Hyggeligt ophold med god service Vi havde et enkelt ophold på Hotel Fønix i Brønderslev, og det var en rigtig fin oplevelse.
Company replied
Company replied
At ankomme til et lille dansk hotel, er altid spændende. Vi fik den fineste behandling i receptionen, fine rene værelser. Maden var dejlig kromad, hvor der var kræset for deltaljer. Serviceniveauet... See more
Vi er lige kommet hjem fra en forlænget weekend tur med vores naboer. Fantastisk mad alle dage med alt hvad hjertet begærede, og et sødt og hyggeligt personale, som var nærværende. Rene værelser, hvor... See more
Central placering midt i København tæt på det hele. Værelset var ny- renoveret med gode senge, kaffe, the og lækker toiletartikler. Receptionen var ved udcheckning ikke særlig kundevenlig - der blev i... See more
Kom på ferie i toppen af Danmark og bo på skønne Hotel Phønix i Brønderslev. Kombinér en byferie med unikke oplevelser og skøn natur i Nordjylland. Midt i hjertet af Brønderslev centrum ligger Hotel Phønix. Vores hyggelige hotel er det perfekte sted at overnatte, hvis man ønsker at opleve Nordjyllands mest populære attraktioner og natur. Det er bare at træde ud ad døren, så er der rig mulighed for at udforske området, tage ud at spise eller shoppe i byens spændende forretninger. På Hotel Phønix stræber vi efter at give gæster den bedste oplevelse, med komfort, charme og kulinariske oplevelser, i restauranten, til selskaber, kurser og alle forskellige ophold. Her tilbyder vi lidt af hvert; til dig på farten, der søger en erhvervsovernatning, til dig som søger en oplevelsesrig miniferie eller golfophold med greenfee inkluderet, eller til jer som vil forkæle jer selv med et all inclusive ophold. Vælg det ophold, som passer til dig og få dejlige oplevelser med hjem fra Nordjylland.
Bredgade 17-19, 9700, Brønderslev, Denmark
Hotel slidt , senge alt for bløde (slidte). Maden meget ringe, og man glemmer lige at fortælle at det er en fast menu og ikke efter menukortet. Noget af personalet venlige. Men alt i alt ikke et sted jeg kommer mere
Har lige holdt konfirmation på Phønix og må sige jeg blev skuffet. Servering var i orden. Maden var dog delvis en skuffelse. Pris og kvalitet stemte ikke overens. Havde valgt buffet og det var hovedsageligt i orden, dog ikke ordentligt varmt iflg nogle af gæsterne. Sovsen og desserten var især god. Var dog uheldig at få noget tilbehør som ikke var godt. Det lugtede grimt og smagte ikke godt. Var bestemt ikke lavet rigtigt (nogle mente at det var halv råt). Er allermest skuffet over hvordan det blev taklet. Så jeg bad om at få det fjernet, vil ikke diskutere om sådan noget. Skrup-af maden var en skuffelse. Pølser som ikke smagte af noget som helst. Fik dog et lille afslag i prisen, men betalte over 600 kr pr kuvert. Så det kan jeg desværre ikke anbefale. En skam, da vi virkelig havde glædet os til god mad og i skønne omgivelser.
Deltog som gæst i en konfirmation i søndags og arrangementet blev afholdt på Phønix. Det var en noget blandet oplevelse og maden bar præg af middelmådighed, frostopvarmede retter, mangelfuld tilsmagning og ringe udførsel. Pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen. Super ærgerligt og meget utilfredsstillende.
Har lige været på hotellet i 3 dage. Hotellet ligger centralt i Brøndslev.
Værelserne var på 3 sal, som fremstod lyse og venlige. God seng. (Obs på der ikke er elevator)
Badeværelset har ikke en ordentlig brusekabine, hvis man har gennemsnit højde og trykket på vandet var uens. Og indimellem helt væk. Værelserne er voldsomt varme!
