Jeg rejste med höjskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka - en rejse med massere af kultur, surf, dyk og rundrejser. Det er en varm anbefaling at tage afsted med hökskolendk, da d... See more
Company replied
En rejse med højskolen.dk Fuldstændig fantastisk rejse! Med de vildeste og mest fantastiske oplevelser! Turen gik til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Vi havde Laura og Malte om r... See more
Company replied
Jeg har lige været på rejsen til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Det har været mit livs eventyr og jeg er kommet hjem med en masse minder i bagagen. De 2 rejseledere vi havde med var g... See more
Company replied
Helt igennem fantastik rejse, jeg rejste på Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka turen. Den var planlagt så godt, man fik så meget, og fordi man havde en lokal guide i alle landene, oplevede... See more
Written by the company
Hos HØJSKOLENDK skaber vi unikke højskoleophold for unge mellem ca. 18 og 30 år, hvor fællesskab, oplevelser og kulturmøder er i centrum. Vi tror på, at livet bliver rigere, når man udforsker verden sammen med andre, og vi brænder for at give unge mennesker mulighed for at opleve nye lande, nye mennesker og nye perspektiver – i trygge rammer.
Siden 2010 har vi arrangeret højskoleophold i udlandet og haft over 3.000 eventyrlystne elever med os på rejser verden rundt. Vores ophold kombinerer det bedste fra højskolelivet – stærkt fællesskab, personlig udvikling og uforglemmelige minder – mens vi sammen udforsker alt fra tropiske strande og vilde regnskove til høje bjergtoppe og pulserende storbyer.
Når du tager på højskole i udlandet med os, får du meget mere end bare en rejse:
Vores team af eventyrlystne opholdskoordinatorer står klar til at hjælpe dig – uanset om det handler om rejsedrømme, pakkelister, gode rejsetips eller praktiske detaljer. Vi har selv været igennem det hele, så ingen spørgsmål er for store eller for små.🧡
📞 Ring til os på 70 27 90 07
✉️ Eller send en mail til info@hojskolendk.dk
Rosenørns Allé 29, 1970, Frederiksberg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Jeg har lige været på Sydamerika turen, og det var virkelig en fed oplevelse. Det har været de bedste tre måneder i mit liv, takket være en rigtig god gruppe og to rigtig søde og sjove rejseledere/underviser. De havde styr på det hele og kunne yde den hjælp man havde brug for undervejs. Man skulle bare læne sig tilbage:) undervisningen var også klasse!
Turen har givet mig oplevelser og venner for livet, som jeg aldrig glemmer. Jeg kan 100% anbefale höjskolendk.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg rejste med HOJSKOLENDK på deres 3 måneder rejse til Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse!!!
Rejsen var perfekt planlagt med en dejlig blanding af oplevelser, kultur, selvudvikling og fællesskab. Malte var en engageret og inspirerende underviser, og Mattias var en super dygtig og tryg rejseleder med styr på det hele.
Jeg er kommet hjem med minder, venskaber og oplevelser for livet.
Kan anbefale HOJSKOLENDK til alle, der overvejer en højskolerejse!!!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg har lige været med på turen til Sydamerika i efteråret 2025, og det er uden tvivl en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort! Alle oplevelser har været så specielle og jeg har set ting, som jeg aldrig troede jeg ville se i virkeligheden. Vi havde den bedste rejseleder med, som bare havde styr på det hele og gav en masse tryghed, så man bare kunne læne sig tilbage. Og så havde vi den bedste underviser med hele vejen, som stod for både undervisning og en god omgang fællesskabsdyrkelse. Turen var i sig selv fantastisk og højskolen har virkelig givet mig venner for livet. Alt fra at melde sig til, at tage til afrejsemøde en måneds tid før, at møde op i lufthavnen, der var styr på det hele og man var ikke i tvivl om noget - og hvis jeg var i tvivl, så gav jeg bare et kald og de havde alle svarene. ALT er sørget for, og jeg kunne bare læne mig tilbage og nyde turen, fællesskabet og alt derimellem. Kan ikke anbefale det nok!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
jeg var på "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia" - rejsen i efteråret 2025.
Det var en fantastisk og uforglemmelig rejse perfekt udført af min rejseleder Mattias og underviser Malte! Der blev skabt de bedste rammer for oplevelser, fede aktiviteter og fællesskab i Sydamerika!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg er lige kommet hjem fra opholdet til "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia." Vi havde Mattias og Malte (M&M) med som rejseleder og underviser. De har været super gode begge to og klaret det sindssygt godt. Begge har skabt helt fantastiske rammer, som har givet os den fedeste og mest uforglemmelige tur.
Alle ting som er inkluderet i programmet er super fedt, inklusiv undervisningen. Jeg lærte rigtig meget af at være afsted på denne tur. Vi fik et helt fantastisk fællesskab, som jeg har taget med hjem.
Kæmpe anbefaling herfra. Det har været de mest fantastiske 3 måneder <3
Andrea

