HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg rejste med höjskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka - en rejse med massere af kultur, surf, dyk og rundrejser. Det er en varm anbefaling at tage afsted med hökskolendk, da d... See more

Rated 5 out of 5 stars

En rejse med højskolen.dk Fuldstændig fantastisk rejse! Med de vildeste og mest fantastiske oplevelser! Turen gik til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Vi havde Laura og Malte om r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige været på rejsen til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Det har været mit livs eventyr og jeg er kommet hjem med en masse minder i bagagen. De 2 rejseledere vi havde med var g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastik rejse, jeg rejste på Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka turen. Den var planlagt så godt, man fik så meget, og fordi man havde en lokal guide i alle landene, oplevede... See more

1. Class
  2. Travel Agency

About HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet

Written by the company

Om HØJSKOLENDK

Hos HØJSKOLENDK skaber vi unikke højskoleophold for unge mellem ca. 18 og 30 år, hvor fællesskab, oplevelser og kulturmøder er i centrum. Vi tror på, at livet bliver rigere, når man udforsker verden sammen med andre, og vi brænder for at give unge mennesker mulighed for at opleve nye lande, nye mennesker og nye perspektiver – i trygge rammer.

Siden 2010 har vi arrangeret højskoleophold i udlandet og haft over 3.000 eventyrlystne elever med os på rejser verden rundt. Vores ophold kombinerer det bedste fra højskolelivet – stærkt fællesskab, personlig udvikling og uforglemmelige minder – mens vi sammen udforsker alt fra tropiske strande og vilde regnskove til høje bjergtoppe og pulserende storbyer.

Læs mere her

Et højskoleeventyr for livet

Når du tager på højskole i udlandet med os, får du meget mere end bare en rejse:

• 👫 Du bliver en del af et stærkt og inspirerende fællesskab, hvor sammenholdet varer ved.
  • 🏔 Du oplever storslået natur, spændende adventure-aktiviteter og møder nye kulturer på tæt hold.
  • 😍 Du opdager nye sider af dig selv, flytter grænser og styrker din selvtillid.
  • 🙏 Du rejser altid i trygge rammer med danske, passionerede rejseledere og engagerede undervisere ved din side.
  • 🧡 Du får et unikt og uforglemmeligt rejseeventyr, du vil huske resten af livet.

Se højskoleophold her

Har du nogle spørgsmål?

Vores team af eventyrlystne opholdskoordinatorer står klar til at hjælpe dig – uanset om det handler om rejsedrømme, pakkelister, gode rejsetips eller praktiske detaljer. Vi har selv været igennem det hele, så ingen spørgsmål er for store eller for små.🧡

📞 Ring til os på 70 27 90 07

✉️ Eller send en mail til info@hojskolendk.dk

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

58 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Man får ikke, hvad man betaler (dyrt) for..

Jeg har netop været afsted med HÖJSKOLENDK, og deres ophold lever ikke op til det, de selv skriver jf. deres hjemmeside - og som jeg i øvrigt har betalt 87.000 kr. for. Jeg havde efter mit ophold et møde med deres direktør og en medejer, hvor jeg fremlagde 12 punkter fra deres hjemmeside, som vi enten ikke havde fået i løbet af turen, eller hvor udførslen fra vores rejseledere havde været så ærgerlig, at det i sig selv havde forringet oplevelsen væsentligt. De var begge enige i, at der ikke var blevet leveret godt nok, men da jeg efterspurgte en passende refusion svarende til det, jeg ikke havde modtaget - men betalt for - fik jeg at vide, at det simpelthen ikke kunne regnes ud. Hvilket det selvfølgelig kan, for alt har en pris - hvordan har de ellers udregnet prisen på opholdet? Jeg ser ikke, at der er taget ansvar under opholdet, men desværre heller ikke efter opholdet for det ærgerlige arbejde, som HÖJSKOLENDK har leveret. Jeg kan ikke anbefale en højskoleoplevelse igennem dem.

May 15, 2025

Kære Pernille Luise

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at give os feedback. Vi er naturligvis kede af at høre, at du føler opholdet ikke levede op til dine forventninger.

