Alles netjes geleverd door een vriendelijke chauffeur. De daktrimmen waren verkeerd geleverd maar werden binnen vijf werkdagen omgeruild. Hout ziet er goed uit.
See what reviewers are saying
Het hout van de pergola/carport had wel van iets betere kwaliteit mogen zijn. Een staander is krom diverse liggers zijn krom, hangen door en er is zelfs 1 bij die verdraaid is. Ik heb na vele pogingen... See more
Super mooi kwaliteit hout, redelijk snel geleverd. Deur was in nabestelling en na een belletje werd er snel een nieuwe bezorgafspraak gemaakt zodat we verder konden. Chauffeur belde netjes hoelaat hij... See more
Service is prima, personeel vriendelijk, vlot en behulpzaam, regelmatig leuke korting codes. Ruime keus in producten. Eén puntje; bij een online betaalde bestelling vervolgens afhaalt maar wan... See more
Company replied
- Construction Material Wholesaler
- Insulator Supplier
- Mining Equipment
Written by the company
Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.
Contact info
Rooilijn 7, 9231 DZ, Surhuisterveen, Netherlands
- 0512-364904
- info@houtenbouwmaterialen.nl
- www.houtenbouwmaterialen.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 72% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Duidelijke instructies op de site
Duidelijke instructies op de site, Duidelijke uitleg van de levering en de chauffeur niet tevergeefs helemaal top.
Al met al een top bedrijf.
Beste keus ooit
Beste keus ooit. Goede kwaliteit bezorging goed en optijd netjes voor elkaar. goed geregeld jongens die het kwamen bezorgen erg behulpzaam!!

Zeer klantvriendelijk
Na veel vragen via de mails van ons heel goed geholpen, alle vragen werden netjes beantwoord en we hebben een overkapping aangeschaft.

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Goeie service En super kwaliteit…
Goeie service En super kwaliteit materiaal!

Zeer goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit
Vriendelijke mensen
Snelle reactie op de mail 👍👍👍👍👍

Haardhout hok
Haardhout hok besteld. Keurig gebeld voor de levering en op het afgesproken tijdstip bezorgd door een zeer vriendelijk en behulpzame bezorger uit roden . Met het bestellen wat onduidelijkheden over de bezorgkosten maar keurig opgelost na contact met het bedrijf. Nu nog inelkaar knutselen.

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
de bestelling snel en goed geleverd

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Prima prijs kwaliteit verhouding en..
Prima prijs kwaliteit verhouding en... bezorger Jakob heeft geholpen om alle materialen op de juiste plek te krijgen, echt goede service! Een aanrader!

Let op! Misleidende productomschrijving
Let op! Misleidende productinformatie en waardeloze leveringsbeloften.
Het begon na het bestellen, de leveringsdatum is 5x (ja, 5x!) gewijzigd.
Ik had zelf een aantal platen eiken besteld waar in de productomschrijving stond: "Dit paneel is foutloos, maar natuurlijke kenmerken zoals open noesten en kwasten zijn toegestaan." Tijdens het dichtstoppen van de noesten kwam ik er echter achter dat er houtworm in het paneel zat. Ik heb dit direct gemeld bij houtenbouwmaterialen. Zij gaven aan de plaat te komen omwisselen (top oplossing!) Echter gaf ik aan dat ik al wel was begonnen met het dichtstoppen van de noesten. Toen werd opeens de mening anders over het omwisselen en was het opeens mijn probleem. Ik heb aangegeven dat dit voor hun waarschijnlijk ook gewoon afvalhout wordt, maar dat is blijkbaar niet zo want dan zou het product met een gewijzigde omschrijving op de site komen. Kortom: de eerste die de plaat koopt heeft geen recht op een eerlijke omschrijving en de tweede wel.
Erg rare handelspraktijken waar je voor gewaarschuwd moet worden voordat je besteld.

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Alles netjes geleverd volgens afspraak
Alles netjes geleverd volgens afspraak. En bezorger Willem is een verademing, enthousiast positief en betrokken ondanks het late tijdstip 22:10.

