Jeg rejste med höjskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka - en rejse med massere af kultur, surf, dyk og rundrejser. Det er en varm anbefaling at tage afsted med hökskolendk, da d... See more
Company replied
En rejse med højskolen.dk Fuldstændig fantastisk rejse! Med de vildeste og mest fantastiske oplevelser! Turen gik til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Vi havde Laura og Malte om r... See more
Company replied
Jeg har lige været på rejsen til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Det har været mit livs eventyr og jeg er kommet hjem med en masse minder i bagagen. De 2 rejseledere vi havde med var g... See more
Company replied
Helt igennem fantastik rejse, jeg rejste på Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka turen. Den var planlagt så godt, man fik så meget, og fordi man havde en lokal guide i alle landene, oplevede... See more
Written by the company
Hos HØJSKOLENDK skaber vi unikke højskoleophold for unge mellem ca. 18 og 30 år, hvor fællesskab, oplevelser og kulturmøder er i centrum. Vi tror på, at livet bliver rigere, når man udforsker verden sammen med andre, og vi brænder for at give unge mennesker mulighed for at opleve nye lande, nye mennesker og nye perspektiver – i trygge rammer.
Siden 2010 har vi arrangeret højskoleophold i udlandet og haft over 3.000 eventyrlystne elever med os på rejser verden rundt. Vores ophold kombinerer det bedste fra højskolelivet – stærkt fællesskab, personlig udvikling og uforglemmelige minder – mens vi sammen udforsker alt fra tropiske strande og vilde regnskove til høje bjergtoppe og pulserende storbyer.
Når du tager på højskole i udlandet med os, får du meget mere end bare en rejse:
Vores team af eventyrlystne opholdskoordinatorer står klar til at hjælpe dig – uanset om det handler om rejsedrømme, pakkelister, gode rejsetips eller praktiske detaljer. Vi har selv været igennem det hele, så ingen spørgsmål er for store eller for små.🧡
📞 Ring til os på 70 27 90 07
✉️ Eller send en mail til info@hojskolendk.dk
Rosenørns Allé 29, 1970, Frederiksberg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Jeg var to måneder afsted til Bali, Gili, Australien og Japan med Höjskolendk, og oplevelsen var helt igennem fantastisk. Undervisningen og planlægningen var gennemført, og der blev virkelig lagt vægt på fællesskab og sammenhold. Turen bød på nye venskaber, store eventyr og engagerede rejseledere.
En klar anbefaling herfra⭐️🌍

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Det var mit livs eventyr.
Jeg var på ophold i 2 måneder til Bali, Gili, Australien og Japan, og jeg kan anbefale det til en hver.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Mit livs bedste tur! Fantastiske rejseleder/undervisere

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var afsted med Bali,gilli Islands, Australien og Japan holdet, og havde en mega fed tur. Det var fedt at opleve så mange forskellige kulturer, og møde så mange nye mennesker, både på højskolen men også på rejsen. Kan klart anbefales. 🫶🌏🫰

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var på rejsen til Bali, Gilli Air, Australien og Japan med Höjskolendk. Det var mit livs eventyr, som har givet mig uendelige minder og fantastiske venskaber. Rejselederen og læreren var mega dygtige både ift. undervisning og alt det praktiske når man rejser, men også mega rare mennesker, som altid var klar på både sjove og seriøse snakke. Kan kun anbefale at rejse med Höjskolendk!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Intet mindre end mit livs eventyr.
Vi havde Jakob og Elisabeth som rejseledere og det kunne ikke være mere perfekt.
Så hvis man er til venner og oplevelser for livet. Så kan det helt klart anbefales!❤️

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var afsted i to måneder med Höjskolendk, og det har været nogle af de bedste måneder i hele mit liv. Vores rejseledere var helt fantastiske. Virkelig nogle skønne mennesker. Turen har budt på en masse uforglemmelige oplevelser og venskaber for livet. Jeg valgte turen til Bali, Gili Islands, Australien og Japan, og var så glad for mit valg🌴✨