Vi tog os naturligvis tid til en grundig dialog med dig efter hjemkomst, hvor du præsenterede en række punkter, som du mente ikke var blevet leveret tilfredsstillende. Vi tog dig og dine pointer seriøst og gennemgik dem grundigt i fællesskab. Og lyttede naturligvis åbent og respektfuldt til din oplevelse - også dér, hvor vi havde forskellige meninger og vurderinger.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi står inde for, at det program og de elementer (jf. indkvartering, undervisning, aktiviteter, oplevelser, m.v.), du har betalt for, ér blevet leveret. Der kan naturligvis være individuelle forskelle i oplevelsen af form og kvalitet – særligt på længere ophold med rigtigt mange forskellige elementer (som dit ophold) og ikke mindst elever, der har forskellige behov og forventninger. Vi kan konkludere at langt størstedelen af vores elever er meget tilfredse med rejsen, hvilket også afspejles i evalueringsskemaerne fra dit ophold.

Vi har forståelse for, at du er skuffet over dele af opholdet, men må erklære os – respektfuldt – uenige i, at der er grundlag for en økonomisk kompensation/refusion. Opholdets pris dækker rigtigt mange elementer – lige fra flybilletter, logi, lokal transport, undervisning, aktiviteter, forsikringer, samarbejdspartnere, til administration, personale og (kedelige) driftsudgifter – og det, du har modtaget, svarer til det, der er aftalt.

Vi ønsker aldrig, at nogle af vores elever står tilbage med en følelse af ikke at være blevet hørt. Derfor har vi prioriteret at mødes med dig. Men når du har en oplevelse af at vi ikke ”tager ansvar”, så undrer vi os. Både før og under rejsen, opfordrer vi vores elever – flere gange både skriftligt og verbalt – til straks at kontakte kontoret, hvis der er noget man er utilfreds med undervejs. Vi har intet hørt fra dig og det ærgrer os naturligvis, for vi vil så gerne støtte, rette til hvis nødvendigt og evt. ændre hvis behovet skulle være der for det. Men det kræver altså kommunikation.

Desuden blev der kompenseret retmæssigt for en af jeres turene, da vi mente den ikke levede op til hvad vi forventer.

Tak igen for din tilbagemelding – også selvom den er kritisk. Det giver os anledning til refleksion, og det tager vi med i vores videre arbejde. Vi vil altid gerne blive dygtigere.

Emil
Direktør - HÖJSKOLENDK

Rated 2 out of 5 stars

Jeg havde en skuffende oplevelse med…

Jeg havde en skuffende oplevelse med [Höjskolens]. nogle af de ting, der skulle være inkluderet i rejsen, manglede. Vores rejseledere var ikke tilgængelig hele tiden som lovet, en af vores rejseleder virkede ligeglade og og snakket meget ned til en.

Og jeg syndes heller ikke der var meget hjælp fra kontoret der hjemme

March 20, 2025

Kære M B

Tak for din ærlige og personlige feedback. Vi er oprigtigt kede af, at du er skuffet over oplevelsen med HÖJSKOLENDK og at vi ikke levede op til dine forventninger.

Vi tager dine oplevelser alvorligt – både i forhold til den pågældende rejseleder og din oplevelse af mangel på hjælp fra kontoret. Det er meget vigtigt for os, at alle vores elever føler sig mødt med respekt og får det, der er lovet og din feedback har givet anledning til intern opfølgning.

Vi har dog også brug for at klarificere og nuancere dine punkter:

1. Ift. inkluderede oplevelser og aktiviteter, så er det desværre et vilkår at rejser - i en vis grad - er uforudsigelige og at programmet dermed kan ændre sig. Særligt når man rejser i lande som dem vi rejser i på vores højskoleophold. Ift. evt. mangler og ændringer, så er både du og holdet kompenseret absolut retmæssigt. Der blev kompenseret retmæssigt for den enkelte oplevelse, hvor det ønskede program ikke blev nået.

