HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg rejste med höjskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka - en rejse med massere af kultur, surf, dyk og rundrejser. Det er en varm anbefaling at tage afsted med hökskolendk, da d... See more

Rated 5 out of 5 stars

En rejse med højskolen.dk Fuldstændig fantastisk rejse! Med de vildeste og mest fantastiske oplevelser! Turen gik til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Vi havde Laura og Malte om r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige været på rejsen til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Det har været mit livs eventyr og jeg er kommet hjem med en masse minder i bagagen. De 2 rejseledere vi havde med var g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastik rejse, jeg rejste på Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka turen. Den var planlagt så godt, man fik så meget, og fordi man havde en lokal guide i alle landene, oplevede... See more

Company details

1. Class
  2. Travel Agency

About HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet

Written by the company

Om HØJSKOLENDK

Hos HØJSKOLENDK skaber vi unikke højskoleophold for unge mellem ca. 18 og 30 år, hvor fællesskab, oplevelser og kulturmøder er i centrum. Vi tror på, at livet bliver rigere, når man udforsker verden sammen med andre, og vi brænder for at give unge mennesker mulighed for at opleve nye lande, nye mennesker og nye perspektiver – i trygge rammer.

Siden 2010 har vi arrangeret højskoleophold i udlandet og haft over 3.000 eventyrlystne elever med os på rejser verden rundt. Vores ophold kombinerer det bedste fra højskolelivet – stærkt fællesskab, personlig udvikling og uforglemmelige minder – mens vi sammen udforsker alt fra tropiske strande og vilde regnskove til høje bjergtoppe og pulserende storbyer.

Læs mere her

Et højskoleeventyr for livet

Når du tager på højskole i udlandet med os, får du meget mere end bare en rejse:

• 👫 Du bliver en del af et stærkt og inspirerende fællesskab, hvor sammenholdet varer ved.
  • 🏔 Du oplever storslået natur, spændende adventure-aktiviteter og møder nye kulturer på tæt hold.
  • 😍 Du opdager nye sider af dig selv, flytter grænser og styrker din selvtillid.
  • 🙏 Du rejser altid i trygge rammer med danske, passionerede rejseledere og engagerede undervisere ved din side.
  • 🧡 Du får et unikt og uforglemmeligt rejseeventyr, du vil huske resten af livet.

Se højskoleophold her

Har du nogle spørgsmål?

Vores team af eventyrlystne opholdskoordinatorer står klar til at hjælpe dig – uanset om det handler om rejsedrømme, pakkelister, gode rejsetips eller praktiske detaljer. Vi har selv været igennem det hele, så ingen spørgsmål er for store eller for små.🧡

📞 Ring til os på 70 27 90 07

✉️ Eller send en mail til info@hojskolendk.dk

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

58 reviews in the last 12 months

Write a review

Et helt års oplevelser på bare 3 måneder

At skulle forklare min rejse med HÖJSKOLENDK er lidt ligesom at skulle forklare, hvor god en film er, til en person, der ikke har set den – det kan ikke helt leve op til det, der rent faktisk venter én.

I januar 2025 rejste jeg afsted sammen med 23 andre unge mennesker til Australien, New Zealand, Bali og Gili-øerne. Og jeg kan med ro i maven sige, at det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget for mig selv. Jeg gik ind til det hele med et håb om at få nogle gode venner – i stedet er jeg endt med at få mine tætteste venner og en helt ny familie, som ikke kan erstattes af noget i verden.

På rejsen var vi ikke alene, og en masse anerkendelse skal gives til dem, der står bag konceptet – og specifikt til vores fantastiske rejseledere. De fungerede både som vores hjælpere, vejledere og lærere, men også som vores to storesøstre, der altid var der til at give gode råd og masser af kærlighed. Uden dem havde rejsen ikke været den samme. Vores rejseledere viste os magien i at rejse selvstændigt – men med et stærkt hold og støtte i ryggen.

Det arbejde, vores rejseledere lagde i rejsen, er uforglemmeligt. Alt var tilrettelagt ud fra, hvad der fungerede bedst for os, og fagene var sjove, inspirerende og sammenknyttende.

Når jeg kigger tilbage på min tre måneder lange rejse, længes jeg efter alle de oplevelser og mennesker, som jeg virkelig holder af. Og selvom jeg ved, at jeg aldrig kommer til at kunne genopleve lige netop disse øjeblikke, vil jeg værne om minderne hele mit liv.

