Hippo Tours Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Min datter på 17 år og jeg er lige kommet hjem fra en skøn lille rideferie i Småland: Hytte og hest. Servicen fra og dialogen med hippotours var god, og foretagenet i Kyrkekvarn var helt fantastisk. S... See more

Rated 1 out of 5 stars

De ställde in min resa med mycket kort varsel och vägrade ersätta förlorade flygbiljetter, trots att det bryter mot deras egna bokningsvillkor. Nonchalant bemötande! Under tidigare ridresor med Hip... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har ved flere anledninger benyttet HippoTours på mine rideferier utenlands, Spania,Italia,India, og har opplevet firmaet utelukkende positivt.Profesjonelt ift booking,tilbakemeldinger,evt endringe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har deltagit i Medelhavs-trail i Katalonien samt Inn-to-Inn Trail i Quebec. Båda mycket bra arrangerade - och hade väl också Turen att alla i grupperna (från också England, Frankrike och Schweiz bl... See more

1. Sport Tour Agency

Information provided by various external sources

Rideferie for alle! Riderejser til mange lande på gode heste af mange forskellige racer. Trails, stjerne ture, weekend ture, luksus ferier og vildmarksliv. Du kender vel vores holdning til priser? Vi sælger vores ture til samme pris, som du ellers kan finde dem til. Du får vores service oven i hatten. Vores løfte: Finder du din rejse billigere, hvor som helst, inden du booker, vil vi matche prisen.

4.4

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, uanset hvilket land man vælger.

Jeg vil på det varmeste anbefale, at rejse med Hippotours. Jeg har været i Mexico for nogle år siden, Valle de Bravo, hvilket var en kæmpe oplevelse. Gode værter, der hele tiden sørgede for, vi havde det godt. Valgte de rigtige heste og udstyr til os, ændrede det undervejs, hvis vi ville have det. Super.
Klikker man ind på Hippotours hj.side og vælger Mexico ser man øverst et billede af Lucia og Pepe, det var de mest fantastiske værter. Har stadig kontakt til Lucia, lidt sjovt.
Et par år efter gik rejsen til Brasilien, Santa Catarina, hvor vi red med de lokale Goucho´s og fulgte noget af deres arbejde med at drive får og kvæg, Boede hos lokale på turen, der var på ca. 200 km. Udenfor rækkevidde af internet og mobildækning. Her måtte man stole på guiderne og det kunne man til fulde. Her har Hippotours også valgt rigtigt med hvem der skulle være guide. Igen var de hele tiden opmærksomme på, om vi havde det godt. Nøj, hvor vil jeg gerne tilbage og jeg kommer det inden jeg bliver helt gammel :-)
For tre år siden gik turen til Spanien, Barcelona. Det er første gang, jeg har holdt for rødt lys på hesteryg - ha. Jeg kan kun gentage mig selv, at Hippotours har valgt de rigtige værter, der har forstand på, at bedømme deres gæster, deres niveau og deres ønsker, alle fik en fantastisk tur på 6 ridedage.
Den næste tur går til Irland og det bliver igen Hippotours, der arrangerer den for mig. Det er så enkelt, at lade dem stå for det hele. :-)

August 18, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Respektløs og en ødelagt sommerferie

Hippo Tours har en fin niveau angivelse. Så vi spurgte vores ride klub til råds for at være sikker, de mente bestemt at vi skulle angive 3 for min datter og 4 for mig selv ud af 5. Men Hippo Tours er ligeglade de angiver os som begyndere til rejsemålet, det viser sig at de har gjort det samme for et svensk par.

PYT! det kan vi få rettet på først ride dag siger de. Det viser sig dog helt anderledes. Ranchen har kun 2 angivet med fuld program og derfor bliver der intet ekstra tilbud i løbet af ugen!

Det kommer næsten og oprørs stemning hvor den svenske dage opgiver at ride med. Niveauet af heste udleveret på grund af Hippo Tours fejl angivelse! er alt for ringe. hold sammensætning på grund af Hippo Tours fejlangivelse ødelægger ferien for svenskere for os og for en Hollandsk familie som også gerne ville mere men INGEN havde at ride med på grund af Hippo Tours fejlangivelse!

Tak for ødelagde ferie! og spild af penge.

August 18, 2016

Katastrof!

Under tidigare ridresor med Hippotours har servicen varit undermålig. Inga kostönskemål tillgodosågs och trots att turen salufördes som en nivå 5 (för erfarna ryttare) var det med flertalet nybörjare på turen.

May 30, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god ferie og god service

Vores famile var afsted op ferie i feburar med Hippotours.dk
De var rigtig gode til at svare på spørgsmål inden bestilling af rejsen, og deres beskrivelse af destinationen var også perfekt.
Generelt god og venlig service fra deres side af.

September 29, 2014

Fænomenal!

Hvis man vil på rideferie rundt om i verdenen, så er Hippo Tours stedet man skal kigge. Italien, Amerika, Transylvanien, Marokko, you name it (Downunder er dog lidt underrepræsenteret). Det er overskueligt at find hvor man vil hen, hvor meget det koster, hvordan stedet og turen er, og så er de lige til at kontakte.
Jeg var selv i Bulgarien, og det var en af de bedste oplevelser i mit liv. De fantastiske bjerge, de dejlige heste, de søde værter... Det var som at være med i en fantasy roman. Der var ingen rideskole heste dér, der var liv i dem alle og oftest en historie om, hvordan de var endt der.
Jeg kan kun varmt anbefale at tage på en tur gennem Hippo Tours.

May 31, 2014

Take a closer look