Hout en Bouwmaterialen.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alles netjes geleverd door een vriendelijke chauffeur. De daktrimmen waren verkeerd geleverd maar werden binnen vijf werkdagen omgeruild. Hout ziet er goed uit.

Rated 5 out of 5 stars

Service is prima, personeel vriendelijk, vlot en behulpzaam, regelmatig leuke korting codes. Ruime keus in producten. Eén puntje; bij een online betaalde bestelling vervolgens afhaalt maar wan... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Super mooi kwaliteit hout, redelijk snel geleverd. Deur was in nabestelling en na een belletje werd er snel een nieuwe bezorgafspraak gemaakt zodat we verder konden. Chauffeur belde netjes hoelaat hij... See more

Rated 3 out of 5 stars

Tussen de planken zaten ander soort planken dan besteld. Het aantal klopte wel. Licht niet aan de bezorger maar er gaat iets mis bij belading. Via whatsapp joviaal en we lossen het op maar geen follow... See more

Company details

1. Hardware Store
  2. Building Materials Store
  3. Building Materials Supplier
  4. Construction Material Wholesaler
  5. Insulator Supplier
  6. Mining Equipment

Written by the company

Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 72% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

116 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Klantgericht team en goede materialen

Zaterdag 17 mei heb ik een digitale bestelling gedaan met behulp van een medewerker in de winkel. Mijn reden is, dat als er voor €900 wordt besteld, er geen bezorgkosten worden berekend. En als je dan ook nog eens de nieuwsbrief invult, ontvang je een extra korting van 10%. Dit scheelde mij toch €110 op de gehele bestelling en dit is mooi meegenomen. Donderdag 22 mei kwam de bezorger al om 7.15 uur en werd het hout met behulp van de bezorger, in de schuur gelegd.
Dit alles verdiend uiteraard een 10. Ik kom ik al jaren bij deze houthandel en voor mij stond deze 10 al vast. Na mijn digitale bestelling, hulp van de medewerkers, komt daar een + bij.
Dik verdiend: een 10+ en dank voor alle medewerkers die klantgericht bezig zijn.
Tot een volgende keer.
Groetjes Eef Tigchelaar

May 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De afronding van betaling werkte niet…

De afronding van betaling werkte niet gelijk mee maar dat weerhield mij niet om het een paar keer te proberen. We kunne niet wachten tot de rabat planken binnen komen en hiermee de schuur kunnen af werken (nouja bijna af werken)
Hoogstwaarschijnlijk komen we terug naar deze fijne site!

May 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

€100 annuleringskosten!

Op Dinsdag wat houten achterlatten besteld. Donderdag krijg ik pas een email (na hun 24uurs annuleringstermijn) over de levertijd. Dit blijkt pas een week later op vrijdag te kunnen. Dit is voor mij een week te laat. Direct neem ik contact op. Er is niks meer mogelijk. U had binnen 24 uur kunnen annuleren. Nu betaald u 100 euro administratiekosten!? Er is geen coulance, geen medewerking, geen begrip. Ik zou er voor 250 euro extra nog wel een spoedlevering van kunnen maken mocht ik dat wensen. Nou bedankt. Ik voel me genoodzaakt de order door te laten gaan ondanks dat ik hier niets meer aan heb. 1x en nooit meer dus. En met mij nog 120 ondernemers. Ik heb jullie aan de zwarte lijst toegevoegd. Jammer dat er nog op deze manier zaken wordt gedaan.

May 22, 2025

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl

Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat u onze dienstverlening als vervelend heeft ervaren.
Wij hanteren standaard levertijden van 4 tot 9 werkdagen, zoals ook duidelijk vermeld staat op onze website en in de orderbevestiging. Binnen 24 uur na bestelling is het altijd mogelijk om kosteloos te annuleren en de order te wijzigen. Na deze termijn worden bestellingen ingepland en klaargezet, waardoor annuleringen en wijzigingen niet kosteloos doorgevoerd kunnen worden. In uw geval hebben wij zelfs nog gekeken naar een versnelde levering, wat extra logistieke inzet vraagt en daarom een toeslag kent. Dit is ook netjes met u gedeeld. Wat betreft uw opmerking over “geen coulance”: wij proberen altijd mee te denken binnen onze mogelijkheden. Dat u nu aangeeft dat u ons op een “zwarte lijst” zet, vinden wij jammer en niet in verhouding tot de situatie. We doen er alles aan om elke klant zo goed mogelijk te helpen en hadden graag samen naar een passende oplossing gekeken. Desondanks waarderen we uw feedback en nemen we deze mee in onze interne evaluatie. Tot slot willen wij u alvast veel klusplezier wensen met de ventilatielatten.
Met vriendelijke groet, Hout en Bouwmaterialen

Tweede bestelling, zeer tevreden

Tweede keer dat ik hier bestel. Goede kwaliteit hout tegen correcte prijzen. Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. Eerste keer duurde de levering een week, hoop deze keer de bestelling iets sneller te ontvangen

May 12, 2025

Duidelijk wat je besteld

Duidelijk wat je besteld, direct bevestiging van je order.
Heel tevreden

May 1, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Goede producten tegen een scherpe…

Goede producten tegen een scherpe prijs. Het aanbod kent een brede keuze aan hout en aanverwante zaken.

April 27, 2025

Prima zaak

Met de kortingsacties zijn ze lekker voordelig en je kan zelf je kar laden

April 15, 2025

Top bedrijf

Super top levering was ook top waren super snelle levering contact was ook helemaal top ik zou hier graag weer willen bestellen

Bestellen gaat snel

Bestellen gaat snel, mooie planken, snelle levering
Enige nadeel als je Rabat planken met overlap besteld dat je er per plank 2 cm qua hoogte optelt ivm overlap van de planken, die fout heb ik gemaakt hierdoor nog 2 planken mogen bij bestelen en koste 80 euro extra ivm bezorgkosten

Reply from Hout en Bouwmaterialen.nl

Bedankt voor de leuke review! Jammer om te horen dat je net te weinig planken had om je project af te kunnen ronden. Hopelijk is inmiddels de klus afgerond!

Rated 5 out of 5 stars

Dit bedrijf levert alles op tijd

Dit bedrijf levert alles op tijd. Maakt goede afspraken en je kan zo makkelijk bij bestellen. De chauffeur is zo'n sympathieke man dus alles bij elkaar een dikke 10 voor dit bedrijf

The Trustpilot Experience

Take a closer look