Lækker mad og egentlig venlig betjenening. Det min anke bygger på ,er flg oplevelse.. Tjeneren pustede lys ud i selskabslokalet, vi befandt os i- midt i festen, og jeg spørger om hun ikke vil be nu... See more
See what reviewers are saying
Tak til Jan og hans personale for en meget fln lørdag aften. Til trods for at hver eneste stol både oppe og nede var besat var alt perfekt - maden perfekt og personalet venligt og imødekommende ti... See more
Company replied
Godt valg hvis du leder efter god mad og en hyggelig aften til fornuftige priser!. Stedet er intimt og hyggeligt indrettet, og med åbent køkken der bringer dig tæt på kokken. Stedets ejer Jan, udviser... See more
Vi var to som fik oksemørbrad med valgfri D. kartofler og sovs med en forfærdelig salat vi fik til, 11/1 vi fik også en dejlig æbletærte med vaniljeis mums hvor var det lækkert, Musikken kunne godt... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Restaurant Hereford SteakHouse en kulinarisk mad oplevelse i TÃ¥strup.
Taastrup Hovedgade 106, 2630, Taastrup, Denmark
- 43520039
- info@herefordsteakhouse.dk
- www.herefordsteakhouse.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Sølvbryllup
Tak til Hereford for en skøn sølvbryllupsfest
i februar - ikke mindst til den kvindelige tjener, der var om os på behageligste vis hele aftenen. Hermed de bedste ønsker for Hereford Steak House i Taastrup fremover.
Super mad og betjening
Fik til aften serveret en 500 g Ribeye…
Fik til aften serveret en 500 g Ribeye Bøf til 450 kr. som var sej som skolæder. Bearnaise saucen smagte af eddike og jævning.
Personalet gennemførte højlydt personale-oplæring med omkvædet "Knald altid tingene ind på kasseapparatet, inden du serverer det".
Vælg hellere Burger King eller en god bøf restaurant!

Reply from Hereford Steak House
Aldrig nogensinde på Hereford Steakhouse i Taastrup igen
Vi var et selskab på 8 voksne og 6 børn som har besøgt Hereford Steakhouse i Taastrup for sidste gang! Maden var udemærket (lidt dyr i forhold til kvalitet) men betjeningen var under al kritik. Da vi kom fik vi en velkomstdrink og da der var lavet en for lidt, bad vi tjeneren om at hente én mere. Her fik vi svaret at vi bare kunne smage en af børnenes. Mærkeligt men vi tænkte ikke mere over det, og gik til bords. Der var rod i bestillingerne ved forretten og også ved bestillingerne til drikkevarer, men det blev der hurtigt rettet op på. Vi ventede over 2 timer fra vi havde spist forretten til hovedretten kom. Og i løbet af aftenen kom tjeneren med upassende kommentar. B.la sagde tjeneren til min 4 årig dreng som har et modermærke i hovedet "Du er nok blevet brændt af en lampe". Da jeg reagerede på det sagde han "Det er bare lidt gas". Yderst upassende. Da børnene fik deres isdessert var isen stort set smeltet og meget af isen var løbet ned af siden på glasset, så man blev helt klisteret ved at røre glasset. Da jeg pointerede dette på en meget pæn måde, fik jeg en flabet kommentar om hvem der skulle fjerne det pasta som min datter på 2 år havde spildt på gulvet. Ubehøvlet opførsel af en tjener. Da vi havde betalt (lidt over 6000 kr.,) og var på vej ud, stopper tjeneren os og spurgte, hvem vi havde tænkt os der skulle rode op i legehjørnet. Legehjørnet består af et snavset område under en trappe, hvor der lå nogle pudder, lidt Lego mm. Og jo børnene havde leget med pudderne, men Lego var ikke blevet rørt. Nu var dråben nået, så tjeneren fik pænt at vide, at det var hans job. Og så gik vi og kommer ALDRIG igen.
Dårlig mave
Vi var to mand afsted at spise her.
Måltiddet på Hereford Steak House var det eneste måltid vi havde spist samme sted den dag.
Og begge ligger vi nu med mavesmerter og dårlig mave.
Samtidig må jeg give en del andre ret, betjeningen virker ikke ligefrem serviceminded der.

Reply from Hereford Steak House
Lækker mad, vin og god betjening.
Vi har spist flere gang hos Jan og det har alt tid være i orden. Jeg har mange allergier og Jan tryller altid noget dejligt mad frem til mig.
Altid god betjening. God til at forslå vin der passer ind i vores smag.
