklædning, da det altid var kaos. En dag, da der var overskyet, valgte vi at gå op fra den indendørs badeland, da der var alt for mange mennesker og der kom flere og flere til, hvilket gjorde at jeg ikke længere syntes det var ansvarligt at være der med min datter - der kunne det godt undre mig at man ikke har mere kontrol over hvor mange der i realiteten kan være i det indendørs badeland for det var en meget utryg situation.

Vi kommer helt sikkert igen på et tidspunkt og håber at vores anmeldelse bliver taget som konstruktiv kritik 🤗

July 16, 2025

Reply from First Camp Hasmark Strand - Fyn

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det glæder os, at din datter har haft en dejlig ferie.

Vi tager selvfølgelig din kritik til efterretning, og tager den med videre, da vi kun ønsker gode oplevelser for vores gæster.

Vi vil se frem til at byde Jer velkommen tilbage :)

Rated 3 out of 5 stars

Fed vandland, dårlig butik.

Generelt en fed campingplads for familen.
Billig i forhold til faciliteterne.
Og fedt vandland for en campingplads.

Men……det er ikke særligt godt vedligeholdt og omklædning i vandland er total underdimensioneret så der slet ikke er plads.
Hvilket betød at mange bare klæde om “hjemmefra” og dermed skippede brusebadet.

Og så har de nok Danmarks ringeste “købmand”
En så stor campingplads midt i et sommerhusområde uden nogle butikker i nærheden, og så har de stort set ikke andet en langtidsholdbar mælk og kiks (og lidt slik og snak)
En ting er at det er træls for os gæster at vi skal starte bilen og køre 10 km for at handle de mest simple ting, men de forspilder total chancen for en extra indtægtskilde.
Vi betaler jo glædelig overpris for en pakke pølser eller en pose isterninger, for at slippe for at skulle starte bilen.

Men point skal de have for dere café, det er ok mad og øl 👍👍
Og så er pladserne mega hyggelige ☺️

Vi afviser ikke at komme retur 😜

July 10, 2025

Reply from First Camp Hasmark Strand - Fyn

tak for den fine anmeldelser og de rosende ord om vores faciliteter.

Der kan være spidsbelastningsperioder i vandlandets omklædning, på visse tidspunkter af dagen an på vind, vejr og sol. Dog er det stadig et krav, at man har god hygiejne og vasker sig inden besøg i badefaciliteterne i badelandet.

Vi tilpasser løbende vores butik i forhold til efterspørgelse og det er korrekt vi ikke har en stor butik med masser af især let fordærvelige varer, så vi undgår for meget madspild.
Heldigvis ligger Otterup kun 5-6 minutters kørsel fra campingpladsen, hvor der er rigtig gode handelsmuligheder.

Det glæder os, at I har nydt vores Bistro. Jeg har videregivet dine rosende ord til personalet:)

Lars - First Camp Hasmark Resort.

Rated 5 out of 5 stars

Hej super oplevelse,den bedste camping…

Hej super oplevelse,den bedste camping plads vi har været på i dk..
Super service både i restauran og i receptionen på tros af travlhed.
Når der var problemer med det lejet telt er de der med det samme for at løse problemet.

July 25, 2025

Reply from First Camp Hasmark Strand - Fyn

Tak for den fine anmeldelser. Det glæder os I har haft en god ferie.
Jeg har videre bragt dine kommentarer til Bistro, - Reception og Facility personalet.

Håber at kunne byde dig velkommen tilbage igen en anden gang.

Lars - First Camp Hasmark Strand Resort.

Okay plads

Okay plads
Lidt at ønske på rengøring og vedligehold.
Badelandet er i underkanten af kapaciteten i højsæsonen. Det er svært at klæde om, men det løste vi.
God legeplads og der er igangsat flere aktiviteter for børn.

July 21, 2025

Hej Sanne.

Det glæder os, at I har haft en dejlig ferien og at børnene har haft en dejlig oplevelse, med legepladser, aktiviteter osv.
Vi tager dine kommentarer videre med i forhold til rengøring og vedligehold.

Håber vi kan byde Jer velkommen igen en anden gang :)

En fuser

Selve pladsen var fin - især legepladserne.. men så stopper det også der…

Der var ikke rengjort ordentligt ud over kl 07:00 om morgenen

Når man spurgte om noget i kunde service eller blandt andet klagede over at man havde venter 2 timer på sin mad fik man to svar: det ved jeg ikke og hvad vil du have jeg skal gøre ved det?

Bistroen var umulig.. vi ventede henholdsvis 2 timer (måtte afbestille da der stadig var 30 min ventetid? Og 5 kvarter
I badelandet havde de ladet en sød ung mand stå med hele opgaven selv da selve bistroen var gået ned, så stod der 5 mand og gloede der ovre mens han virkelig kæmpede med maden i badelandet

Det virker som om alle lige er startet og uden oplæring.
Underholdning: søde piger men der manglede altså lidt styring og forberedelse.

Har en hel liste med ting som jeg tager med kundeservice, vi er normal glade for first Camp men det her var en fuser

July 6, 2025

Reply from First Camp Hasmark Strand - Fyn

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi sætter pris på, at du giver dig tid til at skrive om dit ophold, og vi tager dine input med videre i vores løbende arbejde. Beklager du har haft en dårlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fin og hyggelig campingplads

Rigtig fin og hyggelig campingplads. Vi overnattede i telt med 2 børn. Kort til strand. En masse fine faciliteter, vandmand og legepladser. Ikke noget at klage over herfra

July 9, 2025

Hej Nina.

