See what reviewers are saying
Wandpanelen zijn netjes bezorgd. De bestelling is compleet en van de gewenste kwaliteit. De chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam in het afleveren op de juiste plaats.
Pergola besteld en keurig netjes geleverd door enorm aardige chauffeur. Kwaliteit is perfect De documentatie op de site is duidelijk Heel erg tevreden en alles wordt compleet met schroeven geleverd... See more
Zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Voorafgaand aan de levering wordt er tijdig contact opgenomen. Het is mogelijk om van tevoren een plek aan te geven waar het materiaal geplaatst kan word... See more
Company details
- Hardware Store
- Building Materials Store
- Building Materials Supplier
- Construction Material Wholesaler
- Insulator Supplier
- Mining Equipment
Written by the company
Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.
Contact info
Rooilijn 7, 9231 DZ, Surhuisterveen, Netherlands
- 0512-364904
- info@houtenbouwmaterialen.nl
- www.houtenbouwmaterialen.nl
Replied to 77% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gewoon top top
Vriendelijke prijs en netjes voor de…
Vriendelijke prijs en netjes voor de deur afgeleverd!
Wandpanelen zijn netjes bezorgd
Wandpanelen zijn netjes bezorgd.
De bestelling is compleet en van de gewenste kwaliteit.
Matriaal is uitstekend
Matriaal is uitstekend! Ging alleen wat fout bij levering.
Goed afgehandeld en fijn contact
Goed afgehandeld en fijn contact. Nette prijzen en goed hout.
Jacob de bezorger heeft het heel netjes…
Jacob de bezorger heeft het heel netjes in me huis gelegd
Topper Jacob
Vriendelijk,alleen maar fijne ervaring met dit bedrijf. Een ECHTE aanrader.
Na telefonisch ingelicht te zijn,heb ik in mijn geval steigerhout besteld via de website. Ik kan niet anders zeggen dat het telefonisch contact zeer vriendelijk,behulpzaam en duidelijk was verlopen. De bestelling via de website,was duidelijk,informatief en gemakkelijk in gebruik. De bezorging,in mijn geval, op de door mij opgegeven datum verliep meer dan goed. De mail met de datum van levering,dikke prima. De levering zelf,je word op de dag van levering gebeld door de chauffeur. De chauffeur,uiterst vriendelijk en correct. Al met al ben ik alleen maar positief,over dit bedrijf . Een hele dikke verdiende pluim.
Pergola besteld en keurig netjes…
De documentatie op de site is duidelijk
Heel erg tevreden en alles wordt compleet met schroeven geleverd
Snelle vakkundigelevering
Fijn contact en fijn meegedacht in onze…
Fijn contact en fijn meegedacht in onze wensen. Snelle levering. Zeer tevreden.
Zeer tevreden met deze…service
Zeer tevreden met deze houtenbouwmaterialen goede service en snelle bezorging
Duidelijke site
Duidelijke site, alles goed omschreven. Heb 2 keer de houtopslag besteld. Netjes en op tijd op de goede locatie afgeleverd, top bedrijf!
Goede prijs
Goede prijs, en geleverd volgens afspraak.
Ook de chauffeur was zeer vriendelijk, en heeft het materiaal netjes afgeleverd.
Het geleverde materiaal is strak en…
Het geleverde materiaal is strak en recht en onbeschadigd afgeleverd.
En goed geholpen met uitladen.
Hout
Een eerdere verkeerde bestelling door mij, snel en vriendelijk gewijzigd.
Ik ben erg tevreden over de bezorging van de 4 meter lange planken, ze allemaal prachtig 👍
Goede service, chauffeur moet alles zelf uitpakken. Dat was ff schrikken, dus geholpen met uitladen. Top chauffeur, weet van aanpakken.
Schutting werd door chauffeur Jacob…
Schutting werd door chauffeur Jacob samen met de klusjesman naar achtertuin gebracht! Wel was de bestelling niet compleet; geen bevestigingsmateriaal maar het bedrag hiervan werd netjes teruggestort.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.