Jeg rejste med höjskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka - en rejse med massere af kultur, surf, dyk og rundrejser. Det er en varm anbefaling at tage afsted med hökskolendk, da d... See more
Company replied
En rejse med højskolen.dk Fuldstændig fantastisk rejse! Med de vildeste og mest fantastiske oplevelser! Turen gik til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Vi havde Laura og Malte om r... See more
Company replied
Jeg har lige været på rejsen til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Det har været mit livs eventyr og jeg er kommet hjem med en masse minder i bagagen. De 2 rejseledere vi havde med var g... See more
Company replied
Helt igennem fantastik rejse, jeg rejste på Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka turen. Den var planlagt så godt, man fik så meget, og fordi man havde en lokal guide i alle landene, oplevede... See more
Written by the company
Hos HØJSKOLENDK skaber vi unikke højskoleophold for unge mellem ca. 18 og 30 år, hvor fællesskab, oplevelser og kulturmøder er i centrum. Vi tror på, at livet bliver rigere, når man udforsker verden sammen med andre, og vi brænder for at give unge mennesker mulighed for at opleve nye lande, nye mennesker og nye perspektiver – i trygge rammer.
Siden 2010 har vi arrangeret højskoleophold i udlandet og haft over 3.000 eventyrlystne elever med os på rejser verden rundt. Vores ophold kombinerer det bedste fra højskolelivet – stærkt fællesskab, personlig udvikling og uforglemmelige minder – mens vi sammen udforsker alt fra tropiske strande og vilde regnskove til høje bjergtoppe og pulserende storbyer.
Når du tager på højskole i udlandet med os, får du meget mere end bare en rejse:
Vores team af eventyrlystne opholdskoordinatorer står klar til at hjælpe dig – uanset om det handler om rejsedrømme, pakkelister, gode rejsetips eller praktiske detaljer. Vi har selv været igennem det hele, så ingen spørgsmål er for store eller for små.🧡
📞 Ring til os på 70 27 90 07
✉️ Eller send en mail til info@hojskolendk.dk
Rosenørns Allé 29, 1970, Frederiksberg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Jeg har netop været afsted med HÖJSKOLENDK, og deres ophold lever ikke op til det, de selv skriver jf. deres hjemmeside - og som jeg i øvrigt har betalt 87.000 kr. for. Jeg havde efter mit ophold et møde med deres direktør og en medejer, hvor jeg fremlagde 12 punkter fra deres hjemmeside, som vi enten ikke havde fået i løbet af turen, eller hvor udførslen fra vores rejseledere havde været så ærgerlig, at det i sig selv havde forringet oplevelsen væsentligt. De var begge enige i, at der ikke var blevet leveret godt nok, men da jeg efterspurgte en passende refusion svarende til det, jeg ikke havde modtaget - men betalt for - fik jeg at vide, at det simpelthen ikke kunne regnes ud. Hvilket det selvfølgelig kan, for alt har en pris - hvordan har de ellers udregnet prisen på opholdet? Jeg ser ikke, at der er taget ansvar under opholdet, men desværre heller ikke efter opholdet for det ærgerlige arbejde, som HÖJSKOLENDK har leveret. Jeg kan ikke anbefale en højskoleoplevelse igennem dem.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg havde en skuffende oplevelse med [Höjskolens]. nogle af de ting, der skulle være inkluderet i rejsen, manglede. Vores rejseledere var ikke tilgængelig hele tiden som lovet, en af vores rejseleder virkede ligeglade og og snakket meget ned til en.
Og jeg syndes heller ikke der var meget hjælp fra kontoret der hjemme

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Havde en fantastisk tur til Sydamerika, vil klart anbefale det til alle, der vil rejse og er frisk på at møde nye søde mennesker.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Havde en fed tur til Sydamerika, hvor jeg har fået en masse dejlige minder og venner for livet.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Klasse tur med god planlægning af alt det nødvendige samt en god rejseleder og lige så dygtig underviser. Alt i alt en god rejse med fede destinationer og med en masse nye bekendskaber :)

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Det var den bedste tur!!🩷
Jeg var på HAJBG og det er en kæmpe anbefaling til andre der overvejer at tage på rejsehøjskole! Det er det hele værd😊