Jeg kunne skrive en hel roman om, hvorfor jeg synes, man skal tage afsted med HÖJSKOLENDK – men sandheden er, at det aldrig helt kan beskrives, hvor magisk en oplevelse det er. Det er noget, man selv skal opleve. HÖJSKOLENDK har min dybeste respekt for det store arbejde, de lægger i at give unge mennesker den frihed fra hverdagen, som mange længes efter.

Et kæmpe tak til HÖJSKOLENDK for at give mig denne oplevelse!

Hej Nadia,

Et kæmpestort tak for de meget fine ord 🧡
Det varmer godt nok at høre, hvordan du er kommet hjem med nye relationer, oplevelser og minder for livet. Det er lige præcis derfor, vi lægger så meget hjerte i hver eneste ophold – at se unge mennesker udvikle sig, opleve og skabe relationer, der varer hele livet, er vores helt store motivation 🫶🏼

Helt fantastisk, at du har følt dig tryg og støttet af vores rejseledere, men samtidigt også fri til at udforske verden på egne præmisser. Det viser virkelig, hvad vi håber, alle får med sig på rejsen; unikke oplevelser, fællesskab og små magiske øjeblikke, som bliver hos vores elever for altid.

Mange tak for at dele dine oplevelser med os. Vi håber, minderne vil blive ved med at følge dig, og vi ville elske at byde dig velkommen på endnu et eventyr med os en dag ✈️

Fantastisk oplevelse

Jeg rejste med Höjskolendk til Australien, New Zealand, Bali og Gili i Januar 2025 og det var en fantastisk oplevelse.

Jeg rejste alene, uden at kende nogle, men gennem forskellige introdage og fokus på netop sammenhold, fra højskolens side, følte jeg mig meget hurtigt en del af et større fællesskab.

Allerede fra start var det tydeligt at mærke at der var helt styr på tingene og det fortsatte gennem hele rejsen.
Vi havde nogle fantastiske rejseledere med, som under hele turen skabte stor tryghed og ro. De gjorde at der var plads til alle og at alle følelser er okay. De var en tryghed, når der pludselig var langt hjem og man blot havde brug for et kram.
Derudover var de meget flexible i planlægningen af aktiviteter, så hvis vi havde et ønske om noget vi gerne ville opleve, gjorde de meget for at det kunne lade sig gøre.

Undervejs på vores ophold fik vi undervisning, som var tilpasset perfekt til vores hold. Det gjorde at man var motiveret og engageret til undervisningen og vi endte med mange virkelig inspirerende undervisnings timer.

Opholdet med Höjskolendk, har givet mig noget jeg ikke ville kunne finde andre steder. Det kombinere rejser og oplevelser, med højskole og det sker på den fineste måde. En måde hvor følelsen af sammenhold er stærk og hvor man efterfølgende værdsætter netop det enormt meget.

De minder, oplevelser og venskaber jeg har fået igennem opholdet vil jeg aldrig glemme og anbefaler derfor 100% andre til at tage rejse med Höjskolendk.

Hej Laura,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os 🫶🏼
Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig tryg, inkluderet og en del af fællesskabet fra starten, selvom du tog afsted uden at kende andre. Følelsen af sammenhold og tryghed er jo noget, vi lægger stor vægt på, og det er så dejligt at høre, at vores rejseledere kunne bidrage til det.

Det glæder os også at høre, at både undervisning og oplevelser har været inspirerende, og at fleksibiliteten på turen gjorde, at I kunne forme oplevelserne, som I ønskede. At kombinere højskole, rejse og fællesskab på en måde, hvor både læring og minder går hånd i hånd, er netop det, vi ønsker at give vores elever 🧡

Kæmpe anbefaling!

I januar 2025 rejste jeg med HÖJSKOLENDK til Australien, New Zealand, Bali og Gili øerne. Det var den bedste tur, hvor jeg fik oplevelser for livet, og blev en del af et fantastisk fællesskab.

Hele vejen igennem var der styr på tingene, og vores dejlige rejseledere havde også en kæmpe rolle i at få skabt det gode fællesskab. De sørgede for en følelse af tryghed og at man kunne være 100% sig selv. Derudover kendte de alle de bedste steder, og havde derfor en masse gode anbefalinger.

Det var en rejse, jeg altid vil kigge tilbage på med et kæmpe smil og minder for livet! Så jeg vil helt klart anbefale HÖJSKOLENDK, hvis man ønsker sig en kæmpe oplevelse, minder du aldrig vil glemme og fantastiske nye venskaber.