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg rejste med HÖJDKOLENDK til "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia" sammen med Mattias og Malte som rejseleder og underviser. Jeg kan på ingen måde forestille en bedre tur end med dem og med højskolen!!! Det er en kæmpe anbefaling herfra at tage et højskoleophold i udlandet med HÖJDKOLENDK.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var på turen “Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia” i efteråret 2025. Med rejseleder og underviser, Mattias og Malte.
Det har været en helt fantastisk tur og Mattias og Malte har været så gode under hele turen. Aktiviteterne der er planlagt på turen er virkelig spændene og der er variation i det man laver. Der bliver også sat fokus på højskolefællesskabet. Selv under rundrejse. Det har virkelig været en tur jeg altid vil huske. Jeg kan varmt anbefale at tage på højskole med HöjskolenDK!!!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg har været på rejsen til Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia i år. Med rejseleder Mattias og Malte
Det har været en mega god tur, Mattias og Malte har haft et mega godt samarbejde og en god kemi imellem dem.
Det har gjordt alt for at vi har fået de bedste 3 måneder i vores liv.
Undervisningen har været spændende og sjov.
Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre tur!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var afsted i efteråret 2025 på rejsen rundt i Sydamerika. KÆMPE anbefaling – det var en fantastisk tur med helt fantastiske rejseledere, min var Mattias og underviseren var Malte, en perfekt duo. At både rejseleder og underviser er med hele turen, er en kæmpe styrke. Selv før afrejse fik man altid hurtigt svar på sine spørgsmål. En tryg og helt uforglemmelig oplevelse. ☺️☺️

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var ude og rejse med Höjskolen.dk og det var de bedste 2 måneder. Man får venner for livet og oplever et sammenhold der er i særklasse. Man danner både relationer til dem man er ude og rejse med og ikke mindst rejselederen og underviseren. Jeg ville gøre det igen 100%. Hvis man er til sammenhold, venner og bare den fedeste energi så skal man vælge Höjskolen.dk !!!!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg har været på en 2-måneders tur med HÖJSKOLENDK, og det har været det bedste nogensinde. Jeg har fået venner for livet, og hele oplevelsen har været både lærerig og uforglemmelig. Kan varmt anbefales!
Rejseleder Elisabeth og underviser Jakob var med på min tur, og de har sku bare styr på det hele!!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Min rejse højskoleoplevelse til Bali, Gili, Australien og Japan har uden tvivl været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har fået venner for livet og oplevet ting, jeg aldrig havde turdet drømme om. Hver eneste destination bød på nye eventyr, fantastisk kultur og uforglemmelige øjeblikke.
Vores rejseleder Elisabeth og underviser Jakob havde styr på alt, de skabte tryghed, sørgede for god stemning og gjorde virkelig en positiv forskel for vores rejse. Man kunne mærke, at de brændte for oplevelserne og for fællesskabet, og det gjorde rejsen endnu mere speciel.
Det her har været den største og mest fantastiske oplevelse i mit liv. Jeg vil aldrig glemme den, og jeg kan kun give mine aller varmeste anbefalinger til alle, der overvejer at tage af sted. Det er et eventyr for livet❤️

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg har været afsted med HÖJSKOLENDK på deres to måneders højskolerejse til Bali, Giliøerne, Australien og Japan - og jeg har haft den fedeste oplevelse. Vores rejseleder, Elisabeth, vores underviser, Jakob, og hele kontoret gjorde et fantastisk arbejde med at skabe rammerne for en tryg, sjov og uforglemmelig rejse.
Det var desuden virkelig meningsfuldt at have to guides med undervejs; de kunne sparre med hinanden, og der var altid en at gå til, når man havde brug for det.
Programmet for de forskellige destinationer var super gennemført, og de få gange uforudsete hændelser kom i vejen for planlagte aktiviteter, blev der taget hånd om det med det samme. Skemaet blev omstruktureret, så vi stadig fik alle oplevelserne med.
Jeg tager nye indsigter, oplevelser og venner for livet med hjem - og kan kun varmt anbefale at rejse med HÖJSKOLENDK.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg har været på rejsen Australien, Japan, Bali og Gili, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg har fået de bedste minder og venner med hjem, og jeg vil klart anbefale andre at rejse med Højskolen.dk. Rejselederne var så søde og dygtige!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Mega fede oplevelser og dejligt at der var 2 ledere med undervej i hele rejsen. virkelig en oplevelse for livet!!

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var afsted på Bali, Gilli, Australien og Japan turen. Det har været en af de bedste oplevelser i mit liv, og jeg er så glad for at jeg valgte lige netop Hojskolen.dk!!🤩🤩

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Jeg var på rejsen til Bali, Gilli Air, Australien og Japan med Höjskolendk. eventyret har givet mig uendelige minder og fantastiske venskaber. Rejselederen og læreren var mega dygtige.

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Fantastisk tur! De bedste rammer til at skabe minder for livet 😍😍

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Det bedste jeg nogensinde har gjort!!!
Det har været den vildeste oplevelse med de bedste rejseledere, der virkelig engagerer og interesserer sig for en - og så har jeg fået venskaber for livet. Kan kun anbefale Höjskolendk❤️

Reply from HØJSKOLENDK - Højskole i Udlandet
Mit livs eventyr! Jeg var afsted med HÖJSKOLENDK i efteråret til Australien, Japan, Bali og Gili, og sikke helt to fantastiske måneder det var🤩 Jeg er kommet hjem med en masse uforglemmelige oplevelser, mange nye venskaber og nu en endnu større lyst til at komme ud på eventyr igen. Rejsen var godt planlagt, og vores rejseleder og underviser var et fantastisk team, som virkelig gjorde rejsen tryg og rar.😄
Kæmpe anbefaling herfra!