HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg rejste med höjskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka - en rejse med massere af kultur, surf, dyk og rundrejser. Det er en varm anbefaling at tage afsted med hökskolendk, da d... See more

Rated 5 out of 5 stars

En rejse med højskolen.dk Fuldstændig fantastisk rejse! Med de vildeste og mest fantastiske oplevelser! Turen gik til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Vi havde Laura og Malte om r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige været på rejsen til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Det har været mit livs eventyr og jeg er kommet hjem med en masse minder i bagagen. De 2 rejseledere vi havde med var g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastik rejse, jeg rejste på Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka turen. Den var planlagt så godt, man fik så meget, og fordi man havde en lokal guide i alle landene, oplevede... See more

1. Class
  2. Travel Agency

About HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet

Written by the company

Om HØJSKOLENDK

Hos HØJSKOLENDK skaber vi unikke højskoleophold for unge mellem ca. 18 og 30 år, hvor fællesskab, oplevelser og kulturmøder er i centrum. Vi tror på, at livet bliver rigere, når man udforsker verden sammen med andre, og vi brænder for at give unge mennesker mulighed for at opleve nye lande, nye mennesker og nye perspektiver – i trygge rammer.

Siden 2010 har vi arrangeret højskoleophold i udlandet og haft over 3.000 eventyrlystne elever med os på rejser verden rundt. Vores ophold kombinerer det bedste fra højskolelivet – stærkt fællesskab, personlig udvikling og uforglemmelige minder – mens vi sammen udforsker alt fra tropiske strande og vilde regnskove til høje bjergtoppe og pulserende storbyer.

Læs mere her

Et højskoleeventyr for livet

Når du tager på højskole i udlandet med os, får du meget mere end bare en rejse:

• 👫 Du bliver en del af et stærkt og inspirerende fællesskab, hvor sammenholdet varer ved.
  • 🏔 Du oplever storslået natur, spændende adventure-aktiviteter og møder nye kulturer på tæt hold.
  • 😍 Du opdager nye sider af dig selv, flytter grænser og styrker din selvtillid.
  • 🙏 Du rejser altid i trygge rammer med danske, passionerede rejseledere og engagerede undervisere ved din side.
  • 🧡 Du får et unikt og uforglemmeligt rejseeventyr, du vil huske resten af livet.

Se højskoleophold her

Har du nogle spørgsmål?

Vores team af eventyrlystne opholdskoordinatorer står klar til at hjælpe dig – uanset om det handler om rejsedrømme, pakkelister, gode rejsetips eller praktiske detaljer. Vi har selv været igennem det hele, så ingen spørgsmål er for store eller for små.🧡

📞 Ring til os på 70 27 90 07

✉️ Eller send en mail til info@hojskolendk.dk

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

58 reviews in the last 12 months

Write a review

Kæmpe anbefaling!!

Jeg har lige været på Sydamerika turen, og det var virkelig en fed oplevelse. Det har været de bedste tre måneder i mit liv, takket være en rigtig god gruppe og to rigtig søde og sjove rejseledere/underviser. De havde styr på det hele og kunne yde den hjælp man havde brug for undervejs. Man skulle bare læne sig tilbage:) undervisningen var også klasse!
Turen har givet mig oplevelser og venner for livet, som jeg aldrig glemmer. Jeg kan 100% anbefale höjskolendk.

Hej Amanda,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og din store anbefaling! Det gør os helt utrolig glade at læse, at de tre måneder i Sydamerika har været de bedste i dit liv – det bliver jo næsten ikke større! 🌎✨

Hvor er det bare dejligt at høre, at vores rejseledere og undervisere har formået at skabe den tryghed, der gjorde, at I bare kunne "læne jer tilbage" og nyde turen fuldt ud. Vi lægger stor vægt på, at der er styr på alt det praktiske, så I kan fokusere på fællesskabet og de store oplevelser, så det er skønt at få bekræftet, at det lykkedes. 🧡

Tusind tak fordi du valgte at rejse med os!