Hej Sophie,

Tusinde tak for at dele din oplevelse! Og hold nu op, hvor det varmer vores HÖJSKOLENDK-hjerte at høre, at du havde den bedste tur fyldt med oplevelser og fællesskab. Det er lige netop dét, vi så gerne vil give vores elever 🧡

Skønt at høre, at du også var tilfreds med rejseledere og planlægning. Mange tak for din anbefaling - den sætter vi meget stor pris på.

Mit livs bedste rejse

Jeg var i januar 2025 ude på mit livs bedste rejse til Australien, New Zealand, Bali og Gili øerne med HØJSKÖLENDK. Turen bød på meget mere end jeg kunne have drømt om. Turen var planlagt så man kunne få oplevet lidt af det hele, og man kunne skræddersy den en lille smule efter hvad man ellers gerne ville have tjekket af på sin bucket liste.
Jeg var afsted for første gang uden forældre eller bekendte, hvilket virkelig kan anbefales da fællesskabet bliver noget helt unikt og som har holdt ved selv efter jeg er kommet hjem.
Alt i alt kan det stærkt anbefales til andre førstegangs alene rejsende, da man har en sikkerhed i de andre man rejser med, men også de rejseledere man har med. Så kæmpe anbefaling her fra🙌🏽🫶🏽

Hej Annika,

Mange tak for din anbefaling! Hvor er det skønt at høre, at du har haft dit livs bedste rejse med os! At skabe de bedst mulige rammer for fællesskab og personlig udvikling er lige præcis det vi brænder for, så dine ord bekræfter os kun i, hvor vigtigt det er. Især når det er venskaber og relationer, som stadig består herhjemme i Danmark 🫶🏼

Rated 5 out of 5 stars

En rejse jeg aldrig glemmer

At rejse med HÖJSKOLENDK er uden tvivl noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort. Det har været den bedste investering i mit sabbatår og noget jeg helt klart anbefaler til alle jeg møder.

I januar 2025 rejste jeg med HÖJSKOLENDK til Australien, New Zealand, Bali og Gili Islands.
Som jeg altid vil se tilbage på som en magisk drøm fyldt med oplevelser, fællesskab og personlig udvikling.

Jeg fik den perfekte kombination af højskolestemning, inspirerende fag og stærke relationer, alt sammen blandet med spændende kulturer og uforglemmelige eventyr.
Det helt særlige er at dele alle disse oplevelser med den højskolefamilie som man skaber på rejsen.

Vores rejseledere var fantastiske og det føltes som at have to storesøstre med. De skabte tryghed, ro, kærlighed og støttede os hele vejen. De var altid klar på både skøre ideer og dybe samtaler med varme kram.

Fagene var spændende og tilpasset til vores gruppe, hvilket gjorde undervisningen mere meningsfuld og motiverende. Vi oplevede ting, jeg aldrig ville have kastet mig ud i alene og det har helt klart udviklet mig.

Kæmpe anbefaling til alle der vil prøve højskolelivet og opleve verden på samme tid.

Hej Mikkel,

Tusind tak for dine fine ord! Vi bliver så glade over at læse, hvordan du har oplevet både rejserne og fællesskabet på HÖJSKOLENDK. Det er netop det, vi håber, alle får med sig – en blanding af unikke højskoleoplevelser, faglig inspiration, eventyr og ikke mindst relationer, som bliver ved med at betyde noget.

Det varmer os at høre, at vores rejseledere kunne skabe tryghed og nærvær på turen – det er noget, vi virkelig lægger vægt på, så alle kan føle sig set og inkluderet. At du følte dig modnet, udfordret og samtidig en del af et stærkt fællesskab, er præcis det, vi ønsker at give vores deltagere.

Vi håber, at du vil tage alle de gode minder med dig på din vej videre. Kæmpe tak for din anbefaling 🙏🏼

Stor anbefaling!

Jeg rejste i januar 2025 til Australien, New Zealand, Bali og Gili Islands med Höjskolendk og det var en helt fantastisk tur!

Der var virkelig styr på tingene hele vejen igennem, og vores rejseledere var så søde, nærværende og engagerede. De sørgede for at vi alle følte os trygge og godt tilpas, og de var meget åbne for vores input undervejs på rejsen og lyttede til, hvad vi gerne ville opleve, udover det der allerede var planlagt.

Vi oplevede en masse vilde og spændende ting. Og det hele blev bedre af det stærke fællesskab vi også fik opbygget. Alle engagerede sig i fællesskabet og det føltes som en lille familie<3

Det er helt sikkert en rejse jeg aldrig vil glemme. Jeg har fået minder og venskaber for livet. Og jeg vil klart anbefale Höjskolendk til andre.