Så har vi været på Hereford Steak House…
Så har vi været på Hereford Steak House og sikke en dejlig oplevelse... vi fik en 2 retters og en 3 retters menu med hummersuppe, lækker angus bøf og en himmelsk dessert. Det altid en fornøjelse at blive budt velkommen og faktisk føle sig det!! Hvis jeg kunne, så havde jeg givet jer 2 x 5 stjerner. Jeres køkken fungere så godt - stor ros til dem, og jeres betjening og vin var i topklasse! Tak for at gøre en kedelig tirsdag til en tirsdag i særklasse. Vi kommer igen på lørdag 😊
dejlig mad
dejlig mad. god betjening. Vinoen er i et godt udvalg.
Man må ikke have sit overtøj hængende inde på stolen, men personalet passer godt på det, mens man spiser.
vi kommer meget gerne retur. tak for en god aften
Mums
Super sted, dejlig mad, god service. Dette sted kan klart anbefales.
Ekstremt dårlig oplevelse :(
Jeg har 2 gange tidligere spist på denne restaurant og har været tilfreds. Men 3. gang var så IKKE lykkens gang... Tværtimod.
Jeg kom med min veninde en lørdag aften i januar. Vi valgte begge to/tre retter af dagens ret efter at disse samt vinforslag blev leveret upersonligt og rutinemæssigt. Forretten var noget "tapas", hvor fiskeretten smagte (for meget) af fisk og kødretten var tørt kød. Jeg havde knapt spist færdigt, hvorefter hovedretten kom ind - kalvefilet med tilbehør, og aldrig har jeg smagt så tørt og koldt kød, grøntsagerne var bagt helt væk og saucen skilt, så det røg retur til køkkenet. Så fik jeg en ny tallerken - helt anderledes og spiselig, dog uden smag, og der havde jeg så mistet appettien. Da vi var færdige med hovedretten, sad vi derefter i små 30min. for at få dessert og kaffe - det på trods af, at vi sad lige der, hvor samtlige tjenere gik forbi. Samtidig var (endnu) et selskab kommet - tydeligvis rige og kendte ejeren - som fik al opmærksomheden, og herefter kom et endnu større selskab + det eksisterende store selskab, som råbte og sang, så man ikke kunne høre, hvad man selv tænkte - alle fik betjening, pånær os!
De (tilsyneladende) rige mennesker spildte et glas vin og ramte ned i min taske. Tjeneren tørrede kun op hos dem og spurgte ikke, om vi havde fået vin på os. Apropos vin så fik vi et glas vin hver, men skulle betale for vandet, der kom med? Grådigt.
En virkelig dårlig og dyr (450kr. pr. person!) oplevelse, og med den dårligste betjening, hvor man virkelig kunne mærke, at man "bare" var en eller anden ukendt gæst og ikke var dus med ejeren - på ingen måde i orden. Det skal dog siges, at der var én tjener, som forsøgte at gøre oplevelsen tålelig, men løbet var desværre kørt. Ingen drikkepenge og en dårlig anmelde er hvad den restaurant får, og vi kommer i hvert fald ikke tilbage. ØV :-(
Hereford Taastrup
Var på Hereford Steakhouse i Taastrup i går - det er mange år siden jeg var der sidst, men dengang var det et fint sted med god mad til fornuftige priser.
Vi fik 200g oksemørbrad, ristede kartofler og bearnaise. Min bøf skulle være medium stegt og min mands bøf skulle være medium-rare. Begge stegt til perfektion, men smagte ikke af noget særligt. Jeg forventede de ristede kartofler ville være kartofler ristet på en pande eller lign., men dem vi fik mindede om glaskartofler kogt i friture og bearnaisen smagte heller ikke af særlig meget. Måske er det en smagssag, men jeg synes ikke prisen matcher kvaliteten. Den 3. stjerne får de fordi betjeningen var i top og husets rødvin smagte godt.
Umådelig dårlig betjening af ejeren
Efter at have læst tidligere indslag kan jeg nikke genkendende til de negative kommentarer rette mod ejeren af Hereford Steakhouse Taastrup. Jeg vil ønske at jeg havde læst disse kommentar først. Her er min anmeldelse.