2. Vores rejseledere skal være – og er – tilgængelige i dagtimer på hverdage, og kan derudover hjælpe og støtte i aftentimer, weekender og friuger. De kan – som mennesker og ansatte – ikke være frit tilgængelige ”hele tiden”, hvilket må forventes at være sund fornuft. De skal naturligvis aldrig tale ned til elever og hvis du har oplevet det, så beklager vi meget. Dét ønsker vi ikke elever skal opleve på vores ophold.

3. Ift. hjælp fra kontoret, så kræver det at du/I rækker ud til os hurtigst muligt. Enten på mail eller telefonisk. Så vil vi altid gerne hjælpe.

Efter grundige gennemlæsninger af evalueringsskemaer, fra alle elever på din rejse, kan vi konstatere at langt størstedelen af eleverne på din rejse, har haft så god en oplevelse med HÖJSKOLENDK, at de vil anbefale os.

Emil
Direktør - HÖJSKOLENDK

Fantastisk tur

Havde en fantastisk tur til Sydamerika, vil klart anbefale det til alle, der vil rejse og er frisk på at møde nye søde mennesker.

Hej Malthe,

Mange tak for de fine ord - det varmer vores HÖJSKOLENDK-hjerte 🫶🏼

Fed rejse!

Havde en fed tur til Sydamerika, hvor jeg har fået en masse dejlige minder og venner for livet.

Hej Johanne,

Tak for de fine ord - dejligt at høre, at du har fået både minder og venskaber for livet med hjem fra dit højskoleeventyr 🧡

Klasse rejse

Klasse tur med god planlægning af alt det nødvendige samt en god rejseleder og lige så dygtig underviser. Alt i alt en god rejse med fede destinationer og med en masse nye bekendskaber :)

Hej Matteo,

Det er simpelthen så fedt at høre at du har haft en god oplevelse ved at rejse ud med os på højskoleeventyr! Tak for de fine ord 🙏🏼

Det var den bedste tur!!🩷

Det var den bedste tur!!🩷
Jeg var på HAJBG og det er en kæmpe anbefaling til andre der overvejer at tage på rejsehøjskole! Det er det hele værd😊

April 22, 2025

Hej Nanna,

Tusinde tak for din anbefaling og dine fine ord om HÖJSKOLENDK - det gør os så glade, at du vl anbefale os til andre 🧡

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste beslutning for mig!

Den bedste beslutning for mig!! Kæmpe anbefaling ;)
Dejlig kombination af at opleve verden og opnå højskoleoplevelsen. Giver oplevelser og venner for livet!!

April 22, 2025

Hej Maria,
Tusind tak for dine ord, og for at ville anbefale HÖJSKOLENDK til andre unge mennesker, der som dig, drømmer om at opleve verden og skabe minder og relationer for livet 🧡

🌎🌎🌎🌎

Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Kæmpe stor anbefaling!!
Det har givet mig en masse mod og lyst til at rejse.

October 20, 2024

Hej Jakob,
Tusinde tak for din anbefaling af HÖJSKOLENDK - det gør os så glade, at du vl anbefale os til andre 🙏🏼

Alt det bedste, Laura, HÖJSKOLENDK

En fantastisk oplevelse!

En fantastisk oplevelse!! Kan klart anbefales🫶🏼 Man får et unikt sammenhold og kommer helt tæt på hinanden på kort tid. Gør det hvis du overvejer det!!💗

January 15, 2025

Hej Naia,

Mange tak for din anbefaling - vi er så glade for at høre om din oplevelse af sammenhold og nye venskaber 🧡

En rejse for livet

Jeg var i foråret 2024 med HöjskolenDK jorden rundt på deres tur HAJBG, og kan klart anbefale det til andre. HöjskolenDK er en oplagt måde at opleve verden på, samtidig med at man får en masse nye venskaber.

Turen levede op til alle mine forventninger og mere til. Det var en super velarrangeret rejse, hvor jeg følte mig tryg og ubekymret. Dette gav mig virkelig mulighed for at nyde og suge alle indtrykkene til mig. Jeg fik mulighed for at se verden og opleve forskellige kulturer på en helt ny måde.