Hej Josefine,

Hvor er det bare skønt at høre om din rejse med HÖJSKOLENDK 🌏 Det lyder som en helt fantastisk oplevelse fyldt med eventyr, nærvær og fællesskab! Det er så dejligt at vide, at vores rejseledere kunne være med til at gøre jer trygge og sørge for, at I også selv kunne forme oplevelserne undervejs - og ikke mindst fik opbygget et stærkt fællesskab i gruppen 🫶🏼

Tusind tak for, at du deler dine minder med os. Det varmer at høre, at du vil anbefale os videre!

Kan klart anbefales

Jeg er så glad for, at jeg valgte at rejse med Højskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka. Opholdet har givet mig venner og oplevelser for livet, der på mange måder skyldes rammerne på turen. Med spændende planlagte programmer og helt ekstremt dygtige rejseledere, kunne man fuldt ud tage indtrykkene til sig, nyde turen i trygge hænder og skabe tætte relationer. Tusind tak Højskolendk. Jeg tror ikke, at det er sidste gang, jeg rejser med jer, og jeg vil anbefale det til enhver anden.

Hej Bjørn,

Det er så skønt at høre, at dit højskoleophold har givet dig minder og venskaber for livet. Det er lige præcis dét, vi håber at give vores elever med hjem fra deres rejseeventyr med os. Vi håber, at vi kan få lov til at byde dig velkommen igen på et af vores kommende højskoleophold ✈️

Rated 5 out of 5 stars

En perfekt balance mellem undervisning, oplevelser og fællesskab

Jeg havde en rigtig godt tur med hojskolendk, hvor jeg oplevede et helt unikt fællesskab. Personligt var der perfekt balance mellem undervisning, oplevelser og afslapning. Rejseleder og underviser var top motiveret og deltog på lige fod med de resterende af os, hvilket var rigtig fedt! Tak for en oplevelse for livet 😁

December 21, 2024

Hej Oliver,

Tak for at dele din oplevelse! Vi er super glade for at høre om din oplevelse af, at rejse med os - både i forhold til undervisning og rejseledere, fællesskabet og de forskellige aktiviteter og oplevelser. Kæmpe tak for din feedback 😃

Taknemmelig

Hvis jeg kun måtte bruge ét ord til at beskrive mit højskoleophold, så ville det være taknemmelig.

Jeg var en del af holdet, der rejste til Australien, New Zealand, Bali og Gili fra januar til april 2025.

Når man melder sig til sådan en rejse, har man mange forventninger – og jeg synes, HÖJSKOLENDK er enormt professionel og god til at skabe trygge rammer, hvor man hurtigt føler sig set og mødt. Alt det praktiske kører, og man mærker, at der ligger stor erfaring
Det der gjorde min rejse helt særlig, var mine højskolevenner, rejseledere/ undervisere. De var ikke bare dygtige og nærværende – de var samlingspunktet for fællesskabet og skabte en stemning, hvor vi både kunne grine, lære, vokse og være der for hinanden. Det er mennesker, der brænder for det, de laver, og det smitter af i alt, de gør.

Jeg føler virkelig, at mit ophold har givet mig noget med i rygsækken, som ikke kan måles i penge. Noget menneskeligt, der bliver hos én.
Man skal dog huske selv at være klar til at tage ansvar – både for fællesskabet og for det, man vil have ud af rejsen. HÖJSKOLENDK er dog rigtig god til at skabe de bedste forudsætninger for en god oplevelse.

Højskolen støttede op hele vejen, og min oplevelse var, at hvis jeg sagde “hop”, så spurgte de “hvor højt?”. De var der, når/hvis tingene brændte på.

Jeg giver min varmeste anbefaling – både til højskolen og til de mennesker, der gjorde min rejse uforglemmelig. Jeg ville aldrig have været min tur foruden.

April 8, 2025

Hej Kirstine,

Tusind tak for, at du deler din oplevelse – det varmer virkelig at læse 🧡

Det lyder som om, din rejse har været fyldt med både eventyr, læring og dybe menneskelige oplevelser – præcis dét, vi elsker at skabe hos HÖJSKOLENDK. Det er fantastisk at høre, at du følte dig set, mødt og tryg, samtidig med at du og dine højskolevenner kunne bygge et stærkt fællesskab fyldt med grin, nærvær og udvikling.