Alt det bedste, Emil, HÖJSKOLENDK

Rated 5 out of 5 stars

Jeg rejste med HOJSKOLENDK på deres 3…

Jeg rejste med HOJSKOLENDK på deres 3 måneder rejse til Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse!!!
Rejsen var perfekt planlagt med en dejlig blanding af oplevelser, kultur, selvudvikling og fællesskab. Malte var en engageret og inspirerende underviser, og Mattias var en super dygtig og tryg rejseleder med styr på det hele.
Jeg er kommet hjem med minder, venskaber og oplevelser for livet.
Kan anbefale HOJSKOLENDK til alle, der overvejer en højskolerejse!!!

Hej Cornelia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de utrolig pæne ord! Det er simpelthen så skønt at læse om din 3-måneders rejse gennem Sydamerika – det lyder som om, det har været et sandt eventyr fra start til slut. 🌎✨

Vi er utrolig stolte af at høre, at både Malte og Mattias har været med til at gøre rejsen tryg, inspirerende og helt speciel for dig. Det er netop den kombination af fællesskab, personlig udvikling og store kulturelle oplevelser, vi brænder for at give videre til vores elever. 🧡

Det varmer helt ind i hjertet, at du kommer hjem med både venskaber og minder for livet. Det er jo lige præcis dét, det hele handler om! 🫶🏼

Tusind tak for din varme anbefaling.

Emil, HÖJSKOLENDK

KÆMPE anbefaling

Jeg har lige været med på turen til Sydamerika i efteråret 2025, og det er uden tvivl en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort! Alle oplevelser har været så specielle og jeg har set ting, som jeg aldrig troede jeg ville se i virkeligheden. Vi havde den bedste rejseleder med, som bare havde styr på det hele og gav en masse tryghed, så man bare kunne læne sig tilbage. Og så havde vi den bedste underviser med hele vejen, som stod for både undervisning og en god omgang fællesskabsdyrkelse. Turen var i sig selv fantastisk og højskolen har virkelig givet mig venner for livet. Alt fra at melde sig til, at tage til afrejsemøde en måneds tid før, at møde op i lufthavnen, der var styr på det hele og man var ikke i tvivl om noget - og hvis jeg var i tvivl, så gav jeg bare et kald og de havde alle svarene. ALT er sørget for, og jeg kunne bare læne mig tilbage og nyde turen, fællesskabet og alt derimellem. Kan ikke anbefale det nok!

Hej Pernille,

Tusind tak for de dejlige ord. Det varmer her i vinterkulden. Vi er så glade for du har haft et fantastisk eventyr! Sydamerika har så meget at byde på 🌍

Du beskriver alt det vi ønsker i skal have ud af jeres livs eventyr. Vi gør alt hvad vi kan for, at i med tryghed og rejsesommerfugle i maven kan tage med os på eventyr. 🧡

Tusind tak for din anbefaling 🫶🏼

Emil, HÖJSKOLENDK

jeg var på "Brasilien

jeg var på "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia" - rejsen i efteråret 2025.
Det var en fantastisk og uforglemmelig rejse perfekt udført af min rejseleder Mattias og underviser Malte! Der blev skabt de bedste rammer for oplevelser, fede aktiviteter og fællesskab i Sydamerika!

Hej Maria,

Tak for at dele din oplevelse af at rejse med os på eventyr til Sydamerika her i efteråret! Vi er super glade for at høre, at du har haft en uforglemmelig rejse med fede oplevelser, gode rejseledere og ikke mindst fællesskabet! Det er lige præcis det vi stræber efter at give vores elever, så det er skønt at høre, at det er den oplevelse du er rejst hjem med 🧡

Fantastisk tur!

Jeg er lige kommet hjem fra opholdet til "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia." Vi havde Mattias og Malte (M&M) med som rejseleder og underviser. De har været super gode begge to og klaret det sindssygt godt. Begge har skabt helt fantastiske rammer, som har givet os den fedeste og mest uforglemmelige tur.
Alle ting som er inkluderet i programmet er super fedt, inklusiv undervisningen. Jeg lærte rigtig meget af at være afsted på denne tur. Vi fik et helt fantastisk fællesskab, som jeg har taget med hjem.
Kæmpe anbefaling herfra. Det har været de mest fantastiske 3 måneder <3
Andrea

December 11, 2025

Hej Andrea,

Tusind tak for din fine anbefaling 🧡

Det varmer helt ind i højskolehjertet at læse dine ord. Vi er så glade for at høre, at opholdet til Sydamerika har været en så stor og uforglemmelig oplevelse for dig!