Mine rejseledere/undervisere var skabt af et helt specielt stof; de var prikken over i’et for mig. Deres imødekommenhed og omsorgsfuldhed gjorde hele forskellen. Det var tydeligt, at de både havde styr på det praktiske og samtidig sørgerede for, at der var plads til sjov og ballade.

Jeg er utrolig taknemmelig for de uforglemmelige oplevelser, jeg har fået med på vejen. HöjskolenDK har givet mig så meget mere end blot en rejse; de har givet mig livslange venskaber og en dybere forståelse for verden. Det har været en oplevelse for livet, som jeg aldrig vil glemme, og jeg ville uden tøven gøre det hele igen, hvis jeg fik muligheden.

April 23, 2024

Hej Kamilla,
Åh, hvor gør det os bare rigtig glade at læse din besked! 💛

Det lyder til, at HAJBG-opholdet virkelig har været en oplevelse for livet – lige præcis sådan noget, vi håber, alle vores deltagere får med sig. At du både har kunnet nyde trygheden, de nye indtryk og de forskellige kulturer, samtidig med at du har fået nye venskaber, er helt fantastisk at høre.

Vi kan også mærke, hvor meget rejselederne og underviserne har betydet for dig – det er jo lige præcis dén blanding af omsorg, humor og styr på det praktiske, vi elsker at give videre på turene.

Tusind tak fordi du deler dine oplevelser og anbefaler HÖJSKOLENDK videre. Det gør os virkelig stolte og glade at vide, at turen har givet dig både minder, venskaber og oplevelser, som følger dig videre 🦋

Du er altid mere end velkommen på et af vores andre ophold - vi ville kun elske at byde en tidligere elev velkommen igen 🫶🏼

HAJBG

Jeg var tidligere i år ude og rejse med HöjskolenDK, hvilket uden tvivl var en virkelig fed oplevelse! Blandingen af at rejse med nye venner og opleve nye lande, er virkelig en god kombi!

April 24, 2024

Hej Laura,
Tusind tak for din feedback til HAJBG-opholdet. Det varmer vores højskolehjerte, at du har været glad for kombinationen af destinationer, nye relationer og højskolefølelsen 🧡

Bedste beslutning nogensinde

Bedste beslutning nogensinde! Spring ud i det

Hej Khadijah,

Tusinde tak for dine fine ord om HÖJSKOLENDK - det varmer at høre, at du har været så glad for din beslutning 🧡

Rated 5 out of 5 stars

Var afsted med dem i 3 mega fede…

Var afsted med dem i 3 mega fede måneder. En fantastisk oplevelse og en klar anbefaling her fra. Der er bare styr på tingen

April 24, 2024

Hej Emma,

Tusind tak for din anbefaling af HÖJSKOLENDK - det er vi så glade for 🧡

Kæmpe anbefaling!

Så god beslutning! Uden tvivl en helt fantastisk rejse, fyldt med de dejligste mennesker, og gode rejseledere.

Kæmpe anbefaling herfra! :)

Hej Emilie,

Af hjertet tak for din anbefaling af HÖJSKOLENDK 🧡 dejligt at høre, at du har været tilfreds med dit ophold, rejseledere og nye venner.

Bedste tur

Bedste tur, skønneste mennesker - minder for livet!

Hej Julie,

Tusind tak for din besked - det varmer vores HDK-hjerte 🧡

Tak til HAJBG

At rejse med höjskolen var og er, uden tvivl mit livs bedste beslutning. Alle de fantastiske oplevelser, mennesker og stunder, vil jeg have med med for altid. Vores rejseguides var skabt at et helt specielt stof. De var prikken over i’et for mig. Der var styr på det hele, på det praktiske men også sjov og ballade.
Vi fik noget sindssyge oplevelser med på vejen, som man helt sikkert ikke vil have fået på anden vis. Jeg havde taget rejsen igen og igen, hvis jeg kunne.

Hej Ditte-Marie,
Hvor er det bare dejligt at læse 🥰
Det betyder rigtig meget for os at høre, at rejsen har været dit livs bedste beslutning, og at både oplevelserne, fællesskabet og de små sjove stunder har gjort så stort indtryk på dig.