Vi er så glade for, at rejselederne kunne være med til at gøre oplevelsen helt særlig og give jer plads til både frihed og tryghed undervejs. Og hvor er det skønt at høre, at det, du har fået med dig i rygsækken, er noget, der bliver hos dig for altid 🧡

Fedeste tur!

Jeg rejste med höjskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka, og det var helt sikkert den bedste beslutning jeg har taget i mit sabbatår. Rejsen består af et program spækket med fede oplevelser, og nogle vanvittig dygtige rejseledere. Rejsen har skabt minder og venner for livet, og vil uden tvivl anbefale andre at tage afsted med höjskolendk.

Hej Sandra,

Mange tak for din anbefaling 🧡
Vi er så glade for at høre, at du har haft så god en oplevelse ved at rejse med os; både når det gælder rejselederne, nye venskaber samt oplevelser og minder for livet. Det er nemlig lige præcis dét, vi stræber efter at kunne give vores elever 🌞

Enestående oplevelse

Jeg kan stærkt anbefale at tage på turen Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand med HöjskolenDK. Jeg har fået minder for livet, været sammen med de skønneste mennesker og bare haft en fantastisk rejse. Alt var fedt og følte mig i trygge og omsorgsfulde hænder med Anne og Henrik🫶🏻🫶🏻

Hej Nanna,

Tak for at dele din oplevelse! Vi er så glade for at høre at højskoleopholdet til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam & Sri Lanka har givet dig unikke rejseoplevelser og livsminder i fællesskab med både rejseledere og resten af holdet 🧡

Rated 4 out of 5 stars

INSVT

Jeg rejste til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand her i foråret. Jeg havde en mega god tur med de skønne rejseledere Anne og Henrik. Rejsen er selvfølgelig dyr, men også det værd, hvis man vil føle sig tryg og ikke planlægge så meget selv. Dog kender jeg nogle med ikke lige så god oplevelse pga af nogle andre rejseledere

April 16, 2025

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet

Skønt at høre, at du har haft et godt højskoleophold til Indien, Nepal, Sri Lanka, Vietnam og Thailand – og at vores rejseledere og undervisere har været med til at gøre turen tryg og mindeværdig. Vi ved, at det er en stor investering at tage på sådan en rejse, og derfor betyder det meget for os, at du har følt, at det hele var det værd – både oplevelsesmæssigt og i forhold til trygheden og fællesskabet undervejs 🌍

Samtidig sætter vi stor pris på din ærlighed. Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedst mulige oplevelser for alle vores elever, og derfor tager vi også feedback om forskellige oplevelser med rejseledere meget seriøst. Tak for at dele din oplevelse 😊

fantastisk rejse

Jeg havde en fantastisk rejse med Höjskolendk til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. En fed måde at opleve verden på – fyldt med eventyr og venskaber for livet. Programmet er varieret og fyldt med alle slags oplevelser, så der er noget for enhver smag. Det var den bedste tur og kan klart anbefales til alle!

Hej TIlde,

Hvor bliver vi glade af at læse din oplevelse af højskoleopholdet til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam & Thailand. Dejligt at du vil anbefale os til andre, der ligesom dig ønsker at opleve både fællesskab og rejseeventyr 🧡

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun gode ting at sige!

Rejsen var smart planlagt, opholdsstederne var gode og ikke mindst var fællesskabet helt magisk.

Rejselederne var fantastiske til at hjælpe med at planlægge friuge og udflugter, styrkede fællesskabet og gav generelt bare virkelig god energi.

Jeg kan tydeligt mærke, hvordan jeg har udviklet mig som menneske.

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse! Herinde på kontoret er vi bare super glade for at høre, at du var tilfreds med program, indkvartering, rejseledere og vigtigst af alt - fællesskabet og den personlige udvikling! Vi håber på, at give samme oplevelse videre til vores kommende elever 🙏🏼

