Hos highgear har vi oplevet flere gange med vores forskellige biler, hurtig service, rimelig priser, dygtige medarbejder. Jeg har intet at sætte en finger på. Alt lever op til det der er aftal... See more
Company replied
Den her virksomhed er selv med til at lave deres anmeldelser. De skynder sig at oprette nye anmeldelser, der roser dem for det, de får kritik for samtidig med de på den måde kan opretholde et godt stj... See more
Har haft min bil inde til skift af kobling. Alt forløb som aftalt og til aftalt pris og tid. Super oplevelse. Meget seriøst, kompetent og behageligt sted at komme med bilen.
Company replied
Altid god service, Det bedste sted at køre hen hvis man har problemer med men ens drivline(gearkasse, reduktionsgearkasse og for/bagtøj)
Company replied
Hos HighGear har vi med over 10 års erfaring specialiseret os i transmission. Når det kommer til blandt andet gearkasse renovering, bagtøj til bilen renovering af bagtøj samt reparation af gearkasser og bagtøjer til alle slags bilmærker, er vi den ideelle samarbejdspartner for dig. Vi sikrer en effektiv og kvalitetsbevidst behandling af din bil. Hos os er kunden altid i fokus, og det ses tydeligt på både udførslen og det færdige resultat af det arbejde, vi tilbyder.
Skovbovej 22, 9800, Hjørring , Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
High gear giver så god service, man bliver mødt af det sødeste og hjælpsomme personale som altid er klar til at hjælpe. Bilen bliver altid lavet og ordnet på bedste vis og det dur bare altid

Reply from Highgear
Fantastisk service, ringede til firmaet og snakkede med mester selv som var meget hjælpsom. Aftalte efterfølgende en tid til skift af gearkasse olie. Da jeg ankom til værkstedet blev jeg mødt af nogle meget venlige mennesker som virkelig har fokus på service. En meget positiv oplevelse. Kan helt klart anbefale firmaet

Reply from Highgear
Highgear er altid omhyggelig med at give kunden det rigtige tilbud til rette pris, og råd og vejledning har de også tid til. Jeg vil ikke tøve med at sende gear problemer til Sønderskov, her får man en faglig vurdering i hvert enkelt tilfælde.
hvor er det bare dejligt med så god og hurtig service.
hurtig levering og rigtig fed service

Reply from Highgear
Har fået skiftet olie i min automatgearkasse i min F11 BMW 525D, og kan kun anbefale virksomheden i den sammenhæng. Jeg var lidt betænkelig, da man hører mange skrækhistorier om olieskifte i dyre aut gearkasser hos BMW, Audi m.fl. Men Carsten fra Highgear udførte opgaven med stor kompetence og gav indtryk af, at han aldrig havde lavet andet. Olieskiftet blev foretaget på ca. 1 time, og jeg fulgte med i processen fra start til slut. Også meget fint selv at kigge med og se den brugte olie og den nye klare olie blive hældt på bilen. Undervejs blev jeg høfligt betjent med kaffe, aviser etc. af den søde Anja fra kontoret og fik også en god bilsnak med hende. Hele virksomheden ved, hvad de har med at gøre! Endelig faldt betalingen, og den var bestemt også positiv, da prisen sammenlignet med ydelsen hos aut. BMW og andre uautoriserede værksteder er markant billigere. Jeg kommer der helt sikkert igen!