Vi ankommer et selskab på 10 som har bestilt bord til 11 personer. Vi har kort inden fået et afbud som betød at vi var en person mindre end vi havde bestilt. Ejeren tager imod os og han får hurtigt pointeret, på en lidt uforskammet måde, at det kunne vi godt have informeret om noget tidligere. Vi ignorere det og sætter os til bords. Vi går i krig og kaster os over tre retter med både vin, øl og diverse. Det hele forløber fint og maden smager godt. Det er først efter at vi er færdige med desserten og bestiller tredje flaske af en rødvin. De to tidligere har været gode, men den sidste er alt for kold. Noget der ligner 10 grader. Vi har haft en fin aften, så vi forsætter. Vi tænker vi blot lige vil nævne det, bare for at gøre dem opmærksomme på det. Det kunne jo være der var noget galt med vinskabet. Da vi skal til at betale kommer ejeren ned og vi nævner det kort for ham. Vi vil blot nævne det for ham men det viser at han simpelthen ikke vil tro på os. For at gøre en lang historie kort, så fører det til en situation hvor han ender med at stikke et vin termometer ned i et af vores vinglas. Han kan hermed erkende at vinen, 40 min efter at være hældt op i et glas, stadig er under den temperatur den burde ligge på. Han erkender ikke engang sin fejl men går blot væk i stedet.
Han er særdeles uforskammet og jeg har aldrig oplevet noget ligne, specielt ikke fra en ejer. Vi havde sådan set haft en ganske fin aften, på trods af ejeren. Alt negativt kan rettes mod ejeren. Maden og det resterende personale gjorde et fint stykke arbejde. Jeg og den resterende del af selskabet vil aldrig nogensinde sætte vores ben der igen.
Taastrup's bedste spisested - Prøv det, prøv det!!!
Vi kommer jævnligt på Hereford Steak House. Simpelthen fordi det er Taastrups suverænt bedste restaurant. Både hvad angår mad, miljø og betjening. Og er vi så heldige, at Jan Sundberg er på gulvet, bliver aftenen hurtigt til en fest. Vi er dybt imponerede over Jans drive og knowhow, og ved at vi altid får lov til at smage vin, som vi ikke selv ville have drømt om at bestille. Og altid vin som passer forrygende til de kulinariske lækkerier fra køkkenet. Imponerende med den dagligt skiftende menu, som altid er sat lækkert sammen, så man er sikker på en god smagsoplevelse.
Imponerende med personalets gode humør og servicemindede indstilling - de er altid smilende og venlige - det gør en aften på Hereford til noget ganske særligt. Man føler sig virkelig velkommen!
Selskabslokalet på første sal har dannet rammen om flere af vores familiefester m.m. - og altid i hyggelige og næsten familiære rammer. Hereford - og i særdeleshed Jan - ved hvad der skal til for at gøre en aften til en festaften, som man aldrig glemmer.
Vi kan kun på det varmest anbefale et besøg på Hereford Steak House. Prøv det - Prøv det!!! "
Flabet og ubehøvlet betjening.
Det virkede umiddelbart som en udmærket restaurant, og jeg var også nogenlunde tilfreds med maden. Da vi fik regningen kunne jeg konstatere, at jeg var blevet faktureret for en kartoffel for meget, hvilket jeg venligt fortalte tjeneren. Hun svarede så, at det kunne hun ikke tage stilling til, så hun ville gå til ejeren, hun tager mit dankort med sig og henter ejeren. Hele besøget har lige hertil været okay, men da ejeren herefter kommer med den mest flabede og nedværdigende attitude og siger: "Jeg hører, I har problemer med at betale for en lille kartoffel!!!!!?!!" Jeg svarer hertil, at det tydeligt fremgår af menukortet, at kartoflen hører med til hovedretten, og at jeg derfor ikke ser nogen grund til at betale ekstra for noget, jeg hverken har bestilt eller fået. Nu begynder ejeren så at råbe op, så alle i restauranten bliver forstyrret, og det ender med, at han råber, at vi ikke skal betale, hvis vi lover, at vi ikke vil sætte vores ben hos ham igen. Dette har jeg under ingen omstændigheder nogen lyst til, så jeg lover ham straks, at vi vil efterleve hans krav. Herefter forlader han vores bord, men jeg mangler stadig mit dankort, så jeg går op i baren, og beder ham om det. Senere kan jeg så se på min netbank, at han alligevel har taget sig betalt for vores besøg. Efterfølgende kontakter jeg ejeren og gør ham opmærksom på, at jeg har set, at han har stjålet fra mig. Han nægter stadig at tilbagebetale mine penge, og jeg informerer ham om, at jeg vil kontakte politiet. Efter politiet har hørt min sag, giver de mig medhold. De anbefaler mig at starte med at gå i banken og få dem til at tilbageføre transaktionen. Da jeg så gør dette, truer ejeren med politianmeldelse, på trods af, at det er ham, der bryder loven. I sidste ende fik jeg selvfølgelig refunderet mine pengene og det lader til, at ejeren fandt ud af, at det var ham der brød loven, for jeg har ikke hørt fra ham siden. Jeg vil under ingen omstændigheder anbefale Hereford Steak House til nogen!