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Det glæder os, at I haft en god ferie og har fundet god nytte af vores faciliteter både på og udenfor pladsen :)

med venlig hilsen

Dejlig ferie

Vi har været afsted i en uge og har haft en fantastisk uge, det er en dejlig plads med masser af liv. Vi lå på en af de ny autocamperpladser, så vi var mega centrale 😀 kæmpe tak til pigerne på scenen, de var så god og fuld af glæde. Generelt et dejligt personale.
Dejligt med hundeposer mange steder 🥳
Dejligt at der er grusveje, så kan el bilerne nemlig høres 😀

Negative ting:
I har pillet en del scanner ned til bad ( som er fedt) men ser ikke pænt ud af der stikker to ledninger ud de steder, det giver et indtryk af ligegyldighed.
Der mangler bruser udenfor ved badelandet, så man kan blive skylder når man går den vej ind.

Vi kommer helt sikkert igen 😀

July 9, 2025

Hej Cecilie
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en fantastisk uge hos os og har nydt både pladsen, personalet og stemningen. Det betyder meget at få så varm en tilbagemelding – og pigerne på scenen blev glade for at høre dine ord, da jeg videregav dem tidligere på måneden. Tak også for dine konkrete input, dem tager vi med i arbejdet med at gøre pladsen endnu bedre. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til flere gode ferieminder.

Rated 5 out of 5 stars

Trustpilot bliver altid brugt til brok

Trustpilot bliver altid kun brugt når man er utilfreds!
Derfor et positiv opstød herfra!
Vi er på pladsen lige nu, og har heldigvis tre dage tilbage. Ungerne elsker badelandet både udenfor, og indendørs. Vi bor 5 minutter fra en perfekt strand, der sælges morgenbrød fra p pladsen hver dag ved stranden😋
Ungerne er godt underholdt af de daglige aktiviteter, så fruen og jeg kan nyde en kold oppe på torvet. Gerne mellem 16 og 17.30 hvor der er happy hour😉
Super søde guider, samt de ansatte vi har mødt i resturant.
Vi som familie på fire, er meget tilfredse med opholdet på pladsen. Syntes faktisk deres trustpilot er misvisende og uretfærdig, fra en af brokrøve.
PS grillen å stranden er også fornuftigt, hvis man kan lide god gammeldags grilmad, samt i store mængder😃

July 10, 2025

Hej Mikkel
Tusind tak for din skønne anmeldelse, den varmer virkelig at læse. det dejligt at høre, at både børn og voksne har nydt dagene hos os, hvad enten det er i badelandet, på stranden eller med en kold på torvet i happy hour, i højsæsonen. Jeg har sendt dine rosende videre til Show folkene og personalet i Bistroen – de blev glade for dine ord. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen tilbage en anden gang:)

med venlig hilsen

Dårlig hygiejne

Alt er dårligt, ederkopper over alt og vand virker ik. Efter det er blivet fixet begynde det at dyppe ned af loftet og faldt ned i sengene. Mega klamt og dårlig personale og snakker ikke dansk.

June 26, 2025

Hej Leo.
Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse.

Dårlig hygiejne forhold

Jeg har været her oppe med efterskolen, vi vi legede en hytte først virkede vores vand ikke, og derefter da vi gik i bad begyndte at løbe fra loftet af, så vores sengetøj blev helt beskidt.
Vi fik et nyt værelse og noget nyt sengetøj men da vi fik vores sengetøj var det fyldt med dyr og en masse pletter og huller i lagnet og personalet gør ikke så meget ved det

June 26, 2025

Hej Lilja- Maria.

Beklager dit ophold ikke har levet op til dine forventninger. Det tager vi selvfølgelig med os videre, så vi hele tiden kan forbedre oplevelsen for vores gæster.
Vi får vores sengelinned vasket og renset og tilbageleveret af ekstern leverandør. Når det er renset og vasket, leveres det tilbage pakket i plastic, så hvordan det lige er sket der skulle være dyr i det, det kan jeg desværre ikke give dig et svar på.

Lars - First Camp Hasmark Strand Resort.

Rated 2 out of 5 stars

Vi har I gennem mange år besøgt first…

Vi har I gennem mange år besøgt first camp Hasmark men det ser ud til at de er begynd på nogle besparelser på visse område.
Vi har fornyeligt besøgt deres badeland 3 gang på korttids mellemrum og har oplevet at deres “Spa område “ ( sauna & dampbad ) var ude af drift !!! Intet virkede ! Saunaen var koldt og dampbadet var fuldstændig slukket !
Vi valgt at henvende os til receptionen og dermed talt med selve chefen og en medarbejde …. Chefen undrede sig over at saunaen ikke virkede ! Og påstået at nogle medarbejder må have glemt at tænde for det.
Han påståede også at der vil komme et nyt dampbad system snart. Hvilket vi ikke tro på deres undskyldning.
Hvis deres forklaring var sandt så burde de informere gæsterne på deres webside eller ved ankomsten.
Vi fik ingen undskyldning eller noget. De tog det meget pæn !!! Og roligt.
Det hele virkede ikke særlig troværdigt .
Det er ren og skær besparelser.

Vi er meget skuffet. Vi vil stadig besøge stedet dog ikke særlig ofte mere.

May 12, 2025

Take a closer look