Virkelig sløv dialog,
Efter de har fået verdens langsommeligste tilbudssystem over nettet - vi snakker flere måneder fra start til slut, er det blevet umuligt at bruge dem til noget. Desværre!
Fik udskiftet vores måler. Havde på forhånd fået et tilbud.
Der kom en ung og meget venlig medarbejder, som udskiftede måleren. Han virkede yderst kompetent, og ryddede pænt op efter sig.
Prisen på udskiftning var nøjagtigt på det beløb, som tilbuddet lød på.
I weekenden gik strømmen i halvdelen af huset. Ringede mandag morgen og i løbet af formiddagen var problemet løst. Det viste sig at være ude i boksen, så elforsyningsselskabet var også indover samme formiddag. Super service
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville Holmriis have fået det. Jeg har sendt en forespørgsel på en el-opgave via deres hjemmeside. Jeg har rykket 4 gange for en tilbagemelding. Men jeg har INTET hørt. Hvis det er på grund af travlhed eller at opgaven ikke har interesse, så giv dog i det mindste en besked om det !!!
Havde en fejlalarm på min varmepumpe og tilkaldte Holmriis (som servicerer og har installeret varmepumpen). De sender en elektriker der ikke har nogen som helst forstand på varmepumper. Ved ikke hvad fejlalarmen betyder, kontrollerer at der er strøm på varmepumpen, og kører så igen. Har ikke løst problemet, men til gengæld send en regning på kr. 800,- pr. time. Total useriøs.
Min kone og jeg fik i dag installeret en ladeboks fra Holmriis. Sjældent har jeg mødt en så venlig, høflig og hårdtarbejdende mand, som jeres elektriker. Det var en hård opgave pga. nogle ting med vores hus ift. ledningsføring og skabelse af en jordforbindelse, men elektrikeren knoklede på og blev færdig efter ca. 11 timers arbejde på én dag.
Mange tak for en god indsats.
Jeg havde en energirådgiver på besøg, men fik aldrig tilsendt tilbud som aftalt. Jeg kontaktede efterfølgende virksomhedens hovedmail, men stadig uden respons. Spild af tid - kan ikke anbefales.
For, at få kompensation for mit tab har jeg været nødt til, at bringe sagen for retten idet holmris mente, at anlægget fungerede efter hensigten. Under sagen afgav Lars forklaring og oplyste, at han ingen
beregninger have foretaget eller besigtiget stedet før afgivlesen af tilbuddet, der var medsendt et datablad, så måtte kunden selv gætte på om anlægget var tilstrækkelig.
Sagsøgtes bestyrelsesformand forklarede, at der måske skulle monteres 3-4 anlæg for, at kunne nedkøle rummet tilstrækkeligt, der havde været rart, at vide på forhånd.
En ynkelig og helt utilstedelig handling fra et firma som markedsfører sig som eksperter, der havde jeg forventet en mere prof indstilling end den Lars leverede.
Måske er det derfor, at 50% er meget utilfredse!!
Sagen blev forligt med, at Holmris betaler mig 13500kr
tilbage og afhenter det ubrugelige anlæg.
Da produktet endelig skulle bestå sin prøve, viste det sig, at det kun kunne kølen rummet
2 grader ned, Lars havde demensioneret det for småt, jeg havde eller udtrykkelig oplyst, hvor
mange m2 der skulle nedkøles. Firmaet har ikke svaret på reklamationen, så en retsag bliver nødvendig.
Efterfølgende er der sket det, at jeppe holmris person, uopfordret har henvendt sig til mig, hvilket tjerner
Firmaet til ære. Vi har fået vendt uoverensstemmelserne til alles tilfredshed og glæder os til, fortsat samarbejde.
Min oplevelse med firmaet har været en blandet oplevelse:
Virksomheden bærer præg af utrolig dårlig planlægning og lader ofte sine dygtige medarbejdere i
stikken ved dårlig eller ingen instruktion i det arbejde de skal udføre.
