Lækker mad og egentlig venlig betjenening. Det min anke bygger på ,er flg oplevelse.. Tjeneren pustede lys ud i selskabslokalet, vi befandt os i- midt i festen, og jeg spørger om hun ikke vil be nu... See more
See what reviewers are saying
Tak til Jan og hans personale for en meget fln lørdag aften. Til trods for at hver eneste stol både oppe og nede var besat var alt perfekt - maden perfekt og personalet venligt og imødekommende ti... See more
Company replied
Vi var to som fik oksemørbrad med valgfri D. kartofler og sovs med en forfærdelig salat vi fik til, 11/1 vi fik også en dejlig æbletærte med vaniljeis mums hvor var det lækkert, Musikken kunne godt... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Restaurant Hereford SteakHouse en kulinarisk mad oplevelse i TÃ¥strup.
Contact info
Taastrup Hovedgade 106, 2630, Taastrup, Denmark
- 43520039
- info@herefordsteakhouse.dk
- www.herefordsteakhouse.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Hereford Steak House
Vi vil gerne sige mange tak for den…
Vi vil gerne sige mange tak for den bedste mad, vin og super service 🫶
Tak fordi I gjorde det til en god oplevelse for os selv og vores gæster.

Fantastisk fest
Vi havde et fantastisk aften med selskab på Hereford Steak House i Taastrup. Alle var super hjælpsomme og venlige hele vejen igennem fra planlægning til udførelse. Maden og vinen var glimrende og alt fungerede efter planen hele aftenen.
Tak til Steak-House teamet for at være virkeligt professionelle og garantere en dejlig fest for os alle sammen.

En lille perle i Taastrup
Vi var afsted onsdag aften.
Vi havde vores lille datter på 3 med. Tjeneren tog vanvittig godt imod os.
Vi bestilte dagens menu. 3 retter. Toeren sagde vi skulle starte med 2 fordi gæsterne ofte var ret mætte efter dem. Han havde ret.
Maden var til UG. Vi fik tuntartar og mørbrad.
Da vi skulle gå kom ejeren og snakkede med os om sit eget barnebarn.
Virkelig et hyggeligt, intimt sted.
Vi kommer igen.
Mvh Peter
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad, Tiger rejer uspiselige, kold sovs, også da tjeneren havde været op bytte det. Kold bagekartoffel. Total dårlig oplevelse, dårlige undskyldninger……
Ja skulle lige “fordøje” maden så derfor er den først skrevet dagen efter….
Det var på store Kongensgade 38 København

Hereford Tåstrup
Hereford Tåstrup. Rib Eye bøffer der næsten ikke var til at tygge sig igennem, men ifølge tjeneren var fuldstændig som de skulle være. Kartofler druknet i olie. Ikke pengene værd.
Hereford steakhouse Tåstrup
Hereford steakhouse Tåstrup
Fremragende mad og betjening.
God og hyggelig atmosfære.
Vi har været her flere gange.
Vi kommer helt sikkert igen når ,vi opholder os i Tåstrup.
Super dejlig mad men
Super dejlig mad, dog var betjeningen både uhøflig og arrogant. Vores dessert blev nærmest bare kastet på bordet uden et værsgo eller andet. Det samme med hovedretten. Tjeneren uviste stor irritation over vi ikke bestilte hurtigt nok
Fantastisk dejlig aften
Fantastisk dejlig aften, med en fantastisk god betjening. Lækker mad og drikke. Ikke sidste gang vi kommer der.
M.v.h Jens-Erik og Alice Knudsen
Fantastisk RibEye til en yders fair…
Fantastisk RibEye til en yders fair pris med en god salat bar. Høflig og frisk betjening. Ringede på forhånd og sagde vi skulle i Biografen og havde lidt travlt. Det håndterede de perfekt og havde maden klar da vi kom.

Reply from Hereford Steak House
Endnu en gang må jeg sige tak for…
Endnu en gang må jeg sige tak for rigtig dejlig mad og meget hyggelig og god betjening. Det er hverken første eller sidste gang vi kommer :)
Vh. Kim og Nina