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Bedste oplevelse nogensinde! Med de bedste rejseledere og det bedste hold. Perfekt hvis man både vil opleve det at være på højskole og det at rejse. Kan kun anbefales!!!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var på højskoleophold i dette efterår og kan kun anbefale den oplevelse og det eventyr jeg har været på. Man møder en masse nye mennesker og kulturer på din rejser igennem fantastiske lande. På rejsen havde vi to dygtige og engagerede rejseledere, som var inspirerende og deltog i aktiviteter og udfordringer vi mødte. De havde styr på alle de praktiske ting, som hjalp til at jeg og mine rejsevenner kunne fokusere på hinanden og det eventyr vi havde kastet os ud i.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var på sommerhøjskole med HÖJSKOLENDK og havde en fantastisk oplevelse!
Vi var så heldige at have to mega skønne rejseledere med, Nanna og Amadeus, som begge var vildt engagerede og deltog i fællesskabet. De gik op i at alle havde det godt, og blev inkluderet, og gjorde at man som elev følte sig meget tryg igennem hele opholdet.
Vi var så uheldige, at vejret ikke altid var med os, men det håndterede de også til perfektion, og lavede om på planerne fra dag til dag, så vi alligevel fik alle de gode oplevelser med.
Alt i alt havde jeg en virkelig god oplevelse, og vil klart anbefale at rejse med HÖJSKOLENDK, til andre der overvejer at tage afsted, og få den fedeste oplevelse🤩

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe anbefaling af Højskolendk!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Højskolendk! Jeg har haft den bedste oplevelse på min højskolerejse.
alt var super godt arrangeret, og man følte sig tryg hele vejen igennem.
De to rejseledere, vi havde med, var helt fantastiske. De hjalp med alt det praktiske, men var samtidig virkelig gode til at være en del af fællesskabet og skabe et godt sammenhold. Man kunne virkelig mærke, at de brændte for, at alle skulle have en god oplevelse.
Jeg vil helt klart anbefale Højskolendk til alle, der overvejer en højskolerejse. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre tur, og jeg ville til enhver tid gøre det igen! 💛

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var afsted en måned til Bali med Höjskolendk, og selvom vejret drillede de første par uger, håndterede de det super professionelt. Planerne blev hurtigt ændret, så vi alligevel fik masser spændende oplevelser. Da vejret vendte, fik vi de smukkeste dage med sol og udflugter. Alt var velorganiseret, og servicen var i top jeg kan varmt anbefale Höjskolendk! 🌴☀️

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg kan varmt anbefale HÖJSKOLENDK, da jeg havde en både hyggelig og spændende tur i godt selskab med fantastiske mennesker.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg anbefaler højskolendk fordi man både hat mulighed for at bestemme en masse selv hvad man har lyst til at opleve og at der også allerde er planlagt en masse fede oplevelser
Det er bestemt noget man skulle opleve(-:

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Af flere årsager havde jeg desværre en dårlig oplevelse med HöjskolenDK.
Generelt føltes det sjældent som en højskole, og i stedet bare som en grupperejse.
Vi havde kun 15 dages højskoleundervisning, sang aldrig højskolesange, og havde ikke så ofte højskoleaktiviteter.
Trivselssamtaler var også gjort valgfrie, så den ellers dygtige højskolefagslærer havde meget lidt at lave på turen, og var lidt bare en ekstra elev selv.
Der var også nogle problemer med skemalægningen - blandt andet at galla lå hele to uger før vores hjemrejse, samt midten af turen, der blev presset af for mange rejsedage - men den slags er tilgiveligt, da sådan en lang og indholdsrig rejse er så godt som umulig at planlægge optimalt.
En rejseleder, der var nedladende og forskelsbehandlede elever, råbte når man blev ked af det, ofte opførte sig barnligt & uansvarligt, og var gnaven eller hidsig på de fleste rejsedage, er til gengæld sværere at tilgive.
Dårlige dage sker for alle - jeg kan kun forestille mig hvor svært det er at være rejseleder i 3 måneder - og derfor reagerer man heller ikke altid hensigtsmæssigt, men der kommer også en grænse, hvor det ikke længere er 'endnu en dårlig dag'.
Rejselederens adfærd skabte et rigtigt utrygt miljø, som jeg ved, jeg desværre ikke var den eneste af os, der kunne mærke, da dette samtaleemne kom op ofte i de forskellige indbyrdes grupper.
Af disse grunde - primært den sidste - kan jeg desværre ikke anbefale Hojskolendk.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg vil helt sikkert anbefale Höjskolendk. Jeg var selv på deres 3 måneders ophold til Australien, New Zealand, Bali og Gili. Under hele turen var der styr på tingene med hjælp fra vores to skønne rejseledere. Disse rejseledere guidede én trygt igennem rejsen men leverede også spændende og enestående undervisning du ikke ville kunne opleve andre steder.
Man oplever både højskole stemning men har også en unik mulighed for at selv tage ud og opleve dele af verdenen i ens friuger. Den kombination gør höjskolen til noget helt særligt, hvor man både har trygge rammer og lærer hvordan man på bedst mulig måde selv planlægger en rejse. Jeg er sikker på at jeg har fået mange flere oplevelser med hjem en jeg ville have gjort hvis det havde været en solo tur, da programmet er fyldt med spændende og anderledes aktiviteter. Det levede op til at alt det man var blevet lovet inden man tog afsted og mere til.
Höjskolendk formåede at give både minder og venner for livet❤️

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
En klar anbefaling herfra. Jeg nød virkelig at rejsen var planlagt på forhånd. Det gjorde at man kunne fokusere på at nyde rejsen og lære de andre at kende. Det var dog rart også at have friuger, så vi også selv kunne prøve af hvordan det er at rejse i mindre grupper med egen planlægning. Det er nogle fantastiske rejseledere der virkelig sørger for at turen bliver noget specielt. Det var også en super fed undervisning, der ikke bare foregik ved en tavle, men derimod oftest udenfor og på anderledes måder der giver en lysten til at dukke op og være en del af den🫶🏼✨

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Wow – en helt fantastisk rejse! Jeg var med på deres 3-måneders tur til Australien, New Zealand, Bali og Gili-øerne, og det har uden tvivl været noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Når jeg ser tilbage, er jeg dybt taknemmelig for de mange oplevelser, jeg har fået med i bagagen.
Jeg rejste alene, men allerede efter kort tid havde vi skabt et helt særligt bånd på holdet. Vi havde et unikt fællesskab, hvor der både var plads til grin, tårer – og til at trække sig tilbage, når man havde brug for det.
Turen bød på en skøn blanding af højskolestemning og afslapning. Det meste af rejsen er planlagt for dig, men i friugerne har du mulighed for selv at vælge, hvad du vil opleve – sammen med de andre. Det gav virkelig en følelse af frihed og selvstændighed.
Vores fantastiske rejseledere og undervisere gjorde et kæmpe arbejde for at skabe tryghed og sammenhold fra dag ét. De var der hele vejen og stod klar, uanset om man havde brug for hjælp til praktiske ting eller personlige udfordringer.
Jeg kan varmt anbefale HÖJSKOLEN.DK til alle unge, der drømmer om at rejse ud i verden!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
HÖJSKOLENDK har givet mig nogle af de mest mindeværdige oplevelser i mit liv! Rejselederne er ikke bare professionelle, men også dybt engagerede i at skabe en rejse fyldt med unikke oplevelser og gode muligheder for personlig udvikling. Deres passion for at dele deres viden og skabe et stærkt fællesskab skinner igennem i alt, de gør. Det fællesskab, der opstår på disse rejser, er noget helt særligt. Man føler sig straks velkommen, og man mærker hurtigt, at man vokser sammen med de andre deltagere – både personligt og socialt.
Jeg kan varmt anbefale HÖJSKOLENDK til alle, der ønsker en rejse, der ikke kun handler om at komme væk fra hverdagen, men også om at udvikle sig, få nye oplevelser og skabe relationer for livet.
Tusind tak til HÖJSKOLENDK for en uforglemmelig rejse! 🙌🌟 (kærlighed til ANBG-25❤️)