Senest, havde jeg, gennem Lars, bestilt et aircondition anlæg, hvor jeg selv skulle udføre noget
af arbejdet med, at gøre klar til montering. Jeg stillede Lars nogle opklarende spørgsmål, under-
vej og fik løbende svar. Lars fandt ingen anledning til, at komme forbi, eller sende den medarbejder forbi, der skulle udfører arbejdet. Det kom som et chock for medarbejderen, at
taget var skråt, hvilket Lars vidste fra tidligere besøg. Så gik alt galt, der manglede materialer,
så der måtte hentes stumper 2 gange på værkstedet. Den udluftning, til kabler, som jeg, havde
indkøbt i dyre domme, passede ikke på trods af, at den havde de mål som Lars, havde oplyst
på forhånd. Huller skulle skæres større på trods af, at de udførte passede til den medfølgende
skabelon. Den dygtige medarbejder stred sig gennem de umulige forhold og fik monteret anlægget, men med et stort tidsforbrug tilfælde. Jeg anmode efterfølgende Lars om et opklarende møde, men han kunne først en måned senere og afviste arrogant, at ændre tidspunktet.
Samme firma havde, tidligere, monteret er luft til vand anlæg også med Lars som konduktør,
anlægget kører ok, men der er ingen varme i den radiator der er i vores anex. Jeg skrev til
Lars i november, rykkede, men med vanlig arrogance kom der først et svar lige før jul, med
opfordring om, at afmontere ventilen og sætte den på igen, hvilket ikke løste problemet.
Det meddelte jeg Lars, som med vanlig arrogance ikke har vendt tilbage, så vores gæster har
frosset hele jule og nytårsferie, men det er arrogante Lars ligeglad med, som sædvanlig.
Jeg må nok indbringe sagen for Forbrugerklagenævnet, så kan jeg få en enden til, at lave det
på Larses regning.
Firmaets faktureringsprincipper:
Det er meget svært, at få en fast tid på udførelsen af de bestilte arbejder, de kommer når de
har tid og den eneste grund jeg har holdt ved, er de meget dygtige og kompetente medarbejdere
der kommer, som hurtigt og effektivt løser problemet.
Så langt så godt, men når vi så når til faktureringen, kommer grippen frem. Firmaer har en vane
med, at sende 2 medarbejdere, selv om en er nok, rigeligt nok. Så kommer der en regning på
2 mand i 2 timer. Det er sket flere gange, så skal mang efterfølgende have slagsmålet.
Holmriis leverer god og reel service.
Jeg er altid blevet godt behandlet og har fået leveret det aftalte til den lovede pris og tidspunekt.
Kan varmt anbefale firmaet.
Hilsen
Steen Daugaard Andersen
Gærdesmuttevej 31
8400 Ebeltoft
Citat fra mail fra Holmriis dat. 19/8: " God aften. vi lukker denne sag med dit eget forslag pkt.2 fra mail af d. 4/8
Du bliver godt gjort med kr. 60.000,00 - vi nedtager anlægget og reetablerer tagpap hvor der har været befæstelser for solcelleanlæg samt reparerer gavl.
Bekræft venligst!
Peder Holmriis"
Ny mail samme dag fra Peder Holmriis:"
Jeg takker for din "medvilje" og ligger mig så faldt ud i støvet........i den stegende sol !!!!!!!!
(tror aldrig jeg igen bøjer mig for en kundes KRAV når panikken er ved at brede sig for dårligt lov arbejde......) Da du jo nok ikke stiller dig tilfreds med at arbejdet udføres af en elektriker - vil jeg vende tilbage omkring andet fagfolk.
Du hører fra mig når jeg har yderligere.
Peder Holmriis"
Firmaet vendte aldrig tilbage vedr. sidstnævnte mail og nægter nu at foretage sig noget med mindre jeg vil rejse en sag ved retten.
Da omkostningerne ved en sådan vil overstige det tilbagekøbte anlæg, har jeg opgivet at gå rettens vej.
Her for nylig gik Inverteren ned, så jeg måtte have et nyt grundprint monteret, dette nægtede Peder at betale, på trods af, at der er 5 års garanti.
Hvis der skulle være nogen der er interesseret i, hvad der skete, er jeg sikker på, at Peder gerne vil oplyse telef. nr og mail