Ingen service. Skimmelsvamp på badeværelset.Slidt inventar. Ventilation på badeværelset var faldet ned og lå på gulvet. Ejer blev informeret om det 1 time efter ankomst. Da vi rejste hjem 2 dage sene... See more
See what reviewers are saying
Vores ophold på Havnebakken fra d.26. - 29.august 2024 var en virkelig god oplevelse. Vi var meget tilfredse. Dejlig værelse, god betjening og lækker mad. Vi vil gerne fremhæve den italienske aften -... See more
Min mand og jeg har lige spist på Havnebakkens restaurant, efter at have bestilt bord tidligere på dagen. Min mand fik Dagens Fisk og jeg fik helstegt rødspætte. Vi er som udgangspunkt lettere krak... See more
Vi kan helt tilslutte os de andre gode anmeldelser af Havnebakken. God mad, venlig betjening, hyggelige lokaler og fine, rene og - måske - nyrenoverede værelser. Vi havde værelse på anden sal me... See more
Company details
Information provided by various external sources
Hotel og restaurant Havnebakken er placeret i Vesterø få minutters gang fra færgen og en af øens bedste badestrande. I vores restaurant kan du nyde en kølig forfriskning eller en middag med lækre, lokale råvarer.
Havnebakken 12, 9940, Læsø, Denmark
- www.havnebakken.dk
No history of asking for reviews
Fantastisk hyggeligt sted med udsøgt mad
Er netop kommet hjem fra en fantastisk weekend på Hotel Havnebakken på Læsø.
Maden var udsøgt, værelset var godt, betjeningen og servicen var helt i top og man fornemmede en hyggelig stemning overalt.
Hotel Havnebakken får vores bedste anbefalinger.
En helt igennem fantastisk weekend på…
En helt igennem fantastisk weekend på Havnebakken. Imødekommende, smilende og dygtigt personale. Lækker menu med et bredt udvalg af lækkerier. Også til dem er ikke spiser fisk.
Værelset var hyggeligt, rent og der var ikke noget at sætte en finger på.
Stedet summer af hygge og hjemmelige omgivelser.
Vi vil i den grad anbefale alle at slå et smut forbi Havnebakken. Deres service er FANTASTISK.
Vi kommer helt sikkert tilbage.
Rigtig dejlig oplevelse
Rigtig dejlig oplevelse. Super lækker mad, super betjening og lyse og indbydende værelser.
Dårlig betjening
Jeg har ikke oplevet så dårlig en betjening før. Vi ventede i 1 time og 45 min, da havde vi kun fået vores forret. Så bad vi om at få en regning på vores forret og drikkevarer. Kan ikke anbefales. Andre sad i en halv time og ventede på at få et menukort, men endte med selv at hente det og gå ind og bestille. Der var slet ikke overblik og alt for lidt personale.
Andre der spiste skaldyr og fik først deres skylleskål da de var færdig med at spise og da de bad om værktøj til krabberne kom de ikke, men damen måtte selv hente det efter 10 min.