Vi havde 3 rettermenu med i vores deal, hvilket var lavet som buffet som på ingen måde levede op til vores forventning med hensyn til kvalitet, smag samt præsentation af maden.
Morgenmaden var jævn standard.
Et hotel som kunne fortjene en brushup.
Hotellet har ikke styr på noget som helst.
Min dårlige oplevelse af opholdet blev forstærket i dag, da jeg fik en rykker for parkeringsafgift.
Ud over jeg blev lovet gratis parkering, som de så ikke havde, så lovede de at få annulleret den parkeringsafgift, der sad på min bil.
Receptionen fik den og ville få den annulleret, men det skete så heller ikke.
Forstår ikke helt de dårlige anmeldelser. Vi havde et dejligt ophold i et pænt og rent værelse, som tilmed var stort. Vi skulle have en opredning og hvor vi normalt får en folde ud gæsteseng, var det en sofa/seng.
Maden var dejlig, med en sød betjening der sprittede hænder hele tiden. Der stod også spritflasker overalt.
Et pragtfuld hotel, med hyggelig atmosfære.
Mig og min kæreste er lige kommet hjem fra et enormt hyggeligt ophold, maden var i top og personalet var ekstrem serviceminded og professionelle. Det er fuldstændig vanvittigt alt det vi får til den billige pris.
Den søde receptionist, gas os et værelse på 3. sal, hvor alt inventar var helt nyt, virkeligt lækkert og en super god seng.Vi overvejer faktisk stærkt at holde vores bryllup der, vi så nogle rigtige fine op dækninger og har nu været inde og kigge på deres hjemmeside og facebook, wow nogle op dækninger de kan lave.
Kan helt klart anbefales herfra.
Vi holdt vores bryllupsreception på Hotel Phønix og de var professionelle og dygtige fra start til slut.
Maden var rigtig god og der var noget for enhver smag (der var også en del børn med).
Vinen vi havde valgt var god, dog blev der skænket lige rigeligt op i glassene (rødvin næsten til kanten af glasset) ;)
Vi valgte at tage morgenmadsbuffet næste morgen da en del gæster kom langvejs fra. Morgenmadsbuffet var ok, men der blev ikke fyldt hurtigt nok op, og det virkede ikke som om der var nok af den. Det var også svært at få fat på personale til morgenmaden.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse, med høflig og professionel betjening og vejledning.
Dette kan klart anbefales.
Jeg kan helt tilslutte mig kritikken vedrørende påskefrokosten Langfredag. Total uacceptabel, vi kommer heller ikke igen.
Katastrofe. Påskefrokost Langfredag 1 buffet til alt for mange gæster 45 min vente tid på buffet bare for at få noget på tallerknen. Surt personale tomme fade. Helt amatøragtigt kommer aldrig igen og anbefaler ingen at besøge stedet.
Vi ankom og fik et værelse, som ikke var blevet ordnet siden de sidste gæster forlod det. Vi gik ned og bad om et nyt, hvilket vi fik, men uden nogen form for undskyldning hvilket havde været god stil.
Vores nye værelse var redt op og “rent”. Der var støvet op beskidt på badeværelset, men da vi kun skulle overnatte én nat gad vi ikke brokke os igen.
Værelset var ISKOLDT. Vi sover normalt i er koldt soveværelse, men her var det ulideligt at være. Badeværelset var om muligt endnu mere koldt.
Vi gik ned til aftensmad og fik et bord hvor velkomstdrinken allerede stod på bordet. Ingen ved hvor længe den har stået der ...
Vi var blevet lovet 3 retters menu eller buffet. Vi bliver præsenteret for 3 retter, men får så at vide, at det er fra buffet. En mærkelig måde at gøre det på, men sådan er det.
Vi fik suppe til forret hvilket var dejligt efter det kolde værelse.
Hovedretten var tør kalkun med udkogte grøntsager og købe-sovs.
Desserten var det bedste, men var også en ikke-hjemmesyltet pære med flødeskum vendt med makroner - det er svært at ødelægge.