Mattias og Malte bliver uden tvivl meget stolte over at læse din ros – de har lagt både hjerte, faglighed og nærvær i turen, og det er skønt at høre, at det har kunnet mærkes. At rammerne, undervisningen og fællesskabet har fungeret så godt, er lige præcis det, vi drømmer om, når vi sender jer ud i verden 🌍

Vi håber, at minderne, venskaberne og alt det, du har lært, er noget der vil være med dig længe endnu 🧡

Sydamerika 2025

Jeg rejste med HÖJDKOLENDK til "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia" sammen med Mattias og Malte som rejseleder og underviser. Jeg kan på ingen måde forestille en bedre tur end med dem og med højskolen!!! Det er en kæmpe anbefaling herfra at tage et højskoleophold i udlandet med HÖJDKOLENDK.

December 11, 2025

Hej Anna,

Tusind tak for din fine anbefaling 🫶🏼

Det gør os oprigtigt glade at læse, at dit højskoleophold til Sydamerika har været så god en oplevelse! At du ikke kan forestille dig en bedre tur, er noget af det fineste, man kan høre som højskole 🧡

Tak for din varme anbefaling og for at dele din begejstring. Vi håber, at oplevelserne, fællesskabet og minderne følger dig længe endnu!

Sydamerika turen

Jeg var på turen “Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia” i efteråret 2025. Med rejseleder og underviser, Mattias og Malte.
Det har været en helt fantastisk tur og Mattias og Malte har været så gode under hele turen. Aktiviteterne der er planlagt på turen er virkelig spændene og der er variation i det man laver. Der bliver også sat fokus på højskolefællesskabet. Selv under rundrejse. Det har virkelig været en tur jeg altid vil huske. Jeg kan varmt anbefale at tage på højskole med HöjskolenDK!!!

Hej Camila,

Tusinde tak for din anbefaling 🫶🏼
Vi er så glade for at høre, at du har haft et fantastisk højskoleophold i Sydamerika med en masse spændende aktiviteter og fællesskab! Vi håber, at minderne fra rejsen vil følge dig længe endnu 🧡

Brasilien

Jeg har været på rejsen til Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia i år. Med rejseleder Mattias og Malte

Det har været en mega god tur, Mattias og Malte har haft et mega godt samarbejde og en god kemi imellem dem.
Det har gjordt alt for at vi har fået de bedste 3 måneder i vores liv.
Undervisningen har været spændende og sjov.

Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre tur!

Hej Laura,
Hvor bliver vi glade af at læse din oplevelse med HÖJSKOLENDK - både undervisning, rejseledere og samarbejdet 🧡

Kæmpe anbefaling!!

Jeg var afsted i efteråret 2025 på rejsen rundt i Sydamerika. KÆMPE anbefaling – det var en fantastisk tur med helt fantastiske rejseledere, min var Mattias og underviseren var Malte, en perfekt duo. At både rejseleder og underviser er med hele turen, er en kæmpe styrke. Selv før afrejse fik man altid hurtigt svar på sine spørgsmål. En tryg og helt uforglemmelig oplevelse. ☺️☺️

Hej Josefine,

Det glæder os helt vildt at høre, at dit højskoleophold i Sydamerika har været en så tryg, lærerig og uforglemmelig oplevelse. Og ikke mindst at høre, at Mattias og Maltes samspil og nærvær – både før afrejse og hele vejen gennem rejsen – har gjort en forskel for dig.

At skabe trygge rammer, stærkt fællesskab og plads til både oplevelser og fordybelse er noget af det allervigtigste for os, så dine ord rammer lige ind i kernen af det, vi ønsker at give videre til alle vores elever 🫶🏼

Tak for din kæmpe anbefaling og for at dele din oplevelse 🧡

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var ude og rejse med Höjskolen.dk…

Jeg var ude og rejse med Höjskolen.dk og det var de bedste 2 måneder. Man får venner for livet og oplever et sammenhold der er i særklasse. Man danner både relationer til dem man er ude og rejse med og ikke mindst rejselederen og underviseren. Jeg ville gøre det igen 100%. Hvis man er til sammenhold, venner og bare den fedeste energi så skal man vælge Höjskolen.dk !!!!