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Den bedste beslutning for mig!! Kæmpe anbefaling ;)
Dejlig kombination af at opleve verden og opnå højskoleoplevelsen. Giver oplevelser og venner for livet!!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Kæmpe stor anbefaling!!
Det har givet mig en masse mod og lyst til at rejse.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
En fantastisk oplevelse!! Kan klart anbefales🫶🏼 Man får et unikt sammenhold og kommer helt tæt på hinanden på kort tid. Gør det hvis du overvejer det!!💗

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var i foråret 2024 med HöjskolenDK jorden rundt på deres tur HAJBG, og kan klart anbefale det til andre. HöjskolenDK er en oplagt måde at opleve verden på, samtidig med at man får en masse nye venskaber.
Turen levede op til alle mine forventninger og mere til. Det var en super velarrangeret rejse, hvor jeg følte mig tryg og ubekymret. Dette gav mig virkelig mulighed for at nyde og suge alle indtrykkene til mig. Jeg fik mulighed for at se verden og opleve forskellige kulturer på en helt ny måde.
Mine rejseledere/undervisere var skabt af et helt specielt stof; de var prikken over i’et for mig. Deres imødekommenhed og omsorgsfuldhed gjorde hele forskellen. Det var tydeligt, at de både havde styr på det praktiske og samtidig sørgerede for, at der var plads til sjov og ballade.
Jeg er utrolig taknemmelig for de uforglemmelige oplevelser, jeg har fået med på vejen. HöjskolenDK har givet mig så meget mere end blot en rejse; de har givet mig livslange venskaber og en dybere forståelse for verden. Det har været en oplevelse for livet, som jeg aldrig vil glemme, og jeg ville uden tøven gøre det hele igen, hvis jeg fik muligheden.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var tidligere i år ude og rejse med HöjskolenDK, hvilket uden tvivl var en virkelig fed oplevelse! Blandingen af at rejse med nye venner og opleve nye lande, er virkelig en god kombi!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Bedste beslutning nogensinde! Spring ud i det

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Var afsted med dem i 3 mega fede måneder. En fantastisk oplevelse og en klar anbefaling her fra. Der er bare styr på tingen

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Så god beslutning! Uden tvivl en helt fantastisk rejse, fyldt med de dejligste mennesker, og gode rejseledere.
Kæmpe anbefaling herfra! :)

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
At rejse med höjskolen var og er, uden tvivl mit livs bedste beslutning. Alle de fantastiske oplevelser, mennesker og stunder, vil jeg have med med for altid. Vores rejseguides var skabt at et helt specielt stof. De var prikken over i’et for mig. Der var styr på det hele, på det praktiske men også sjov og ballade.
Vi fik noget sindssyge oplevelser med på vejen, som man helt sikkert ikke vil have fået på anden vis. Jeg havde taget rejsen igen og igen, hvis jeg kunne.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var på turen Hawaii, Australien, Japan, Bali og Gili i foråret 2024 - sikke en oplevelse! Selve rejsen var godt planlagt med fede aktiviteter og udflugter, som man ikke nødvendigvis kunnet ha’ arrangeret, hvis man rejste på egen hånd. Men det, der gjorde rejsen helt speciel var den fantastiske højskolestemning, som var der hele turen igennem. Derudover, var det en fest at have Anne og Henrik som rejseledere - de var virkelig gode. Kan anbefale Højskolendk til alle, der kunne tænke sig en fantastisk rejse og venner for livet😊

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg kom hjem fra en helt fantastisk tur med Höjskolendk, som jeg er utrolig taknemlige for. 3 måneder i udlandet er en helt speciel oplevelse, som ikke alle kan få. Höjskolendk sørgede for at der var tryghed hele vejen, og jeg kan klart anbefale at tage en tur med højskolen.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Hvis man gerne vil ud og rejse, men også vil møde nogle nye mennesker. Så vil jeg helt klart anbefale Höjskolendk. Jeg havde den fedeste tur fra Januar til april måned i 2024 på turen som hedder, Hawaii, Australien, Japan, Bali og Gilli Island.
De mest imødekommende og omsorgsfulde lære / undervisere / rejseledere, man kunne ønske sig. Tusinde tak for oplevelserne Anne og Henrik. Helt igennem den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, kan 100% anbefales.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Höjskolendk giver en tryg og sikker rejseform. Man har altid sine rejseledere at læne sig op ad, hvilket er skønt når man ikke har særlig meget erfaring med verden uden for Danmark. På samme tid skaber man venskaber for livet, som virkelig er en gave i sig selv! På opholdet lærer man meget om sig selv, og udvikler sig på en måde man ikke gør herhjemme. Det er virkelig en rejse og oplevelse for livet!