Derudover bestilte vi en flaske vin (2 ps) og da vi skal betale går det op for os, at vi også skulle betale for vandet. Som var postevand serveret i en plastik kande.
Morgenmaden var tilforladelig. Tør røræg og tyndt juice. Men klart det bedste ved opholdet, dog uden det siger specielt meget.
Vi vil på ingen måde anbefale det til nogen som helst. Det var en forfærdelig oplevelse og ikke engang værd den benzin vi havde brugt på at køre derhen.
Vi holdt sølvbryllup sidst i juni, og alt var upåklageligt 😃
Meget dejligt mad, rigeligt med vin, flotte blomster dekorationer, dejligt personale, alt var perfekt 🥰🥰
Lækkert hotel, hyggeligt indrettet, gode senge og puder. Rigtig god beliggenhed i forhold til gågaden, teater og Nyhavn. Smilende service, der har styr på tingene.
Vi kommer helt sikkert igen.
Vi havde bestil gennem en deal - og måske derfor fik vi et værelse med lavt til loftet og lige over en indkørsel - tror det var et "sekunda-værelse" - i hvert fald ikke 4*-hotel værelse superiør, som vi havde bestilt.
Levede ikke op til 4* status som vi plejer.
Morgenmaden var fin - men hvordan kan man på et 4* hotel servere en juice, som er så tynd af vand, så man kan ledes til at tro, at appelsinen kun har været dyppet i vandet.
Til sidst er det under al kritik, at der kommer en pige fra rengøringen ind på værelset om morgenen, før vi har forladt værelset - for at notere forbrug fra minibar.
Den slags foregår når kunden har forladt værelset.

Reply from Hotel Phønix - Brønderslev
Været der flere gange. Mødes med smil og hjælpsomhed. Fine rene værelser, god mad, nem parkering. Lige midt i byen og alligevel stille og roligt. Ingen støj fra gaden. Kommer gerne igen.
Jeg må indrømme at, det var et super godt værelse, fantastiske betjening, alle var så høflige og hjælpsomme, det var super god mad, som smagte helt vidunderligt, der blev gjordt rent hver dag, i selv byen , havde vi en masse gode oplevelser i røde kors forretning hvor de frivillige ansatte, fortalte os gode og sjove historier fra gamle dage, det var en oplevelse værd, der var ikke så langt til Løkken, hvor der var liv og glade dage, gode restauranter og masser muligheder for billig shopping, vi kom hjem med en masse gode sjove ting fra en fantastisk tur, ikke sidste gang vi kommer på Hotel Phoenix i Brønderslev , og tusind tak for sød behandling i receptionen . Lene Lippert
Kan se, at andre før vores weekend har haft samme oplevelse. Værelse lige over selskabslokalet med højt musik med en gennemtrængende Bas som kunne mærkes i hele lokalet. Undrer mig, at man ikke vælger at placere os væk fra festlokalet, når man nu har fået andre "klager" over dette tidligere. Men kan se, at hotellet kun kommentere på 4 stjerner og op. Dårlig stil når nu maden og værelset lever op til det forventede. Godt sted hvis de ikke har selskab samme aften/nat � Mon der kommer respons fra Hotellet - tror jeg ikke, da jeg kun gav 2 stjerner �
super godt ophold på hotel Phønix i Brønderslev god service sødt personale
Bliver mødt af ugidelig receptionist, hvor vi selv skal spørge om alle informationer. Hun lignede en, der ikke gad være der!
Buffet og velkomstdrink af ringeste kvalitet og uden smag. Alle tre retter skal spises på 1,5 time, da det er den tid maden er tilgængelig. Morgenbuffet dog lidt bedre.
Da vi tjekker ud bliver vi spurgt om vi har haft et godt ophold. Vi svarer at det ikke just har levet op til forventningerne. Receptionisten argumenterer med, at det er Danmarks billigste ophold. Vi har købt mange ligeså billige deals men sjældent oplevet så ringe service og smagløst mad.