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Groot assortiment en goede kwaliteit…
Groot assortiment en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Zeer goede ervaring met dit bedrijf
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Ik heb een overkapping besteld en later nog een nabestelling van twee panelen. De levering zou plaatsvinden op dinsdag maar vanwege hevige weersomstandigheden wordt dit verplaatst (begrijpelijk). De levering werd verplaatst naar vrijdag.
Vrijdag ochtend rond 10u werd ik gebeld rond hoe laat de levering zou plaats vinden. Dat zou om 12 uur zijn en dat gebeurde ook zo. De chauffeur was heel vriendelijk en gaf alles aan vanuit de kar.
De twee planken miste helaas bij de bestelling. Kan gebeuren. Deze zouden dan nabezorgd worden.
De twee planken zouden de maandag erop bezorgd worden. In de mail had ik aangegeven dat er geen haast achter zat en het wat mij betreft op ieder moment geleverd kon worden, als ze dan toevallig in de buurt zouden zijn. Op zondag kreeg ik een belletje dat woensdag voor hen toch beter uit zou komen. Nou prima hoor. Ik kon dan meteen nóg een nabesteliing toevoegen. Het mes sneed daarmee aan twee kanten.
De tweede bestelling was compleet. De chauffeur heeft mij op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd. Dit was laat op de avond (21.00) uur maar ik had aangegeven dat wij thuis waren en het tijdstip niet uitmaakte. Wederom een erg vriendelijke vent.
De hele tijd was de klantenservice goed bereikbaar, zowel via mail (snel reageren) als telefonisch (binnen openingstijden, terug te vinden op website).
In eerdere recensies zie ik negatieve ervaringen, ik begrijp niet goed waarom. Je kunt zelf ook meebewegen en meedenken waardoor je een bedrijf ook wat lucht geeft. Daarnaast klagen over slechte bereikbaarheid terwijl je contact zoekt buiten de openingstijden om, is gewoon triest.
Mijn ervaring is heel goed en ik zou wederom en met een gerust hart bij dit bedrijf bestellen.

Teleurgesteld!
Teleurgesteld!
Hout en isolatierollen werden zeiknat aangeleverd op een klein open vrachtwagentje. In eerste instantie wilde ik de hele levering weigeren maar dan zou de chauffeur zijn rit niet af kunnen maken en zouden andere mensen hiervan de dupe worden omdat mijn materialen bovenop lagen. Daarom alleen de zeiknatte isolatierollen geweigerd wat de chauffeur overigens in eerste instantie niet wilde. Volgens de chauffeur zou ik zelf de isolatierollen terug op de wagen gelegd hebben maar dat is niet waar en de hele amateuristische aflevering staat gelukkig ook op camera. Op de site wordt aangegeven om alle materialen na levering met een zeil af te dekken om schade door weersomstandigheden te voorkomen maar wat dan als het al zeiknat aangeleverd wordt? Plaatwerk was overigens wel met plastic beschermd maar dat moest er in de regen afgehaald worden om te kunnen lossen wat helaas allemaal met de hand gedaan moest worden.
Vooraf ook geen telefoontje van de chauffeur maar gelukkig was ik nog thuis om 06:45. Door de consternatie en het slechte weer was er 1 isolatierol achtergebleven maar omdat er een plaat beschadigd was en een "afvalplank" meegestuurd was moest dit materiaal retour gehaald worden. Dit zou mij €400,- gaan kosten en dat voelde voor mij als chantage omdat ik niet akkoord ging met 5% korting op de beschadigde plaat.
Ik had 2 dagen vrij genomen om dit materiaal te verwerken maar kon niets doen helaas want ik ga geen zeiknat hout en isolatierollen binnen verwerken en dan vocht opsluiten.
Na een aantal mailwisselingen met de klantenservice heb ik uiteindelijk mijn rechtsbijstand in kennis gesteld en geraadpleegd en toen werd alles ineens toch nog opgelost zonder verdere kosten. Dit alles duurde zo'n 7 weken want Ik moest ook nog 30 dagen op mijn geld wachten helaas...

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Hier moet je het gewoon bestellen
Ze hebben een duidelijke site, Makkelijk te bestellen, Snel contact wanneer ze het komen brengen.
20 minuten voor dat ze het brengen wordt je gebeld hoe laat ze bij u zijn.
Vriendelijke bezorger en erg behulpzaam.
1 nadeel je kon horen dat de bezorger uit Friesland kwam, en dat zegt een Drent had liever dat hij Drents praatte (grapje hoor)
Top bedrijf hier moet je het gewoon bestellen en duur zijn ze niet.

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Kwaliteit en snelle bezorging!
Precies het type douglasplank die ik zocht voor ook nog eens een zeer scherpe prijs! Bezorging zelfs 6 sterren! Zeer snelle bezorging en i.p.v. een te grote vrachtwagen werd het hout met een platte besteller bezorgd tot aan de tuinpoort. Bespaarde veel gesjouw! Met dank aan de chauffeur. M.b.t. de kwaliteit van het hout ook zeer tevreden; alle planken mooi recht en de kopse kanten niet gespleten of kapot en weinig noesten. Zeker een adres om vaker hout te bestellen!

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Prima product en netjes en snel gelverd
Goed product en snel geleverd.

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Goede communicatie en snel geleverd

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl
Bestellen ging goed en makkelijk.
Bestellen ging goed en makkelijk.
Bezorging was super, vriendelijke chauffeur.

Meedenkend klantgericht
Heldere site. Supervriendelijke, meedenkende klantenservice.
Een richttijd voor de levering zou nog een toegevoegde waarde hebben.

The Trustpilot Experience