Hej Sarah,

Tusind tak for din feedback 🧡

Det gør os virkelig glade at høre, at dine to måneder med HÖJSKOLENDK har været så betydningsfulde. Netop fællesskabet, sammenholdet og de relationer, der opstår – både mellem elever, rejseleder og underviser – er noget af det allerbedste ved et højskoleophold, og det er skønt at høre, at du har mærket det helt ind i hjertet 🫶🏼

Tak fordi du deler den gode energi og dine oplevelser videre – det betyder mere, end du tror!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk tur, klar anbefaling herfra!

Jeg har været på en 2-måneders tur med HÖJSKOLENDK, og det har været det bedste nogensinde. Jeg har fået venner for livet, og hele oplevelsen har været både lærerig og uforglemmelig. Kan varmt anbefales!

Rejseleder Elisabeth og underviser Jakob var med på min tur, og de har sku bare styr på det hele!!

Hej Anders,

Det betyder virkelig meget at høre, at din rejse med HÖJSKOLENDK har været en af de helt store oplevelser! Venner for livet og uforglemmelige minder er præcis det, vi håber, vores ophold kan give – så det er dejligt at høre, at det ramte plet 🙏🏼

Og hvor er det skønt, at både Elisabeth og Jakob gjorde en forskel på turen. De er dygtige, engagerede og har virkelig styr på tingene – så det glæder os, at du også har oplevet det sådan.

Tak for anbefalingen – den sætter vi stor pris på 🌍

Et uforglemmeligt eventyr

Min rejse højskoleoplevelse til Bali, Gili, Australien og Japan har uden tvivl været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har fået venner for livet og oplevet ting, jeg aldrig havde turdet drømme om. Hver eneste destination bød på nye eventyr, fantastisk kultur og uforglemmelige øjeblikke.
Vores rejseleder Elisabeth og underviser Jakob havde styr på alt, de skabte tryghed, sørgede for god stemning og gjorde virkelig en positiv forskel for vores rejse. Man kunne mærke, at de brændte for oplevelserne og for fællesskabet, og det gjorde rejsen endnu mere speciel.
Det her har været den største og mest fantastiske oplevelse i mit liv. Jeg vil aldrig glemme den, og jeg kan kun give mine aller varmeste anbefalinger til alle, der overvejer at tage af sted. Det er et eventyr for livet❤️

Hej Sofie,

Hvor bliver vi bare glade af at læse det her 🫶🏼
Tusinde tak for at dele din oplevelse med os. Det betyder alverden for os at høre, at du har fået venner for livet, oplevet nye kulturer og haft uforglemmelige øjeblikke på dit højskoleophold til Bali, Gili, Australien og Japan 🌍

Mindst ligeså glade bliver vi for at høre, at Jakob & Elisabeths indsats gjorde en forskel. Det er netop det, vi håber at vores rejseledere kan være med til at skabe på vores ophold: tryghed, fællesskab og masser af gode oplevelser – og det lyder til, at det lykkedes til fulde på AJBG-E25. Vi håber, at minderne fra turen vil følge dig resten af livet 🧡

Varm anbefaling

Jeg har været afsted med HÖJSKOLENDK på deres to måneders højskolerejse til Bali, Giliøerne, Australien og Japan - og jeg har haft den fedeste oplevelse. Vores rejseleder, Elisabeth, vores underviser, Jakob, og hele kontoret gjorde et fantastisk arbejde med at skabe rammerne for en tryg, sjov og uforglemmelig rejse.
Det var desuden virkelig meningsfuldt at have to guides med undervejs; de kunne sparre med hinanden, og der var altid en at gå til, når man havde brug for det.

Programmet for de forskellige destinationer var super gennemført, og de få gange uforudsete hændelser kom i vejen for planlagte aktiviteter, blev der taget hånd om det med det samme. Skemaet blev omstruktureret, så vi stadig fik alle oplevelserne med.

Jeg tager nye indsigter, oplevelser og venner for livet med hjem - og kan kun varmt anbefale at rejse med HÖJSKOLENDK.