Reply from Hereford Steak House
Dårlig betjening udenfor de travle timer
Jeg var forbi i dag d. 24. marts 2022 i Taastrup med mit arbejde for at spise frokost. Vi havde bestilt bord til 5 en uge før. Første problem var at vi blev sat ved et 4 mands bord også kunne den femte sidde for bordenden med stol hevet over fra ved siden af. Restauranten var nærmest tom og alligevel blev vi placeret der? Der var op til flere 6 mands borde som kunne bruges. Det andet problem var så at tjeneren vader rundt i restauranten og talte i telefon? Hvad er det for en 'standard'? Man kunne fornemme at man skulle passe på hvad man sagde til tjeneren for hans humør var ikke i top. Det tredje problem var så at der gik 50 minutter fra vores bestilling til vi modtog maden. Det forstår jeg ikke taget i betragtning at restauranten næsten var tom. Udover det smagte maden godt og vi var glade da vi gik derfra. Betjeningen var dog elendig.
Dårlig betjening!
Min ene stjerne går til maden, som egentlig var ganske god. Derimod var opførslen fra Restaurantchefen så dårlig og uprofessionel fra start til slut, at jeg kun kan anbefale alle, at finde et andet sted at besøge, hvis man ønsker en god helhedsoplevelse.
Vi kommer aldrig igen!
Maden var udmærket, men sjældent har vi da oplevet så ubehøvlet en betjening som den vi blev budt af en af de mandlige tjenere. De får 2 stjerner for maden, absolut ingen for betjeningen. Vi finder et andet sted fremover.
Ved lidt gennemlæsning her på Trustpilot kan vi se, at vi nok burde have læst op på stedet inden vi kom, men til gengæld vil vi da se frem til hvilke flabetheder der bliver kastet efter os (i vanlig stil fristes man til at sige), som der er blevet efter de andre som har lagt en kritisk anmeldelse op. Og bare for lige at cementere, så ER det Hereford Steakhouse i Taastrup vi har været på, ikke hverken i Tivoli eller Århus...
Edit: Svar til Herefords kommentar:
Du har slet ikke forstået at det ikke handlede om beløbet, men om princippet og at det med vinen var dråben der fik bægret til at flyde over efter en aften med uforskammet opførsel fra dig fra vi kom til vi gik. Det vil være lidt for omfattende at gengive hele aftenens forløb, men et eksempel er din irettesættelse af mig, fordi jeg ikke havde læst siden før vinkortet, hvor der stod at man kunne få alle vin som glas. (Det havde måske været nemmere bare at skrive det på selve vinkortet - det kan du jo tage som en opfordring, så det ikke er nødvendigt at læse hele menukortet for at undgå at genere tjeneren). Da jeg sagde at jeg syntes at den vin du hældte op i mit glas var sur, i mangel af bedre betegnelse som jeg forklarede, fik jeg besked på at det var den IKKE og så var det emne ligesom uddebatteret, så jeg accepterede at drikke den vin for at slippe for yderligere diskussion.
Min veninde og jeg gik ud og spise for at have en hyggelig aften med snak og god mad, ikke for at skændes med en uforskammet tjener som fuldstændig havde misforstået sin opgave og som stod og galede op som et skrydende æsel til trods for at du kunne se at min veninde var tydeligt utilpas.
Jeg håber at dette er uddybning nok, for du får ikke mere. Denne anmeldelse er ikke skrevet for din skyld, for jeg tvivler på at du har selvindsigt nok til at bruge den konstruktivt, den er skrevet for at advare andre mod at lægge deres penge i restauranten.

Reply from Hereford Steak House
Spiste i Hereford Tivoli inden besøg i…
Spiste i Hereford Tivoli inden besøg i koncertsalen.
Bord bestilt t. kl 18.
Fik dejlig mad, omend meget længe mellem forret og hovedret. Måtte bede dem rydde efter forretten og forklarede vi skulle være i koncertsalen kl. 20.
Straks vi var færdige m. hovedretten bad vi om regningen. Den kom men var forkert, lidt tid gik før nr. 2 kom. Modtog den med overtøjet på, da tiden blev knap. Da vi kom hjem, viste det sig, at også denne var forkert. Orkede ikke mere, da det drejede sig om et beløb på 65 kr, men for dårlig service.

Konfirmation ud af huset
Vi har lige holdt vores søns konfirmation, og valgte igen at bruge Hereford Taastrup til at levere mad og vin ud af huset arrangement. Vi fik meget lækker mad, 3 retters menu og dejlig vin.
Kan kun varmt anbefale Hereford Taastrup hvis man skal holde fest og have god mad samt service.

Flabet betjening
Flabet, og ubehøvlet betjening.
Dette er ikke en hetz mod nogen, men en beskrivelse af hvad vi faktisk oplevede.
Jeg kan bestemt ikke anbefale hereford i Taastrup.

Reply from Hereford Steak House
Autentisk stemning, god service og lækker mad
Godt valg hvis du leder efter god mad og en hyggelig aften til fornuftige priser!. Stedet er intimt og hyggeligt indrettet, og med åbent køkken der bringer dig tæt på kokken. Stedets ejer Jan, udviser personlig og hyggelig betjening og har tydelig brancheerfaring med et udsøgt valg af retter og vine. Vestegnens bedste bøfhus!
Mangelfuld service men god mad…
Jeg ville ønske jeg lige havde læst andres oplevelser inden jeg bookede bord.
Vil gerne starte med at sige at maden ikke fejler noget. Den er god.
Men betjeningen, som i mine øjne er halvdelen af oplevelsen, var ikke god. Der var alt for mange til at de kunne følge med. Under vores bestilling hvor vi taler til tjeneren,, vælger han at gå. Han skulle lige modtage nogle gæster. Han kommer tilbage og gør bestillingen færdig uden et ord.
Mange gange blev der glemt hvad vi havde bestilt og vi måtte hive fat i tjeneren mange gange.
Det virkede som om, at det var stamkunderne som fik mest opmærksomhed. Det skal siges at vi også har spist der mange gange. Men ikke nok til at de kender os.
Selve attituden gjorde at man ikke havde lyst til at påpege ens utilfredshed.
Maden er god, lækre bøffer og god vin. Men for os, burde alle føle sig velkommen.

Reply from Hereford Steak House
Mine venner og jeg fik slet ikke hvad…
Mine venner og jeg fik slet ikke hvad vi havde bestilt, og maden var ikke tilberedt ordentligt

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.