God mad, okay betjening - men det hele var nu lidt lusket
Min kæreste og jeg valgte at tage en tur ud og spise, og da vi begge sad med en lyst til noget rødt kød, valgte vi Hereford Steakhouse.
Forret:
Jeg bestilte gratinerede rejer i en eller anden form for fløde/porrer sovs, der dog smagte rigtig godt. Osten var ikke noget at råbe hurra for, men slikkede næsten skålen ren.
Min kæreste bestilte røget laks med stuvet spinat. Smagte fint, men vil nu mene, at en stuvet spinat indeholder lidt mere spinat.
Hovedret:
Vi bestilte begge en planke-steak med Pommes Duchesse og henholdvis rødvinssauve og bearnaise sauce. Jeg tog en 300g og min kæreste en 200g, begge bestilt som røde (rare).
Umiddelbart godt stegt, måske lige i overkanten med det grilmønster der var på. Det var fint nok på min 300g bøf, men på min kærestes 200g, som var væsentligt tyndere, blev det lige i overkanten til sidst.
Pommes duchesse var der nu ikke meget at råbe hurra for. Det var faktisk bare kartoffelmos der lige havde været en tur i ovnen i et par minutter. Manglede salt, og var klumpet.
Tilhørende fik vi en halv tomat med noget krydderiblanding på, og lidt bagt squash. Begge smagte udemærket, men tomaten var meget overdøvende i sidste ende.
Sovserne var Ok. Bearnaise saucen manglede lidt syre for at afbalancere det fede, og den smagte MEGET af Estragon. Ellers god konsistens (jeg ville nu ikke ha haft noget imod at den var tykkere endnu), fint med salt, men blev som sagt lidt pebret af al den estragon de kom i.
Den anden var en rødvinssauce, som jeg dog mere vil kalde en brun kalvesky. Smagte udemærket, men den var smagt meget nænsomt til med rødvin. Passede nu ellers godt til kødet. Eneste minus var at jeg nu havde sat næsten op efter en god kraftig rødvinssauce.
Drikkevarer:
Bestilte, iflg menukortet 2x Isvand til 5 kroner og 1x Sodavand til 25 kr (hvilket var sjusket skrevet oveni den gamle pris i menukortet). Men da vi modtog regningen måtte vi konstatere at vi slap 25 kr for vand og 50 kr for sodavanden. Jeg pointere det ved betalingen, og fik forklaringen, at den flaske vand vi fik altså kostede 25 kr, og at isvand til 5 kroner egentlig bare er et glas vand. Med sodavanden sagde han, at jeg havde fået en stor sodavand, som derfor var dobbelt så stor som den egentlig bestilte, og derfor kostede 50 kr.
Umiddelbart var det en lidt skuffende oplevelse, da maden ellers levede op til en udemærket standard. Jeg vil mene, at man giver kunden det de bestiller, og ikke tager det i egen hånd at give dem noget andet.
Regningen på middagen lød på, ialt, 755 kr for 2 personer.
Opsummering:
Forreterne, udemærket. Lidt tekniske, eller var mon blot smag og behag, det er jo ikke til at sige :) Osten på de gratinerede rejer kunne godt have brugt et kick. Evt. en lidt stærkere ost vil bringe det hele op i en anden dimension?
Lidt mere forsigtighed med stegeskorpen, da den kan komme til at domminere det ellers lækre kød.
Saucerne var udemærket, selvom rødvinssaucen ikke var helt det vi ville kalde en rødvinssauce, og bearnaise saucen var lige lidt for pebret grundet krydderurter.
Tilbehøret Okay, men pommes duchesse manglede at blive smagt til, og manglede lidt af de krydderier man normalt forbinder med dem.
Service var Ok. Det var dog fuldstændig uacceptabelt og flabet at tjeneren, på egen hånd, ændrede vores bestilling til at være 1 stor sodavand og 1 flaske vand. Deres menukort manglede helt klart opdatering. Gammelt papir, med priser der var streget ud og nye priser skrevet ved siden af. Det er helt klart en ting der lige burde bruges lidt resourcer på.
Prisen var acceptabel for det bestilte mad, dog vil jeg mene at prisen fra en 200g bøf til 300g er lige i overkanten, når nu der ikke ændres andet ved anretningen end en større bøf.
Alt i alt kan det ikke afvises man vil tage forbi der igen, når man nu kender et par af de faldgrupper der ligger i deres menukort.