Tusind tak for de varme ord. Du er altid mere end velkommen tilbage til nye eventyr med HÖJSKOLENDK 🧡

Mega fedt!

Jeg var på turen Hawaii, Australien, Japan, Bali og Gili i foråret 2024 - sikke en oplevelse! Selve rejsen var godt planlagt med fede aktiviteter og udflugter, som man ikke nødvendigvis kunnet ha’ arrangeret, hvis man rejste på egen hånd. Men det, der gjorde rejsen helt speciel var den fantastiske højskolestemning, som var der hele turen igennem. Derudover, var det en fest at have Anne og Henrik som rejseledere - de var virkelig gode. Kan anbefale Højskolendk til alle, der kunne tænke sig en fantastisk rejse og venner for livet😊

Hej Mikkel,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤠
Det gør os så glade at høre, at du havde en oplevelse for livet på turen til Hawaii, Australien, Japan, Bali og Gili – både med fede aktiviteter og udflugter, men især med den gode højskolestemning og fællesskab. Anne og Henrik bliver helt sikkert glade for dine ord – de gør virkelig alt for, at alle føler sig trygge og har det sjovt undervejs.

Det betyder meget for os, at du kan anbefale HÖJSKOLENDK videre, og vi bliver altid glade, når vi hører, at folk får venner og minder for livet på turene🧡

Fantastisk oplevelse

Jeg kom hjem fra en helt fantastisk tur med Höjskolendk, som jeg er utrolig taknemlige for. 3 måneder i udlandet er en helt speciel oplevelse, som ikke alle kan få. Höjskolendk sørgede for at der var tryghed hele vejen, og jeg kan klart anbefale at tage en tur med højskolen.

January 26, 2024

Hej Sofie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✈️
Det betyder virkelig meget for os at høre, at dit højskoleophold har været en helt speciel oplevelse, og at du har følt dig tryg hele vejen. Det er lige præcis dét, vi håber, alle vores deltagere får med sig – uforglemmelige oplevelser og minder for livet.

Vi bliver så glade for, at du vil anbefale HÖJSKOLENDK til andre unge mennesker med en spirende rejselyst 🧡

Bedste beslutning nogensinde!

Hvis man gerne vil ud og rejse, men også vil møde nogle nye mennesker. Så vil jeg helt klart anbefale Höjskolendk. Jeg havde den fedeste tur fra Januar til april måned i 2024 på turen som hedder, Hawaii, Australien, Japan, Bali og Gilli Island.

De mest imødekommende og omsorgsfulde lære / undervisere / rejseledere, man kunne ønske sig. Tusinde tak for oplevelserne Anne og Henrik. Helt igennem den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, kan 100% anbefales.

April 22, 2024

Hej William,

Det gør os så glade at høre, at du havde det fedeste højskoleeventyr til Hawaii, Australien, Japan, Bali og Gili Island. Og hvor er det dejligt, at du både har fået nye venskaber og følt dig mødt af imødekommende og omsorgsfulde rejseledere 🫶🏼

At du kalder det den bedste beslutning, du nogensinde har taget, betyder virkelig meget for os. Tusind tak for din anbefaling – og måske ses vi på endnu et eventyr en dag! 🌏

Verdens bedste højskole

Höjskolendk giver en tryg og sikker rejseform. Man har altid sine rejseledere at læne sig op ad, hvilket er skønt når man ikke har særlig meget erfaring med verden uden for Danmark. På samme tid skaber man venskaber for livet, som virkelig er en gave i sig selv! På opholdet lærer man meget om sig selv, og udvikler sig på en måde man ikke gør herhjemme. Det er virkelig en rejse og oplevelse for livet!

Hej Signe,
Tusind tak for de fine ord 🫶🏼
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en tryg og sikker rejseoplevelse, og at vores rejseledere har kunnet støtte dig undervejs. Det er helt specielt, når man samtidig får venskaber for livet og oplever personlig udvikling på en måde, man ikke får derhjemme ✈️

Vi er så glade for, at turen har givet dig minder og erfaringer for livet – det er lige præcis det, vi håber, alle vores deltagere får med sig! 🌏

Take a closer look