Kæmpe anbefaling

Min rejse var en 3 måneders tur til Australien, New Zealand, Bali og Gili ø'erne. (Jeg tog afsted i starten af 2025) Jeg var nervøs for at tage afsted i første omgang og at møde op i lufthavnen den morgen vi skulle afsted, er nok noget af det mest grænseoverskridende, jeg har prøvet. Men allerede fra første sekund, blev der taget sindssygt godt i mod en og vores rejseleder og underviser “brownie” og Sarah, var så gode til at få os rystet sammen på turen, så vi til sidst var hold, hvor alle kunne med alle og vi alle sammen havde det mega godt sammen. Helt sikkert en af de bedste oplevelser jeg har haft og en oplevelse jeg kommer til at se tilbage på resten af mit liv, som værende helt fantastisk. Vores tur var fyldt med fantastiske oplevelser og jeg oplevede en stor grad af fleksibilitet og medbestemmelse på, hvad dagene skulle bruges på. Samt støtte fra et fantastisk sæt af rejseleder, der var klar med råd, vejledning og meget mere gennem hele turen. De venner, oplevelser og den kultur jeg har fået/oplevet over de 3 måneder, er for mig nu guld værd. Den udvikling jeg er gået igennem, de ting jeg har lært, om både mig selv, verden og andre mennesker, er noget jeg vil kunne tage med mig resten af mit liv. Spændende og lærerig undervisning.
Der ud over får bare et helt unikt fælleskab når man rejser sammen, bor sammen og oplever alle de her vilde ting sammen med, som ingen andre end dine højskole venner kan forstå. Jeg vil helt sikkert anbefale HØJSKOLENDK! En helt unik oplevelse, hvor man både får nye venner og får lov at opleve noget af verden. Super gode rejseledere, faktiske oplevelser og minder for evigt.

Hej Bianca,

Årh, hvor er det skønt at læse din besked 🧡🧡

Det lyder til, at turen til Australien, New Zealand, Bali og Gili-øerne virkelig har været en oplevelse, der har rykket ved dig på alle måder.

Det er skønt at høre, at I fik både fleksibilitet, medbestemmelse og støtte fra Brownie og Sarah – det giver jo plads til, at alle kan skabe deres egne oplevelser samtidig med, at man deler de helt vilde øjeblikke med hinanden. De venskaber, oplevelser og den forståelse for kulturer, som du har fået med dig, er virkelig noget, der bliver hos én resten af livet (fra én tidligere HDK-elev til én anden)!

Vi er glade for, at du oplevede undervisningen som både spændende og lærerig – og at fællesskabet i gruppen gav noget helt unikt, som kun højskolevenner kan forstå 🫶🏼

Verdens bedste tur

Min tur til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka med Höjskolendk har været den bedste nogensinde. Man følte sig i trygge hænder, og der var bare styr på tingene. Det er en fantastisk måde at møde nye mennesker på, og man kommer virkelig hurtigt tæt på hinanden<3 Kan kun anbefale det til alle!!!

May 14, 2025

Hej Ida,

Mange tak for at dele din oplevelse 😊
Det glæder os at høre, at du har følt dig tryg og inkluderet i vores højskoleophold til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam & Sri Lanka. Det er nemlig hér - midt i fællesskabet - at der er grobund for udvikling, nye venskaber og minder for livet. Af hjertet tak for din anbefaling 🧡

Kæmpe anbefaling

Jeg kan varmt anbefale at rejse med HøjskolenDK! Det er en fantastisk måde at opleve verden på sammen med nye mennesker, som hurtigt bliver venner for livet. Man bliver en del af et helt særligt højskolefællesskab, og det er uden tvivl alle pengene værd!

Hej Laura,

Tusinde tak for din anbefaling - den varmer, og vi er så glade for at høre at du har fået venskaber for livet 🫶🏼

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse nogensinde! Det er en helt fantastisk måde at møde nye mennesker på og opleve verden med et rigtigt højskolefællesskab. HøjskolenDK og deres rejsevejledere har helt styr på detaljerne, og de var helt fantastiske til at hjælpe med og håndtere de udfordringer der kan opstå undervejs. Klar anbefaling til alle der overveje en grupperejse!

Hej Emma,

Hvor bliver vi altså bare glade for at læse din feedback til dit ophold - både at møde nye mennesker og opleve verden med et ægte højskolefællesskab 🌍
Vi bliver også superglade for at høre, at vores rejsevejledere kunne skabe tryghed og tage hånd om udfordringer undervejs – det er lige præcis det, vi håber på for alle vores elever.

Tusinde tak for anbefalingen – den sætter vi virkelig pris på 🧡

Rated 5 out of 5 stars

Tag afsted med Anne og Henrik!

Gør dig selv den tjeneste at rejs til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand!
Eller bare vælg den rejse hvor Anne og Henrik er tilkoblet! Så kan man ikke blive skuffet!!🕺🕺
Bedste beslutning nogensinde at tage på højskole i udlandet!

Hej Sille,

Tak for de fine ord. Det glæder os, at du har været så glad for din beslutning om at rejse med os 🌞 Vi håber, at vi måske en dag kan byde dig velkommen på et af vores andre ophold!

Take a closer look