Hej Sara,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder rigtig meget for os, at du har haft så godt et højskoleeventyr til Bali, Gili, Australien og Japan. Det lyder til, at både Elisabeth, Jakob og hele teamet virkelig har skabt trygge rammer, hvor der også var plads til sjov, eventyr og nye venskaber. Det er fantastisk for os at høre 🧡

Og virkelig fedt at høre, at programmet fungerede og at uforudsete hændelser blev håndteret på en måde, så I stadig fik det fulde udbytte af turen. At tage nye indsigter og oplevelser med hjem – og mest af alt venner for livet – er lige præcis det, vi håber, at vores elever vender hjem med 🌞

Bedste rejse

Jeg har været på rejsen Australien, Japan, Bali og Gili, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg har fået de bedste minder og venner med hjem, og jeg vil klart anbefale andre at rejse med Højskolen.dk. Rejselederne var så søde og dygtige!

Hej Liva,

Tusinde tak for din anbefaling 🫶🏼
Det lyder som om, din rejse til Australien, Japan, Bali og Gili blev fuld af gode minder, nye venner og oplevelser for livet. Vi bliver også glade for at høre, at vores rejseledere gjorde en forskel – det er præcis den trygge, sjove og nærværende stemning, vi håber at skabe på alle vores ophold 🧡

Kæmpe anbefaling

Mega fede oplevelser og dejligt at der var 2 ledere med undervej i hele rejsen. virkelig en oplevelse for livet!!

Hej Frida,

Tusinde tak for din tilbagemelding - vi er så glade for at høre, at du har haft en oplevelse for livet ved at tage på rejseeventyr med HÖJSKOLENDK 🧡

Bali, Australien, Gilli og Japan

Jeg var afsted på Bali, Gilli, Australien og Japan turen. Det har været en af de bedste oplevelser i mit liv, og jeg er så glad for at jeg valgte lige netop Hojskolen.dk!!🤩🤩

Hej Jonas,

Det gør os så glade, at du havde sådan en god oplevelse med HÖJSKOLENDK! Vi håber, at venner og minder fra turen følger dig længe 🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var på rejsen til Bali

Jeg var på rejsen til Bali, Gilli Air, Australien og Japan med Höjskolendk. eventyret har givet mig uendelige minder og fantastiske venskaber. Rejselederen og læreren var mega dygtige.

Hej Thea,

Ej, hvor bliver vi glade for at høre om din oplevelse med HÖJSKOLENDK fyldt med minder og nye venskaber for livet 🧡

Og hvor er det dejligt at høre, at rejseleder og underviser gjorde turen endnu bedre – det er lige præcis den trygge og engagerede stemning, vi håber at skabe for alle vores elever.

Fantastisk tur!!

Fantastisk tur! De bedste rammer til at skabe minder for livet 😍😍

Hej Asta-Marie,

Tusinde tak for din feedback - det varmer vores HÖJSKOLENDK-hjerte 🧡🧡🧡

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste jeg nogensinde har gjort!!

Det bedste jeg nogensinde har gjort!!!
Det har været den vildeste oplevelse med de bedste rejseledere, der virkelig engagerer og interesserer sig for en - og så har jeg fået venskaber for livet. Kan kun anbefale Höjskolendk❤️

November 23, 2025

Tusinde tak for din anbefaling 🫶🏼
Det er så skønt at høre, at du har haft den bedste oplevelse i selskab med engagerede rejseledere og venner for livet - det varmer virkelig vores HDK-hjerte her på kontoret!

Mit livs eventyr!

Mit livs eventyr! Jeg var afsted med HÖJSKOLENDK i efteråret til Australien, Japan, Bali og Gili, og sikke helt to fantastiske måneder det var🤩 Jeg er kommet hjem med en masse uforglemmelige oplevelser, mange nye venskaber og nu en endnu større lyst til at komme ud på eventyr igen. Rejsen var godt planlagt, og vores rejseleder og underviser var et fantastisk team, som virkelig gjorde rejsen tryg og rar.😄

Kæmpe anbefaling herfra!

Hej Mai,

Tusinde tak for din anbefaling! Det er så dejligt at læse, at du har haft dit livs oplevelse med fantastiske rejseledere, nye relationer & en masse rejseeventyr! Det er nemlig lige præcis dét, vi stræber efter at give vores elever på HÖJSKOLENDK 🧡

Take a closer look